Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

Аз имам същите проблеми с често прекъсване на нета, без да съм го шервал или да свалям торенти. Пак горе-долу от 5 дни. Явно си имат проблем в БТК и никой си няма идея как да ги оправят.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

Ми аз не искам да ги защитавам,но като имам проблем им се обаждам, и досега винаги са решавали проблема.

само един път ,както ми казаха,проблемът си беше при мен и аз се оправих,е естествено първо на тях звъннах,

а и след като си нагласих биткомета всичко си върви както трябва

С оглед на твърде голямото раздуване на темата, реших да обобщя основното от постовете си до този момент по темата на първа страница. В близките дни ще продължа да работя върху финалния вид на поста на първа страница, като поетапно смятам да изтрия част от старите си постове, тъй като смятам че темата излишно се разля в пространството ....

наистина ще е доста полезно :rolleyes:

хора забелязах днес, че като ми звъннат по телефона и вдигна ми спира нета на БТК. знаете ли на кво се дължи това?

Днес забелязах, че не мога да свалям от Аренабг само при мен ли е така?

Днес забелязах, че не мога да свалям от Аренабг само при мен ли е така?

Не само при тебе,и при мен е така...

Нека някой ако знае причината да сподели.

И вижте на какво се натъкнах преди малко:"за БТК клиенти: по някаква причина е филтриран порт 80 на tracker.######.

Ползвайте прокси."

Това ако е истина просто нямам думи...

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

Приятели,дърпам си от Арена без проблем/в момента/,задачи които са ми от вчера,но сега се опитвам да дръпна Lost,и не става,даже и през прокси.

Редактирано от Nikieva (преглед на промените)

И при мен не работи http://tracker.###### , проблеми с форума и страницата нямам.Само където торент клиента не работи с тракера.

Клиент на БТК.

Ами пуснете един traceroute, вместо да казвате чий клиент сте:

1 <1 ms <1 ms <1 ms gw [192.168.0.161]

2 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1

3 9 ms 9 ms 9 ms 212-39-87-232.btc-net.bg [212.39.87.232]

4 11 ms 11 ms 10 ms 102-91-39-212.btc-net.bg [212.39.91.102]

5 11 ms 11 ms 11 ms 84-91-39-212.btc-net.bg [212.39.91.84]

6 46 ms 52 ms 52 ms 14-91-39-212.btc-net.bg [212.39.91.14]

7 52 ms 52 ms 45 ms if-5-2.core1.F2C-Frankfurt.teleglobe.net [80.231.78.13]

8 46 ms 53 ms 47 ms if-6-3.core1.FR1-Frankfurt.teleglobe.net [80.231.78.18]

9 85 ms 48 ms 42 ms if-6-0.core2.FR1-Frankfurt.teleglobe.net [80.231.64.2]

10 * 53 ms 52 ms if-5-0-0.core1.PV1-Paris.teleglobe.net [80.231.65.66]

11 106 ms 59 ms 62 ms if-2-0.core2.PG1-Paris.teleglobe.net [80.231.73.5]

12 62 ms 60 ms 102 ms if-6-0.core1.PG1-Paris.teleglobe.net [80.231.72.33]

13 123 ms 124 ms 134 ms if-10-0.core2.NTO-NewYork.teleglobe.net [80.231.72.114]

14 136 ms 130 ms 129 ms bcs2-so-3-3-0.newyork.savvis.net [208.173.129.29]

15 130 ms 130 ms 124 ms bcs1-so-6-0-0.NewYork.savvis.net [204.70.192.37]

16 128 ms 150 ms 128 ms bcs1-so-6-2-0.Washington.savvis.net [204.70.192.13]

17 180 ms 179 ms 146 ms dcr1-so-3-0-0.Atlanta.savvis.net [204.70.192.53]

18 184 ms 141 ms 142 ms dcr2-as0-0.Atlanta.savvis.net [204.70.192.42]

19 179 ms 173 ms 184 ms hr1-vlan-246.FortWorthda1.savvis.net [208.172.131.50]

20 181 ms 172 ms 175 ms 216.39.81.50

21 169 ms 168 ms * bhr1-pos-12-0.fortworthda1.savvis.net [208.172.131.82]

22 180 ms 181 ms 180 ms 90.89.232.72.static.reverse.layeredtech.com [72.232.89.90]

Аз дърпам с прокси без проблем, обаче с utorrent. С биткомет не става.

Pinging tracker.###### [72.232.89.90] with 32 bytes of data:

Scanned 72.232.89.90 - 72.232.89.90 (Ports: 80)

29.3.2007 г. 14:16:10

IP/Ping/Hostname/Open Ports

72.232.89.90/213 ms/90.89.232.72.static.reverse.layeredtech.com/N/A

Демек порт 80, който се използва за http протокол е блокиран за потребителите на бтк. Въпроса е дали е от БОП или от аренабг..

ПП: през нормално http прокси и utorrent няма проблеми. През проксито минава само трафика, който служи за свързване към пиъри,a трфика към/от пиърите минава директно и так не се получава забавяне :ph34r:

Редактирано от the_X_files (преглед на промените)

хора забелязах днес, че като ми звъннат по телефона и вдигна ми спира нета на БТК. знаете ли на кво се дължи това?

колко телефонни апарата имаш,ако са повече от 1 ,се получава тази момент

Само дето вдигнахме шум,вече се сваля без проблем :wors:

От 8 дни вече имам проблем с нета, към бтк съм, но стане ли 00.30 часа и край - нямам нет. През деня нета е ок, само през ноща е така. Умолявам ви, някой ако е имал същия проблем нека ми каже на какво се дължи. Обадих се в офиса им, но ми казаха че щом е през ноща, няма как да ми помогнат :ph34r::) :)

От 8 дни вече имам проблем с нета, към бтк съм, но стане ли 00.30 часа и край - нямам нет. През деня нета е ок, само през ноща е така. Умолявам ви, някой ако е имал същия проблем нека ми каже на какво се дължи. Обадих се в офиса им, но ми казаха че щом е през ноща, няма как да ми помогнат :angry::offtopic_s::rolleyes:

Цитат- "но ми казаха че щом е през ноща, няма как да ми помогнат" - " От 8 дни вече имам проблем "

Ей това не мога да го схвана! angry.gif

--> ХелпДеск - денонощно обслужващите оператори на БТК - на телефон 070017111

или чрез E-mail: [email protected] - или - [email protected]

--> Стопи им телефоните, - напълни им пощата !

ПП. Последно време се оляха.

При мен все още не работи без прокси за тракера sad.gif

И тук не става без прокси. Гадното е, че от никъде не се дава информация от къде идва проблема..

не бях свалял от вторник и сега като прочетох че не можете да сваляте от арената се пробвах и аз,но не можах да сваля нищо.Имах запомнени и две проксита,но и през тях не става.Някой може ли да каже какво става?

+

Цитат:

Този път БТК директно е филтрирала всички торрент-тракери тихомълком,.....

Това е пълна глупост. Да се филтрират всички торент тракери е просто невъзможно поради простата причина, че има хиляди такива и постоянно се появяват нови. Сега пробвах 2-3 тракера и нямах проблем към нито един. БТК е филтрирала само порт 80 на тракера на арена може би с цел да заблуждава хората, че има пинг => БТК не филтрира достъпа..

Вие говорите глупости! И престанете да го обсъждате в тази тема, че и без това се разводни темата. Ако искате информация - четете (това не е мръсна дума) там, къдетоТРЯБВА

За Великден БТК готви някаква промоция,някай знае ли подробности щяла да е много атрактивна.

Аз съм готов с финалната версия на поста си.

Силно се надявам да съм успял да обобщя всичко съществено и важно в поста си, който се намира на 1-ва страница и с това максимално да облекча всички настоящи и бъдещи посетители на темата в тяхното ориентиране и намиране на отговор на въпросите, които ги вълнуват. Надявам се поне с това си действия да намаля излишното повторение на едни и същи въпроси, коментирането на едни и същи проблеми и многократното писане на едни и същи неща.

Приемам всякакви критики, забележки, коментари, съвети относно поста си. Ако е необходимо той допълнително ще бъде преправян, за да бъдете максимално облекчени всички Вие.

Надявам се да съм успял да го напиша достатъчно увлекателно и да не ви приспи шокиращата му дължина.

:wors:

Със здраве, аз ще взема да се почерпя с едно питие, че наистина се изтощих докато го оформя ...

Добавка от последните часове:

В периода между 31 Март и 2 Април се налага разширение на някои от сиситемите, при което е възможно Вашата Интернет услуга да прекъсва за кратки периоди – за коeто бихме искали да се извиним.

Разширението на системите ще се извърши от БТК, спазвайки следния график

от 20:00 ч. на 31 Март 2007 (събота) до 08.00ч. на 01.Април 2007 (неделя)

от 20:00ч. на 01.Април 2007 (неделя) до 08.00ч. на 02.Април.2007 (понеделник)

При тези прекъсвания няма да е необходимо да рестартирате своя модем, а единствено да изчакате Интернет връзката ви да се възстанови.

В случай на липса на достъп до Интернет за по-дълго време, молим се обърнете за помощ на телефон 0700 17 111.

Благодарим ви за разбирането.

Информация от сайта на бТК

Редактирано от Rub4o (преглед на промените)

За Великден БТК готви някаква промоция,някай знае ли подробности щяла да е много атрактивна.

ще има нови цени за НОВИ потребители , с 10% надолу от стандартната цена , която е в момента .

бтв: Не бях влизал тука от месец близо и като гледам що писане се е изписало за некаф кирлиф сайт ми се изправи косата , хората които мрънкат май ползват нет от скоро или не знаят от каде какво да си свалят , нека ви кажа че и в Европа и в ЮСА има фрии зона , тя не може да се скрие , само трябва да се потърси .

Айде и със здраве , и по малко да звъните на съпорта :)

ще има нови цени за НОВИ потребители , с 10% надолу от стандартната цена , която е в момента .

бтв: Не бях влизал тука от месец близо и като гледам що писане се е изписало за некаф кирлиф сайт ми се изправи косата , хората които мрънкат май ползват нет от скоро или не знаят от каде какво да си свалят , нека ви кажа че и в Европа и в ЮСА има фрии зона , тя не може да се скрие , само трябва да се потърси .

Айде и със здраве , и по малко да звъните на съпорта :)

Айде и със здраве , и по малко да звъните на съпорта :whist:

Ще има ли промоция за сегашните протребители.Ще е много тъпо ако е само за нови потребители :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.