Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С какъв апарат снимате?

Featured Replies

Olympus SP 320

Много добро апаратче, с много възможности. Харесвам си го много, макар че картите му с памет са на висока цена, но нали веднъж се купува :)

• Отговори 84
  • Прегледи 25,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Praktica Dpix 740Z Доволен съм от апаратчето вече 2 години съм нямал проблеми!

Публикувани изображения

Ти твоето телефонче го водиш за фотоапарат? Не е лошо, но погледни заглавието на темата и снимките, които са по горе. Снимай спокойно. Те/снимките/ сигурно са с обем по 20 килобайта всяка. Стават за аватарчета.

ами не, не са 20 килобайта, даже са 250-300кб, ето ти и една снимка-знам че не може да изкара като цифров апарат ама и все пак има разлика и в цената-за 350лв. си зимам тел. и апарат, а за 500-600 само апарат с по хубаво качество на снимките, а и аз смятам че по-хубаво качество от това не ми е обходимо

ами не, не са 20 килобайта, даже са 250-300кб, ето ти и една снимка-знам че не може да изкара като цифров апарат ама и все пак има разлика и в цената-за 350лв. си зимам тел. и апарат, а за 500-600 само апарат с по хубаво качество на снимките, а и аз смятам че по-хубаво качество от това не ми е обходимо

Няма лошо бе моето момче. Аз само споделям, а изборът си е твой. Важното е, да си доволен.

Аз съм със Sony DSC - S500

Дата на модела2006-09-11

Eфективна матрица6MPx

Макс.резолюзия2816 x 2112

Оптично увеличение3x

Цифрово увеличение2x

Дисплей2.4" LCD

Памет25 MB Internal

Батерия2 x AA

Размери92.4 x 62 x 31.2 mm

Тегло146гр.

Тип сензор: CCD

Вид цветен филтър: RGB

Фокусно разстояние: 32 mm - 96 mm

Max.апертура:F2.8 - 4.8

Скорост: 1 – 1/1000 сек.

Сменяем обектив: Не

Автоматичен фокус: Да

Вид на автоматичния фокус: TTL

Помощен лъч за автоматично фокусиране: Да

Заключване на авто-фокуса: вкл./изкл. избираемо

Оптичен стабилизатор: Не

Ръчен фокус Не

Метеринг: Multi-Segment, Spot

Най-близко фокусно разстояние: Да (5 cm)

Вградена светкавица: Да

Режими на свекавицата: Автоматичен, ръчен, светкавица вкл./изкл.

Намаляване ефекта “червени очи”: Да

Възможност за включване на външна светкавица: Не

Настройки:Автоматичен, дневна светлина, облачно, изкуствена светлина (волфрамова жичка), флуоресцентна светлина, индивидуален баланс;

ISO: Auto,80, 100, 200, 400

Визьор: Не

Видео клипове: Да

Формат на клиповете: AVI

Max.Резолюция на клипа: 320х240 (30 fps)

Запис на звук: Да

RAW/TIFF режим: Не

Директен печат: Да

Самоснимачка: Да

Начин на съхранение: Memory Stick Duo,Memory Stick Pro Duo

Пиксели на LCD:110,000

Видео изход: Да

USB поддръжка: Да 2.0

Pc: Windows 98SE / Me / 2000 SP4 / XP / XP SP1-2

Macintosh: OS X v10.1.5 - 10.3

Software:PicturePackage, ImageMixer VCD2

Работна температура - влажност 0 – 40 °C,10- 90% или по-ниска влажност

Моя е много дърт и аз много си го харесвам един първите от серията на Canon - IXUS II . Много съм доволен , голямо ку4е излезе , защото го ползвам ве4е 3-4 години ако не лъжа и повече . Единственото , което не ми харесва у него е че дълготрайността на филм4етата му е ограничена - мисля макс 30сек . Все пак това е един първите модели и с ръка на сърцето мога да кажа , че полупката ми е била опровергана :)

Моят си е Samsung S750 не е кой знае кякво но за тези пари(220)си е много добре 7.2 MP и върви с карта 1 GB

778740_orig.jpg ето и снимка от него S7300186.JPG

Аз съм със SONY DSC-H2 и съм много доволен от него.Ползвам го от година.

SONY DSC-H2

-ДИГИТАЛЕН ФОТОАПАРАТ

-6.0 МЕГАПИКСЕЛА (1/2.5'' CCD)

-12X ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ (35mm ЕКВИВАЛЕНТ;36mm -432mm)

-2X ЦИФРОВО ПРИБЛИЖЕНИЕ

-ОПТИЧЕН СТАБИЛИЗАТОР НА ОБРАЗА

-МАКРО РЕЖИМ-2см

-ВИДЕО КЛИП СЪС ЗВУК-640Х480,160Х120

-2.0'' TFT LCD ДИСПЛЕЙ

-30МВ ВГРАДЕНА ПАМЕТ

-СЛОТ ЗА MEMORY STICK DUO

-2 БР. NI-MH БАТЕРИИ+ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО

post-111345-1201550063_thumb.jpg

post-111345-1201550069_thumb.jpg

post-111345-1201550074_thumb.jpg

• 1 месец по-късно...

С едно старо Panasonic 4Mpix, но не съм любител, просто искам що-годе качествени снимки и това апартче ми ги дава.

sony_dsc_t200_2.jpg

8,1 ефективни мегапиксела

Оптично мащабиране 5x, цифрово мащабиране 10x, до 25x Smart Zoom™

Функцията Smile shutter (задействане на затвора от усмивка) реагира на усмихнато лице

Разпознаването на лица намира автоматично и фокусира върху лицата на снимката

Photo TV HD изход с музика (като се използва допълнителен кабел - опция)

Ярък 3,5-инчов (8,89 см) сензорен екран Clear Photo LCD Plus, екранен формат 16:9

Обектив Carl Zeiss® Vario-Tessar®

Процесор BIONZ за подобрено качество на изображенията и работа с много висока скорост

Технология за двойна защита против размазване: Super SteadyShot и висока чувствителност ISO 3200 (REI)

Макро фокус от 1 см за снимки в близък план (режим "Увеличително стъкло")

Технология DRO (оптимизиране на размножени данни) за автоматично коригиране на контраста и експонацията

MPEG Movie VX (филмов режим за VGA 30 fps с аудио)

Вътрешна памет от 31 MB, която ви освобождава от грижи

Меню за избор на сцената за автоматична корекция на настройките на фотоапарата според сцената

Вграден ретуш, включващ корекция на ефекта "червени очи" и изрязване

Живот на батерията по технологията STAMINA, до 250 снимки (по стандарта CIPA с включен LCD екран)

С приложени: акумулаторна литиево-йонна батерия, зарядно устройство, универсален конектор, каишка за китката, цветен маркер, планка за закрепване на CSS-HD1/PC1, AV и USB кабели и софтуер

аз съм с това ама да не се смеете biggrin.gif

купих го за 260лв щот толкова бях събрал ама вади добри снимки (немога да покажа щото са по 3мб) прави видео докато свърши паметта и може да зуумва

• 3 седмици по-късно...

От година снимам с Canon A550 и съм много доволен. Като изкарам повече пари, нещо по-добро, но снимките, които стават са муцка стига да знаеш какво правиш :)

Sony Ericsson K850i Cyber Shot по-добре снима от дигиралния ми...... просто нямаше смисал да си вземам дигитален. Доволен съм от телефона..

• 3 седмици по-късно...

Аз обожавам да правя снимки :rolleyes: Моят апарат е Оlympus FE-240 :P За любител като мен е добър със 7.1 мегапиксела и 5x оптичен зуум :P Взела съм си 1gb карта памет, за да имам възможност за много снимки при далечни пътувания ;)

• 4 седмици по-късно...
Canon PowerShot S5 IS Мно съм доволен, има сякви яки екстри, а най-якото е, че може да прави клипчета и с 60fps, снимките също са перфекни, единствено ме дразни това че стигат до 7mb при по-висока резолюция.. но няма как ;)
Canon PowerShot S5 IS Мно съм доволен, има сякви яки екстри, а най-якото е, че може да прави клипчета и с 60fps, снимките също са перфекни, единствено ме дразни това че стигат до 7mb при по-висока резолюция.. но няма как ;)

Определено ми харесва тая буца.

Canon PowerShot S5 IS Мно съм доволен, има сякви яки екстри, а най-якото е, че може да прави клипчета и с 60fps, снимките също са перфекни, единствено ме дразни това че стигат до 7mb при по-висока резолюция.. но няма как :friends1:

И аз съм доволен от него ;)

главно с него снимам иначе ползвам и едно дигитално Олимпусче ама старичко 3.1мп както и gsm-те N6630, N95-8G

.. ето малко снимки от канона

picture_067_68489_1616011.jpg

copy_of_img_0124_66649_1615873.jpg

Редактирано от DreX (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.