Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Здравейте всички. Какво ще кажете да направим канал в mIRC в който да се обсъжда нашия лщбим сериам?

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
Ами... като за начало ще кажа, че такива официално има няколко. После, не всички използват IRC клиенти и това до голяма степен е проблем. Иначе ако имаш skype, ние там си правим срещи, нищо, че напоследък всички са млъкнали като риби на сухо :laughing5: Ако ти се обсъжда Stargate или някой друг Sci-Fi сериал, можеш да посериш ето този IRC канал - #scifi. Там принципно има много любезен, тесен кръг от хора и лично на мен винаги ми е било приятно да си кореспондирам с тях под каквато и да била форма...

Редактирано от Hathor (преглед на промените)

Излезе нова информация около последния епизод от трети сезон

на Атлантис!Имайте предвид че е доста подробна и може да ви развали

удоволствието от гледането :offtopic_s:

http://gateworld.net/news/2007/01/sky_reve...st_strike.shtml

ми тогава нема да я чета. :rolleyes: и без туй още не съм гледал 2 сезон

;);) zdraveite --iskam da vi kaja che ima i treti secion-v momenta sa na 17 seriq -ima si i subtitri,mojete da si gi drupnete ot DivX subtitiles bg..a seriala ot strongDC++ ako nqmate programata ,svalete si q ot www.Download.bg--priqtno gledane ot mani_dj2006

Искам ако имате желание и ако има фенове на Старгейт, в тази теми да напишат по нещо. Например от къде може да се свали, сайтове факти и друго каквото прецените, че ще е вълнуващо.

Аз лично много се запалих по сериала. След като бях гледал първо двете части на филма преди, много се изкефих, но така и не пуснаха трета. За сметка на това скоро открих, че има сериал по случая и като си го дръпнах се оказа, е направен доста свежо. Има девет сезона на сериала Старгейт SG-1 и два сезона на Старгейт Атлантис.

Давам следните линкове за:

Инфо за Старгейт SG-1 Девети сезон, който мисля премиерата му е на 15.7.2005.

Очаквам да го има в Нета на 16.7.2005. :wors:

Официален сайт на ТВ Шоуто.

Допълнителен АрХиВ към Сериала.

Инфо към Старгейт Атлантис :)

Тук можете да видите много Скриншоти и Картинки от сериала. :P

Иска ли някой да чете КниГата по филма Он-Лайн? Може :P:P

А ето тук можете да прочете на български за Филма. Публикувано изображение

А ето от тук в България можете за сега да свалите няколко от Сезоните на Старгейт SG-1 и Атлантис заедно със Субтитри. За целта ви трябва и регистрация в саита и да прочетете Правил и FAQ. Публикувано изображение

Tyk има субтитри за всичко по филма и сериала което е стигнало до България.

Ако имате нещо за добавяте, давайте...

Ако не сте гледали нищо, дерзайте :P

Хммм, на мен ли ми се струва така или тук се получи някакво странно объркване... защото отдавна ни е ясно, че трети сезон на Stargate: Atlantis има..Хммм, наистина странно Публикувано изображение

P.S. Що се отнася до сезоните на Stargate SG-1, мисля че някъде из темата имаше линкове за всичко.

Хммм, на мен ли ми се струва така или тук се получи някакво странно объркване... защото отдавна ни е ясно, че трети сезон на Stargate: Atlantis има..Хммм, наистина странно Публикувано изображение

P.S. Що се отнася до сезоните на Stargate SG-1, мисля че някъде из темата имаше линкове за всичко.

Мда,има трети сезон и той е към края си..Даже имам и една изненадваща новина - ще има и четвърти Публикувано изображение

Сезоните на Старгейт (и SG-1 и Атлантис) можете да ги дръпнете от всеки самоуважаващ се торент тракер :)

Излезе новият епизод на Атлантис: :yanim::clap:

http://######/details.php?id=75272

http://######/tor/3601993/Starga...3E18-submersion

Саундтрака на първия сезон на SG-1:

http://######/details.php?id=73530

Саундтрака на Атлантис:

http://######/details.php?id=31881

П.П. Тази нощ чакаме новия епизод и на SG-1 :wors:

П.П.П.Ето го и него!!!! :clap::clap:

http://######/details.php?id=75381

Редактирано от venisha (преглед на промените)

Здравейте, нещо се притеснявам, темата тотално замлъкна и то по време, в което излизат все нови и нови серии. Това определено не е добре. Съмнявам се да сте изгубили интерес към сериалите, но тази антипатия към писането ... не знам на какво се дължи. Нямате ли какво да кажете относно последните епизоди. Примерно 14ти на Stargate: Atlantis - мисля, че беше достатъчно потресаващ, за да му бъде отделена поне една достойна страничка коментари. Хайде де...! Кажете си мнението. Имате такова, нали? И Stargate SG-1 не изостава като материал. Появяват се нови теори, нови интересни неща... Според Вас какво ще стане с Др. Джаксън? Или поне какво сте си мислили, че ще стане - за тези, които вече са прочели спойлерите.. :)

Е аз спойлери не обичам да чета... :) Макар книгите да ги започвам отзад-напред :clap:

14-ти почти ме разплака... Публикувано изображение Много тъжен финал... :rolleyes:

Но, нещо в карая много ме заинтригува... Сцената с Мак'кей и доктора... Да не би да имаме нов член от SGC който се е присъединил към древните?? А и от интервюто разбрах, че ще се появява в още няколко епизода.

От друга страна Мак'кей си разговаряше със него съвсем спокойно... все едно си е още жив.

Ммммного интересна историйка спретнаха този път Публикувано изображение(както всеки друг път де)

В SG-1 мислех, че ще започнат веднага издирването на Джаксън, а те тръгнаха да спасяват други... :P Че се питах да не са го отписали... Малко вероятно, ама знае ли човек :)

Според мен има две възможности:

а) Той да се спаси сам.. Всичко е възможно с паметта на Мерлин...

б) да го открият останалите и след епична битка да го измъкнат... (твърде лесно... :))

Залагам на а) :) (спойлера за това може да го прочета, позволявам си)

Сега издърпах последните серии и утре ще се гледа...

Ами от мен толкова, и лека вечер :)

Редактирано от Sun Ce (преглед на промените)

Здравейте, нещо се притеснявам, темата тотално замлъкна и то по време, в което излизат все нови и нови серии. Това определено не е добре. Съмнявам се да сте изгубили интерес към сериалите, но тази антипатия към писането ... не знам на какво се дължи. Нямате ли какво да кажете относно последните епизоди. Примерно 14ти на Stargate: Atlantis - мисля, че беше достатъчно потресаващ, за да му бъде отделена поне една достойна страничка коментари. Хайде де...! Кажете си мнението. Имате такова, нали? И Stargate SG-1 не изостава като материал. Появяват се нови теори, нови интересни неща... Според Вас какво ще стане с Др. Джаксън? Или поне какво сте си мислили, че ще стане - за тези, които вече са прочели спойлерите.. :)

Тотално съм съгласен с теб - всеки ден по няколко пъти преглеждам темата, а няма нови мнения.. :rolleyes:

Мисля си че давам достатъчно информация и спойлери, за да ме напсува някой, ама уви.... :)

Да не говорим пък, че когато се появи някое коментарче, то в повечето случаи е бая постничко...

Мисълта ми е: АЙДЕ БЕ ХОРА, този форум е за вас, :clap:

а не само за мене и Хатор да си пишем как върви живота...

Сигурен съм че имате какво да кажете за новите епизоди - няма как да не са ви развълнували, зарадвали или

ядосали. Ама ако чакате някой да ви зададе въпросите, по които имате мнение... Ами ще има да си почакате.. :)

Пишете каквото мислите!!!!

Според мен д-р Джаксън ще се превърне в приор, но поради факта че е бил Ascended ще бъде по неподатлив на

волята на Ораите и на Орасай. И вероятно Сам ще измисли как да го спаси...

Смъртта на д-р Бекет беше грешка... Грешка, която дори присъединяването на Картър към тима в Пегас няма да

успее да поправи. Карсън наистина беше душата на Атлантис... За жалост продуцентите не взимат такова решение

за първи път - смъртта на Джанет Фрейзър също беше много глупава идея.. Публикувано изображение

Бих могъл да попиша и за прекратяването на SG-1 но няма смисъл - мисля че всички сме на едно и също мнение поне

по този въпрос - STARGATE SG-1 НЕ ТРЯБВА ДА СПИРА!!!! Мисля че историята с Ораите може преспокойно да напълни

поне още два сезона... Публикувано изображение

П.П.altie, къде зачезна? :)

Здравейте, сега се регистрирах и не съм чел цялата тема, но ми грабна вниманието понеже съм голям фен на двата сериала :hush: И определено последните серии на Атлантис силно ме развълнуваха с невероятното откритие за подводната станция. Източник на енергия от такова ниво найстина би трябвало да "загрее" всички лаборатории, щитове и неизползвани апаратури в града. Което сигурно ще доведе до излишък на ZPM и може да бъде изпратен на Земята за борбата с Орай. Само ми е чудно щом древните са разполагали с такава ехергодобивна станция защо не са я използвали да захранва щита на Атлантида докато е била под водата. Тъи като в една от сериите във втори сезон при появата на ZPM беше съживена Елизабет Уиър, която е била с "първата" група от земята, които са открили Атлантида. И на нея и е било известно, че след 10 000 години и 3те ZPM-a ще са изразходени. А тази станция би трябвало да може да захранва щита известно време. Също така ми е интересно дали тази станция е от сащия тип, както станцията във вулкана, в серията, когато откриха бойния кораб на древните. Ако е това би било проблем за постоянната и употреба. А относно SG-1 последната серия найстина не успя да ме заинтригува почти с нито една от идейте си, единствено дали правителството би позволило в случай на нападения от Орай да се използва цялата ел. система на планетата за нейното скриване?

Според мен д-р Джаксън ще се превърне в приор, но поради факта че е бил Ascended ще бъде по неподатлив на

волята на Ораите и на Орасай. И вероятно Сам ще измисли как да го спаси...

Смъртта на д-р Бекет беше грешка... Грешка, която дори присъединяването на Картър към тима в Пегас няма да

успее да поправи. Карсън наистина беше душата на Атлантис... За жалост продуцентите не взимат такова решение

за първи път - смъртта на Джанет Фрейзър също беше много глупава идея.. Публикувано изображение

Бих могъл да попиша и за прекратяването на SG-1 но няма смисъл - мисля че всички сме на едно и също мнение поне

по този въпрос - STARGATE SG-1 НЕ ТРЯБВА ДА СПИРА!!!! Мисля че историята с Ораите може преспокойно да напълни

поне още два сезона... Публикувано изображение

П.П.altie, къде зачезна? ;)

Имам "мааалки" проблеми с компютъра, а и друга работа, която отгоре на всичко поради въпросните проблеми се увеличи Публикувано изображение

Иначе аз лично съм съгласна с това, че д-р Джаксън ще стане Приор, но това по-скоро е спойлер. А за после смятам, че или ще му помогне някой древен (малко вероятно) или сам ще се справи... А най ми харесва като идея да се окаже, че всъщност не е Приор, а само се прави т.е. да имаме човек отвътре на Ораите... Но ще видим де.

За последните епизоди нищо не мога да кажа, защото не съм ги гледала още.

За Атлантис страшно ме е яд За Карсън, точно както ме беше яд за Фрейзър, но има нещо друго... възможно е самите актьори да имат други ангажименти или да са отказали по някаква причина да участват редовно в сериала знам ли...

Предпочетох да не казвам нищо конкретно относно мнението ми за бъдещата роля на Др. Джаксън, най малкото защото съм изчела прекалено много спойлери, но съм убедена, че ще бъде запомняща се. Др. Карсън си замина прекалено рано от Stargate: Atlantis, но пък с изключително достойнство и заслуги. Невероятното му артистично присъствие на екрана безкрайно ще ми липсва.

Най-много ми се иска да коментирам последният епизод на Stargate SG-1, който далеч, поне според мен, не целеше да покаже съответният за сериала стил или темп. Мисля, че по-скоро беше засегната темата за човешката слепота в моменти, когато само от едно простичко на пръв поглед решение се определя съдбата на милиони, дори на милиарди. В този епизод сякаш бе наблегнато на просточовешките първични инстинкти за оцеляване. Бе ни показан колко силен може да бъде егоизмът и същевременно как точно той може да ни спаси, но същевременно и да ни унищожи и аличи душевно. От тази гледна точка на нещата, мога да приязная на режисьори и актьори, че бяха повече от блестящи в работата си.

Здравейте отскоро и аз се запалих по Старгейт сг1 (за 2 седмици изгледах всичките 10 сезона) и не съжелявам.Перфектен сериал е.Сега дърпам СГА и ще почвам и тях да гледам.Да попитам какво се знае за третия сериал по старгейт знаели се каста?

моля даийте линк като излезе 14 епизод на 10 сезон на SG-1

Здравейте отскоро и аз се запалих по Старгейт сг1 (за 2 седмици изгледах всичките 10 сезона) и не съжелявам.Перфектен сериал е.Сега дърпам СГА и ще почвам и тях да гледам.Да попитам какво се знае за третия сериал по старгейт знаели се каста?

Ех, и аз бях така миналото лято...Хубави времена бяха..Две седмици сам вкъщи почти без сън... :eek::):wow:;)

Новия,19ти епизод на Атлантис, 350 мб!

http://######/details.php?id=76974

Пак същия епизод,но 700мб версия:

http://######/details.php?id=76828

А това е за 14 епизод на SG-1:

http://######/details.php?id=76931

http://######//details.php?id=66748

П.П.Аз тая нощ явно няма да спя...А вие? ;):wors::clap:

Хихи, аз ще спя, защото ще чакам субтитри :rolleyes:

Thor, здрасти. Къде се загуби, бе човек? :speak:

Е няма да спиш дълго. Така като гледам субтитрите на 19ти епизод на Staragte: Atlantis са вече на 20% готови. И като се има на предвид, че Insaneboy верно си е insane, не бих се изненадала съвсем скоро да гледаш новата серийка :) Която помежду другото не беше лоша, най-вече защото и Michael се появи ;) отново в играта.

Ааа, знам знам :cheers: Той вече го преведе между другото, но сега пък нямам време. Ще го гледам де, няма да ми избяга. Аз като си сваля някой епизод веднага хвърлям едно око какво става, така че даже знам че в SG-1 ще се появи моя любимец РДА :blow out candles:

Мисля си, че разбрах защо SG-1 ще ходи в миналото и ще се преструва на рицарите от кръглата маса (вж. предния ми пост). Публикувано изображение

Защото антиорайското оръжие, което е направил Мерлин, не е било разрушено от Морган ла Фей, а откраднато от SG-1. Големи мошеници са тия от SG-1. Не стига, че веднъж вече крадоха един ZPM и за малко да объркат напълно историята, ами сега са решили и от Мерлин да крадат... Публикувано изображение

Хех, обожавам подобни коментари. Виж на мен това нямаше да ми хрумне... определено. :offtopic_s: Ами какво да кажа. SG-1 са си SG-1. главите определено не ги слушат. Или по-скоро тях ги слушат, но не слушат тези на началничеството.

Мисля си, че разбрах защо SG-1 ще ходи в миналото и ще се преструва на рицарите от кръглата маса (вж. предния ми пост). Публикувано изображение

Защото антиорайското оръжие, което е направил Мерлин, не е било разрушено от Морган ла Фей, а откраднато от SG-1. Големи мошеници са тия от SG-1. Не стига, че веднъж вече крадоха един ZPM и за малко да объркат напълно историята, ами сега са решили и от Мерлин да крадат... Публикувано изображение

Такааа...SG-1 няма да се връщат във времето заради Мерлин - дал съм линк в предишен коментар за сюжета на филмите - втория филм, който ще бъде свързан с пътуване във времето, ще се занимава с Ба'ал, а не с Ораите.А докрая на 10тия сезон само последния епизод ще е свързан с пътуване във времето, но то ще е пътуване във възможното бъдеще на героите.

На база на новия епизод на SG-1 мога да изкажа две предположения:

1.Оръжието е проработило и Ораите са "блокирани", като в този случай остават само приорите и войниците.В този случай на наш'те вече не им трябва оръжието на Мерлин.

2.Оръжието не е проработило и Ораите са си живи и здрави.В този случай наистина изскача въпроса:Ами първия филм?

Никъде не е обяснено как точно SG-1 ще приключат Ораите.Което наистина навежда на възможността за пътуване във времето и тафене на оригиналното оръжие.НО тук пък съществуват още три възможности:

1.Мерлин не е щастлив от кражбата и тъй като е умен (по този въпрос поне няма две мнения) се досеща кой е и не мисля че ще се радва да види SG-1 при положение че са го ограбили.

2.Мерлин е щастлив че са го ограбили, но Въздигнатите Дръвници не са.В този случай SG-1 няма как да се измъкнат с оръжието.Просто няма как.

3.Всички са съгласни и дават оръжието доброволно на SG-1.

П.П.Лично моето мнение е, че Планът на Даниел не е проработил, но е разгневил Ораите дотолкова, че да загубят всякаква предпазливост и да решат, че са достатъчно силни за да победят Древните.И всички знаем какво се случва когато си твърде самонадеян - спукват те от бой. Публикувано изображение:wors:

Хихи, аз ще спя, защото ще чакам субтитри :P

Thor, здрасти. Къде се загуби, бе човек? :idea:

тука съм си ама последно време имах мноо за учене се пак сам още 8-ми клас сеа края на срока и изпитват мноо.и иам мноо за учене. Ей сега събота и неделя ще глеам 3-тя сезон на Атлантида на куп.

Иначе отнисно 10Х14 свалям го в момента и утре преди даскало ще го гледам. а за спойлерите .......

аз такива не признавам и не чета.най-мноо да намалят интереса ми към филмите.(а те кога се очакват междодругото??)

Alt_CX ти иначе как си? :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.