Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Ами то наистина така се получи,ама като няма нови епизоди на СГ.... Публикувано изображениеПубликувано изображение

В интерес на истината скоро попаднах на едно интересно научно-популярно филмче

в което някакъв професор обясняваше за Zero-Point Energy като онази от ZPM-ите на

Атлантида.Оказва се че още едно нещо от СГ вселената не е просто фантазията на

сценаристите,а е съвсем реално.Ако някой се интересува мога да дам линк обаче имайте

предвид че филма е на английски,изпъстрен е с терминология и плюс това е от арената....

От доста време в http://gateworld.net са публикувани имената на последните планирани

епизоди на СГ-1.Последния епизод на 10ти сезон се казва Unending.Защо според вас е

наречен така?

• Отговори 839
  • Прегледи 130,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами аз силно се надявам да е наречен така, за да си оставян възможност за 11 сезон. :nono: А колкото до филмчето, за което говориш аз лично не искам линк, защото английския ми хич го няма Публикувано изображение

Името не ми навява положителни асоциации.

venisha ,би ли казала само как се казва филмчето ?

Филма се казва Zero-Point Energy Extraction from the Quantum Vacuum (Tom Valone) (2004).avi И между другото не бих ти "казала",а бих ти "казал" ;)

Името не ми навява положителни асоциации...

Защо? На мен ми звучи като да си оставят вратичка за продължение (от речника Unending=непрестанен, безкраен, нескончаем), ама знам ли... Значи ли нещо друго? :beer:

Ами,има слух че след края на 10ти сезон ще бъдат направени два филма които да довършат

историята - http://www.gateworld.net/news/2006/10/ista...coming_to.shtml .

И тъй като пише че единия(първия) ще довърши Орай-сюжета,то аз предполагам че това

гръмко заглавие за последния епизод означава че продуцентите май ни готвят неприятна

изненада........ :lol6:

По Discovery са давали вчера филм за Старгейт, ето линк: http://torrents.linkos.bg/details.php?id=61674

Хора, помогнете!

Не мога да си сваля филма от торента. Може ли някой да го качи някъде в нета?

Благодаря предварително:P

Как така не можеш да го свалиш?Какъв е проблема?

Ми дава ми Seed/Peer 0/0. А сега пък гледам че и акаунта ми в lyncos e изтрит. и няма от къде да взема и линка на торента(не дава регистрация на нови акаунти).

Моля ви, дайте някаква идея от къде да го сваля:clap:

Как така не дава регистрация на нови акаунти? Аз пробвах и ми даде. Не се регистрирах де, защото вече съм, но ми се отвори формата за регистрация. Иначе не знам откъде можеш да го изтеглиш, в Арената не го намерих. Бих ти го записала и дала, но хич нямам време (да излизам де). Освен... през някаква програма да ти го пратя... през Skype предполагам че не може толкова голям файл... Имаше една друга програма, с която могат да се споделят файлове, но не се сещам как се казваше :angry: Ако ти хрумне нещо (или на някой друг) просто кажи и няма проблеми :) Или поне името на програмата...

Как така не дава регистрация на нови акаунти? Аз пробвах и ми даде. Не се регистрирах де, защото вече съм, но ми се отвори формата за регистрация. Иначе не знам откъде можеш да го изтеглиш, в Арената не го намерих. Бих ти го записала и дала, но хич нямам време (да излизам де). Освен... през някаква програма да ти го пратя... през Skype предполагам че не може толкова голям файл... Имаше една друга програма, с която могат да се споделят файлове, но не се сещам как се казваше :huh: Ако ти хрумне нещо (или на някой друг) просто кажи и няма проблеми :) Или поне името на програмата...

Не се мъчете излишно.

Xaoc2000,не знам какъв ти е проблема с торента,но хайде дръпни го това от тук.

Само като си готов индикирай за да го изтрия.

Ами да,аз принципно го сийдвам,обача тая седмица нямах възможност да си държа PC-то включено.Ако не успееш да го изтеглиш от линка на algor ми пиши в skype да ти пратя торента.

Не се мъчете излишно.

Xaoc2000,не знам какъв ти е проблема с торента,но хайде дръпни го това от тук.

Само като си готов индикирай за да го изтрия.

Готово. Много благодаря:)

шшшш!! олее майкоо колко съм изпуснал от най ненормалния сериал... Публикувано изображениеПубликувано изображение пубиснях!! :} нищо има време ще насмогваме ;] ако може някой може ли да ми прати на имейла няколко линка откъдето мога да ги гледам онлайн? /[email protected] Публикувано изображение ) мн ще съм му благодарен!! :wors::wors::wors:;)

Нямам си и идея откъде може да се гледа online, но според мен не може... поне в България.

Ами,мисля че можеш да ги гледаш от http://www.find-bg.com

но тази екстра е - цитирам - "Само за абонати на Пауърнет ООД",

така че ако не си на пауърнет...кофти. ;)

Филма се казва Zero-Point Energy Extraction from the Quantum Vacuum (Tom Valone) (2004).avi

И между другото не бих ти "казала",а бих ти "казал" ;)

Хах сори.

Иначе този филм съм го гледал от колибка. Даже мисля че е преведен. ZPM не е случайно подбрано име.

Защо? На мен ми звучи като да си оставят вратичка за продължение (от речника Unending=непрестанен, безкраен, нескончаем), ама знам ли... Значи ли нещо друго? :)

Вярно точно така е, но вратичка от този род обикновенно ги оставят когато имат намерение да правят паузи с неопределена продължителност. Най-вече това не ми звучи добре Публикувано изображение .

Аха прав си, има го и е преведен - Free energy - The race to zero point се казва. Надявам се, че е същия, ще го изтегля и ще видя за какво става въпрос... когато успея. Май няма да стане, не мога да го изтегля Публикувано изображение Здраве да е. Може пък и да стане в някой момент.

А това с паузите и на мен не ми звучи добре, но предпочитам да има пауза, отколкото да няма 11 сезон (което май май ще стане). Всъщност доколкото разбрах ще има филм (та може би и два), който ще е окончателния завършек. Ще видим - каквото такова :)

Аха, страхотно Публикувано изображение

Ето и в арената: http://www.######/details.php?id=60745

ПП. venisha, kак пък ме изпревари, само си мисля как ще пусна линк и ще ви изненадам, а то... ;);)

Честито на всички :P:yanim::yanim:

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

ПП. venisha, kак пък ме изпревари, само си мисля как ще пусна линк и ще ви изненадам, а то... ;):yanim:

Ами то стана случайно.Отворих си линкоса е така за да си видя коефициента и.....

Радост!!!!!! :P

П.П.Не се притеснявай за другите епизоди няма да те изпреварвам! :yanim:

Не съм влизала от доста време.ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ!!!!!!!!! Публикувано изображение

...П.П.Не се притеснявай за другите епизоди няма да те изпреварвам! ;)

А, хубава работа. Изпреварвай ме, това са все пак са много добри новини :)

Излязоха субтитрите между другото :):clap::clap:

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Много ми хареса новия епизод.Останах много доволен от сюжетната линия и изпълнението ;) .Просто класата си личи. Дано продължават в същия дух и за в бъдеще!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.