Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусия: PlayStation 2 заслужава ли си?

Featured Replies

Я дайте един емулатор за ПС2 и съответно настройките за него.

• Отговори 229
  • Прегледи 91,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Я дайте един емулатор за ПС2 и съответно настройките за него.

Имам емулатор за PlayStiation 2, ама немам настройки... =/ А и то с емулатор не е яко.. ;] Мога да ти дам за PlayStation 1 (: А и айде някой ако може да каже откъде мога да си взема чип за PlayStation 2? Публикувано изображение Аз съм от Бяла, така че ако може някъде в русе ако знаете сервиз...

Абе няколко шота с настройките ми стигат. :P

Аз тва викам - че емулатор имам, а настройки нямам... =/ Само за Плейстейшън 1 имам емулатор с настройки... =/

Пък и виж, няма свястно работещ емулатор за PlayStation 2. =/ Да подкараш най-много 5-6 игри.. а и то е много гадно щтото то някои ти вървят много бързо, някой много бавно... трябва постоянно да опраяш настройките на херцовете. =/ гадно е да играеш с емулатор...

Ама Вие очевидно не сте го разбрали - НЯМА работещ емулатор за PS2 под Windows - може да тръгнат 1-2 игри, но това е!

Намерих си за ПС2, сега ще нагъна Текена! Публикувано изображение

Ама бачка ли? :О

Ама Вие очевидно не сте го разбрали - НЯМА работещ емулатор за PS2 под Windows - може да тръгнат 1-2 игри, но това е!

Еми, братле, затова ще си копувам PlayStation -.-

PS2 като му сложа пиратски чип и като запиша игра на DVD-RW ще върви ли?

Бе ще върви, ама викат че не винаги тръгвало от RW...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Взех си PS2, ама нямам мемори карта, та се чудя 8мб не са ли малко? (видях, че има по 16 и 32мб)

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Не намерих тема за PS3 соори

Могат ли да се играят игри от PS2 на PS3

Прии положение,че имам PS3 и чип за PS3 трябва ли да копувам отделно чип за игрите от PS2 който смятам да играя на PS3 Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Прии положение,че имам PS3 и чип за PS3 трябва ли да копувам отделно чип за игрите от PS2 който смятам да играя на PS3 Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

би трябвало да можеш, но откъде го избара тоя чип и колко ти струва??? Публикувано изображение:)

Не ти трябва чип за PS2 щом имаш за тройката

Здрасти!Значи аз съм от Шумен и гледах в Техномаркет Плейстейшън 2 с Фифа 2008 за 300 лв. и мисля ако я има до 2 март някъде (рождения ми ден ;):P ) ако я има още да я взема,НО искам да попитам дали знаете тук в Шумен дали има място,където да слагат такива чипове,защото не става само с Фифа Публикувано изображение .И така де ако някой знае да пише на ЛС,на скайп superlubo_93 или тука в темата!Благодаря предварително Публикувано изображение !

PS:Ако сложа такъв чип със сигурност ли ще ми тръгват игрите за ПС2,например от Замунда,Арена :yanim: ?

Игрите ще ти тръгнат,ако ги запишеш както трябва,само гледай да не се набуташ,щото 300 лв. ми се виждат много ,има ли към играта джойстик и мемори карта,ако не потърси на ощя няколко места,моят го взех з 280 със всичко преди ...няколко месеца.

Редактирано от natikot (преглед на промените)

Не ти трябва чип за PS2 щом имаш за тройката

Игрите ще ти тръгнат,ако ги запишеш както трябва,само гледай да не се набуташ,щото 300 лв. ми се виждат много ,има ли към играта джойстик и мемори карта,ако не потърси на ощя няколко места,моят го взех з 280 със всичко преди ...няколко месеца.

Мииии, моя е 299лв с 1 джойстик, и Need For Speed ProStreet към него. Взех го от Технополис(тоя дето е в Русе) и модела е Black Slim SCPH-77004 и бил последния и един от най-хубавите(това ми го каза батето от един сервиз Публикувано изображение (имал си вграден чип протектор който пазел оптиката от изгаряне(това е от моя проучване :P (говоря за това за чипа протектор))))

Нямам нито PS3,нито чип

Говорех хипотетично ,ама не се усетих да го напиша Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

а мен да питаш ПлайСтейшън 3 не ти трябва... =/ - няма чип( а ако има кой знае колко пари ще е), има малко игри за него, а и трябва да се копуват оригинални(следователно повечето които ще играеш по начало ще са за ПС2 но ще даваш пари за тях..), и дори и да направят чип, и да ги качът в замунда ще са по 30-60гб(има цял месец да се свалят, а и са на блу-рей дискове(които няма да са евтини(като знам, че едно Dual Layer DVD е 7лв...)), следователно ни тряа и такава записвачка(бях гледал някъде че била 500лв :О)) и то излиза че е по-изгодно да си вземеш ПлейСтейшън 2 ;)Публикувано изображение

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Можете ли да ми кажете каде мога да си сложа чип за ПС2?И колко пари ще ми струва?В по предни цитати забелязах че говорите за около 100лв. обаче на мен ми предлагат за 150лв.Ще ви бъда благодарен ако ме опатите. :)

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Значи, с dimmuborgir6 разбрахме къде в Русе слагат за по 120лв. А това кои са по-хубави не мога да кажа. Според мен всичко зависи какъв е чипа и от части от тоя дето ти го слага, а не от цената... ;] Например чипа може да е последен модел и да е един от най-скъпите ама да е пълна помия... =/

а мен да питаш ПлайСтейшън 3 не ти трябва... =/ - няма чип( а ако има кой знае колко пари ще е), има малко игри за него, а и трябва да се копуват оригинални(следователно повечето които ще играеш по начало ще са за ПС2 но ще даваш пари за тях..), и дори и да направят чип, и да ги качът в замунда ще са по 30-60гб(има цял месец да се свалят, а и са на блу-рей дискове(които няма да са евтини(като знам, че едно Dual Layer DVD е 7лв...)), следователно ни тряа и такава записвачка(бях гледал някъде че била 500лв :О)) и то излиза че е по-изгодно да си вземеш ПлейСтейшън 2

Според мен не си прав.Да вярно е, че може би още няма чип или ако има ще е много скъп.Прав си, че игрите са малко, но това е защото конзолата е доста нова.Трябва да се играят оригинални игри на него(но това е само засега, докато не направят чип). Блу-Рей дисковете са скъпи вярно е, но доста по-евтино отколкото оригинални игри, пък и те са бъдещето на преносимата памет ;) , а по въпроса за записвачката Публикувано изображение да, но вече компютрите ще се продават с такива(говоря за 2009-2010 може би)За тегленето, който иска да ги играе ще си остави компа включен за 1 седмица. :) Не си прав обаче, че не му трябва, защото игрите вече ще излизат за NextGen конзоли(PS3 и Xbox360).

Бях чул някъде, че последните игри за PS2 ще излизат 2008, а най-големите серии до 2009, така че ако не му се играят стари игри, човек вече не бива да си купува PS2.Аз лично препоръчвам PS3 или Xbox360(но той често се разваля и са скъпи ремонтите, но има най-добрата графика за сега)

П.С

Има огромна разлика в цените на трите конзоли:

PS3 - между 1000лв и 1200лв(в различните магазини и с различни бонуси)

PS2 - между 270лв и 300лв(в различните магазини и с различни бонуси)

Xbox360 - около 700-770 лв(за което въобще не съм сигурен) Публикувано изображение

Редактирано от 4life (преглед на промените)

Според мен не си прав.Да вярно е, че може би още няма чип или ако има ще е много скъп.Прав си, че игрите са малко, но това е защото конзолата е доста нова.Трябва да се играят оригинални игри на него(но това е само засега, докато не направят чип). Блу-Рей дисковете са скъпи вярно е, но доста по-евтино отколкото оригинални игри, пък и те са бъдещето на преносимата памет ;) , а по въпроса за записвачката Публикувано изображение да, но вече компютрите ще се продават с такива(говоря за 2009-2010 може би)За тегленето, който иска да ги играе ще си остави компа включен за 1 седмица. :huh: Не си прав обаче, че не му трябва, защото игрите вече ще излизат за NextGen конзоли(PS3 и Xbox360).

Бях чул някъде, че последните игри за PS2 ще излизат 2008, а най-големите серии до 2009, така че ако не му се играят стари игри, човек вече не бива да си купува PS2.Аз лично препоръчвам PS3 или Xbox360(но той често се разваля и са скъпи ремонтите, но има най-добрата графика за сега)

До 2010 година има време... А не мисля, че скоро ще почнат да продават компютрите с Blu-Ray записвачки. Пък и дори да почнат - я си представи к'ва ще е цента... То като ще давам толкова пари за компютър няма да има смисъл да си вземам PS3, щото игрите ще ми вървят на него. И разбира се има голям смисъл да се копува PS3 стига да имаш пари. За мене е пълна лудост да си вземам PS3 като нямам какво да го правя. Аз поне парите не ги сера и не мога да си позволя да си копувам оригинални игри. Същото за дисковете и записвачката. За графиката е пределно ясно, че ще е по-хубава както и това, че игрите ще излизат за NextGen конзолите. Не си натрапвам мнението, просто казвам как стоят нещат от моята гледна точка - вие сами можете да си направите сметката.

Напълно подкрепям...thedemonhunter..в неговото изказване.Какво има за PS3...10 игри на кръст,няма чип(няма и да има) един диск с игра струва 120лева..и какво правим!!!Xbox 360 се развалял често...всичко се разваля рано или късно... :huh:

Работата е там,че ако искаме да играем най-новите игри....трябва,да се бръкнем по-надълбоко в джобовете си ....това е ..

Така е не си заслужава да работите или да се ограничавате само за да играете на ПС3 или Xbox!А както знаете БГ варви малко назад по отношение на технологийте и по-специално за тези който нямаме много пари така че след 3-4 год. и ние ще се радваме на по-добра графика. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.