Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

Не, продължава си автоматично месец за месец и после можеш да си го прекратиш ,когато си искаш, с едномесечно предупреждение

Т.е. дължиш пълната сума на тарифата за всеки месец СЛЕД приключване на договора, докато не се откажеш сам, ПРИ ТОВА с 1 месец предизвестие?!? :speak: КЗП, къде сте?

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

Т.е. дължиш пълната сума на тарифата за всеки месец СЛЕД приключване на договора, докато не се откажеш сам, ПРИ ТОВА с 1 месец предизвестие?!? :speak: КЗП, къде сте?

Еми, ти искаш да ползваш нет, без даплащаш ли? Никъде го няма това

f_PICT0013m_9c519fd.jpgf_PICT0014m_b6d0598.jpg

цЪк

пълна документация в pdf

oказа се, че новите сплитъри са боклуци и днес ми донесоха от тези които предлагаха до скоро и сичко тръгна както си му е реда

намерих си драйвъри за връзка през usb и се чуда дали да не го пусна там, щото по принцип само като чуя lan/ethernet и настръхвам :P

повтарям се вече, но питам пак дали лимита от 192 е защото старите модеми не поддържаха повече или защото е наложен от бтк

за да знам в края на краищата какви лимити да си сложа в п2п програмите

Редактирано от petroff (преглед на промените)

oказа се, че новите сплитъри са боклуци и днес ми донесоха от тези които предлагаха до скоро и сичко тръгна както си му е реда

намерих си драйвъри за връзка през usb и се чуда дали да не го пусна там, щото по принцип само като чуя lan/ethernet и настръхвам :P

повтарям се вече, но питам пак дали лимита от 192 е защото старите модеми не поддържаха повече или защото е наложен от бтк

за да знам в края на краищата какви лимити да си сложа в п2п програмите

Модемите не потдържат повече от 192, за новите модеми Huawei се говори че потдържат повече, но не разполагам с такъв за да тествам. Оставям това на теб за сега... cool.gif

Еми, ти искаш да ползваш нет, без даплащаш ли? Никъде го няма това

Не - тоя договор закво е тогава? Като свърши - кой от къде е.

А тия новите модеми изглеждат също толкова скапани като старите...

Редактирано от brnn (преглед на промените)

не са и не изглеждат такива

за който питаше: договорът не е важащ само за дадения срок, а те задължава да си абонат в този срок...има известна разлика.

Редактирано от petroff (преглед на промените)

през адсла са възможни всички неща , повече даже от колкото предполагаш, за животното което говореше ДМЗ и т.н така е на практика е изложено на виждане от вън и на практика както казваш с адсла е възможно ето така :

fwrdnb0.th.jpg

спокойно в адсла има ограничение на изходящите връзки но за момента ти стига и не са никак 20 ...

Как да влезна в http://192.168.1.1/ . Иска ми име и парола, но аз не ги знам. Пробвах тези, които ми ги дават да си активирам модема, но със тях не се получава.

Предварително благодаря!

Редактирано от yankod (преглед на промените)

Обадих се преди 2 часа да ми пренасочат портовете. Как да разбера, че вече са пренасочени?

Обадих се преди 2 часа да ми пренасочат портовете. Как да разбера, че вече са пренасочени?

Би трябвало да ти се обадят и да ти кажат, ако ли не-след около 2-3 часа си рестартирай модема и трябва да разбереш, че е направено

Би трябвало да ти се обадят и да ти кажат, ако ли не-след около 2-3 часа си рестартирай модема и трябва да разбереш, че е направено

Да ама как да разбера?

Не - тоя договор за кво е тогава? Като свърши - кой от къде е.
Не, като си подписал ,трябва да си прочел, че като изтече ,после си продължава автоматично месец за месец, пък, като искаш да се отказваш, казваш им и тогава кой от къде е :offtopic_s:
Да ама как да разбера?
Еми, на теб за какво ти трябва да са ти отворени портовете? Ако е за някоя програмка, то тя ще започне да работи
Как да влезна в http://192.168.1.1/ . Иска ми име и парола, но аз не ги знам. Пробвах тези, които ми ги дават да си активирам модема, но със тях не се получава.
Името и паролата не е редно да се публикуват. Ако искаш нещо да се променя по настрийките на модема, звънни на хелпдеск-а и до няколко часа се прави
Не, като си подписал ,трябва да си прочел, че като изтече ,после си продължава автоматично месец за месец, пък, като искаш да се отказваш, казваш им и тогава кой от къде е :offtopic_s:Еми, на теб за какво ти трябва да са ти отворени портовете? Ако е за някоя програмка, то тя ще започне да работи

ами в момента имам сайт на компютъра.

Като напиша 192.168.1.2 Сайта си зарежда

ама когато влезна в whatismyip.com и от там си видя ип-то, и като го напиша в броузера пак ми излиза това с името и паролата.

ама когато влезна в whatismyip.com и от там си видя ип-то, и като го напиша в броузера пак ми излиза това с името и паролата.

Или още не е готово, или не е рестартиран модема

Или още не е готово, или не е рестартиран модема

значи като е готово трябва да излезне сайта така ли?

значи като е готово трябва да излезне сайта така ли?

Да. Ама трябва да пробва някой отвън, от друг интернет, а не от този, на който е адсл-а и където е пренасочването

Има ли начин без да плащаш сумата за оставащите месечи до изтичане на договора да го прекратиш.Не че не съм доволен ама ще се местя в София и няма да имам нужда от него вече???

Мисля,че ще трябва да плащаш неустойки за оставащите ти месеци. :)

Има ли начин без да плащаш сумата за оставащите месечи до изтичане на договора да го прекратиш.Не че не съм доволен ама ще се местя в София и няма да имам нужда от него вече???

Преди имаше една вратичка, ама се усетиха и я затвориха. Може да си преместиш нета в София и да си го ползваш докато изтече договора,ако не искаш, следват неустойките за съжаление

Мисля,че ще трябва да плащаш неустойки за оставащите ти месеци. :P
Здравейте!

Прегледайте Закона за ЗАЩИТА на ПОТРЕБИТЕЛЯ, който беше приет наскоро. Особено точките за неустойки. В момента в който получите голямата сметка, просто подавате оплакване. И хич няма да отстъпвате. БТК НЯМАТ ПРАВО да изискват такива несъразмерни НЕУСТОЙКИ!!! Или ако сте работник там - напускате 1 (един!) ден преди да Ви е изтекъл договора за работа и получавате честитка: "Дължите ни неустойка 4000 Евро" :P Айде бЕЕтЕЕкАААА...

Това е! Търсете си правата - това освен всичко може да се тълкува и като принудителна продажба! Ако някой вземе да се прави на интересен закрийте си номера и си го открийте на друго име отново!

При стария закон БТК имаше възможност да си прави такива чупенета на ръце, сега (в сила от 07.2007) ако и се опълчите - няма къде да ходи!!! Говорил съм с адвокати по тази тематика!!!

На тези кожодери ТРЯБВА да им се даде отпор!!! Как другите оператори не правят такива глупости, БТК ще ги прави - че коя е БТК и къде се намира? Да не е държава в държавата,я?!?!?!

С уважение: Ники Савчев

Здравейте!

Прегледайте Закона за ЗАЩИТА на ПОТРЕБИТЕЛЯ, който беше приет наскоро. Особено точките за неустойки. В момента в който получите голямата сметка, просто подавате оплакване. И хич няма да отстъпвате. БТК НЯМАТ ПРАВО да изискват такива несъразмерни НЕУСТОЙКИ!!! Или ако сте работник там - напускате 1 (един!) ден преди да Ви е изтекъл договора за работа и получавате честитка: "Дължите ни неустойка 4000 Евро" :P Айде бЕЕтЕЕкАААА...

Хубаво е човек да си търси правата, ама, като подписваш договор с БТК, се съгласяваш, че ще го ползваш този нет и сам се подписваш, че ако се откажеш преди договорът да е изтекъл, ще си заплатиш оставащите до края на договора такси, един вид неустойка. И БТК-то не са толкова тъпи, че да си го в****т сами. Все пак в началото нокой не ни кара насила да подписваме договор с тях. Не че са толкова стока, ама все пак не виждам какви права да се търсят в случая

Здрасти,

до колкото разбирам искаш да си достъпиш сайта по реалното IP от машина която всъщност е зад модема който е взел това IP така ли?

Ако е така и 5 ДМЗ-та да ти направят пак няма да ти се отвори, щом искаш да ти се отваря ще го достъпваш по локалния адрес. Всеки друг по реалния адрес ще може да ти отвори сайта(ако са ти направили ДМЗ-то де)

Чух един слух:

От 1 септември 2007, всички абонати на 1 мбит, ще преминем автоматично на 2 мибит....

Малко нчма логика за БТК, но все пак дали и някой друг знае нещо по въпроса?

Колко струва да премина на реално IP на 2mbps съм ако е от значение. 10х

По повод предишния пост мога ли аз да премина на 4mbps без да подписвам нов договор.

Редактирано от imm0r7a1 (преглед на промените)

Чух един слух:От 1 септември 2007, всички абонати на 1 мбит, ще преминем автоматично на 2 мибит....Малко нчма логика за БТК, но все пак дали и някой друг знае нещо по въпроса?
Такива чудеса досега не са се случвали, аз не съм чувала нищо и много се съмнявам да стане
Колко струва да премина на реално IP на 2mbps съм ако е от значение. 10хПо повод предишния пост мога ли аз да премина на 4mbps без да подписвам нов договор.
Първо-всички IP-та на БТК са реални. Ама може твието да е динамично,зависи какъв ти е пакетът. Ако е 2048 Безкрай, значи IP-то ти е динамично и всеки път,като си рестартираш модема, си хващаш ново IPВторо-всички преминавания на нова скорост стават с преподписване на договора
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.