Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новини около поредицата "Хари Потър"

Featured Replies

О... това звучи твърде хубаво, за да е истина... Ще видим, де. Никога не казвай никога, нали така. ((:

Бтв, "Приказките на Барда Бийдъл" вече излязоха на български език. Аз си ги взех още на Панаира и много ми харесаха. Най-много ми харесаха коментарите на Албус Дъмбълдор, в интерес на истината, а от самите приказки тази за вълшебния кладенец.

Някой друг чел ли ги е?

Редактирано от Селин (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...
  • Отговори 53
  • Прегледи 21,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ооо, виж ти! Много Интересно. Нали бяха казали, че осмата книга ще е като енциклопедия на всичко? Има информация, че може и да е продължение.

Ето бе Публикувано изображение :

Here! - Вярно че инфото е от преди над година, но все пак...

И ако е продължение ще е супер тъпо, освен ако не съживи по някакъв начин Волдемор или някой друг. Но пак няма да е интересно - те ще са възрастни (Потър, Джини, Рон, Грейнджър), дечурлига и т.н.

Става глупаво! Е, ще е интересно ако поне им изтребят децата, ама...

Ако някой е виждал ново инфо относно Книга 8 да казва.

аз гледах наскоро интервю с Даниел Радклиф в youtube където казваше, че щяло да има 8-ма книга, ама няма да е като досегашните. А наистина ще е нещо като енцклопедия, както го пишеш ти. Той даже се шегуваше, че е единственият човек на света, който не иска да има 8 книга за Хари Потър Публикувано изображение .
  • 11 месеца по-късно...

Сега, когато прочетох всичките седем книги, дори за момен не съжалявам, че бях част от това невероятно приключение и си признавам, че ще ми липсва. Най-хубавата и най-ревлива глава беше "Разказа на принца". В края бях някак си разочарована, когато никой не се върна за тялото на Снейп, но когато прочетох и последната глава, останах изключително доволна. И аз ще кажа, като децата - жалко, че свърши !

• 3 месеца по-късно...

Историята на Хари Потър май още не е свършила

Публикувано изображение

Писателката Дж. К. Роулинг не изключва възможността да напише нова книга за Хари Потър, стана ясно от нейно интервю в шоуто на Опра Уинфри.

Персонажите от историята все още били в главата й. "Не казвам, че няма да го направя. Обичам да пиша тези книги", съобщи 45-годишната британска писателка.

Краят на поредицата за малкия магьосник трябваше да дойде с книгата "Хари Потър и даровете на смъртта", която бе публикувана през 2007 г.

"Това беше загуба. Огромна. Макар да знаех, че ще дойде", разказа Роулинг. "Плаках така, както не бях плакала от смъртта на майка ми."

Дж. К. Роулинг сподели, че винаги е искала да стане писателка, защото умее да разказва истории.

"Трябва да пиша заради собственото си душевно здраве. Имам нужда да пиша. Обичам да правя това", каза Роулинг.

До момента от поредицата за Хари Потър са продадени над 400 милиона екземпляра, а заедно с приходите от филмирането й, те са донесли на авторката 5,3 милиарда

долара..

dnes.bg

А дано ... харесваше ми книгата !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.