Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да махна паролата за логване при зареждане на Windows (merged)

Featured Replies

UserGuide на английски ТУК cool.gif
  • Отговори 62
  • Прегледи 38,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пробвай така 1) Start, Run пишеш CONTROL USERPASSWORDS2 2) в листа с юзърите кликни на този който искаш да се логва  3) размаркираш Users must enter a Username and password................

• кво да го правиш хайванчето...

Публикувани изображения

ами отивам на старт меню>рън и в прозореца пиша control user passwords2 ,и като натисна ентър нищо не се отваря!

ами отивам на старт меню>рън и в прозореца пиша control user passwords2 ,и като натисна ентър нищо не се отваря!

control userpasswords2 са точно две думи, не три, не една.

Пробвай да влезеш в Safe Mode (след рестарт на машината задръж F5),влизаш като администратор ако е възможно и махаш паролата.Почти винаги никой не слага парола на администраторския акаунт,така че това е лесният начин.

control userpasswords2 са точно две думи, не три, не една.

значи като отида на старт меню>run>пиша control userpasswords2 , и ми пише You must be a member of the administrators group on this computer to open user accounts. You are logged on as REBORN/PC, and this account is not a member of the Administrators group , и след това ми иска да въвеждам user name i password ! др.което е че не мога да инсталирам никакви програми и да записвам cd-ta!

значи като отида на старт меню>run>пиша control userpasswords2 , и ми пише You must be a member of the administrators group on this computer to open user accounts. You are logged on as REBORN/PC, and this account is not a member of the Administrators group , и след това ми иска да въвеждам user name i password ! др.което е че не мога да инсталирам никакви програми и да записвам cd-ta!

Здравейте,моля помогнете и на мен!!!!

ИМАМ АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ!

Какво ровичках в компа и не мога да си влизам,да инсталирам,да изтривам :)

Цитатът по-горе важи абсолютно и за мен.

Как да премахна тази проблем,моля помогнете ми sad.gif

И за много години!

Ако може по-подробно да ми обясните какво точно да направя sad.gif

Предполагам,че си user с ограничени права.За да можеш да инсталираш програми и т.н. направи следното:

My computer -> Control Panel -> User acounts -> избираш си твоя акаунт -> и даваш смяна на типа на акаунта -> избираш администратор.

Пробваите така и кажете дали става. cool.gif

Предполагам,че си user с ограничени права.За да можеш да инсталираш програми и т.н. направи следното:

My computer -> Control Panel -> User acounts -> избираш си твоя акаунт -> и даваш смяна на типа на акаунта -> избираш администратор.

Пробваите така и кажете дали става. cool.gif

Здравей,благодаря ти,но за съжаление изобщо не мога да избера моят акаунт.

Там е работата,че преди време като съм избрала администратор,вече не мога нища да правя и иска администраторски права.

Това дето си ми го написал-изобщо не става sad.gif

Има ли и друг вариант.....саме не-преинсталация на уиндоуса sad.gif

Start => Run => Control Userpasswords2 => махаш отметката пред Users must enter a user name and password to use this computer => Apply

Start => Run => Control Userpasswords2 => махаш отметката пред Users must enter a user name and password to use this computer => Apply

Пробвах го отдавна....изобщо не мога да стигна до това положение.

Преди да стигна до " махаш отметката пред Users must enter a user name and password to use this computer => Apply"

излиза прозорец на който пише администратор и отдолу иска парола....

Попитай админа да ти я каже!

Попитай админа да ти я каже!

кой админ бе приятел?

компютъра си е мой,личен ,частен и нямам други администратори около мен.

свали си една програмка OphCrack, прави чудеса ако паролата е под 14 символа. Не мога да ти дам линк, ама е free и в гугъл можеш да си намериш последна версия. Записваш я на цд и стартираш от него. Зарежда си се и след 15-20 мин ти изкарва всички потребители и пароли на вин

• 11 месеца по-късно...

Проблемът е следният: преинсталирах Windows XP а след това качих графичните драйвери. След рестарта Windows XP започна да ми иска парола за логване в единственият акаунт. Втори не съм правил. Парола не съм слагал. При спиране на Windows XP не излиза обичайното прозорче а такова в стар стил с падащо меню от което да си избереш какво действие да направиш.

Искам да изключа тези две опции и Windows да спре да ми иска потвърждаване за тях!!!! Благодаря Ви предварително!!!

Проблемът е следният: преинсталирах Windows XP а след това качих графичните драйвери. След рестарта Windows XP започна да ми иска парола за логване в единственият акаунт. Втори не съм правил. Парола не съм слагал. При спиране на Windows XP не излиза обичайното прозорче а такова в стар стил с падащо меню от което да си избереш какво действие да направиш.

Искам да изключа тези две опции и Windows да спре да ми иска потвърждаване за тях!!!! Благодаря Ви предварително!!!

Пробвай това :

1) Click on Start

2) Click on Control Panel

3) Double-click on User Accounts

4) Click on "Change the way users log on or off"

5) Uncheck "Use the Welcome Screen" (note: this will also disable "Fast User Switching")

6) Click on Apply Options

7) Close the User Accounts window and the Control Panel

8) The next time you reboot your computer, the classic login prompt will be used

Пробвай това :

1) Click on Start

2) Click on Control Panel

3) Double-click on User Accounts

4) Click on "Change the way users log on or off"

5) Uncheck "Use the Welcome Screen" (note: this will also disable "Fast User Switching")

6) Click on Apply Options

7) Close the User Accounts window and the Control Panel

8) The next time you reboot your computer, the classic login prompt will be used

ken объркал си се :hush:

старт - изпълнение

control userpasswords2

там си цъкаш на потребителя и после да се лoгва автоматично

userpassw.png

ако имаш отметка я премахни при селектиран твоя потребител

Редактирано от saentist (преглед на промените)

ken объркал си се ;)

старт - изпълнение

control userpasswords2

там си цъкаш на потребителя и после да се лoгва автоматично

userpassw.png

ако имаш отметка я премахни при селектиран твоя потребител

Разбира се ! Всеки може да сбърка :wub:

Благодаря, но остана проблема при изключване !!!

Какъв е проблема да го ползваш така изключването?

ПП: Пробвай от настройките за класическия изглед/искаш да е като на 98 ли/.

Редактирано от androns (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

преди да почнат да се зареждат програмите ми излизаше голям син екран на който пише WELCOME а сега излиза товаpost-149425-1241592057_thumb.jpg трябва да го цъкна за да ми се заредят програмите.как да направя така че да ми се показва пак WELCOME

моля ви помагайте

Отиваш на Start - Run, там пишеш control userpasswords2 и натискаш ОК. На появилия се прозорец, махаш отметката пред "Users must enter a user name and password to use this computer" и натискаш ОК.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.