Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя Ви е любимата марка кола?

Марка 403 гласували потребители

1. 1. Коя Ви е любимата марка кола?

• AUDI
      13%
      51
    • BMW
      17%
      69
    • Ford
      4%
      18
    • Honda
      3%
      13
    • Mazda
      3%
      15
    • Mercedes
      11%
      45
    • Mitsubishi
      4%
      18
    • Renault
      4%
      16
    • VW
      7%
      29
    • Друга...
      29%
      115

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

И аз харесвам най-много toyota celica

• Отговори 328
  • Прегледи 119,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

От полска Ниса по-добро няма, с дървено дюшеме и капак за директен достъп до варшавовия 75 коня двигател от вътре т.е. без да излизаш да те вали дъжда си я ремонтираш.

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Моята любима марка и модел е тази : А кога стана ли ? Ами -това си ми беше първият автомобил.Все още си спомням как превключвах скоростите ( е, малко със зор) , а вятърът свистеше от скоро

Публикувани изображения

Семеен сегмент-ФИАТ. Спортен сегмент-Ferrari,Corvette.

Не мога да разбера марката...

Прилича ми на Lamborgini....

едното е toyota celica a другото е homnda prelude

Публикувано изображение

Момчета и момичета. Интересно ми е, когато пораснете, каква ли кола ще харесвате? Аз бях върл фен на Ауди, когато карах ЗАЗ. Не, че ЗАЗ-а е лоша лоша кола, ама нали знаете, иска ви се винаги да имате нещо по-добро, та било това и Ауди :P Вече и Ауди намразих, щото големия шеф има S8 с двигател на Мазерати. Видях, че S8 не е нищо отличаващо се, макар навремето да мечтаех за такова. И пак стигам до Форд Мондео. Гледам я всекидневно тая кола и разбирам, че нищо друго няма значение за мен! ( лично мнение и не обременявам никого с него, още по-малко модератори! ). Наистина Мондеото е най-прекрасната кола за мен!

от френските ми харесва и на мен и пежото и ситроена.дори смятам началото на другата година да си взема една на изплащане.но като цяло съм влюбе в БМВ-то.страшни са! Публикувано изображение

Кико, няма лошо, че си намразил Ауди, всеки има право да обича и да мрази. Шефа ти може да не е харесвал фабричният двигател на въпросната S8, пак въпрос на личен избор. Но тези коли вече са в горния клас автомобили($$$), ако шефа ти иска мощ от Ауди да си вземе RS4 V10 TFSI. Аз лично съм предоволен от моето А3(малко зор докато намеря с Турбо двигател). Сега нормално е всеки да си мечтае за кола, която не може да си позволи, за разлика от колите, мечтите са безплатни. Но за моите възможности А3 Турбо е максимума на това, което искам от една кола от към визия, компакност, мощ :)

Кико, няма лошо, че си намразил Ауди, всеки има право да обича и да мрази. Шефа ти може да не е харесвал фабричният двигател на въпросната S8, пак въпрос на личен избор. Но тези коли вече са в горния клас автомобили($$$), ако шефа ти иска мощ от Ауди да си вземе RS4 V10 TFSI. Аз лично съм предоволен от моето А3(малко зор докато намеря с Турбо двигател). Сега нормално е всеки да си мечтае за кола, която не може да си позволи, за разлика от колите, мечтите са безплатни. Но за моите възможности А3 Турбо е максимума на това, което искам от една кола от към визия, компакност, мощ :rolleyes:

Ооо, извинявам се! Казах Мазерати, а имах предвид Ламборджини. Заблудих се, защото всички говореха така, чули недочули, а аз разбрах истината по-късно, четяйки списание АутоБид :speak: Абе не е лошо Аудито, а и аз години наред мечтаех за А6 и А8. Просто това S8 остаря вече като модел и някак си не ми се нрави. Не обичам да сменям работата си, жената и най-вече колата , затова съм си верен на Форд ;)

Mitsubishi Lancer Evo VII (надявам се да мога да си го позволя в близко бъдеще :sobbing: ), а засега се целя в новото Suzuki Swift Sport. Много компактна подвижна и пъргава машинка Публикувано изображение

post-33857-1192604728.jpg

post-33857-1192604733.jpeg

Ford LTD 1975 Wagon Ford Model T 1920 Truck Oldsmobile f85 1965 Chevy Impala 1965 Ford Fairlane 1957 Ford Edsel 1958 Bermuda Wagon Pontiac Parisienne 1965...и ред ред други...падам си по американски класики :ph34r:

Публикувано изображение

Карах и продължавам да карам Ауди 80 с пълен тунинг, сега съм на А4, сигурно по - късно и на А5 дай - боже... та... дали заради наще или заради мен самия, ама съм се превърнал в сектант, стане ли дума за Ауди Публикувано изображение

Момчета и момичета. Интересно ми е, когато пораснете, каква ли кола ще харесвате? Аз бях върл фен на Ауди, когато карах ЗАЗ. Не, че ЗАЗ-а е лоша лоша кола, ама нали знаете, иска ви се винаги да имате нещо по-добро, та било това и Ауди ;) Вече и Ауди намразих, щото големия шеф има S8 с двигател на Мазерати. Видях, че S8 не е нищо отличаващо се, макар навремето да мечтаех за такова. И пак стигам до Форд Мондео. Гледам я всекидневно тая кола и разбирам, че нищо друго няма значение за мен! ( лично мнение и не обременявам никого с него, още по-малко модератори! ). Наистина Мондеото е най-прекрасната кола за мен!

Ами не ме е спряла да ме превлича Ладата също така и Ламборгинито и БМВ-то

От доста време ги харесвам поне 3 години а пък БМВ да не кажа 4 години!!!

Toyota правят хубави коли.. например Avensis ми харесва много.. абе то от всяка марка си има хубава кола горе долу , BMW-тата си хубави ама не мога да им помня моделите те с тези тяхните цифри.. : ) по-лесно се запомнят когато са с имена..

1) BMW 2) Alfa Romeo 3) Suzuki 4) Porsche

OPEL Това е един изключително здрав, непретенциозен и надежден автомобил с много добро отношение качество – цена !

• Автор

1) BMW

2) Alfa Romeo

3) Suzuki

4) Porsche

Alfa - та също е хубава..

Аз я харесвам нея доста по форма и дизайн..

Публикувано изображение

Момчета и момичета. Интересно ми е, когато пораснете, каква ли кола ще харесвате?

А ти не мислиш ли, че голяма част от нас са пораснали и можеби знаят точно какво искат?!?!?!

Редактирано от pitona (преглед на промените)

Личи си кой колко е пораснал по колата която е посочил за любима. ;)

За мен съществува само една марка - Мерцедес, а другите са просто всички останали :P

Публикувано изображение

Редактирано от Geronimo (преглед на промените)

Към момента най-добрият избор за нов автомобил е Пежо 308 с дизелов двигател (HDi). Това е само мое мнение. Тази седмица излезе ценовата листа за моделната серия 308, който иска може да го погледне - цък На 14-15 ноември съм/сме поканен/и на тестово каране на 308 в Сливен, ще го опитам, живот и здраве да е.

Макар и да са притежание на един и същ концерн - ПСА, пежата са с по-добро качество и надеждност от ситроените, с относително по-ниска цена за придобиване. А дизелите им са най-доброто като двигатели за последните години. Със служебната 307-ца издухвам с лекота конкуренцията от класа а също и повечето втора употреба от споменатите многократно в темата марки от по-горните класове. С много по-ниска цена за горивото.

С бурното развитие на технологиите през последните десетина години и глобализацията вече не мога да кажа коя е любимата ми марка кола. Но ако спечеля от тотото бих си купил споменатото Пежо 308 или някое оказионно 307 HDi с гаранция и т.н. Или едно ново Рено Лагуна, със Сахара металик :) Ако печалбата е по-голяма може и едно BMW първа серия...

Много хора се отнасят пренебрежително към френските автомобили и обикновено тяхната обосновка се свежда до коментара - "Абе остави ги тия френски боклуци, те французите само свирки могат да правят"...

В рамките на шегата - любимата ми кола е служебната, ако може да е по-новичка и фирмата да е с по-либерален шеф Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.