Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

Никой не ме е лъгал...явно проблема с тегленето е бил в моя телевизор... ;)

Сега всичко си е ОК. :)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

Да ти напомня само че в арена има само малка част от това което е по чуждите тракери.

В момента - 320к/с от 52 сийдъра. Всичко зависи от сийдърите, колко НА ТЯХ им е връзката и колко са ПУСНАЛИ да се тегли от тях

Въпросче...само аз ли немога да отворя my.contact.bg i www.btc.bg - интересува ме допълнителна информация за Wi-Fi услугата, в момента съм на 1Mbps BIZ (фирмата в която работя си го плаща), не съм променял нищо в настройките на модема или тези на ланкарата. Ако някой може да помогне ще съм благодарен (търсих 2 дена DNS-ите, щото от хелпдеска са идиоти)

Въпросче...само аз ли немога да отворя my.contact.bg i www.btc.bg - интересува ме допълнителна информация за Wi-Fi услугата, в момента съм на 1Mbps BIZ (фирмата в която работя си го плаща), не съм променял нищо в настройките на модема или тези на ланкарата. Ако някой може да помогне ще съм благодарен (търсих 2 дена DNS-ите, щото от хелпдеска са идиоти)

При мен се отварят. При теб има някакъв проблем.

при мен се отваря, пробвай да го отвориш по ип - 212.39.90.60

А иначе днс-те намери ли?

намерих 212.39.90.42 212.39.90.43 тези двата ама като си ги сложа и немам нет... а иначе и с ИП-то което си дал пак не отваря... мисля че проблема е в мен... само че незнам от какво може да е защото само на БТК работите не ми отваря (my.contact.bg също)

Редактирано от RUFF (преглед на промените)

май не си звънял на хелпдеска защото всеки един от тях знае това нещо. да не си звънял на телемаркетинга?!

каква информация те интересува за WiFi? стандартите които се поддръжат от модема са 811 B i G. приблизителен обхват 20 метра.

DNS на БТК за ADSL потребители за резолв са:

212.39.90.42

212.39.90.43

за DNS поддръжка на домейн са:

pns-pw.contact.bg

sns-pw.contact.bg

hacked мерси много... ами не баш на хелпдеска звънях... ама къмсет, иначе ме интересуваше за WiFi дали мога както съм в момента на този план могат да ми заемат (3-4 лв. на месец маи беше) само рутера без да предподписвам договор... защото имам и служебен лаптоп и ми писна да менкам кабели постоянно и да немога да си ползвам wifi на лаптопа. Рутер не съм си купил защото няма да ми ги поемат от фирмата... а все още не съм стигнал до високите заплати :ph34r: (да се надявам скоро да се случи)

Мисля да се варжа кам БТК-ADSL ама още не сам сигурен.Искам да попитам:

1.Подържа ли се скоростта 32к за пакета 256 Безкрай

2.Имали проблеми със фрее сайтовете и торент сайтовете

3.Има ли чести сривове-да нямащ нет

4.Доволни ли сте

Мисля да си взема пакета дето мога да си го инсталирам сам ама незнам кабела дали ще стигне до ПЦ кам 10 метра.Благодаря предварително :bye: :bye: :bye:

БТК-АДСЛ е най-голямата простотия на света, бавен, скъп и не отговаря на това, за което плащаш. Това е моето мнение!

БТК-АДСЛ е най-голямата простотия на света, бавен, скъп и не отговаря на това, за което плащаш. Това е моето мнение!

Откъде си ти ? На кой доставчик си ? Кажи как са там скоростите, цените ! Може и ние да се прехвърлим при тебе.

Откъде си ти ? На кой доставчик си ? Кажи как са там скоростите, цените ! Може и ние да се прехвърлим при тебе.

Az съм от София и доставчика ми е Корес

сайта е http://www.cores.biz

Редактирано от Любомир Викев (преглед на промените)

към момента без преподписване на договора няма как да се случи за настоящи клиенти. при 2 год договор месечната такса е 2.40 лв.

от днес има нова промоция:ph34r:)

"Два месеца безплатен интернет през БТК ADSL ще получи всеки клиент, който донесе изгоряла LAN карта в центровете на БТК и подпише 2-годишен договор, е най-новата оферта на телекома. "

много ми е чудно тия в БЦ как ще разберат дали е изгоряла като въобще не знаят и кво е ЛАН карта!!!;))

hacked мерси много... ами не баш на хелпдеска звънях... ама къмсет, иначе ме интересуваше за WiFi дали мога както съм в момента на този план могат да ми заемат (3-4 лв. на месец маи беше) само рутера без да предподписвам договор... защото имам и служебен лаптоп и ми писна да менкам кабели постоянно и да немога да си ползвам wifi на лаптопа. Рутер не съм си купил защото няма да ми ги поемат от фирмата... а все още не съм стигнал до високите заплати :lol6: (да се надявам скоро да се случи)

Не знам за теб как е, но според IEEE, Cisco, EIA и т.н. - DSL е момента е най-надеждната, бърз и евтина технология за WAN свързаност. Измести и ISDN и ATM! Не си много в час...

Нищо подобно. от 2 месеца съм на ADSL . преди бях на кабеларка Евроком, беше толкова за колкото си плащаш но често прекъсваше и нямаше пееринг между потребителите нито фрии сървъри и локални торенти.

ЛАН доставчика беше уж по добре. имаше торенти и фрии и гейм сървъри, пък не гарантираше интернет скоростта и реално ако ти трябва нещо да си свършиш увисваш в чакане и отделно често прекъсва, се някъде се скъсал някои кабел..

от както съм на ADSL 1 mbit си дърпам винаги със 120-130 килобайта без значение международен или БГ нет. филм тегля за час и малко.

RUFF

забравих да ти кажа че като избираш 070017111 и ако натиснеш едно отиваш на телемаркетинга, като натиснеш 7 отиваш на гореща линия, всичко друго е хелпдеска за технически проблеми и там са по- грамотните хора които могат да ти помогнат технически за проблеми

hacked мерси много... ами не баш на хелпдеска звънях... ама къмсет, иначе ме интересуваше за WiFi дали мога както съм в момента на този план могат да ми заемат (3-4 лв. на месец маи беше) само рутера без да предподписвам договор... защото имам и служебен лаптоп и ми писна да менкам кабели постоянно и да немога да си ползвам wifi на лаптопа. Рутер не съм си купил защото няма да ми ги поемат от фирмата... а все още не съм стигнал до високите заплати :) (да се надявам скоро да се случи)

И аз не смятам така! И все пак тук сме ползватели на adsl и споделяме опит и т.н. Щом не ползваш бтк и не ги одобряваш-ок, пиши във форум за твоя доставчик

Eто това ми е едоставчика http://www.optic-com.eu/ceni.html

Погледни цените и скоростите ..... Бг нета е около 10 пъти по бърз, при това на тарифа от 22лв.

Eто това ми е едоставчика http://www.optic-com.eu/ceni.html

Погледни цените и скоростите ..... Бг нета е около 10 пъти по бърз, при това на тарифа от 22лв.

я www.speedtest.net до франкфурт например и метни линка с резултата да видим реално колко е

Абе, хора, доколкото си спомням това е тема за БТК Adsl, като искате да спорите кой доставчик е по-добър, отворете си такава тема, а не да спорите тук, където се обсъжда само adsl-а

От два дни имам проблем, интернета ми прекъсва през 15 / 20 минути за по още толкова време. Не помага рестартирането на модема. Не мога да се свържа и с хелпдекса на 070017111- след тая тъпня " автоматичен тел. секретар" angry.gif като избера "число" за помощ - автоматично ми прекъва връзката, със странен писък.

Как процедирате вие? По къкъв начин да се докопам до жив човек от хелпдекса, та да ми помогне?

Редактирано от likor (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.