Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за играта Crysis

Featured Replies

Дъното ми е Asus M2N-SLI Deluxe, процесора AMD Athlon 64 4800+ Dual Core, Видео картата - GALAXY GeForce 8600GT 512MB GDDR3, рам - 4x1GB Kingston HyperX 800 MhZ. Ако може да ме посъветвате и как да заключа RAM-а за да мога да клокна CPU-то, защото от BIOS-а ми може само PCI-Express шината Публикувано изображение

• Отговори 148
  • Прегледи 24,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Има...на палубата има една пролука, където може да се скочи с "големия скок" в режим strength и си горе...

• Стигнах до едно ниво с 1 кораб и с моя седи на крана отгоре избивам всичко не ми е ясно как да вляза в кораба..... или нетрябва просто немога да мина мисията някакви идей?

• http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=65713&view=findpost&p=1246171

Публикувани изображения

Мисля, че трябва да се насочиш към клок на картата, не на процесора! Ще ти тръгне перфектно. А защо не пробваш демото, вече е излязло?

Че ще тръгне ще тръгне, ама с тая 8600 по-скоро ще гледаш слайдшоу и ще ти се прииска да хвърлиш картата.. Публикувано изображение Клокни картата, ползвай я с дх9, че като я гледах наскоро под дх10 е пълна трагедия Публикувано изображение Ще ти се прииска да я хвърлиш.. Ще подкараш играта може би с високо качество но не на пълна резолюция. Не разбирам от игри, отдавна не играя. Но 8600 е.. ела с мен в пещерата да гоним.. Пробвай с дх9+клок.

А RADEON X1950 PRO 512 MB 256 BIT ако я сложа в бъдеще как ще е :P

Ами добре ще е, но ще играеш под ХР с DirectX 9 (няма голяма разлика, не се притеснявай)... Въпроса е за колко близко/далечно бъдеще говориш. След около 2-3 месеца 8800GT 256МВ ще е много по-изгодна.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

според мен и с 8600 ще играе под XP,както каза uberalles под dx 10 тоест виста ще гледа слайд шоу с тази карта,ако с 8600 играе на medium под XP ще има към 30 fps а под виста 15 :P (примерно)

Редактирано от Nyarlathotep (преглед на промените)

И аз съм с RADEON X1950 PRO 512 MB 256 BIT и да ти кажа добре ми върви, но трябва да имаш в предвид че ми е клокната на около 45% :)

• Автор

Ето го и доклада:

800x600 VERY HIGH - ~20 fps

1024x768 MEDIUM - ~20 FPS, нажежените обстановки 15fps

1280x1024 VERY HIGH - ~5 FPS (слайд-шоу Публикувано изображение)

Нагоре не съм пробвал защото ми писна Публикувано изображение. Играта не е нищо особено , дори на Directx 10 и с Crytek 2 Engine никога няма да ми хареса игра от поредицата Far Cry!

Това е от мен :)

Ето го и доклада:

Нагоре не съм пробвал защото ми писна Публикувано изображение. Играта не е нищо особено , дори на Directx 10 и с Crytek 2 Engine никога няма да ми хареса игра от поредицата Far Cry!

Това е от мен :)

Моята която е без поддръжка на DХ10 се справя по-добре на DХ10 ?!!? уау ....

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Моята която е без поддръжка на DS10 се справя по-добре на DS10 ?!!? уау ....

Първо какво е това ДС и като не го поддържа как се справя с него ?!

• Автор

Първо какво е това ДС и като не го поддържа как се справя с него ?!

Май има предвид DX10, ама RADEON X1950 PRO 512MB потдържа DX10

Ето го и доклада:

Това е от мен :headphones:

Тогава пробвай Chrome - http://www.chromethegame.com/en/index.html

Таман да загрееш до излизането на Chrome 2 - screenshots

http://www.gbase.ch/pc/shots/3255.html

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Май има предвид DX10, ама RADEON X1950 PRO 512MB поддържа DX10

Това обяснява всичко мерси не знаех :headphones:

Ето го и доклада:

Това е от мен :headphones:

Супер значи! Няма по-добра игра от Far cry за мен :)

Дамммм... пробвах демото. Не е толкова тежка, но трябва по-як процесор и доста рам. Графиката е прекрасна - най-доброто, което съм виждал досега, а удоволствието от играта голямо. Направена е със супермного опции за оръжията и собствената ти защита. Прекрасно измислено. Определено, това ще е следващата игра, която се надявам да изиграя.

Пълната версия на Far Cry Crysis излезе днес по БГ тракерите Публикувано изображение

Брао пич! Това бе най-хубавата новина днес! Сега ша бързам с ъпгрейда!

Я вижте шотовете тук. Тая игра е правена да продава хардуер, не толкова за забавление. Все още няма система на която играта да се играе нормално на Veri High с всички включени филтрации - дори и 8800Ultra не се справя, та аз ще я пробвам, но не очаквам нищо съществено откъм геймплей.

аз играя на лоу и пак изглежда супер добре и играта си я бива .

Е, на Low не изглежда много добре. Бих казал, че изглежда като Far Cry на Medium( имам предвид 800х600, защото така я играх). Обаче я пробвах на максимум детайли + АА-8 и АФ и бих казал, че слайда беше прекрасен, а харда искаше да си вземе отпуска и все повтаряше: КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ СЕ ЗАПИЛЯ ТОЯ РАМ! ;) А и като погледнем препоръчителните изисквания, там се говори за 8800 GTS, тоест и 8800 GT би трябвало да е достатъчна за нормална игра + C2D 2.2 G + 2 GB RAM. Предполагам, 1152х864 няма да са проблем, но ще кажа след 2-3 седмици. Наистина играта за мен е нещо ново откъм геймплей и графика. Заради нея ще нарина над 1000 лева в ъпгрейд. Играх демото на второ ниво на трудност и не мога да си представя, как ще е две нива по-нагоре! Говори се за страхотен изкуствен интелект. FarCry загатна какво е изкуствен интелект. След малко ще проверя на максимална трудност как е, но с тоя Селерон ме е страх да почвам :clap:

Lyudmil, това май е HDR резолюция и резултатите са задоволителни с 8800GT. Е, прав си май. Това е игра, с която трябва да се справи ревизията на 8800 GTS и GTX, ако искаме всичко да е задоволително. Или да кажем 2Х8800GT. Не знам защо ми се струва, че NVIDIA искат да se продадат малко дъна поддържащи SLI, защото цената на 8800GT говори точно това. Значи за 800-900 лева( 2Х8800GT) правим страхотна конфигурация за Crysis, ако поддържаме SLI. Хитро. Колко ли народ ще се върже, като няма търпение за следващите ревизии на 8800 GTS и GTX ? Ами трябваше да се случи и това, защото всички плюят SLI!!!! Кой би дал над 1000 лева за 8800 GTX, след като за 800-900 лева може да си направи много по-добра конфигурация с SLI?

• Автор

Моля за помощ! Инсталирах си релийза на Crysis който върви по БГ Тракерите, сложих крака и инсталирах ъпдейта на Windows Vista 64bit и когато пусна играта от Bin64\Crysis.exe. Веднага ми изписва, че има грешка и ме праща при MS за да "намерят" решение. Моля помогнете - някакъв друг крак ако може или какво да напрявя за да го пусна Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

post-117866-1194868249_thumb.jpg

Редактирано от bloodse3ker (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.