Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

Аз вече минах на 1024Kbps за 27.90лв на месец за 2 год.

От около седмица е в сила и за настоящи абонати, като са включени и тези от миналогодишната промоция (512 за 25лв)

Време беше да има промоции и за настоящи клиенти, а не само за нови

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

Първо, не си на ясно какво е торент. Не теглиш от тракърите.

И второ, няма нищо общо с aDSL-а. Така че...

Здравейте !

мммммдааа нови хора => нови мнения

по обективни .... и точни

и к'во сега , я някой да каже успя ли да ГЛЕДА /освен ТВ/ филм през стрийминг-а на бТК , там от оня измисления сайт , това ме валнува мене ,че ме марзи да си пусна телевизора :wors:

Здравейте !

мммммдааа нови хора => нови мнения

по обективни .... и точни

и к'во сега , я някой да каже успя ли да ГЛЕДА /освен ТВ/ филм през стрийминг-а на бТК , там от оня измисления сайт , това ме валнува мене ,че ме марзи да си пусна телевизора :wors:

Да. Успях.

всичките ли страници отваря ...Поне аз съм слушал че бая ги филтрирали (някои)

и к'во сега , я някой да каже успя ли да ГЛЕДА /освен ТВ/ филм през стрийминг-а на бТК , там от оня измисления сайт , това ме валнува мене ,че ме марзи да си пусна телевизора :)

Аз също успях

всичките ли страници отваря ...Поне аз съм слушал че бая ги филтрирали (някои)

За мое щастие аз досега не съм се сблъскала с филтрирани сайтове (с изключение, когато беше забранен достъпа до арената, но това е др. въпрос)

Новата глупост:

До два месеца безплатен Интернет срещу изгоряла LAN карта предлага БТК

Два месеца безплатен Интернет през БТК ADSL ще получи всеки клиент, който донесе изгоряла LAN карта в някой от центровете или офисите на БТК и подпише 2-годишен договор. Ако пък реши да се абонира за 1 година той ще ползва безплатно услугата в продължение на месец. Потребителите ще могат да избират между кабелен и безжичен достъп за 5 различни пакета със скорости до 4 мегабита.

Заради проливните дъждове през последния месец се увеличиха случаите на повредени поради лошите метеорологични условия домашни компютри, свързани към квартални интернет мрежи.

„Всички БТК ADSL пакети се отличават със сигурна и стабилна връзка, независимо от метеорологичните условия”, заяви Димитър Цонев, Говорител на телекома. „Неограничен по трафик и време достъп до Интернет е другото предимство на услугата, допълни още той. ADSL пакетът се инсталира, като се използва телефонната линия на абоната без необходимост от пробиване на стени за полагане на нови кабели”

Освен сигурния кабелен достъп до високоскоростния Интернет на телекома от началото на месеца клиентите могат да използват и безжичната Wi-Fi мрежа с ADSL пакетите на БТК. Сигурността на Wi-Fi мрежата се осигурява от надеждни механизми за кодиране, чрез които се гарантира защитата й. Така само оторизираните потребителите имат достъп до Интернет услугата.

БТК ADSL Wi-Fi мрежа е удобно решение за домашни потребители, които имат преносим компютър или искат да създадат собствена локална мрежа вкъщи или в офиса. Клиентите могат сами да избират вида на връзката като е възможно и едновременното ползване на жична и безжична свързаност.

БТК ADSL стартира в 22 града в България през 2004 г. Днес около 240 населени места в страната имат възможност да използват ADSL услугата на телекома. Компанията продължава да инвестира в мрежата си и по този начин отговаря на нарастващите изисквания на бизнеса и домакинствата за по-висока скорост на Интернет с постоянно качество и на достъпни цени.

И кое му е глупавото? Че ланките са несигурни? Че не горят карти (не дай си боже и нещо друго)? Или че това е разликата м/у големите и малките - големите могат да си позволят да правят каквито си пожелаят предложения

[joke]

Хехе, за около 10-ина(а май повечко се събраха, даже някои работят) изгорели LAN-ки колко нет мога да получа?

[/joke]

Хехе, за около 10-ина(а май повечко се събраха, даже някои работят) изгорели LAN-ки колко нет мога да получа?

Поне една година безплатен нет biggrin.gif

А аз като чуя квартална ланка и бягам - буболечки, "хакери", плачевно нестабилна връзка, смешна поддръжка.

А с тея кабели и суичове по блоковете и дървета, мълниите ги нацелват идеално, дори да не ти замине компа, после нямаш нет 2-3 дена и така до следващата буря biggrin.gif

Редактирано от myd (преглед на промените)

Просто сравни цените на услугите,ланките са по15тина лева,ама нищо не даваш нищо не взимаш

Просто сравни цените на услугите,ланките са по15тина лева,ама нищо не даваш нищо не взимаш

Тука във Варна е 20-25 лева неограниченият трафик, а скоростите са 2-3 пъти по-зле от БТК-то.

В една София са доста по-напред като цена-скорост, за стабилност и поддръжка незнам ;)

Малко да променим темата.Защо не може да се сваля от АРЕНА? промениха сайта и пак зациклихме. :)angry.gif:clap:

При мен сайта не е мръднал от 06.6.2007година.....едни и същи торенти и нищо ново качено... ohmy.gif

При мен сайта не е мръднал от 06.6.2007година.....едни и същи торенти и нищо ново качено... ohmy.gif

трябва да се регистрираш на новия сайт но не може да се тегли

http://85.14.6.83/torrents.php---ето го адреса.

Редактирано от mrawkata (преглед на промените)

DNS записите са променени

Новия сайт вече е на официалния ни домейн. Старата версия на сайта (тази тук) ще можете да откривате на адрес http://old.######/

Ако търсите ######, но четете това съобщение, това означава че DNS сървърите на Вашия доставчик все още не са актуализирани и ще се наложи да изчакате още малко.

Трябва да чакаме. Ама защо все на БТК се случва а? На село съм на друг доставчик и няма проблем с арената, но тук на ADSL-a си стои както и при теб на 06.06 :clap:

Edit:

http://85.14.6.83 oт тук се отвори новият сайт и даже успях да се регистрирам, но за да се свалят торенти е необходимо да се промени адреса на тракера oт:

http://p2p.######:2710/***PASSKEY***/announce

с този

http://85.14.6.83:2710/***PASSKEY***/announce.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

Добре де имате хубав нет какво се врете все в арена като неможе ходете по другите,квото има в арена го има навссякъде.Нета ви е хубав каквто към БГ така и към чужбина.Торенти колкото искате.Ех да имах БТК.Много са мудни работниците в БТК чакам 5 дни за да ми пуснат телефона. :angry22:

Малко да променим темата.Защо не може да се сваля от АРЕНА? промениха сайта и пак зациклихме. :angry22:angry.gif:angry22:

Темата не е за Арената, писна ми вече от тези подмятания. Имат си форум, мейлинг листа - питай ги!

Хакнаха ги отворените, за това не работят

Добре де имате хубав нет какво се врете все в арена като неможе ходете по другите,квото има в арена го има навссякъде.Нета ви е хубав каквто към БГ така и към чужбина.Торенти колкото искате.Ех да имах БТК.Много са мудни работниците в БТК чакам 5 дни за да ми пуснат телефона. :angry22:

От чуждите тракери се тегли най-много с 30-40....(поне при мен е така) angry.gif

Само Арена и Замунда останаха добри тракери в които се качва всичко и се тегли с пълна скорост!!

А и в Арена има доста тв рипове които ги няма по другите тракери!!!Затова ревем за Арена!

Ревеш, защото не знаеш що е торент, заради това решев - теглиш от комшията, пред тракера се оторизираш и взимаш информацията къде са парчетата от файла ! И понеже си на "кв.лан.шит" връзка - за това ти е изгодно да теглиш от БГ, защото навън си с невероятни скорости! Да не мислиш, че арената е най-великия торент тракър ?

Аз съм на БТК.Знам какво е торент.Просто в арена има работи които ги няма по другите тракери и затова ме е яд,че не може да се тегли... :angry:

И Арена определено не е най-великия тракер... :)

Аз съм на БТК.Знам какво е торент.Просто в арена има работи които ги няма по другите тракери и затова ме е яд,че не може да се тегли... :clap:

И Арена определено не е най-великия тракер... :)

И кой те излъга че не може да се тегли ?????????????????????

Днес сутринта теглих музика оттам. Прочети какво съм написал малко по-горе .

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.