Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конкурс: Най-добър аватар 2

Featured Replies

Запис.... :rolleyes:

:P Край,гласувах вече! :rolleyes:

• Отговори 115
  • Прегледи 12,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Без да се бъркам в божите дела,ама мислим да беше по-целесъобразно и лесно да се пусне тема не "Който иска да участва се запише",а "Който НЕ иска да участва да се запише"... Мерси за вниманието!

:offtopic_s:

Без да се бъркам в божите дела,ама мислим да беше по-целесъобразно и лесно да се пусне тема не "Който иска да участва се запише",а "Който НЕ иска да участва да се запише"...

Мерси за вниманието!

...а поне анонимно ли ще се гласува :offtopic_s:

Eдва ли, защото анонимността неминуемо поражда съмнение за манипулиране на вота. Най-добре би било по швейцарската система - с вдигане на меч на площада, но в случая е неприложимо.

Затова и предполагам, че ще е както при избирането на Мис Калдата - след изтичане на определения срок за записване на мераклиите за слава темата се заключва, за да не могат да се правят промени и публично се гласува в друга нарочна тема. По този начин всеки участник (не съм от тях, вече заявих, че само ще дам глас) ще може сам да провери броя на гласовете си без да упреква когото и да било в манипулиране.

Eдва ли, защото анонимността неминуемо поражда съмнение за манипулиране на вота. Най-добре би било по швейцарската система - с вдигане на меч на площада, но в случая е неприложимо.

Затова и предполагам, че ще е както при избирането на Мис Калдата - след изтичане на определения срок за записване на мераклиите за слава темата се заключва, за да не могат да се правят промени и публично се гласува в друга нарочна тема. По този начин всеки участник (не съм от тях, вече заявих, че само ще дам глас) ще може сам да провери броя на гласовете си без да упреква когото и да било в манипулиране.

Не е гаранция пак - има хора тук с по няколко регистрации и минават да пуснат гласче от всяка biggrin.gif

Не е гаранция пак - има хора тук с по няколко регистрации и минават да пуснат гласче от всяка biggrin.gif

Знам, че ги има, при това не са малко, но в случая едва ли ще им помогне, освен при достатъчно малък брой гласували - нещо, в което силно се съмнявам.

Всъщност, аз продължавам да залагам на споменатата по-горе швейцарска система, въпреки безкрайно сложната й практическа реализация в конкретния случай.

Значи решавам да гласувам и кво казвам аз гласувам за ....... и така ли?

Постваш не ми беше много ясно кво значи за това научквам :)

pisana, ето как стаяха нещата миналата година. Предполагам, че правилата ще бъдат същите. Ще поживеем и ще видим какво ще сътвори Фифа.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

А значи казваш трима...

Мен нещо ме взехте за мезе...

А този сайт ли, форум там както му казвате на колко години е?

А значи казваш трима...

Мен нещо ме взехте за мезе...

А този сайт ли, форум там както му казвате на колко години е?

Този вид сайтове се наричат форуми - място на което се събират хора с еднакви интереси,за да обменят опит и мисли.

Този форум направи 4 години и се е устремил към 5 :)

• Автор

Всички записали се да проверят дали са в списъка.

Ако съм изпуснал някого - да се обажда!

запиши ме и мен, Fifa! laugh.gif

Здравейте ! Днес е 27 септември 2007 , а срока за записване е до края на месеца . .... Така че записвам се за участие в конкурса .

Успех , на всички участници ! cool.gif

Редактирано от maicky (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.