Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

телефона се плаща отделно и не е изключен

да, в договора няма краен срок и точно за това БТК ни разиграват 15 дена, след като са платени всички сметки

Не може да е платен и да не го пускат, явно не сте попаднали на точните хора. Ако няма задължения, няма причина да не пуснат нета

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

Ех, че скандал...Бях на почивка на остров Бали, и не бях платил за двата месеца, а бяха казали, че не спират сметка под 100 лв.Плащам си аз вчера, и късно после рестартирах модема,с цел нов адрес, и няма.От подръжката казаха-"Спрян е, просто сте имали текуща сесия, и затова е имало връзка, преди рестартирането" (rofl).Аз поне 100 абоната съм им докарал във Варна, а пиклата от Гореща линия ми крещя "От 3 години си абонта, не си ли научи за толкова време, че трябва да си плащаш навреме".В БТК-центъра бяха доста любезни, даже препоръчаха да се обадя безплатно от уличен телефон и да ги напсувам ония, от Гореща линия-БТК ( R O F L M A O)

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Ех, че скандал...Бях на почивка на остров Бали, и не бях платил за двата месеца, а бяха казали, че не спират сметка под 100 лв.

До колкото знам, вече не е така. При две неплатени сметки и клъц

Отдавна не бях разглеждал сайта на БТК, затова се порових там преди малко. Видяното е пълно безобразие. Изказвам искреното си съчувствие на всички, които по обективни причини са принудени да използват услугите на мастодонта.

Условията са насилствени, грабителски, разбойнически! С цените хората биват принуждавани да се хванат на хорото за минимум 24 месеца, за да плащат минимума. Този минимум е измама и прах в очите, защото сумите с най-малко 8 лв. надвишават стандартните за София при достъп по LAN. При "по-високоскоростната" връзка, включително и бизнес предложенията, положението с цените става страшно, а скоростта е смешна в сравнение с тази на късметлиите в кварталните мрежи на София.

Знам, че в повечето градове на страната няма такава жестока конкуренция като тази в столицата, затова и LAN-ките там предлагат жестоки условия с много лошо качество на услугата. Именно от това се възползва БТК и предлага лоша или минимална услуга, дерейки кожите на потребителите и почти съсипвайки психиката им.

Мисля, че е крайно време същите тези нещастни хора да се опитат да си го върнат за ограбването и похабените нерви от лошата услуга.

Трябва да се организират и да се обърнат към съюза на потребителите, за да се заведе дело срещу БТК за възползване от монополно положение. Даже и да нямат успех у нас, хората могат да потърсят правата си в правните институции на Европейския съюз. Там делото изобщо няма да се точи дълго. Ще има осъдителна присъда без компенсации за пострадалите, в случай че БТК успее своевременно да свали цените и подобри услугата. В противен случай ще има компенсации, които биха могли доста да поразклатят компанията, а дори и да я гътнат. При който и да е вариант клиентите само ще спечелят.

Ако побързат, онеправданите биха могли да имат хубава връзка може би още догодина, но ако продължават само да пишат по форумите и да се оплакват, без да предприемат нищо, положението няма стане по-добро.

ПП. Никога няма да разбера, защо българинът е твърдо убеден, че винаги някой друг, а не той самият е виновен за личните нещастия и проблеми. На всичкото отгоре никога не се осмелява да предприеме крути мерки, за да накаже виновните и да промени живота си към по-добро. Май причините се наричат мързел, робско съзнание и страх от неизвестното. sad.gif

Знам, че в повечето градове на страната няма такава жестока конкуренция като тази в столицата, затова и LAN-ките там предлагат жестоки условия с много лошо качество на услугата. Именно от това се възползва БТК и предлага лоша или минимална услуга, дерейки кожите на потребителите и почти съсипвайки психиката им.

Мисля, че е крайно време същите тези нещастни хора да се опитат да си го върнат за ограбването и похабените нерви от лошата услуга.

Трябва да се организират и да се обърнат към съюза на потребителите, за да се заведе дело срещу БТК за възползване от монополно положение. Даже и да нямат успех у нас, хората могат да потърсят правата си в правните институции на Европейския съюз. Там делото изобщо няма да се точи дълго. Ще има осъдителна присъда без компенсации за пострадалите, в случай че БТК успее своевременно да свали цените и подобри услугата. В противен случай ще има компенсации, които биха могли доста да поразклатят компанията, а дори и да я гътнат. При който и да е вариант клиентите само ще спечелят.

Ако побързат, онеправданите биха могли да имат хубава връзка може би още догодина, но ако продължават само да пишат по форумите и да се оплакват, без да предприемат нищо, положението няма стане по-добро.

ПП. Никога няма да разбера, защо българинът е твърдо убеден, че винаги някой друг, а не той самият е виновен за личните нещастия и проблеми. На всичкото отгоре никога не се осмелява да предприеме крути мерки, за да накаже виновните...

Значи не съм съгласна,че в по-малките градове, където няма конкуренция, се предлага скапана услуга. Това ,че тук са писали хора, които са имали нещастието да имат проблеми с нета, далеч не означава ,че с всички е така. Аз лично ползвам БТК , не съм в София и връзката ми е много добра, имала съм проблем само, когато имаше проблем за цялата страна, но и такива неща стават... Как да си върнат на БТК като само ще загубят времето на някой служител примерно ,които няма никаква вина, и собственото си време...Не стига,че току-що сме влезли в ЕС, ами и да ги занимаваме с подобни проблеми....А до колкото знам форумите са за това- да споделиш какво ти се случва, да видиш дали и на някой друг се случва това и да намериш полезна информация и помощ... То колко фирми още освен БТК предлагат услуги, които не са на 100% нон-стоп ,ама няма да тръгваме да съдин наред,я...

Отдавна не бях разглеждал сайта на БТК, затова се порових там преди малко. Видяното е пълно безобразие. Изказвам искреното си съчувствие на всички, които по обективни причини са принудени да използват услугите на мастодонта.

Условията са насилствени, грабителски, разбойнически! С цените хората биват принуждавани да се хванат на хорото за минимум 24 месеца, за да плащат минимума. Този минимум е измама и прах в очите, защото сумите с най-малко 8 лв. надвишават стандартните за София при достъп по LAN. При

"по-високоскоростната" връзка, включително и бизнес предложенията, положението с цените става страшно, а скоростта е смешна в сравнение с тази на късметлиите в кварталните мрежи на София.

ПП. Никога няма да разбера, защо българинът е твърдо убеден, че винаги някой друг, а не той самият е виновен за личните нещастия и проблеми. На всичкото отгоре никога не се осмелява да предприеме крути мерки, за да накаже виновните и да промени живота си към по-добро. Май причините се наричат мързел, робско съзнание и страх от неизвестното. sad.gif

Ти изобщо си нямаш представа какво е положението извън София. Какво монополно положение ??? Че то ADSL - а на БТК си е жива далавера.

КомНет България предлага на клиентите си и допълнителни мултимедийни услуги.

ИНТЕРНЕТ ДОСТЪП ЗА ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ - НЕОГРАНИЧЕН

Международна скорост Българска скорост Мултимедийни услуги Месечна такса

0 kbit/s 0 kbit/s ДА 20 лв./месец

до 256 kbit/s до 1152 kbit/s НЕ 25 лв./месец

до 256 kbit/s до 1152 kbit/s ДА 35 лв./месец

до 384 kbit/s до 1728 kbit/s НЕ 40 лв./месец

до 384 kbit/s до 1728 kbit/s ДА 50 лв./месец

до 512 kbit/s до 2304 kbit/s НЕ 55 лв./месец

до 512 kbit/s до 2304 kbit/s ДА 60 лв./месец

От 01.05.2007 год. Предлаганите от БУРГАСНЕТ цени за услуги са:

15 лв. 900 MB входящ , изходящ трафик към интернет

20 лв. 1100 MB входящ , изходящ трафик към интернет

Скоростта на тези тарифи е до 35 KБайта (280 Kbps)

20 лв. неограничен достъп към интернет

Скоростта на тази тарифа е до 35 KБайта (280 Kbps)

28 лв. неограничен достъп към интернет

Скоростта на тази тарифа е до 60 KБайта (480 Kbps)

60 лв. неограничен достъп към интернет

Скоростта на тази тарифа е до 118 KБайта (950 Kbps)

Неограничени тарифи с разделен международен и БГ канал:

Цена БГ Канал (Kbps | KB/s) Международен канал (Kbps | KB/s)

15лв. до 350Kbps | 43KB/s 90Kbps | 12KB/s

20лв. до 510Kbps | 64KB/s 140Kbps | 17KB/s

25лв. до 750Kbps | 94KB/s 200Kbps | 25КB/s

32лв. до 850Kbps | 106KB/s 250Kbps | 31KB/s

37лв. до 950Kbps | 118KB/s 300Kbps | 37KB/s

45лв. до 1200Kbps | 150KB/s 350Kbps | 44KB/s

60лв. до 1650Kbps | 206KB/s 450Kbps | 56KB/s

От 1 април 2007 г. КейбълТЕЛ предлага на всички свои нови и настоящи абонати още по-бързи, неограничени по трафик Интернет услуги с изравнена скорост за достъп към международното и национално Интернет пространство.

Абонамент Скорост Kbps Месечна такса

Международен / Национален трафик (лв с ДДС)

КейбълТел. НЕТ 512* 512 Kbps 19.9

КейбълТел. НЕТ 1024 1024 Kbps 29

КейбълТел. НЕТ 1536 1536 Kbps 39

КейбълТел. НЕТ 2048 2048 Kbps 49

Има и други, но мисля че и тези са достатъчни. А сега съпостави цените на БТК с другите.

Абе хора, такива дето се питат от коя част на София са....

Реален пример от преди 7-8 години в mIRC- от къде си, от далеч (визирам родния ми град), отсреща - аааау, от Люлин ли си.

Така е, София и другата България. В София било ланката....ланката до другия квартал. И дърпам торенти яко, със 100мб. От комшията. Не ме интересува комшията, нито торентите, нито бг пиъринга (то вече няма такова понятие). бТК ти казват - 4Мб имаш, 4 получаваш. Няма значение от коя част на света. Е да, от Замбези пад до 2мб. Но там им е натоварен единствения рутър.

Самозабравяте се хора, един кампус сте, прекалено буквално сте приели - "Интернет е едно голямо село". Това село не е е вашето Голямо Село. Аз си имам проблем - не мога да закарам свястен нет за VPN връзка до едно село на (забелжете) 14 км от магистралата !!! Да цитирам ли цифри? Няма, защото ще ви се завие свят. 789лв за 1Мб т.нар. "негарантиран" какви се струва?

Хайде слезте на земята младежи. Това, дето лети по жълтите павета не се яде, нито е целия свят до Църна Маца.

М/у другото, я питайте някоя ланка от "великите доставчици" - как си доставя интернет? Дали няма да е от бТК?

Ае не знам за ваще душевни проблеми,ама на мен интернета много често почна да ми спира вечер, към 2 часа и си мисля от какво ли е...някой подобен случай?

Проблемът не е в качеството на самия ADSL, когато го има 4096 biz е наистина доста добър за целите, които ползвам интернета и не го заменям за никакъв LAN - сърбала съм и тяхната попара доста години.

Поблемът е в качеството, културата и знанията на обслужващия персонал в съпътстващите дейности - плащания , информационни центрове, горещи телефони - дано не ви се налага да си хабите нервите с 080015500 - чудя се защо ли ги има като нито един проблем не могат да решат.

Бях на почивка на остров Бали, и не бях платил за двата месеца,

;) обещах си повече да не ходя на Бали

Редактирано от rosicag (преглед на промените)

Стига с тези ланки.Бтк си има косури,ама не мора да го преравнявам с лан нет. angry.gif

Проблемът не е в качеството на самия ADSL, когато го има 4096 biz е наистина доста добър за целите, които ползвам интернета и не го заменям за никакъв LAN - сърбала съм и тяхната попара доста години.

Поблемът е в качеството, културата и знанията на обслужващия персонал в съпътстващите дейности - плащания , информационни центрове, горещи телефони - дано не ви се налага да си хабите нервите с 080015500 - чудя се защо ли ги има като нито един проблем не могат да решат.

За 080015500 не знам, но лошото е, че по Бизнес центровете има лелки,които хабер си нямат за какво става въпрос и даже май подвеждат хората за това кое би било по-добре да ползват и после въпросните хора страдат заради невежеството на тия лелки...

За съжаление и на мен ми се е случвало, след като не могат да се справят с даден проблем, от ХЕЛП деска на БТК да ме прехвърлят на ГОРЕЩАТА линия (080015500), където не по-малко "компетентна" служителка да се чуди как да ми обясни, че с нищо не може да ми помогне, че по телефона нищо не може да се направи, а трябва в ИНФО центъра им да се подаде жалба.

И всичко това заради несвършена от тях работа. И съответно причинени загуби от страна на абоната.

Това е почти ежедневие, тъй като твърде много хора около мен са абонати на БТК.

Иначе интернета им е приличен и сравнително стабилен - спор няма. Само да не изникне някой проблем - тогава човек се връща в онези паметни години отпреди "демокрацията" - годините на бюрокращина, тромаво обслужване или липса на такова, липса на комуникация между отделните звена, безхаберие, некомпетентност...

В заключение: при наличието на сериозен провайдър във вашият квартал/град - стойте далеч от този хищен, алчен анахронизъм наречен БТК.

:) обещах си повече да не ходя на Бали

И защо да не ходиш ? А тия от Горещата линия са толкова нагли, че нямам думи

сигурно има мн обяснение за това как става пълното пренасочване на портовете към моето ip но искам ако може още веднъж ясно и просто да се обясни.Моля

става въпрос ръчно, а не да звъня по АДСЛ-Хелп-а

Редактирано от uzun0v (преглед на промените)

сигурно има мн обяснение за това как става пълното пренасочване на портовете към моето ip но искам ако може още веднъж ясно и просто да се обясни.Моля

Сигурно сто пъти е било обяснявано, но не - на всеки трябва да му се каже лично, защото го мързи да потърси сам.

Нали си знаеш user-a и паролата. Търси си информация и си се оправяй сам.

Сам си носи отговорността за действията.

То става с влизане в модема, а по общи условия ти не трябва да влизаш там. Модем е собственост на БТК и само те би трябвало да го конфигурират и преконфигурирват. Просто не ми се вярва да не са те разбрали,като си се обадил

То става с влизане в модема, а по общи условия ти не трябва да влизаш там. Модем е собственост на БТК и само те би трябвало да го конфигурират и преконфигурирват. Просто не ми се вярва да не са те разбрали,като си се обадил

захапахте ме biggrin.gif

захапахте ме biggrin.gif

А защо просто не отидеш на 1ва страница на тази тема, и не прочетеш 2рото мнение!?! Мисля, че там е достатъчно добре обяснено ВСИЧКО!

ми то аз се оправих и без да чета... :lol6: (по усет) то като гледам нема какво толкова да и да объркаш.

ми то аз се оправих и без да чета... :) (по усет) то като гледам нема какво толкова да и да объркаш.

Ми що не се пробва от началото,а изписа толкова ,че не ти обръщат внимание...

е стига ми чете конско :) ...нема да се повтори повече обещавам . Стига толкова с лекциите.

...продължете си по същество ;)

е стига ми чете конско :) ...нема да се повтори повече обещавам . Стига толкова с лекциите.

...продължете си по същество ;)

Ако минеш и от шопски на български ще спрем с лекциите.

ей хора вместо да се заяждате с мен пишете по същество !!!! а и също така искам да уточня, че не съм от 'ШОПСКО"

а съм от Смолян ...така коментари от типа 'кои от къде е' имат място в други форуми...на околните махали, а не тук.

и ако имате нещо против мен има ЛС за тая работа

Редактирано от uzun0v (преглед на промените)

ей хора вместо да се заяждате с мен пишете по същество !!!! а и също така искам да уточня, че не съм от 'ШОПСКО"

а съм от Смолян ...така коментари от типа 'кои от къде е' имат място в други форуми...на околните махали, а не тук.

и ако имате нещо против мен има ЛС за тая работа

Аз лично нямам нищо против теб. За мен няма никакво значение кой от къде е. Така писахме, защото бе писано много по въпросите, задавани от теб, и така

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.