Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

С всички браузъри ли е така ?

Ако не е нещо тайно дай един линк да пробвам.

с всички е така,а линк ще ти дам на ЛС

Оказа се че става само през ИЕ, ама кой да пробва с него, аз се мъчех само с мозилата и операта.

Важното е ,че стана :) Благодаря на отзовалите се за помощта cool.gif

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

Имам проблем с хостинга на ЦС сървара си - само аз мога да влизам в него. Посъветваха ме да си активирам DMZ Host. Молбата ми е някой, който повече разбира да ми обясни как да си активирам DMZ Host но не като се обаждам на Хелп деска, защото все дига някаква дето хабер си няма за какво и говоря. ПЛС някой да ми помогне.

Благодаря предварително.

DMZ хоста на практика е пълена порт транслация към друг хост вътре в мрежата ти (евентуално персоналния ти компютър, на който се хоства CS сървъра). Съветвам те да го направят инжинерите по заявка на хелп деска, защото за да го направиш ти, ти трябва административен достъп до рутъра на модема (не че не може, но не е полезно ако нямаш подготовката и знанията)

DMZ хоста на практика е пълена порт транслация към друг хост вътре в мрежата ти (евентуално персоналния ти компютър, на който се хоства CS сървъра). Съветвам те да го направят инжинерите по заявка на хелп деска, защото за да го направиш ти, ти трябва административен достъп до рутъра на модема (не че не може, но не е полезно ако нямаш подготовката и знанията)

Ами аз им писах по e-mail-а ама още не са ми отговорили. Писах на [email protected]. Да не съм объркал мейла?

А най-добре ще е ако някой ми каже какво точно да им напиша, за да не стане объркване.

Редактирано от dargen (преглед на промените)

Ами аз им писах по e-mail-а ама още не са ми отговорили. Писах на [email protected]. Да не съм объркал мейла?

А най-добре ще е ако някой ми каже какво точно да им напиша, за да не стане объркване.

мейла е точен,но по-добре им звънни и им кажи,че искаш дмз към 1.2 например,няма как да не те разберат, та нали затова са там

мейла е точен,но по-добре им звънни и им кажи,че искаш дмз към 1.2 например,няма как да не те разберат, та нали затова са там

ми казах и на момичето че искам ДМЗ Хост тя ми говри за хостинг пространство

ми казах и на момичето че искам ДМЗ Хост тя ми говри за хостинг пространство

Така ли не разбрахте, че в бТк почти всички са некадърници. Докато има шуробаджанащина ще е така. Трябва да им се обяснява като на малки деца (онзи ден им обяснявах значението на думичката НЯМА). Кажи на съпорта да ти пренасочат ВСИЧКИ портове на 192.168.1.2, иначе няма да те разберат.

Така ли не разбрахте, че в бТк почти всички са некадърници. Докато има шуробаджанащина ще е така. Трябва да им се обяснява като на малки деца (онзи ден им обяснявах значението на думичката НЯМА). Кажи на съпорта да ти пренасочат ВСИЧКИ портове на 192.168.1.2, иначе няма да те разберат.

Явно на такива сте попадали, на мен ми се е налагало два-три пъти да им се обаждам и не съм имала проблем, даже за дмз-то ме разбраха :)

Не, пичовете просто са от България - ерго, ще мрънкат. Абе идете в най-близката кабеларка и се наслаждавайте на компетентно, ефективно, учтиво обслужване!

Май не знаете "Що е то хотлайн?" Там са 100-200 момчета и момичета, който може и хал-хабер да си нямат от работата на компанията. Имат чисто и просто написани едни процедури, който трябва да следват:1.Когато ви пита потребител - искам еди-що-си, вие му отговаряте еди-кво-си, попълвате онлайн заявка към Инжинерен отдел еди-кой-си-номер. Т'ва е всеки хотлайн така работи. Това, че потребителя не може да каже еди-що-си, не е проблем на хотлайна бе хора !!! "Ми не ми виждат CS-а !!" Колко хора ще го разберат, дори професинални админи да са, егаси....

А мен отново не ме пуска в mIRC…А има доста ценни контакти там.ПРатих им screenshot на пощата, и цяла седмица се правят на ударени.Проблемът не е в моя компютър, опитах и на двете мрежови карти, и на няколко различни OS, както и с различни програми.Дава ми-connection refused...Вижте screenshot-а

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Това е доста отдавна известен факт - UniBG е дал G-Line на ВСИЧКИ клиенти на бТК (е, почти на всички все пак в интерес на истината). Така че какво може да ти помогне поддръжката - нищо!

ПП.Аналогично беше и с АренаБГ - господина/ата забраниха достъпа на бТК абонати и познайте защо, защото имаха надеждна връзка със сървъра им в Замбези...пардон, в Калифорния и ги товареха, понеже хостинга им е от клас "100$ - 100 конекции" примерно. А после бТК били виновни - друг път. Пиши на форума на УниБГ, ако не ти изтрият мнението.

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Ей хора от 2 дни чета за АДСЛ, но така и не разбрах как точно се получава номера със статичното ИП. По принцип ми трябва за Remove Administrator, или някоя друга програма за отдалечен достъп до друг комп през интернет, аз лично не съм на БТК, но другия комп със който искам да се свържа е и не знам как да го направя при положение че не му знам ИП-то. Виждам че във форума има хора, който разбират от тези неща и ще съм им много благодарен ако ударят едно рамо.

Нека абоната ползва услуга като NO-IPdotCOm *забранен адрес от администратора* и техния DDNS (dynamic DNS) или някоя друга услуга от този тип (dyndns)

Така всеки път, когато му се промени IP-то клиентския софтуер на услугата ще опресни IP-то на сайта и ще имаш достъп до този човек през някакъв лесен хост - напр. ivan.no-ip.com

Нека абоната ползва услуга като NO-IPdotCOm *забранен адрес от администратора* и техния DDNS (dynamic DNS) или някоя друга услуга от този тип (dyndns)

Така всеки път, когато му се промени IP-то клиентския софтуер на услугата ще опресни IP-то на сайта и ще имаш достъп до този човек през някакъв лесен хост - напр. ivan.no-ip.com

Май не разбирам много от тези неща. В смисъл че ти знам на теория, но практически за първи път се хващам. Би ли ми обяснил как точно да направя това. NO-IPdotCOm? не ми е ясно точно, въпреки че имам бакалаварска степен по Информатика. Трябва ми само за да ползвам Radmin или някоя подобна програма. Ако можеш и да ми препоръчаш нещо с което да имам пълен контрол до отдалечен комп.

Майко мила ! Това за бакалавърството не трябваше да го споменаваш.... леле, за къде сме тръгнали

Чети, всичко си пише. Не мога да ти налея...за 5 години щом не са ти го наляли

Майко мила ! Това за бакалавърството не трябваше да го споменаваш.... леле, за къде сме тръгнали

Чети, всичко си пише. Не мога да ти налея...за 5 години щом не са ти го наляли

Верно, верно ама в СА-Свищов на какво да те научат. Най вече имаше кой да ни понаучи на VB.net и ASP.net нищо друго. Сега тепърва мисля да се занимавам с нещо. До сега само купони, дискотеки и др забавления. Имаше само 2-3 преподаватели дето разбират от това което преподават. Разбери ме. Имам мааалко нужда от помощ.

ЧЕТИ !!! друг съвет не мога да ти дам

И си скъсай дипломата

Верно, верно ама в СА-Свищов на какво да те научат. Най вече имаше кой да ни понаучи на VB.net и ASP.net нищо друго. Сега тепърва мисля да се занимавам с нещо. До сега само купони, дискотеки и др забавления. Имаше само 2-3 преподаватели дето разбират от това което преподават. Разбери ме. Имам мааалко нужда от помощ.

Виж тази услуга www.logmein.com . Не ти е необходим статичен IP.

А също така виж и тази тема http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...c=49645&hl=

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Ползваме ADSL 4096 , но на 26 април го изключиха за неплатена сметка, на 27 април я платихме, но до днес 10 май все още не са ни включили .

Поне сто пъти звъняме на 080010123, 080015500 и на бизнес центрове, но всеки казва: "Чакайте! При нас е отчетено, че сте платили , системата е автоматична!"

Чудя се каква е тази автоматика дето препраща един файл, а той не може да пристигне за половин месец!

Знаете ли какъв им е срока за включване и на кой да се обадя да реши проблема?

До колкото знам е до два-три дена,но ,ако имаш стара сметка,докато не я изплатиш,няма да го пуснат. Ако всичко е платено,им пиши ,за да ти кажат какво става...

Ползваме ADSL 4096 , но на 26 април го изключиха за неплатена сметка, на 27 април я платихме, но до днес 10 май все още не са ни включили .

Поне сто пъти звъняме на 080010123, 080015500 и на бизнес центрове, но всеки казва: "Чакайте! При нас е отчетено, че сте платили , системата е автоматична!"

Чудя се каква е тази автоматика дето препраща един файл, а той не може да пристигне за половин месец!

До 48 часа след плащането на сметката трябва да ви активират телефония пост. За пускането на интернета няма краен срок, който да е посочен в общите условия по договора.

Много добра тема.Браво

До 48 часа след плащането на сметката трябва да ви активират телефония пост. За пускането на интернета няма краен срок, който да е посочен в общите условия по договора.

телефона се плаща отделно и не е изключен

да, в договора няма краен срок и точно за това БТК ни разиграват 15 дена, след като са платени всички сметки

Ако телефона е бил спрян (сигнала), барабар с Интернета, дори да ги платиш, собственика на поста трябва да подаде молба за възстановяване на поста, защото се води закрит. Услугата се заплаща със следващата фактура- 2.40 ако е спрян до 2 месеца, и 24лв. ако е бил спрян повече от два месеца. След някоко дни, трябва да започнеш да досаждаш на телефоните, и в бизнес центъра в който е подадена молбата, защото една мила операторка на 080015500 ми каза че нямало срок за възстановяване angry.gif може и след година.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.