Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Искам ако имате желание и ако има фенове на Старгейт, в тази теми да напишат по нещо. Например от къде може да се свали, сайтове факти и друго каквото прецените, че ще е вълнуващо.

Аз лично много се запалих по сериала. След като бях гледал първо двете части на филма преди, много се изкефих, но така и не пуснаха трета. За сметка на това скоро открих, че има сериал по случая и като си го дръпнах се оказа, е направен доста свежо. Има девет сезона на сериала Старгейт SG-1 и два сезона на Старгейт Атлантис.

Давам следните линкове за:

Инфо за Старгейт SG-1 Девети сезон, който мисля премиерата му е на 15.7.2005.

Очаквам да го има в Нета на 16.7.2005. :wors:

Официален сайт на ТВ Шоуто.

Допълнителен АрХиВ към Сериала.

Инфо към Старгейт Атлантис :eek:

Тук можете да видите много Скриншоти и Картинки от сериала. :P

Иска ли някой да чете КниГата по филма Он-Лайн? Може :eek::P

А ето тук можете да прочете на български за Филма. Публикувано изображение

А ето от тук в България можете за сега да свалите няколко от Сезоните на Старгейт SG-1 и Атлантис заедно със Субтитри. За целта ви трябва и регистрация в саита и да прочетете Правил и FAQ. Публикувано изображение

Tyk има субтитри за всичко по филма и сериала което е стигнало до България.

Ако имате нещо за добавяте, давайте...

Ако не сте гледали нищо, дерзайте :P

Редактирано от Neuton Gimic (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 1 месец по-късно...
  • Автор

Моля ако някой знае да ми даде линк за филмите... Търсих каде ли не и намерих 1 част в един тракер, но никой не го сиидва... Ако някой ги е мярнал някъде ще му бъда благодарен ако каже... :)

Редактирано от backata (преглед на промените)

• Автор
Браво, Евала...

Турсих из датата ама уви.

До колкото си спомням имаше и втора част на филма, ако ти изпадне ще Съм ти БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЕН.

Редактирано от Kiki_Riki (преглед на промените)

• Автор

Съжалявам, няма втора част на филма. Търсих и питах на мноо места и хора и се оказа че съм в :) заблуда. Все пак мерси. Явно след филма започва сериала и това е ...

Фенове има много, но дали някой ще седне да пише...

Това си е направо сериозно начинание, предвид колко информация има.

Аз може и да напиша нещо, но влязох специално за да се запозная с някого, с когото мога да си говоря по темата Stargate. Надявам се да открия тук такива хора.

Що се отнася до запитаването на Neven, то отговора ми е :

- Ако пожелаеш, мога да те затрупам с тонове снимки.

• 5 седмици по-късно...

Аха... и аз така. Имам предвид, че имам мнооооого снимки.

...Аз може и да напиша нещо, но влязох специално за да се запозная с някого, с когото мога да си говоря по темата Stargate. Надявам се да открия тук такива хора...

<{POST_SNAPBACK}>

Ако още търсиш такъв човек... аз съм насреща :)

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Радвам се, че някой проявява интерес. А как мога да те намеря за разговор освен чрез този форум?

ICQ: 51553171 - случай че и някой друг се интересува, но споменавайте че е за Stargate.

Hathor, извинявай че не те оторизирах, дай пак :clap::eek:

Филма като че ли ми направи по-голямо впечатление. Стар е, но определено си заслужава гледането. От сериала съм изгледал 1 сезон и се отказах, просто започна да затъпява и се изчерпаха умните идеи. От 2 сезон не съм гледал нито един епизод, ако може някой да изкаже мнение да знам да ли има смисъл да го гледам.

Мнения много и все различни, според хората, които ги дават... Аз мога да кажа своето и то ще е толкова безпристрастно, колкото и пристратсно.

Филма е наистина хубав, правен е с пари като за пълнометражен филм... :) Нали се сещаш голям бюджет, хубави ефекти, по-добра реализация на сценария и т.н.

Но и сериалът си заслужава... За това говорят и самите факти. Вече 9та поредна година Stargate SG-1 не престава да радва многобройните си фенове по целия свят.

Да с времето като гледаш сериала започва да ти става малко еднотипно и т.п.

Но по-нататък има развитие в други насоки...Малко повечко военни действия, които водят и до временното оттегляне на Michael Shanks от ролята на Daniel Jackson (участва като гост във сериите и благодарение на множеството съсздадени с цел завръшщането му сайтове, успява да поведе сериала в малко по-интересна насока). Има разбира се и много нови, привлекателни и интересни Goa'uld персонажи, които съвместно със новоткритата цивилизация на древните (така наречените строители на Stargate) водят до създаването на нов сериал, който е тясно свързанс първия - Stargate Atlantis.

Мога да говоря още много дълго....Но в момента съм прекалено уморена и се съмнявам, че ще успея да поустна някоя по-малка или по-голяма каша от до тук поместената :)

Ако разбира се това не е достатъчно... мога да направя малка селекция от конкретни епизоди, така да кажем, най-важните и да ти предоставя списъка...

За сега това е от мен.

P.S. И се извинявам, ако случайно има правописни грешки, но съм толкова уморена, че не съм в състояние да правя проверки.

• Автор

Според мен всяка серия си заслужава да се гледа... аз го окрих това лято серияла и за месец и половина изгледах всичко! Такъв интерес не съм развивал към нито един сериал или филм, досега... :speak: Наистина почти 200 епизода има вече, но не ми омръзва и с нетърпение очаквам догодина да гледам останалата част на сезон девети! И иначе съм напълно съгласен с това което Hathor споделя в поста си! В сериала има развитие в много насоки... и е обгърнато с много интересни моменти. Изиграно е много вълнуващо и героите са страхотни!!!

Това за Майкъл Шанкс не го знаех и е интересно че го научавам сега. Наистина се чудех каква е идеята да се махне такъв актьор за такъв период от сериала и после да се завърне(по-много интересен начин).

Сега съм решил да го изгледам пак, на ТВ вече след като имам всичко на дискове вече...

Искам и тук да благодаря на екипа на subs.unacs.bg който подготви и субтитри на български език. Така феновете на Stargate станаха повече според мен!

В първият ми пост съм дал кординати за място където е качена цялата продукция започваща с Stargate... за тези които искат да свалят още нещо! :)

А аз се чудех дали има нещо което съм изпуснал там... интервюта, трейлове и други материали? :P

ps Простете ако има грешки и при мен, но в почти 4 АМ не съм много... :)

Ако някой проявява интерес относно напускането от страна на Michael Shanks на сериала нека каже.. По-късно ще пусна пост спесиално по темата.

Публикувано изображение

Редактирано от Hathor (преглед на промените)

• Автор

ДА! Ще чакам с нетърпение да получа още информация по въпроса... :)

До края на вечерта ще се поразровя, да намеря от къде съм го прочела, гледала и т.н. и ще пусна пост със съответните линкове за статии и филми.

Редактирано от Hathor (преглед на промените)

...Има разбира се и много нови, привлекателни и интересни Goa'uld персонажи, които съвместно със новоткритата цивилизация на древните (така наречените строители на Stargate) водят до създаването на нов сериал, който е тясно свързанс първия - Stargate Atlantis....

Да не говорим за репликаторите. Аз лично съм им голям фен :angry:;)

Да репликаторите са направо страхотни. Харесва ми начина по който се борят срещу тях.

Получава се така, че всъщост на външен вид простичкито и елементарно мислене на Хората, успява да унищожи нещо толкова висше (висше в смисъл на интектоално развило се мислене ;) ).

Публикувано изображение

Да репликаторите са направо страхотни. Харесва ми начина по който се борят срещу тях.

Получава се така, че всъщост на външен вид простичкито и елементарно мислене на Хората, успява да унищожи нещо толкова висше (висше в смисъл на интектоално развило се мислене :) ).

Хехе, абсолютно. Асгардите като много умни не се пребориха, но наште хора... :)

Мммм да,

Хората могат да бъдат доста изобретателни. Жалко, че не използваме умствения си потенциал винаги в положителна насока или поне през по-голямата част от времето.

Публикувано изображение

Мммм да,

Хората могат да бъдат доста изобретателни. Жалко, че не използваме умствения си потенциал винаги в положителна насока или поне през по-голямата част от времето.

Абсолютно :temperature:

ПП. Много хубава снимка :temperature:

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Lexa Doig е много сладка нали?

А сега и участва в новите серии....

Направо ми е чудно тия хора как си гледат децата...

Предвид че по цели седмици са на снимачната площадка :eek:

Публикувано изображение

• Автор

Най - веоятно има детегледачки за тези дечица!!! Но пък иначе хем хубаво накой от близките ти да участва в сериал(особено този), хем не го виждаш често! :eek:

Мммм да. В това, че си имат бавачки съм напълно убедена :)

Публикувано изображение

Леле какво ли не правят хората заради тези пусти фенове. :):);)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Много са готини обаче! Знам че сериала е Канадски, но ми е интересно какви са по народност главните актиьори и къде са го снимали!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.