Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя Ви е любимата марка кола?

Марка 403 гласували потребители

1. 1. Коя Ви е любимата марка кола?

• AUDI
      13%
      51
    • BMW
      17%
      69
    • Ford
      4%
      18
    • Honda
      3%
      13
    • Mazda
      3%
      15
    • Mercedes
      11%
      45
    • Mitsubishi
      4%
      18
    • Renault
      4%
      16
    • VW
      7%
      29
    • Друга...
      29%
      115

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Коя Ви е любимата марка кола?

Моята е Chevrolet Corvette!!! :P

Вашата коя е?

edit : добавена анкета по желание на потребителите

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Отговори 328
  • Прегледи 119,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

От полска Ниса по-добро няма, с дървено дюшеме и капак за директен достъп до варшавовия 75 коня двигател от вътре т.е. без да излизаш да те вали дъжда си я ремонтираш.

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Моята любима марка и модел е тази : А кога стана ли ? Ами -това си ми беше първият автомобил.Все още си спомням как превключвах скоростите ( е, малко със зор) , а вятърът свистеше от скоро

Публикувани изображения

Хе-хее Ферари :) има ли значение? ;)

Аз обичам френските . Renault,примерно !

BMW! От скоро залюбих и Ford!

• Автор

Аз обичам френските . Renault,примерно !

Аз от ФРЕНСКИТЕ харесвам най - много Peogeut

BMW! От скоро залюбих и Ford!

Ша дойдите вий на моя, ама ;)

Сега като се замислих, нямам любима марка автомобили. Все пак засега държа на Форд. Като си сменя мнението, непременно ще ви осведомя :P А защо Форд ми е любимата? Защото се оказа, че единствено тая марка бе по джоба ми миналата година. Странно, но е факт! Вземаш качествена кола с 5000 лева под цената на конкуренцията. За щастие се оказва куча марка засега и носи на дупки и идиотско каране като моето. Отдавна си мечтая за едно новичко Mondeo - Feel the difference! Когато излезе нещо по-добро от Мондеото като цена, качество, държание на пътя, комфорт и пространство, ще се замисля ;) Гледах днес в Ауто Билд две снимки - една до друга, на новата Лагуна и новото Мондео. Не видях място за сравнение. Това Рено се връща назад в развитието си като дизайн. Поогледах и новата А4-ка. Много странна предница, граничеща с циганията. Голяма пластмасова маска, която даже и не изпълнява функциите на въздухозаборник. За БМВ не коментирам, защото там или си на върха или на дъното като дизайн. Виж, Мерцедес е друга работа и по-точно C-класата, понеже съм взел да сравнявам средния клас. Обаче честно да си кажа, само на снимки ми изглежда добре. На живо нищо особено като дизайн. Пежо 407 не коментирам, защото тая "акула" може да я засиля и право в Дунава ;) Изобщо, пълна трагедия в средния клас. Добре, че беше Форд, та да разнообрази сивото ни ежедневие ;)

И за да бъда по-точен, най-любимата марка е тая от аватара ми :)

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Аз, както във всяко отношение, си харесвам точно определен модел (след обстойно проучване на всичко, или почти всичко налично), независимо от марката, който ме удовлетворява максимално, а не подражавам сляпо на марки!

Изобщо, пълна трагедия в средния клас. Добре, че беше Форд, та да разнообрази сивото ни ежедневие

Не забравяй МАЗДА 6 - сега излезе и нова. Колата е невероятна.

Ша дойдите вий на моя, ама :angry22:

Сега като се замислих, нямам любима марка автомобили. Все пак засега държа на Форд. Като си сменя мнението, непременно ще ви осведомя :angry22: А защо Форд ми е любимата? Защото се оказа, че единствено тая марка бе по джоба ми миналата година. Странно, но е факт!Вземаш качествена кола с 5000 лева под цената на конкуренцията. За щастие се оказва куча марка засега и носи на дупки и идиотско каране като моето. Отдавна си мечтая за едно новичко Mondeo - Feel the difference! Когато излезе нещо по-добро от Мондеото като цена, качество, държание на пътя, комфорт и пространство, ще се замисля :question: Гледах днес в Ауто Билд две снимки - една до друга, на новата Лагуна и новото Мондео. Не видях място за сравнение. Това Рено се връща назад в развитието си като дизайн. Поогледах и новата А4-ка. Много странна предница, граничеща с циганията. Голяма пластмасова маска, която даже и не изпълнява функциите на въздухозаборник. За БМВ не коментирам, защото там или си на върха или на дъното като дизайн. Виж, Мерцедес е друга работа и по-точно C-класата, понеже съм взел да сравнявам средния клас. Обаче честно да си кажа, само на снимки ми изглежда добре. На живо нищо особено като дизайн. Пежо 407 не коментирам, защото тая "акула" може да я засиля и право в Дунава :angry: Изобщо, пълна трагедия в средния клас. Добре, че беше Форд, та да разнообрази сивото ни ежедневие :clap:

И за да бъда по-точен, най-любимата марка е тая от аватара ми :wors:

Aве ти си поголям спамър и от мен ве Форд та Форт

Особено

Странно, но е факт!Вземаш качествена кола с 5000 лева под цената на конкуренцията

А ти знаеш ли че тези се произвеждат в Турция.

Наще се взеха от тея Торнео 2006

1.Киометража не работеше

2.Падна врата

3.Почнаха да скърцат вратите

Още оправдания защо да не си вземаш нов форд???

А да седалките са направени от дърво

Мириши на гадната му пласмаса и др.

И аз харесвам американските Фордове ама тея новите са боклуци

Така че конкоренцията може да иска с 5000 лв. повече ама е качествено ;)

Така че не искам да виждам повече спам за Форд!!! Публикувано изображение

Редактирано от Marian 95 (преглед на промените)

Марийчо, по-спокойно бе. Човека си е казал коя му е любимата кола, изложил си е тези и т.н. Т'ва, че колата на родителите ти се е скапала... шанс. А и новите коли в началото си миришат на пластмаса :) Темата. За мен е Мицубиши както писах горе. Водя се по това, че японците главно правят качествени неща, а при Мицу е така. Дизайна на самата марка ме кефи, а рали колиците им като Ево 6,7 и т.н. са просто перфектни. :yanim: Това е. Всеки с мнението си.

Редактирано от Totalll (преглед на промените)

Публикувано изображение

Aве ти си поголям спамър и от мен ве Форд та Форт

Особено А ти знаеш ли че тези се произвеждат в Турция.

Наще се взеха от тея Торнео 2006

1.Киометража не работеше

2.Падна врата

3.Почнаха да скърцат вратите

Още оправдания защо да не си вземаш нов форд???

А да седалките са направени от дърво

Мириши на гадната му пласмаса и др.

И аз харесвам американските Фордове ама тея новите са боклуци

Така че конкоренцията може да иска с 5000 лв. повече ама е качествено ;)

Така че не искам да виждам повече спам за Форд!!! Публикувано изображение

:huh: Не се пали толкова. Ако беше произведена в Турция, както Фиат, Тойота, Рено и много други, никога нямаше да си я взема ;) моята е произведена в Германия, както и повечето фордове, продавани в България. Изключение е новото Мондео, което се произвежда засега в Генк - Белгия. За Транзит и Турнео си прав - произвеждат се в Турция, но те се произвеждат там от край време. За жалост Рено Клио Симбол, която бе сред кандидатите ми за покупка, бе произведена в Турция. Всеки ден гледам автовозите с коли, идващи от Турция и минаващи през Дунав мост, така, че съм наясно какво се произвежда в Турция. Никак няма да останеш очарован, колко много автомобили, предлагани на източноевропейския пазар са Made in Turciq.

Zdravko87, прав си за Мазда. Наистина е отлична кола. Аз както казах, харесвам много автомобилни марки, но засега съм се спрял на Форд. Мнението ми е лично и не задължавам никой с него, особено 12 годишни момченца. И аз на 12 си мечтаех за Лада Спутник, а още преди това за Фиат 125 P :)

мии на мен ми е любим VW Passat. Много голяма, широка и комфортна кола, както и много бърза ;)

от френските ми харесва и на мен и пежото и ситроена.дори смятам началото на другата година да си взема една на изплащане.но като цяло съм влюбе в БМВ-то.страшни са! Публикувано изображение

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

Швабия/Германия.

Another Ugly Doichland Investition Публикувано изображение Т'ва го имаше в една тема.

Иначе и мен Ауди ме радва както и BMW, но Мицу си води класацията ;))

• Автор

Швабия/Германия.

Another Ugly Doichland Investition Публикувано изображение Т'ва го имаше в една тема.

Иначе и мен Ауди ме радва както и BMW, но Мицу си води класацията ;))

Благодаря, че ми каза.. А Mitsubishi на мене също ми харесва много..

Mitsubishi Я слагам на 2 - ро място след Shevrolet

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.