Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Уважавам мнението  на Сталик,но според мен един сериал не се определя дали е хубав по това дали е правен по някакви норми които учат критиците,а по това дали е увлекателен и дали може да те накара да се отпуснеш и да те отведе в някакъв друг свят за момент и да забравиш грижите си за момент.За мен именно този филм е такъв и нямам търпение да видя останалите серии Публикувано изображение Изгледах вси1ките серии за 3 седмици.Всяка вечер като се прибера от работа ми беше много приятно и отпускащо да изгледам 7-8 серии ;) Но нали за това се правят различни сериали за да се харесат на различни хора :nono:

<{POST_SNAPBACK}>

Ооо... Аз далеч не твърдя че сериала тъп, глупав или нещо подобно. Има огромна разлика. Просто изказвам мнение за слабите му места от моя гледна точка.

@Alt_CX: Да, ама не съвсем. Пример за стандартен филм за ченгета - "Вашингтон, окръг Колумбия". Много приятно филмче и все пък - нищо по-специално като се замисли човек. Но филми като "24" и "От местопрестъплението" поглеждат на професията от малко по-различна гледна точка. Първия ми допадна особено, заради оригиналната концепция на развоя на действието.

Колкото да сериите свързани помежду си, това май е въпрос на лично предпочитание. Аз предпочитам тези със цялостност в развоя на действието, тъй като те винаги са по-заплетени и те оставят да мислиш "А утре какво ще се случи!?". Създава се напрежение.

В крайна сметка моите впечатления са само от първия сезон. Спрях да гледам сериала след тези серии които изгледах тогава. Останах разочарован, очаквах нещо повече. Хубаво е че продуцентите поне са взели най-доброто от "Фарскейп" - Бен Браудър и Клаудия Блек. След като останаха безработни ги прехвърлиха в "Старгейт". Ето нещо хубаво, което виждам в него. Публикувано изображение

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

...В крайна сметка моите впечатления са само от първия сезон. Спрях да гледам сериала след тези серии които изгледах тогава. Останах разочарован, очаквах нещо повече. Хубаво е че продуцентите поне са взели най-доброто от "Фарскейп" - Бен Браудър и Клаудия Блек. След като останаха безработни ги прехвърлиха в "Старгейт". Ето нещо хубаво, което виждам в него.  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Е, това е грешка според мен, че си гледал само първия сезон. А колкото до другото точно това пък на мен не ми харесва особено (че са взели Бен Браудър и Клаудия Блек). В смисъл и двамата са много готини (гледах ги по телевизията в един много як филм: Умиротворители или нещо подобно се казваше), но аз лично си предпочитам предишните актьори, все пак съм ги гледала 8 сезона. Но... както казваш всичко е въпрос на лично предпочитание.
Е, това е грешка според мен, че си гледал само първия сезон. А колкото до другото точно това пък на мен не ми харесва особено (че са взели Бен Браудър и Клаудия Блек). В смисъл и двамата са много готини (гледах ги по телевизията в един много як филм: Умиротворители или нещо подобно се казваше), но аз лично си предпочитам предишните актьори, все пак съм ги гледала 8 сезона. Но... както казваш всичко е въпрос на лично предпочитание.

<{POST_SNAPBACK}>

Това с умиротворителите всъщност е "Фарскейп". ;)

Така ли? "Фарскейп" е е ли сериал? Защото това което гледах беше два епизода само. И очевидно нямаше повече. ;)

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Мисля че много сменихте темата.Започнахте да обсъждате други сериали.Нека да се съсредоточим към Старгайт.Имам жупрос към Хатор.Знаеш ли дали Ричард Андерсон ще участва още в сериала или приключи участието му? :bye:

Мдааа така е, съжалявам.

Мисля че няма повече да участва освен като гост, но нека все пак и Hathor каже :offtopic_s:

В крайна сметка моите впечатления са само от първия сезон. Спрях да гледам сериала след тези серии които изгледах тогава. Останах разочарован, очаквах нещо повече. Хубаво е че продуцентите поне са взели най-доброто от "Фарскейп" - Бен Браудър и Клаудия Блек. След като останаха безработни ги прехвърлиха в "Старгейт". Ето нещо хубаво, което виждам в него.  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Май наистина там ти е грешката.

Изгледай 2-3 серии на Атлантис и тогава си кажи мнението.

Според мен в първите серии финансирането не им е позволило да се развият - просто все попадат на някакви цивилизации с аграрна степен на развитие и нищо не се случва.Виж когато загледах Атлантис ,мога да кажа че наистина ми хареса!

Така ли? "Фарскейп" е е ли сериал? Защото това което гледах беше два епизода само. И очевидно нямаше повече.  :offtopic_s:

<{POST_SNAPBACK}>

Това е било "Фарскейп - войните на умиротворителите", филмът който заснеха след като спряха сериала. Хиляди фенове по цял свят засипаха Hallmark с протестни писма. Тогава заснеха филма.

Май наистина там ти е грешката.

Изгледай 2-3 серии на Атлантис и тогава си кажи мнението.

Според мен в първите серии финансирането не им е позволило да се развият - просто все попадат на някакви цивилизации с аграрна степен на развитие и нищо не се случва.Виж когато загледах Атлантис ,мога да кажа че наистина ми хареса!

<{POST_SNAPBACK}>

Дам. Не съм гледал "Старгейт Атлантида". Може пък и да ми хареса. Скромната страничка на сайта на Sci-Fi изглежда обещаващо.

Hator,още 1 въпрос имам към теб.Знаеш ли някои от артистите да имат някаъв email на който можем да им пишем или примерно някаде на някой друг e-mail примерно на сериала?

На официланите сайтове на актьорите обикновено има адреси накоито може да им бъде писано, но това не са директни линкове за свръзка... т.е. съответните адреси се обслужват от специално наети за целта хора .... Ще се постарая да ти намеря колко такива, само кажи ако имаш предпочитания към конкретен актьор....

Ами без значение.Някой от главните герои :)Поне ще мога лично на тях да им кажа колко ми харесва това което правят:)

• Автор

Това което виждам е че доста се пораздвижи темата! Което ме радва и искам да благодаря специялно на ХаТоР! :) Според мен също сериала е най-великият (и атлантис и Ес Джи-1). И аз гледах по 7-8 серии на куп и нямам търпение да пуснат още... не омаловажавам и Фарскейп... но Старгейт е Но1 на мен. Ще ми е интерсно да намеря някъде Directors Cut... :) Ако ХаТоР сподели де... :)

• 3 седмици по-късно...

След като за 3 седмици изгледах 8 сезона на Старгейт, мисля и аз да се впиша във фенклуба - темата :) Някъде в края на първи и началото на втори сезон разбрах, че единственото общо, което има сериала с филма "Старгейт" е идеята. Страхотни са хората, които създават всеки един епизод и фактът, че ще излъчат още най-малко 3 сезона говори много. Според мен тази популярност се дължи на образите, които актьорите изградиха. Понякога дори не се сещам, че това всъщност е фантастичен сериал, защото всеки един от героите има толкова добре изразен харатер и образ, че е трудно да не се вманиачиш по някой от тях или по всички взети заедно. :) Във всяка една история има поука за нас, хората (колкото и плоско да звучи), чудесен хумор, интрига (понякога интрижка), напрежение и т.н. Най-общо, си мисля че в Старгейт, фантастичното е преплетено перфектно с обикновеното и това е всъщност, което впечатлява. Исках да изкажа много суперлативи, но май нищо не казах. Както и да е, Stargate SG-1 е един от сериалите номер едно за мен.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Има три нови серии на Атлантис... Публикувано изображение

Мерси :)

Мислех че чак януари излизат.

Къде ги има, току-що погледнах в Арената, но намерих само една серия - 13. Вече има и субтитри за нея и за придшните де: http://subs.unacs.bg/search.php?page=2&tas...umovie=stargate

Супер!

С нетърпение чакам да се свалят.

Погледнете на : FindBG

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

• Автор
ТУК има почти всичко на Старгейт. Линка съм го дал и в началото, но го пускам и сега :eek:

Редактирано от Kiki_Riki (преглед на промените)

ТУК има почти всичко на Старгейт. Линка съм го дал и в началото, но го пускам и сега :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси ;)

Но аз лично предпочитам да не тегля от торенти ако имам възможност, а във find-bg.com също има почти всичко :)

• Автор

Има и 14 серия вече на атлантис от сезон 2. Ако иска някой на линкът в предишният пост я има. Приятно гледане Публикувано изображение

Има и 14 серия вече на атлантис от сезон 2. Ако иска някой на  линкът в предишният пост я има. Приятно гледане  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Много мерси :)

Само дето ми дава някаква грешка и не мога да тегля Публикувано изображение Може да видя във форума им.

Бре, кога излезе тоя филм, кога му направиха субтитри. Супер :)

Епизод 15,втори сезон вече е качен. Субтитири засега няма. Трябва да измислим нещо за да не претъпкваме форума с постове за всяка нова серия.

Трябва да измислим нещо за да не претъпкваме форума с постове за всяка нова серия.

<{POST_SNAPBACK}>

Какво нещо? На мен нищо не ми идва на ум Публикувано изображение

Мерси за информацията :eek:

Имам идея.... да пуснем едно мнение, в което да са поместени номерата на до тук излезлите епизоди + евентуално информация за субтитри и т.н. и като излезе несхто ново, просто ще правите редакция :P Така не се претрупва темата :eek: ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ :P ДА СИ ИЗКАРАТЕ СУПЕР В КОЛЕДНАТА НОЩ!!! TH.

Имам идея.... да пуснем едно мнение, в което да са поместени номерата на до тук излезлите епизоди + евентуално информация за субтитри и т.н. и като излезе несхто ново, просто ще правите редакция :eek:

Така не се претрупва темата :P

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ :) ДА СИ ИЗКАРАТЕ СУПЕР В КОЛЕДНАТА НОЩ!!!

TH.

<{POST_SNAPBACK}>

Става :)

Весели празници и от мен и приятно изкарване :) :) :)

Наздраве :P

ПП. А може би няма да е зле като го направим да си преместим там мненията от тук, които са за нови епизоди или ако не може да помолим някой модератор.

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.