Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

Аз лично нямам нищо против теб. За мен няма никакво значение кой от къде е. Така писахме, защото бе писано много по въпросите, задавани от теб, и така

\offtopic

смятам че това вече ще бъде последното мнение от серията която беше започната от мен... тук се отнасяше за човека който коментираше начина ми на изразяване...за това, че понякога наблягам до известна степен на наречието от 'шопско'

a иначе всичко друго е в рамките на нормалното :)

Редактирано от uzun0v (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

С модема ми дойде един диск, ама някъде съм го забутал. Ако знаете някой линк за сваляне на тоя файл дето е на диска или нещо такова пишете ;)

В този диск няма нищо съществено =>> няма с какво да ти помогне.

Значи имам един проблем,когато звънне телефонът интернета ми спира.Бях чел някъде,че при повече от 1 телефон при позвъняване интернета спира.Мисълта ми е дали има някакъв начин тва да се оправи?

Значи имам един проблем,когато звънне телефонът интернета ми спира.Бях чел някъде,че при повече от 1 телефон при позвъняване интернета спира.Мисълта ми е дали има някакъв начин тва да се оправи?

Имах подобен проблем с факса в офиса, проблема беше следният имам няколко телефона, за който на стените в ъглите има по две кутии за по лесна връзка, та значи проблема е там че бях вързал факса в единият ъгъл на едната кутия а от другата кутия идваше другият телефон той беше направен както е описано от БТК първо кабела в розетката после от там в телефона и накрая в АДСЛ модема. С телефона нямаше проблем но като дам факс сигнал да получавам или изпращам нещо интернета спираше..

Това се оправи като на мястото на телефона който беше включен в розетката включих факса а в самият факс включих допълнителният телефон..

Общо взето ако са 2 телефона можеш да го вържеш в единият (от задната страна на телефона трябва да имаш букса за допълнителен телефон )да се получи нещо като майка..

Редактирано от RedCross (преглед на промените)

пробвйте с втори филтър...онази малка кутйка,която разделя тел.линията към тел.апарата и към модема.

Здравейте всички.Понеже нямам много време да изчета всичко по темата реших да задам един малко обикновен(да не кажа глупав въпрос)- струва ли си да мина на БТК ADSL,знаете за промоциите им в момента.Става въпрос за BTC ADSL 1024 Безкрай - 27,90 лв с ДДС.За уточнение - в момента съм на кабелен интернет,доставчик - Маги ООД (от В.Търново съм),на 15 лв,неограничен достъп(това им е най-ниската тарифа).Не съм имал проблеми с нета,е-скоростта не е много голяма,но се търпи,пък и аз не тегля кой знае колко - нета го ползвам за e-mail,сваляне на някоя и друга програмка,музика,както и за търсене на информация в нета.Просто дали си струва да давам на месец двойно повече от сега?

Предварително благодаря за вниманието и отново се извинявам за тъпия си въпрос.

Здравейте всички.Понеже нямам много време да изчета всичко по темата реших да задам един малко обикновен(да не кажа глупав въпрос)- струва ли си да мина на БТК ADSL,знаете за промоциите им в момента.Става въпрос за BTC ADSL 1024 Безкрай - 27,90 лв с ДДС.За уточнение - в момента съм на кабелен интернет,доставчик - Маги ООД (от В.Търново съм),на 15 лв,неограничен достъп(това им е най-ниската тарифа).Не съм имал проблеми с нета,е-скоростта не е много голяма,но се търпи,пък и аз не тегля кой знае колко - нета го ползвам за e-mail,сваляне на някоя и друга програмка,музика,както и за търсене на информация в нета.Просто дали си струва да давам на месец двойно повече от сега?

Предварително благодаря за вниманието и отново се извинявам за тъпия си въпрос.

Нета е невероятно бърз.Лети направо...

Download скоростта ти е 128kb/s което за мен е напълно достатъчно..Няма да останеш разочарован.Точно за тези неща които си посочил ще ти върши страхотна работа... :yanim:

струва ли си да мина на БТК ADSL,знаете за промоциите им в момента.

Здрасти градски!

Понеже аз съм на БТК,мога да ти кажа,че за целите,които си посочил, "Маги" ти е напълно достатъчна.Не си струва да се набутваш на по-скъпия БТК.А и не забравяй,че договора с БТК е 2-годишен....

Благодарско за бързите отговори :rolleyes: .

electric : да,чувал съм,че нета е доста бърз.Е,ще си помисля все пак.

ivo464 : привет и на теб,градски! Да ти кажа право досега нямам оплаквания от Маги,само дето в редки случаи ми прекъсва нета,та пак трябва да се кънектвам.А и подочух,че се обединили с Go-Link,за добро,за зло ли- не знам.Както и да е.

Понякога,когато реша да отварям няколко страници(с Opera 9.21 съм),докато се отворят мога да изпуша една цигара.Затова се замислих за БТК.А и тоя 2-годишен договор направо си ме спира,е имам още малко време да помисля.

Благодаря още веднъж и поздрави cool.gif .

Ако имаш повече от един телефонни апарата (факс), свързани преди спитера т.е. в телефонната розетка ще бъде нормално да ти прекъсва нета. сигнала който трябва да отиде в сплитера и той да раздели нискочестотния (телефонен) от високочестотния (този за АДСЛ) сигнал, се разделя още на розетката и затова прекъсва нета. получава се секундна загуба на сигнал която на телефона не пречи но за АДСЛ-а виждате какъв е проблема - трябва рестарт. Ако имаш повече тел апарати на една линия те трябва да излизат от сплитера (купува се разклонителче което се свързва на Phone и от него трябва да излизат двата телефона) и да няма нищо свързано преди него.

Ако имаш повече от един телефонни апарата (факс), свързани преди спитера т.е. в телефонната розетка ще бъде нормално да ти прекъсва нета. сигнала който трябва да отиде в сплитера и той да раздели нискочестотния (телефонен) от високочестотния (този за АДСЛ) сигнал, се разделя още на розетката и затова прекъсва нета. получава се секундна загуба на сигнал която на телефона не пречи но за АДСЛ-а виждате какъв е проблема - трябва рестарт. Ако имаш повече тел апарати на една линия те трябва да излизат от сплитера (купува се разклонителче което се свързва на Phone и от него трябва да излизат двата телефона) и да няма нищо свързано преди него.

A тва чудо аз от къде мога да си го зема?

A тва чудо аз от къде мога да си го зема?

От всеки магазин, където продават ел. материали, и в по-големите- Практикер, Бриколаж и др.

Да допълня, и от почти всеки магазин за електронни елементи (конрад, квазер и прочие).

Добре де неразбрах да се вързвам ли на БТК АДСЛ или да си стоя на лан доставчика и да се нервя че все няма трафик.Кажете като заключение добър ли е нета на БТК

Добре де неразбрах да се вързвам ли на БТК АДСЛ или да си стоя на лан доставчика и да се нервя че все няма трафик.Кажете като заключение добър ли е нета на БТК

Зависи за какво ти е нета. Бтк сега предлагат доста по-високи скорости от преди, най-ниската е 1024kb/s . Кофти е с договорите, че за да плащаш най-малко, трябва да се обвържеш за две години. Да ,добър е нета. При тях също се случва да прекъсне нета, но, ако имат проблем, си казват. Ако решиш да минеш към тях, може да попрочетеш малко тук, за да нямаш проблеми :)

ми значи не знам в Карлово как са нещата с лан-ките , но в Смолян е пълен отврат....значи бтк предлагат добра скорост и надежност но и цените не са леки за съжаление но предполагам че след време ще намалеят...аз съм си сторил собствена лан мрежа и съм взел adsl biz 2048 и с няколко човека делим парите и идва доста добре ..аз съм потребител от около 2 години и плащам 99лв едно време това беше най бързото, но сега съм решил че ще минаваме на 2048 home и идва наполовина по малко пари..вземаме един рутер и всичко е 6 ;)..., също така да призная спрямо софийските доставчици бтк са като баби ;( , но май ние извън софия сме на друга планета .. брат ми примерно е в варна и като дойде при мен в Смолян е мн по доволен от бтк от колкото от неговия доставчик...

...и като заключение БТ%uГ­I ВІU"}due^u-‘¡šäýè2¹–õ”(В”¤,Вџ@©Г”gõÁÔ$Г…f(B†‘*ГІВЎ¶Г 

Редактирано от uzun0v (преглед на промените)

аз съм си сторил собствена лан мрежа и съм взел adsl biz 2054 и с няколко човека делим парите и идва доста добре ..аз съм потребител от около 2 години и плащам 99лв едно време това беше най бързото, но сега съм решил че ще минаваме на 2054 home и идва наполовина по малко пари..вземаме един рутер и всичко е 6 :)...,

;) Поразсмя ме не е 2054, а 2048. Похвално е това, което сте си направили, само че ,като минеш на 2048 безкрай или home ,както ти го наричаш, ако, не ти го пожелавам, нещо се оплеска при теб, не трябва да търсиш съдействие от Бтк-то, иначе наистина безкрай си е по-евтино, но ти си знаеш :)

За съжаление София е България а останалите д...ме супата :) за карлово не ща и да говоря няма смисъл.

:speak: Поразсмя ме не е 2054, а 2048. Похвално е това, което сте си направили, само че ,като минеш на 2048 безкрай или home ,както ти го наричаш, ако, не ти го пожелавам, нещо се оплеска при теб, не трябва да търсиш съдействие от Бтк-то, иначе наистина безкрай си е по-евтино, но ти си знаеш ;)

вай аман :clap: 2048 :clap: a колкото до рутера не е особено сложно да стане не е нужно да си голем 'хакь' за да сториш......и сега в момента пиша от такава машина......даже е по добре защото ще имаш по-голяма власт да ръководиш мрежата !!!!!

Не, че имам намерение, но един мой приятел иска да се откаже той е на 2mbps и му остават още 16 месеца плаща по 38лв.

какво трябва да заплати като "неустойка" за да се откаже.

Благодаря.

Не, че имам намерение, но един мой приятел иска да се откаже той е на 2mbps и му остават още 16 месеца плаща по 38лв.

какво трябва да заплати като "неустойка" за да се откаже.

Благодаря.

16 * 38 = 608 лв

Здравейте,абонат съм на ВТСADSL2048Безкрай и искам да си пусна нет и на другото РС.Взех Рутер Edimax BR-6104K.Имам една инструкция на Български за LINKSIS но не зная дали е същото.Лошото е че нищо не разбирам от мрежи и конфигуриране.Предварително 10Х :wors::)

Явно промоцията на бТК вече обхваща и настоящи абонати, тъй като днес получих писмо от бТК адресирано лично до мен (име, адрес) с реклама на абонаментните планове и промоционалните цени от "Великденската" промоция, като в писмото фигурира следния абзац:

Възползвайте се от нашето предложение. Заявете до 31 май 2007г. БТК ADSL пакет с по-висока скорост от тази, която ползвате в момента.

което разсея предположението ми, че писмото може да е просто реклама на услугата и да не е отчетен факта, че вече съм абонат на услугата.

Информацията на сайта на бТК все още продължава да гласи, че условията се отнасят за "Нови абонати" на услугата и "Настоящи БТК ADSL клиенти: НЕ СА ОБЕКТ НА ПРОМОЦИЯТА.".

Не съм сигурен дали промененото отношение се дължи на факта, че всички настоящи абонати са в ключени вече в тази промоция или на факта, че съм с изтекал договор към бТК (при пакет 512 "Безкрай"). Надявам се скоро да има реакция и от официалния сайт на бТК.

Редактирано от Rub4o (преглед на промените)

Явно промоцията на бТК вече обхваща и настоящи абонати, тъй като днес получих писмо от бТК адресирано лично до мен (име, адрес) с реклама на абонаментните планове и промоционалните цени от "Великденската" промоция, като в писмото фигурира следния абзац:

което разсея предположението ми, че писмото може да е просто реклама на услугата и да не е отчетен факта, че вече съм абонат на услугата.

Информацията на сайта на бТК все още продължава да гласи, че условията се отнасят за "Нови абонати" на услугата и "Настоящи БТК ADSL клиенти: НЕ СА ОБЕКТ НА ПРОМОЦИЯТА.".

Не съм сигурен дали промененото отношение се дължи на факта, че всички настоящи абонати са в ключени вече в тази промоция или на факта, че съм с изтекал договор към бТК (при пакет 512 "Безкрай"). Надявам се скоро да има реакция и от официалния сайт на бТК.

Аз вече минах на 1024Kbps за 27.90лв на месец за 2 год.

От около седмица е в сила и за настоящи абонати, като са включени и тези от миналогодишната промоция (512 за 25лв)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.