Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за волан с педали...

Featured Replies

Здравейте, интересува ме хората които имат въпросното нещо да споменат как е да се управляват игри с коли с такова нещо. Очаква се новото НФС и се зачудвам дали е удобно да се управлява колата с подобно нещо или с клавиатурата е по удобно? Също и какви волани сте си купили?

• Отговори 92
  • Прегледи 59k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, интересува ме хората които имат въпросното нещо да споменат как е да се управляват игри с коли с такова нещо. Очаква се новото НФС и се зачудвам дали е удобно да се управлява колата с подобно нещо или с клавиатурата е по удобно?

Също и какви волани сте си купили?

Прочети темата и ще разбереш много неща.Всичко зависи от това какъв е волана...
  • 2 седмици по-късно...

Ами за 80 лева колко добър искаш да е. Ако ще си копуваш нещо си купи хубав волан за повечко пари. Ако нямаш повече пари го взимаи и цъкай но файдата е ник`ва. По-добре с мишката да си караш :rolleyes:

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, днес си взех волан с педали Trust GM-3500 Force Feedback Race Master - http://www.azola.bg/product.php?p=2270 .. та, пробвах го на GRID, NFS Undercover и Carbon .. управлението е ужасно .. леко чукваш волана колата завива напълно .. леко натискаш гаста - все едно е до дупка.. моля къжете от къде да си направя настройките. В самите игри пипах на всякъде .. никаква реакция (само force feedback-а мога да си регулирам) не мисля, че самият волан е такова дърво.... четох назад в темата за някакъв MODE бутон ... е нема такова чудо.

Страшно ще съм ви благодарен ако помогнете!!!

Благодаря предварително!

• 1 месец по-късно...

Айде бе хора .... няма ли кой да помогне Публикувано изображение ..... а всъщнаст езкочи още един проблем .... като пусна NFS MW с волана засича .... а undercover върви без проблеми .. защо така ? Публикувано изображение

• 10 месеца по-късно...

Здравейте. За да не правя нова тема, реших да ви попитам за този волан. Вече съм се решил да го копувам, но искам да чуя мнения!

• 2 седмици по-късно...
  • 7 месеца по-късно...

Здравейте. :cool:

Ако искаш нещо хубаво и евтино, първо трябва хубаво да разучиш в интернет. Вярно,че докато намериш информация за даден волан, то или цената се е променила или го няма в наличност в дадения "магазин". Сега да караме по темата:

Братовчед ми беше много зарибен към играта "Live For Speed" и искаше да си вземе волан. Спря се на марката "GEMBIRD" и волана струваше към 45 лева. Взе го преди 3 години и още е като чисто нов, а пък играе почти всеки ден с него. Хубав е и е стилен за толкова малко пари. Отначало не му харесваше и постоянно викаше "буклук". Но след време му свикна.

Извода който аз направих е: Не всичко евтино е за буклука. Трябва на теб да ти харесва. Пък и никой не те кара на сила да си го вземаш :angry: Няма вечни неща. Дори и LOGITECH G25 да е пак не е гаранция, че няма да се строши.

Ето това е волана:

Публикувано изображение

• 1 година по-късно...

Здравейте!

За да не отворя нова тема реших да пиша тука.

Купих си ето този волан http://www.technopol...false)/.do?rf=y

Волана бачка, но педалите не тръгват не, че са развалени, но просто не тръгват.

Редактирано от jordan_951 (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница, само с главни букви или със заместени символи вместо Ч-4, Ш-6 и т.н. се изтриват без предупреждение.

Редактирано от pit (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Здравейте.Гледам тука сте започнали тема за волани та дава питам някой имали такъв волан ?---> http://www.jmt.bg/game-pads-and-joysticks-cID=666/steering-wheels-media-tech-steering-wheel-mt175,-12-buttons,-usb,-ps1-2-pID=2081/

Ако има искам да ми каже дали е имал проблем с педалите?Питам,защото когато купих моят след към месец започнаха проблеми с педалите и по-конкретно с педала на газта.Педала ''пропадна'' с 0,5-1 сантиметра по-надолу от педала на спирачката.Реших че е,защото използвам повече газта,но стана по-лошо.Педала пропадна повече и спря да работи.С баща ми го поправихме,но след към 3-4 месеца това стана отново,но този път много по-лошо.Пробвахме ме пак да го поправим като разменим двете моторчета на педалите като направим спирачката-газ,газта-спирачка.Но нещо се обърка и педала се ''обърна'' в такъв смисъл,че отпуснат педала дава газ,а когато го настъпиш прекъсва ''потока'' така да кажем.А газта или вече спирачката стана неизползваема.Та затова питам.Ако някой също има такъв проблем да ми каже да знам дали само конкретно моя екземпляр има такава грешка,защото съм решил да си купя нов такъв.А самия волан е много готин и добър.Играл съм много игри с него и съм много доволен.А и друго.Имате ли луфт при завиване?

Редактирано от Sogo (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.