Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Разработва се MMORPG* базирана по Stargate SG1 и Atlantis. Компанията Cheyenne Mountain Entertainment не е обявила още официална дата но се говори евентуално за месец септември. Играта ще включва важни исторически моменти, извънземни обстановки и космически локации. Играчите ще могат  да сключват съюзи, търгуват,разнищват древни мистериии защитават земята от силите на Гоа'улд и Ори.Също така играчът ще може да си избира дали да е на страната на "добрите" SGC или към "лошите" Лордове на системата (System Lords).

*за тези които незнаят -МMOPRG - Massively Multiplayer Online Role-Playing Game - игра,която се играе изцяло в интернет заедно с други играчи(няма соло игра).

<{POST_SNAPBACK}>

Ето и сайт по въпроса: http://www.cheyenneme.com/ :clap:

Имам молба - ако има нещо интересно в сайта нали ще свирнете :)

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тази нощ явно съм в много добро настроение и затова ви поздравявам със следната песничка :)

Я и аз да ви поздравя с една песен. Имам и текста някъде, но не можах да го намеря. 11 МВ е песента и е със текст по Междузвездни войни и клип от Старгейт. Дано ви хареса (ако я нямате де): http://info.datacom.bg/altie/The_Stargate_...;!!.wmv

ПП. Ето го текста:

Starwars cantina

Her name was Leia

She was a princess

With a danish on each ear

And Darth Vader drawing near

So R2D2 found Ben Kenobi

he had to put the Death Star plans

into the Rebellion's hands

So Luke and Obiwan

had to get to Alderann

So they stopped into Mos Eisley

to have a drink with Han

At the Star Wars, Star Wars Cantina

The weirdest creatures you've ever seen-a

Music and blasters and old Jedi Masters

At the Star Wars

His name was Solo

He was a pilot

With the blaster at his side

And a smile 12 flightdecks wide

And with Chewbacca

He was a Wookie

They met with Luke and Obiwan

Aboard the Millenium Falcon

Docking Bay 94

Stormtroopers at the door

With a flash of Ben's lightsaber

Some has his arms on the floor

Music and blasters and old Jedi masters

At the Star Wars

His name was Yoda

He was a Muppet

Darth Vader was so bad

By the way he's Lukes dad

Luke kissed his sister

His hand got cut off

In that galaxy far far away

Luke he's had a lousy day

Both of them was so mean

Jabba has bad hygiene

Why didn't they all just relax

Back on Tatooine

Music and blasters and old jedi masters

At the Star Wars.....

Хе хе ... този път май е мой ред да те изпреваря ;)

Ето го новия 16-ти епизод на Stargate SG-1 :

Stargate.SG-1.S09E16.Off.the.Grid.WS.DSR.XviD-WTV

Насладете му се :)

Браво бе, много си бърза. :wors:

Абе не знам какво стана, пуснах го да се сваля, отидох да свърша малко работа за максимум 20 минути и като се върнах се беше свалило, за пръв път ми се случва толкова бързо... сигурно някой от мойта мрежа е имало, ама защо няма и при сийдването Публикувано изображение Както и да е. Мерси много, ще му се насладя с кеф като се появят субтитрите :)

Искам да попитам от каде мога да си сваля сериала защото в find-а не ми намира страниците с файловете. Иначе сериала е жесток както и филма от които тръгна всичко, още като излезе на касети на времето си го купих. Гледал сам повечето серии ама не успях да си намеря серията където е битката над Антарктида с Гоаулдите(съжалявам че го пиша на български ама не го знам на английски) някой ще може ли да ми каже коя е и каде да я намеря. Ще сам му много благодарен.

Ами най-успешно и бързо можеш да го свалиш от тук :

Резултати от търсенето за "Stargate"

...Гледал сам повечето серии ама не успях да си намеря серията където е битката над Антарктида с Гоаулдите(съжалявам че го пиша на български ама не го знам на английски) някой ще може ли да ми каже коя е и каде да я намеря.

Ще сам му много благодарен.

<{POST_SNAPBACK}>

Ако не съм в грешка питаш за серия 7.22 - последната от седми сезон. А къде да я намериш ти писа Hathor по горе ;)

А това е директен линк за последно излезлия 16ти епизод на Stargate SG-1:

Stargate SG-1 - Season 9 - Episode 16

Хехе, това го има :P Е, не е директен линка де.

Реших да пусна линкове към два сайта, но са на френски:

http://www.stargate-fusion.com/

http://www.stargate-fusion.com/

Ъпдейтват ги редовно, което на мен ми харесва, защото имам един куп, в които няма никаква нова информация от много време, даже и от години Публикувано изображение

Ето и на английски един пълен с music videos: http://kawoosh.co.uk/

И сега чакаме Българския сайт от Hathor :wors::wors::wors::):):wors:

Така де, когато стане :)

Като се има напредвид как в последно време Hathor се занимава само с глупости и учение.... сайта ше има да го чакаме .... ;)

Но ето малка компенсация

Новия епизод 17ти на Stargate SG-1 :

Stargate SG-1 S09E17 WS DSR XviD-LOKi

Ще чакаме, лошо няма. Аз не бързам... много

И аз така :yanim: Супер че ще правите сайт.

Изгледах всички Старгейти .Вече ми текат лигите за епизод 17. Жалко че ще трябва да почакам малко.

Като се има напредвид как в последно време Hathor се занимава само с глупости и учение....

Че кой е казал,че ученето не е глупост. :wors::) :) .

Хей Melmak ®, защо ще трябва да чакаш .... той излезе :yanim:

Или и ти чакаш субтитри?

:wors: Защото не тегля от арена.Принципен въпрос.И субтитри чакам ,но се надявам да го качат на друго място.Ако не, винаги може да се изтегли отвън.Но не и веднага :)))

Специално за Melmak ®

Ами ето изтегли от тук... няма нужда да ти праща някой писмо или нещо такова, за да си потребител и определено не ти се налага да ставаш супер потребител.... :clap:

Ето ти линк за новия епизод на Stargate SG-1 :

Stargate SG-1 S09E17 WS DSR XviD

А ако искаш мога да ти дам и account, който ползвам само за да тегля от него :offtopic_s:

Hathor можеш ли да ми дадеш този account... Не мога да се регистрирам, а и аз като Melmak ® не дърпам от Арена. Какво стана с биографиите? Бях започнал с интерес да следя каква информация ще дадеш която още не знам. :) Ако не можеш/не желаеш да ми дадеш accoun-та... можеш ли да ми изпратиш торентите за 11 до 17 епизод от сезон 9? :hush: Благодаря предварително! :nono:

Anubis ,излиза грешка "не сте се влезнали с акаунта си" :wors: Това е като човека не е регистриран :wors:) .Мерси все пак.

... можеш ли да ми изпратиш торентите за 11 до 17 епизод от сезон 9?  :)

Благодаря предварително!  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Не беше до мен де, ама аз да си попитам - как точно могат да се изпратят? Много са големи за по поща все пак. Иначе аз бих ти ги пратила... ама не знам как :)

хаха, той говори за *.torrent фаила които е голям няколко килобайта.Когато цъкнеш на линка най-първо се смъква този файл от Интернет браузъра и после се задейства торент клиента ,който дърпа "истинското съдържание".Проблемацията е че този файл е защитен с ключ и после всичко би се отразило на рейтинга на Hathor. Sun Ce имаш ЛС.Аз се регистрирах безпроблемно.. Опитай пак.Ако не можеш обещавам да отворя ФТП сървар и може да ги изтеглиш от мен.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Е, и да имаш торент файла не би трябвало да можеш да теглиш, ако не си регистриран, нали? ;)

Току-що гледах най-сетне последната серия на Атлантис и е страхотна. Много ме е яд, че следващата ще е кой знае кога. Как можаха така да го свършат, да ги вземат мътните Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Дано и SG-1 не свърши по някакъв такъв начин. Публикувано изображение

Е, и да имаш торент файла не би трябвало да можеш да теглиш, ако не си регистриран, нали? ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ами точно това можеш да направиш.Но както казах всичко се отразява в досието на този който ти е дал файлчето ;) Питай един мой проиятел :huh:) :huh:) :))

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.