Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

Може би,проблема е в мен. sad.gif

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

Може би,проблема е в мен. sad.gif

Mи аз съм на 512кб/с и нямам проблеми

а при теб само с тези сайтове ли е така?

Дайте мнение за тази програма cFosSpeed ще подобри ли работата на рутера.

cFosSpeed е мрежови драйвер с висока производителност за DSL модеми и рутери. Сред отличителните му черти са Trafic Shaping (ограничаване на трафика), автоматично откриване и разпознаване на рутера, пълна съвместимост с конвенционалните PPPoE драйвери и други. Идеален е при използването на онлайн игри и Peer-to-Peer мрежи като eMule или Kazaa.

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=...;shownews=20435

Възмжно ли е по някакъв начин да се следи и ограничава трафика на всеки един от компютрите ползващи интернета на БТК в една локална мрежа.

Локалната мрежа се състои от 25+ потребителя. Интернета е 4 мегабита. Имаме и рутер през които като цяло преминава всичко, тоест от него мога да спирам и пускам интернета на който и да е от мрежата, но проблема в случая е как да се види кой примерно тегли в даден момент....

Какъв ти е рутъра, възможно е да поддържа shaping или delay pools. Да гледаш кой какво тегли на хардуерен рутър ще е трудно

Щом имаш 25 човека определено рутера ще да ти е хубав. Би трябвало да има такава опция. Дай модела тук да видим с кво може да се помогне.

Работата е там, че рутера не е хубав ... Linksys WRT54G. За в бъдеще мисля да купуваме нещо по-добро, което да си е с линукс и да разпределя трафика, но до тогава ако има някакъв вариант...

Редактирано от firefly (преглед на промените)

Познавам хора, които са качвали и Linux на такъв рутър :wors:

Виж това може да ти е полезно WRT routers

гадовете от БТК отрязаха достъпа до сайта на ###### някой има ли идея как да се преборим с това

гадовете от БТК отрязаха достъпа до сайта на ###### някой има ли идея как да се преборим с това

http://proxy.arrabg.com/ :wors:

detect много ти благодаря за идеята, става, аз също пробвах с прокси въведено в explorera но пак не ставаше

Цитат:

"БТК филтрира достъпа до арена , възоснова на както казват те 'полицейска заповед' .

И то филтрират основно - за цялата си мрежа и всички техни клиенти.

Предлагам всички , които имат възможност да се включат в протеста организиран от потребителите на замунда.

Това с филтрирането на арената е опасен прецедент. Утре може да решат , че интернета е незаконен и да го забранят."

Не е само това: --> Екипът на арена-бг благодари на BTC за съдействието в намаляването на натоварването на сървърите ни. ---> http://i.data.bg/07/03/16/280057.jpg

Тъпа държава!! angry.gifangry.gif

detect много ти благодаря за идеята, става, аз също пробвах с прокси въведено в explorera но пак не ставаше

При мен работи!

Браво на detect!

Не мога да проумея защо има такова пренебрежение към потребителите на БТК.

Първо от UniBG сложиха G-Line,а сега БТК ни спря достъпа до един от последните големи и хубави тракери!!

Разбира се това може да се случи само в наща мила България!! angry.gif

"P2P will never die"

Всички които искат да прекратят договора си предсрочно им се отвори вратичка!

1во обаждате се на 070017111 и добре се скарвате на Хелпдеск-а, че е нарушена клауза от договора ви с бТк, използва се цензура и това е в разрез с правилата с който сте се съгласили. Те ще ви препратят на телефон 080015500 където излагате отново причините си относно молбата ви за прекратяване на взаймотношенията си с тази компания и това е. Оттам нататък ще ви разяснят как да процедирате :ph34r:

Големи смешници.Браво на човека койтодаде проксито. :ph34r:

Много скапана държава сме опитват се отсякъде да ни орежат да видим както каза Likor, кога ще ни отрежат и нета.

Браво на detect biggrin.gif - всичко си работи.

Е това вече е прекалено. Ние плащаме за интернет достъп, а от бтк-то ни блокират аренабг. Да блокират и youtube.com нали така не печелят пари от министерствата, а ние получаваме достъп до произведения. И така да и блокират и google, че с него може да се намери торент и така докато решат да спрат интернета в България ! .. :ph34r:

Може ли да ми кажете как да използвам проксито? Извинете за тъпия въпрос :speak:

На края ще ни оставят достъпа само до email... angry.gif

Влизаш в http://proxy.arrabg.com/ в полето URL пишеш http://###### натискаш Enter и си вътре

На мен ми дава това:

PHProxy

Error: 110: Connection timed out (URL: ######)

Редактирано от to4i (преглед на промените)

Да и на мен ми даде тази грешка. Затова си помислих, че нещо не правя като хората.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.