Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жена от Флорида роди шестзнаци

Featured Replies

Съпрузи от Флорида, които използвали лекарства за стимулиране на плодовитостта след като дъщеря им поискала братче или сестриче, станаха родители на шестзнаци, предаде Асошиейтед прес.Петте момченца и едно момиченце са се родили в събота вечерта.

"29-годишната майка Каролайн Байлър и бебетата се чувстват добре", съобщава говорителка на медицинския център "Бейфронт".

Щастливият татко Бен Байлър споделя, че със съпругата му са се надявали бебетата да не се родят преди 30-ата седмица от бременността.

Шестзнаците са се появили на бял свят след 29 седмици и 4 дни в майчината утроба. БТА

danlex.wordpress.com

• Автор

Шестзнаци попринцип се раждат 1/1000 ;)

:)

Да са живи и здрави ;)

И добре че са се родили във Флорида,а не в България :P

хахааа баси якото .. голяма лудница ще бъде

да са живи и здрави

Майкооо представям си колко тежко е било раждането...Дано да имат възможност да ги отгледат всичките!Да са им живи и здрави!

Когато бях на 15 почнах да мечтая за близнаци, после "порастнах" и размислих, че отглеждането им си е задачка с повишена трудност (не че там "горе", където приемат поръчките за бебетата, някой ще ме пита де biggrin.gif ). Ама 6 бебета :) Не мога нищо друго да кажа, освен :):);) пред тези родители (и най-вече майката ;) ) Да са им живи и здрави!!!

Дано оцелеят и шестте,защото риска от това детето да издъхне е 6 пъти повече.

Аз чух за тризнаци, родени за втори път. Вероятността е едно към 65 млн. Как така го изчисли на 1/1000 за щестзнаци? и всъщност за същата американка ли става въпрос и кой дава грешна информация?

все ми е наума че хапченцата за плодовитоста са подпомогнали работата!

иначе да са им живи и здрави и да си ги отгледат и шесте:huh:

Честито на влюбените и дай боже всеки му такава радост !

Аз чух за тризнаци, родени за втори път. Вероятността е едно към 65 млн. Как така го изчисли на 1/1000 за щестзнаци? и всъщност за същата американка ли става въпрос и кой дава грешна информация?

Тази е друга,тя пък 2х3 ;)

http://www.focus-news.net/index.php?id=n773652

• 6 месеца по-късно...

Позволете ми само да направя една вметка само, че измислени думички като "тризнаци", " шестзнаци" и n- знаци не са правилни от етимологична гледна точка. Колкото и бебета да се родят едновременно те се наричат близнаци. Думата е придобила значението си оттам, че бебетата са близо едно до друго в майчината утроба :speak:

P.S. Извинявайте, просто професионално изкривяване... :)

Позволете ми само да направя една вметка само, че измислени думички като "тризнаци", " шестзнаци" и n- знаци не са правилни от етимологична гледна точка. Колкото и бебета да се родят едновременно те се наричат близнаци. Думата е придобила значението си оттам, че бебетата са близо едно до друго в майчината утроба ;)

P.S. Извинявайте, просто професионално изкривяване... :P

:)

Ти си сигурно доктор,или акушерка

:P

Няма значение,благородна професия е това-да посрещаш и поемаш живота в ръцете си

Прекланям се пред вас

Аз нямаше да имам моето братленце-ако не е била акушерката

Бил е усукан с пъпната връв,удушен направо,не е изплакал,целият син-тя веднага го е освободила и така

И до днес всяка година на Бабин ден майка носи подаръци и й целува ръка на тази жена

Майко мила ?! ohmy.gif Живи и здрави да са :no-no:

Ти си сигурно доктор,или акушерка

;)

Няма значение,благородна професия е това-да посрещаш и поемаш живота в ръцете си

Прекланям се пред вас

:wors:

Аз нямаше да имам моето братленце-ако не е била акушерката

Бил е усукан с пъпната връв,удушен направо,не е изплакал,целият син-тя веднага го е освободила и така

И до днес всяка година на Бабин ден майка носи подаръци и й целува ръка на тази жена

Не, не съм акушерка, филолог съм ;) Тези неща са разгледани от една наука - етимология

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.