Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Ейййй, Hathor, хиляди благодарности. То и там дето са сериите има субтитри. Публикувано изображение Само дето не мога да тегля :bedtime2::sobbing::blink:

Публикувано изображение

От време на време надписа изчезва, но пак не се тегли :wub:

Пробвах само с първите два сезона, но реших че няма смисъл да продължавам Публикувано изображение

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Alt_CX, не знам с каква програма теглиш точно, но ти препоръчвам BitCommet 0.60 или някоя по-нова версия негова, ако е излязла такава.... Скоро не съм проверявала ....

Ако и с тази програма не стане ... ще помислим, но на мен ми ги тегли без проблем Публикувано изображение

Мммм btw nine.cult-a имаха някакви проблеми, но не знам защо на мен не ми дава такива .... Публикувано изображение

Ами тегля с Azureus, но сега си свалих bitcomet 0.6 и тръгна Публикувано изображение:wors::wors::wors:

Еййй, с теб трябва да се видим, че много почерпки ти се събраха :)

Ем може някой път, но не заради почерпките ;)

А м/у другото търсачката в АRENA вече си бачка по старому и намира абсолютно всичко, което е качено на сайта, когато се напише Stargate :nono:

снощи подкарах 9 сезон на SG-1 и по едно време се чудих Farscape ли гледам или SG-1, не че имам нещо против актиорите от FS, но ми липсват култовите реплики на Джак: Гладен съм ... някой друг?! по време на обясненията на Картър, надявам се да е само в началото на сезона това защото без Джак О'Нийл(л) това не е SG-1 колкото и да се напъват. Публикувано изображение

Ако си чел цялата тема... някъде в началото мисля беше ... бях писала, че Richard Dean Anderson се оттегля, за да може да отделя повече време за дъщеря си и ще продължи участието си в Stargate SG-1 единствено като гостуващ актьор....

Жалко е, но ....

А м/у другото наистина и аз в началото се чудех това Stargate SG-1 ли е или Farscape .... Много е объркано... първите епизоди ми бяха като една голяма каша, но като стигнеш 17ти вече ще си претръпнал ;)

Hok’tar прав си, но от друга страна Мичъл доста напомя за него - все същия неразбиращ от технологии и цивилизации добър войник. ;)

Според мен, въпреки общите акьори двата сериала много се резличават. Лекса Дойг участваше в Андромеда(на който съм много голям почитател Публикувано изображение ), но не виждам Роми в SG-1... Не мога да намеря нищо общо в героите на който и да е от Stargate, с тези играни в други сериали/филми... Което само по себе си показва тяхната класа.

Тези линкове за FS ще ми сваршат много добра работа благодаря за постването им. А иначе по темата за героите те наистина са доста различни в различните филми. В FS героите има савсем различни характери и интереси от тези в SG-1.

Моля, няма защо... Ако искате още нещо.. кажете и ще постна линкове :angry:

Няма значение дали са по темата .... Стига да мога да помогна :hush:

нещо не се чува за епизоди след 17 от 9 сезон а в саита на сериала са до 21, имате ли информация защо така, обикновенно бързо се появяват из тракерите?

Мисля, че не са ги излъчили още по телевизията (от която ги свалят и ги качват тук).

Е не се наложи да чакаме чак толкова дълго.... Заповядайте линк към най-новия епизод на Stargate SG-1 :

Stargate.SG-1.S09E18.WS.DSRip.XviD-SFM.avi

Приятно гледане :)

Ммм да епизодчето е интересно :) и Забавно както винаги :)

И определено Мичъл се питва да го докара на О'Нийл :)

точно тези "опити" не ми харесат, като чели не може да се отърси от влиянието на О'Нийл, по добре ще е да бяха изградили нов образ а не копие не на стария поне аз така мисля.

На мен пък не ми пречи, даже ми харесва, сигурно защото много харесвах О'Нийл, знам ли...

А иначе си прав за другото, току-що гледах първия епизод на Фарскейп и определено ми е странно да ги гледам и двамата в нови (за мен) роли. Но посвикнах за една серия.

Обаче имам проблем с гледането на Фарскейп и ще съм много благодарна, ако някой ми помогне. Първата серия не искаше да тръгва - пробвах с уиндоуския плеър, с DVD player и с още не помня какво и тръгна само с bsplayer като пак даваше разни грешки, но все пак тръгна. Обаче втората не ще с нищо: Unknown file format ми дава с всички плеъри, а тъкмо се запалих по него ;):sobbing: Някой ими ли представа къде може да е проблема или с какъв плеър да го пусна? Heeeeelp please :help::help::help:

Това важи за всички серии (досега съм свалила пет)

ПП. Мерси за линка, Hathor Публикувано изображение

ППП. Пробвах с Gspot и той разправя, че не е avi файл: Non-AVI File - Type Unknown. Иначе с кодеците всичко е наред (според GSpot) :sobbing:

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Хммм... А какъв друг типаж бихте сложили вие? Нима този не е най-подходящия? :sobbing: Друг само би разрушил до сега граденото. Ако създадат някой скучноват герой, просто комедийния елемент ще изчезне... а това би било много лошо. Сред сериозността и напрежението в епизодите изцепките на О'Нийл и Мичъл са съвсем точно и необходимо допълнение. :help:

Много ми харесват и двамата, та ми е много любопитно има ли епизод(в 9-ти сезон) в който да участват и двамата заедно през цялото време(съвместна операция или нещо такова)? Това ще ми хареса страшно много :sobbing:

П.П. Hathor много благадаря за линка. ;)

Alt_CX, много обичам кодеците... ако си с любимия на всички хора Виндоус... направо ти го скапват ( Макар, че него всичко го скапва, нали е продукт на Microsoft :eek: )

Ако искаш моето мнение .... махай всички кодеци, изтегли си последната версия на K-Lite, която можеш да намериш.

След това инсталирай кодеците в пакета.... всичко би трябвало да тръгне. Успех!!!

Направих го това, никакъв ефект. Мен ме притеснява факта, че всички програми разправят че файла не е avi. Преименувах го както се сетих, но нищо. Сега ще питам в съответния раздел, дано някой помогне, защото много ми харесва сериала. Намерих го на друго място (не в България), но от там ще свалям по серия на седмица сигурно. Имам въпрос - някой друг теглил ли е Фарскейп от тези линкове (твоите) и има ли проблем със сериите след първа? ПП. Между друго то спря да тегли, така че ако не тръгне... няма защо да се тръшкам, но все пак имам пет свалени серии.

Малко късно видях, че си писала, но ще сваля първите 5 серии от първия линк, който съм постнала и ако при мен тръгне, следователно е от кодеците :huh:

Свали си само една, например втората, ако искаш за по лесно. И... мерси :huh:

Не искам да те притеснявам, но .... имаш проблем не със торент файла или с някой от .avi файловете... Проблемите ти определено идват от кодеците... Най-вероятно нещо се е повредило при тях .... Питай пак наистина някъде където се интересуват повече от кодеци. :huh: Наистина ти желая успех :) Защото с кодеци и Виндоус работа да си нямаш :sobbing:

Изтеглих няколко серии и определено ти казвам ... файловете са си напълно наред. Нищо им няма

Редактирано от Hathor (преглед на промените)

Бре, много бързо ги изтегли :huh: Нали първите няколко серии от първия ти линк? Ами... ще дерзая. Друго си е да знам, че поне някъде всичко е наред (в случая с файловете). Мерси :)

Точно това смятам да направя, ама как пък ми се скапват подред всички... да си имам и късмета... ако това е проблема де, ама се надявам, че е това, защото иначе явно не мога да го преборя :)

Дадоха ми други линкове, свалих от там втората серия и нямам никакви проблеми (освен че звука е мното тих), много ми е кеф :wors:

Ето линковете, ако някой се интересува (не са торенти и аз лично свалям от там два пъти по бързо):

http://rack7.free.evro.net/killerat/serial...rscape-season1/

http://rack6.free.evro.net/s0me0ne9/Farscape/Season1/

http://rack6.free.evro.net/s0me0ne0/Farscape/Season%202/

http://rack6.free.evro.net/s0me0ne9/Farscape/Season2/

http://rack6.free.evro.net/s0me0ne0/Farscape/Season3/

http://store1.data.bg/farscape/Farscape/

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Рдвам се, че си намерила място от където да свалиш сериите :wors: Но все пак не е лошо да си провериш Win-а :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.