Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Тъй, най-сетне и аз гледах последните епизоди. Първия (10х17) не бих казала, че ми хареса особено, въпреки че само факта, че е от Старгейт ме кара да му се радвам. Но определено е от епизодите, които надали ще си ги гледам често. Последния епизод (с Адрия и Баал) много ми хареса, но не мисля, че са ги убили. За Баал силно се съмнявам, че си е избил всички клонинги (все пак са НЕГОВИ клонинги), а за Адрия... още от Даниел знаем, че това че си се възнесъл не е гаранция, че няма да се върнеш. Предполагам, че това ще се разбере чак във филмите Публикувано изображение

:lol6:

Между другото вчера гледах по телевизията някакъв филм "Сърцето на дракона". Та там имаше един, който избиваше дракони с меч и нямаше проблеми. А наште хора няколко човека не могат да оправят с 1 дракон с по сериозни оръжия :eek: Шегувам се де, но ме разби този как се оправяше с драконите. :lol6:

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някои да знае кога ще излезнат 19 и 20 епизод на 10с.?

19ти излезе миналия вторник,има го в арената,

а 20ти го чакаме тази нощ по някое време да се

появи.

Ако желаеш да си изтеглиш 19ти епизод...На предишната страничка има линка към него ...в онзи гооолям мой пост със снимките ... Ако нямаш акаунт там...можеш да ме потърсиш на скайпа ми или на някое от другите средства за комуникация с мен, които съм предоставила в профила ми. 20ти епизод вече излезе, но тъй като АренаБГ е претоварена, скоро може да не го пуснат, така че...желаещите вече знаете къде да ме намерите.

изгледах последния 20 епизод останах наистина доволен.Но края ме натажи.С него свършва една епоха.Дано поне двата филма да се окажат добри а и да има трети Старгейт сериал. А относно епизода.Наистина е един от най-добрите епизоди в сериала.Смърта на Асгардите беше просто.....как можаха цяла раса да заличат и то толкова готина.Поне дадоха супер оръжия и технологии на наще че успяха да унищожат цели 2 орайски кораба.даниел и вала най анкрая направиха това което трябваше отдавна да направят жалко че псоле не помнят какви са ги вършили :angry:.Но сериала завърши супер с отворен ркай направо д ане кажеш че това е края

Който не му се чака, да пуснат Еп:20 в българските тракери(ако са останали изобщо): ТУК!

За сега от мен толкова, че ми се спи Много! :bedtime2:

Оле хора до сеа немах нет. Платих го преди 2 часа. Както виждам са излезли последните епизоди всдички (в мое отцъствия).намерих си в локала 18 19 20 - сега ги свалям. аре някой да ми даде линк на 17. утре като се прибера от даскало ще ги изгледам всички (поне се надявам).

Аз бих казала, че филма е супер :) , а пък сериала не съм го гледала
Е. щети се. На 32% са все още... Ще трябва да почакаш още малко. Те преводачите не си поплюват и са бързи, така че.... Потърпи.

ми не ми се чакаха и за тва го гледах без. :yanim: то не ми е проблем така ама с буквички е полесно.

20 ти беше тежък за гледане- добре че свърши с отворен край. Сега въпроса е какво да гледам - Започнах СтарТрек Ентерпрайэ- ама ми е много сух Преди време бях пробвал 1ви епизод на БатлСтар Галактика / там също постоянно скачаха в хипер пространството/ ама и той не ми хареса LOST пък изобщо съм го отписал..... Какво да правя.. X files или OUTER LIMITS хора предлагайте , не съм се чувтсвал толкоз зле

Снощи бях свидетел на края на една епоха... Stargate SG-1 свърши... Последния епизод беше много добър, но накрая се почувствах празен... Най-добрия сериал свърши. И защо... ? Нима всички петиции на зрителите бяха напразни, и продуцентите не ги е еня за мнението ни?? Два филма! Има материал за 22 (сезона!)...

С изключение на последния епизод, последните 4-5 бяха не на място... В 4-ти, 5-ти сезон биха били страхотни(особенно този с бащата на Вала, само дето нея я нямаше тогава.. ), но тук, в последния сезон бяха жалки(за мен)..

Та.. стига съм тъгувал, все пак 2 филам са си нещо за което си струва да чакаш.

Ами аз лично не варвам на Ба'ал много и си мисля, че Орай са си добре, и само чакат да се развихрят.. От друга страна Адрия ще придобие доста сила ако се окаже самичка господарка на последавателите... Най-вероятно да се върне и да направи доста бели :) Ба'ал съм сигурен, че е жив.. то няма как иначе, той си е такъв, като хлебарките... :P

Шансовете обаче са почти равни благодарение на новите придобивки от Азгардите(чак не ми се започва темата за тях), унищожиха 2-а кораба, и то без особенни затруднения(то тия щитове всеки път се прецакват).

За сега от мен толкова, по-късно пак :)

В крайна сметка всеки би се затруднил със сценарий за финален епизод след 10супер сезона . Дори си мисля че Адрия е била на 3 тия Орайски кораб и затова не е последвала Дедал до Земята. Аз така като се замисля по отворен епизод на СТАР ГЕЙТ не съм гледал. Баал със сигурност е жив Асгардите , предполагам са оставили генетичния си код в базата данни която подариха и ще бъдат клонирани Сигурен съм и че зрителския интерес на запад ще накара продуцентите да пуснат нови епизоди. Да не ви напомням колко серии имат някои холивудски сапунки Между другото това беше голям подарък за зрителите да вървят едновременно SG-1 и ATLANTIS ..

Редактирано от reloopz (преглед на промените)

Искате ли да гласуваме за най силен сезон? За мен 9 ти беше един от най силните- Тези Орай -как ги измислиха , откъде ги изкопаха - евала на сценаристите!

Сега ще си я врътна и ще ти кажа какво мисля за нея. Моята любима серия е някъде м/у Орайските , но не знам точно коя

Не мога да кажа кой ми е любим. Сички сезони са супер. Поне аз мисля така!

В тези времена на мрачни чувства и случки, закривания, ограничавания и произвол, в края на тунела все пак

остава малко петънце светлина:

ДЖАК СЕ ЗАВЪРНА :rolleyes:;);)

РДА е подписал договор и ще играе в Continuum - втория Старгейт-филм, който ще излезе през есента!

http://www.gateworld.net/news/2007/03/ande...icontinuu.shtml

http://stargate-sg1-solutions.com/blog/?p=770

Ричард Дийн Андерсън - или Бригаден Генерал Джак О'Нийл - ще участва във Stargate:Continuum - втория

филм който ни чака тази есен и който ще се занимава с пътуване във времето.Там ще видим и целия SG-1 плюс

неотразимия Ба'ал. :wors:

П.П. Скоро смятам да напиша едно дълго постче, но точно в момента не съм в състояние Публикувано изображение

ами да ,те за 10 год толкова реквизит и декори натрупаха ,че могат вс месец по 1 кино филм да правят

Не мога да кажа кои ми е любимия сезон, но ако става въпрос за сери ще кажа че на 4с. 6еп.

Вчера си я пуснах , наистина е мн добър епизод, мн свеж- побърках се от смях!

Аз на мястото на асгардите щях да поставя цялата цивилизация в онези замразяващите ковчези и да се надявам, че някой от хората ще измисли нещо.

А иначе ето моите любими епизоди:

Сезон 1 - 1A-1B (началният епизод), 7 (ноксите, Апофис ми е много смешен), 11 (съзряването на сина на Тийл'к), 13 (Хатор - всички й се вързаха), 15 (благородството на Тийл'к), 19 (Даниел в алтернативната реалност), 21 (нашите на борда на атакуващите кораби на Апофис)

Сезон 2 - 1 (продължението), 6 (Тор идва да спаси хората на Химерия), 10 (нищо особено, ама на някои места има свеж хумор), 15 (Джак със знанието на древните), 15 (черна дупка на земята), 18 (смъртта на Апофис (не последната му смърт))

Сезон 3 - 2 (Сетеш - харесват ми сериите, които дават алтернативни обяснения на известни събития, за мене това също е вид хумор), 6 (нашите помагат на хората от алтернативната реалност), 12-13 (при Сокар), 14 (неизвестни извънземни замалко да ни превземат), 15 (съд между Клорел и Скаара), 17 (един от силните епизоди - Джак пред дилемата да приеме ли съдбата си или да вярва, че не всичко е загубено), 22 (нашите на кораба на Тор, който е атакуван от репликаторите)

Сезон 4 - 1 (продължение), 6 (да, наистина чудесен епизод), 15 (нашите шантажират сенатора Кинзи)

Сезон 5 - 9 (Анубис кара толана да атакува земята), 10 (нашите натриват носа на ашените), 13 (един от любимите ми епизоди)

Сезон 6 - 3 (нашите се опитват да спасят гоаулдски кораб-майка, оставен им от Тор), 10 (при откривателите на третонина), 14 (атентат срещу сенатора Кинзи)

Сезон 7 - 3 (Джак на 15 години), 8 (ха-ха), 12 (хондураски антитерористи), 16 (Картър атакувана от дрон на Анубис), 17-18 (едни от най-силните епизоди, смъртта на д-р Фрейзър), 21-22 (загубеният град)

Сезон 8 - 1 (нов ред), 7 (приятна връзка между Тийл'к и Криста), 12 (Вала отвлича Даниел - ха-ха), 13 (хубаво е да си крал - ха-ха)

Сезон 9 - 4 (Вала и Даниел неразделни), 8 (Мичел в плен на легендарните воини на Содан), 17 (първа дипломатическа визита на друга планета), 20 (нахлуването на ораите)

Сезон 10 - 1 (продължение), 3 (проектът Пегас), 9 (Мичел инфилтрира междузвездните мафиоти), 10-11 (търсенето на антиорайското оръжие), 12 (спасяването на селото с покривалото на Мерлин), 14 (Даниел отвлича земния кораб), 16 (този епизод с пародията на Брус Уилис ми хареса), 19 („Адрия не е на разположение“ - ха-ха)

А ето и любимите ми от Атлантида:

Сезон 1 - 1-2 (началният е нормално да е добър), 5 (подозират Тейла в предателство), 7 (отровна храна за „караконджулите“ (ха-ха - сега им измислих това име)), 8 (Дженаите), 10-11 (Дженаите за малко да превземат Атлантида), 14 (заради въздигнатата, която много ми хареса), 17 (писма до земята), 19-20 (под обсада)

Сезон 2 - 1 (продължение), 10-11 (Форд отвлича нашите), 12 (Шепард в продължение на месеци в училище за въздигане)

Сезон 3 - 3 (атлантическата версия на Хатор), 4 (отмъщението на Ронън), 7 (един от силните епизоди - съюз между непримирими врагове), 13 (второто участие на Луциус Лавин), 14 (истинският Родни), 15 (уж игра, пък истина)

Сега ако направим класация на сезоните според броя епизоди, които съм избрал, се получава следното:

СГА-1 - 11

СГ1-10 - 9

СГ1-1 - 8

СГ1-3 - 8

СГ1-7 - 8

СГ1-2 - 6

СГА-3 - 6

СГ1-8 - 4

СГ1-9 - 4

СГА-2 - 4

СГ1-4 - 3

СГ1-5 - 3

СГ1-6 - 3

Редактирано от Janus (преглед на промените)

Ха , убийствен пост! И аз имам подобни записки с ключови моменти. Много ме кефи да чета коментари за серийки от сезоните. Ама тук май малко мъртъв този форум, то и аз съм от скоро.. Дали има някои друг форум за SG дори и на английски. Ако знаете казвайте

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.