Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Ехааа, това искам да го видя :ph34r:

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Eй хора намерих едно много интересно сайтче ,но още е в начален стадий на развитие http://scifibg.funpic.de/

Но мисля че е страхоно да има такъв български сайт.

Мерси много, добре изглежда :)

Ето и линк в Замунда за първия епизод от новия сезон на Атлантис. Вече е преведено ;):wors: :wors: на Insaneboy :)

• 2 седмици по-късно...

Искам да видя 3 серия аз 1 и 2 ги гледах без субтитри и горе долу схвана ама сас субтитри вече ще е по добре.

Предполагам, че вече си гледал/а и трите серии със субтитри. Много ми харесаха на мен първите две, третата току-що я свалих и не съм я гледала. Между другото, ако някой не знае, излезе и 4-та серия (още преди трета), има и субтитри, но аз лично реших да не я гледам засега, че ще ми станат после цели две седмици без нова серия. Публикувано изображение Така че... малко по малко... тия дни трета, после четвърта, а след това... когато излязат :)

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Дам вече я гледах 4та серия ма не мга да намеря бг субтитритев на нито една от сериите на сезон 4 някой знае ли откаде да ги взема?

Аха... от тук: http://subs.sab.bz/ :wors:

И аз я гледах и ме е много яд на себе си, ама пуст мерак ;) Ще чакам сега две седмици като знам толкова ;)

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Дам ма карай аз ся кат си намера субтитрите ще ги гледам пак със субтитри нищо че знам кво ше стане а поне ше се смея на тва дето казват щото без субтитрите някои работи деот са по такива разговорни от англииския неги сващам :speak::P :P :P

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Аз също съм голям фен на тема Старгейт!!! Даже....страшно голям. Ето затова аз сега разработвам сайт, който се надявам, че ще напълним с информация за сериалите, филмите и всичко около това нещо наречено Старгейт! Едно е важно - да се събере добър екип и да има посетители, с които да обсъждаме и т.н. Надявам се до 1-2 седмици всичко да е готово и да започна с набирането на екипа. Виждам, че тук също има фенове. :P Е, надявам се скоро да се пренесем(не казвам, че и тук няма да пишем де) на един страхотен български портал за Старгейт ;)

• 2 седмици по-късно...

Откъде мога да си изтегля английски субтитри за Старгейт Атлантис 4?

Английски субтитри трудно ще намериш.... По-вероятно е да намериш сценариите (например в Замунда) и там да има репликите ;] Публикувано изображение

А ето го и портала!!! ->>> ТУК

Всеки ден ще правя ъпдейти, за да се пълни сайта. Също така ще направя и екип, с който да работим! :)

Редактирано от Lokomotiv40 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Английски субтитри трудно ще намериш.... По-вероятно е да намериш сценариите (например в Замунда) и там да има репликите ;] Публикувано изображение

Честита нова година на всички! Нека тя да ни носи само радости и успехи!

Колкото до субтитрите - не знам къде можеш да намериш,но за сценариите мога да ти помогна. В замунда има това http://######/details.php?id=88534 , но в описанието му си пише,

че някои сценарии липсват. Иначе можете да ги намерите тук http://www.stargate-sg1-solutions.com/wiki/Transcripts .

• 4 седмици по-късно...

Здравейте,скоро почнах да гледам Старгейт-СГ1 и направо съм сапленен от този сериал.Макар че не съм напреднал(стигнал съм до 3-ти сезон).Искам да попитам,кога трябва да почна да гледам Старгейт Атлантис?Паралелно с СГ-1 ли да го гледам?Питам защото гледам че има връзка м/у 2-та сериала и неискам да губя нишката.Благодаря ви предварително

Здравейте,скоро почнах да гледам Старгейт-СГ1 и направо съм сапленен от този сериал.Макар че не съм напреднал(стигнал съм до 3-ти сезон).Искам да попитам,кога трябва да почна да гледам Старгейт Атлантис?Паралелно с СГ-1 ли да го гледам?Питам защото гледам че има връзка м/у 2-та сериала и неискам да губя нишката.Благодаря ви предварително

Ами като намерят Атлантида ;) Това беше мисля от 7 сезон нататъка, но двата сериала са си различни макар да има някои припокривания :angel19:

Искам ако имате желание и ако има фенове на Старгейт, в тази теми да напишат по нещо. Например от къде може да се свали, сайтове факти и друго каквото прецените, че ще е вълнуващо.

Аз лично много се запалих по сериала. След като бях гледал първо двете части на филма преди, много се изкефих, но така и не пуснаха трета. За сметка на това скоро открих, че има сериал по случая и като си го дръпнах се оказа, е направен доста свежо. Има девет сезона на сериала Старгейт SG-1 и два сезона на Старгейт Атлантис.

Давам следните линкове за:

Инфо за Старгейт SG-1 Девети сезон, който мисля премиерата му е на 15.7.2005.

Очаквам да го има в Нета на 16.7.2005. :lol6:

Официален сайт на ТВ Шоуто.

Допълнителен АрХиВ към Сериала.

Инфо към Старгейт Атлантис :)

Тук можете да видите много Скриншоти и Картинки от сериала. :P

Иска ли някой да чете КниГата по филма Он-Лайн? Може :lol6::P

А ето тук можете да прочете на български за Филма. Публикувано изображение

А ето от тук в България можете за сега да свалите няколко от Сезоните на Старгейт SG-1 и Атлантис заедно със Субтитри. За целта ви трябва и регистрация в саита и да прочетете Правил и FAQ. Публикувано изображение

Tyk има субтитри за всичко по филма и сериала което е стигнало до България.

Ако имате нещо за добавяте, давайте...

Ако не сте гледали нищо, дерзайте :P

http://svali.org/game.php?ID=266 vlezi tuka i 6te nameri6 otgovor na vsi4kite si vaprosi :)

Искам ако имате желание и ако има фенове на Старгейт, в тази теми да напишат по нещо. Например от къде може да се свали, сайтове факти и друго каквото прецените, че ще е вълнуващо.

Аз лично много се запалих по сериала. След като бях гледал първо двете части на филма преди, много се изкефих, но така и не пуснаха трета. За сметка на това скоро открих, че има сериал по случая и като си го дръпнах се оказа, е направен доста свежо. Има девет сезона на сериала Старгейт SG-1 и два сезона на Старгейт Атлантис.

Давам следните линкове за:

Инфо за Старгейт SG-1 Девети сезон, който мисля премиерата му е на 15.7.2005.

Очаквам да го има в Нета на 16.7.2005. :wors:

Официален сайт на ТВ Шоуто.

Допълнителен АрХиВ към Сериала.

Инфо към Старгейт Атлантис :)

Тук можете да видите много Скриншоти и Картинки от сериала. :P

Иска ли някой да чете КниГата по филма Он-Лайн? Може :lol6::P

А ето тук можете да прочете на български за Филма. Публикувано изображение

А ето от тук в България можете за сега да свалите няколко от Сезоните на Старгейт SG-1 и Атлантис заедно със Субтитри. За целта ви трябва и регистрация в саита и да прочетете Правил и FAQ. Публикувано изображение

Tyk има субтитри за всичко по филма и сериала което е стигнало до България.

Ако имате нещо за добавяте, давайте...

Ако не сте гледали нищо, дерзайте :P

http://svali.org/game.php?ID=266 vlezi tuka i 6te nameri6 otgovor na vsi4kite si vaprosi :)
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте наскоро реших да гледам този сериал и доста на бързо изгледах и 10-те сезона на Старгейт СГ-1 обаче така като гледам май се очакват още серий...Признавам не четох цялата тема доста е голяма,просто искам да знам ще има ли 11-ти сезон и кога се чака да излезе :P

Няма да има сезон 11 на Stargate SG-1. Публикувано изображение Ще има обаче 2 филма: The ark of truth и Continuum. И си върви Старгейт Атлантис. В момента е 4-ти сезон, ще има и пети (най-малко).

ПП. Ето линк към един чисто нов форум ;) Извинявам се ако не трябваше да го слагам.

Няма да има сезон 11 на Stargate SG-1. Публикувано изображение Ще има обаче 2 филма: The ark of truth и Continuum. И си върви Старгейт Атлантис. В момента е 4-ти сезон, ще има и пети (най-малко).

ПП. Ето линк към един чисто нов форум ;) Извинявам се ако не трябваше да го слагам.

Ест, има и сайт към него, на който се качват ъпдейтите... :]

Мерси много първия го намерих и сега го тегля да го гледам но Continuum или още го няма или аз немога да го намеря а за Атлантида вече 3-ти сезон гледам :angel19:
  • 6 месеца по-късно...

Аз пък съм фенка на Stargate

Публикувано изображение

Но като стигнах до Atlantis се отказах, заради ей този в червеното. Публикувано изображение

Публикувано изображение

• 3 месеца по-късно...

Някой ще ми отговори ли лично на въпроса - ще има ли сериял или филм с любимия ми SG1, тоест Картър, Даниел. Тийл'к, Мичъл и Вала(не е задължително с всичките)?

Ест. като изключим "Кивота на Истината" и филма "Continuum" Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Да ще има, не знам обаче дали със сигурност ще играят някой от тях , но ще ги има като епизодици , няма как,определно. Ми новия сериал почва от юни и ще се казва Stargate uaniverse. За повече информация виж в сайта Gateworld.net, това е.

Редактирано от lolop (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Аз пък съм фенка на Stargate...

Но като стигнах до Atlantis се отказах, заради ей този в червеното. Публикувано изображение...

Защо? То и за съм фенка на SG-1, ама все пак защо се отказа заради този точно? На мен призраците са ми много любими в Атлантис... Е, по-малко от репликаторите в SG-1 де (паякообразните) :laughing5:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.