Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Здравейте, аз съм нова тук и съм голяма почитателка на сериала. :eek:

Добре дошла, радвам се, че има още едно момиче в темата на този филм :clap:

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Колкото овече толкова по добре :)

Пак съм тук!Влязахте ли в саитожете които ви написах? Надявам се да са ви харесали.

Пак съм тук!Влязахте ли в саитожете които ви написах?

Надявам се да са ви харесали.

Да мерси :clap:

Намерих още едим саит http://www.metacafe.com/watch/153474/imper...march_stargate/ ;)

;)

http://www.gateslacker.com/ Вижте клипчетата Die Another Day и Let's Get it Started .

Редактирано от aktrisata_ein (преглед на промените)

Мерси за всичките сайтове, ама те са фул от филмчета Публикувано изображение Можете ли да кажете някое на Мичъл, че са твърде много да ги тегля всичките :friends1:

Виж това: http://kawoosh.co.uk/page.php?page=charact...charac=Mitchell

В този може да се търсят клипчета поименно (на наште хора и на всякакви други земни и извънземни), по тематика, по сезони, по епизоди... С Мичъл ми намери 7, но не съм ги гледала така че не мога да ти кажа доколко стават (дали са за него де).

Виж това: http://kawoosh.co.uk/page.php?page=charact...charac=Mitchell

В този може да се търсят клипчета поименно (на наште хора и на всякакви други земни и извънземни), по тематика, по сезони, по епизоди... С Мичъл ми намери 7, но не съм ги гледала така че не мога да ти кажа доколко стават (дали са за него де).

Мерси слънце, на мен ми показва 9 филмчета, и веднага ще ги дръпна Публикувано изображение

Edit:Ъъъъъъ как навпрочем се свалят тея видеота Публикувано изображение

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

• Автор

Трябва да избереш името на клипчето което искаш и ти се отваря нов прозорец с линк за сваляне.

Рожденно име: Robert Benedic Browder

Височина: 1.85 м

Съпруга: Francesca Buller (1989 - настояща), 3 деца

c/o Sci-Fi Channel

USA Networks

1230 Ave Of The Americas

New York, NY 10020

USA

Robert Benedic Browder е роден на 11ти Декември 1962ра в Мемпфис, Тенеси. Израства в Charlotte, Северна Каролина. Семейството му притежава и работи в NASCAR Busch Series race car. Учи в Myers Park High School в Charlotte. Завършва Furman University в Greenville, Южна Каролина, с бакалавърска степен по психология. След това заминава за Лондон, за да учи драма в Central School of Speech and Drama. Там среща и бъдещата си съпруга Francesca Buller.

След множество изяви на сцената, включително традиционния Shakespeare, Browder участва в няколко фила, включващи малка роля в "Memphis Belle" (1990) и "A Kiss Before Dying" (1991), с участието на Sean Young и Matt Dillon. Запознат е на шитоката американска и канадска ТВ публика като "Sam" от сериала "Party of Five" (1994).

През 1999та Jim Henson провежда кастинг за филма си "Farscape" (1999), където Browder играе ролята на американския астронавт John Crichton.

През 2002ра Browder се мести да живее в Австралия, където се снима "Farscape" (1999). Той и Buller имат две деца.

Явявал се е на кастинг за ролята на Major Hayes за "Enterprise" (2001).

1989-1990 Дебют на Бродуей в "The Merchant of Venice", в главната роля е Dustin Hoffman;

1990 Филмов дебют, "Memphis Belle";

1991 Има поддържаща роля в "A Kiss Before Dying";

1992 Дебют в сериала "The Boys of Twilight" на CBS;

1994 Има поява в "Melrose Place" на Fox като астаро гадже на Allison (Courtney Thorne-Smith);

1995 Представя се в продукцията на CBS "Big Dreams & Broken Hearts: The Dottie West Story", има малка роля като Sam Brody в "Party of Five" на Fox;

1997 Завръща се в "Nevada";

1997 Играе една от главните роли във филма на Fox за състезанията NASCAR "Steel Chariots";

1998 Играе UPN пилот в "Martian Law";

1999- Играе като Crichton, американски астронавт захвърлен в другата част на галактиката в сериала на Sci-Fi Channel, "Farscape";

2000 Участва в трилъра на ABC, "The Sky's on Fire" (заснет 1998ма);

2001 Прави дебюта си като пише сценария за епизода "Green-Eyed Monster" на "Farscape

http://kepek.csillagkapu.hu/displayimage.p...m=263&pos=5

Рожденно име: Robert Benedic Browder

Височина: 1.85 м

Съпруга: Francesca Buller (1989 - настояща), 3 деца

c/o Sci-Fi Channel

USA Networks

1230 Ave Of The Americas

New York, NY 10020

USA

Robert Benedic Browder е роден на 11ти Декември 1962ра в Мемпфис, Тенеси. Израства в Charlotte, Северна Каролина. Семейството му притежава и работи в NASCAR Busch Series race car. Учи в Myers Park High School в Charlotte. Завършва Furman University в Greenville, Южна Каролина, с бакалавърска степен по психология. След това заминава за Лондон, за да учи драма в Central School of Speech and Drama. Там среща и бъдещата си съпруга Francesca Buller.

След множество изяви на сцената, включително традиционния Shakespeare, Browder участва в няколко фила, включващи малка роля в "Memphis Belle" (1990) и "A Kiss Before Dying" (1991), с участието на Sean Young и Matt Dillon. Запознат е на шитоката американска и канадска ТВ публика като "Sam" от сериала "Party of Five" (1994).

През 1999та Jim Henson провежда кастинг за филма си "Farscape" (1999), където Browder играе ролята на американския астронавт John Crichton.

През 2002ра Browder се мести да живее в Австралия, където се снима "Farscape" (1999). Той и Buller имат две деца.

Явявал се е на кастинг за ролята на Major Hayes за "Enterprise" (2001).

1989-1990 Дебют на Бродуей в "The Merchant of Venice", в главната роля е Dustin Hoffman;

1990 Филмов дебют, "Memphis Belle";

1991 Има поддържаща роля в "A Kiss Before Dying";

1992 Дебют в сериала "The Boys of Twilight" на CBS;

1994 Има поява в "Melrose Place" на Fox като астаро гадже на Allison (Courtney Thorne-Smith);

1995 Представя се в продукцията на CBS "Big Dreams & Broken Hearts: The Dottie West Story", има малка роля като Sam Brody в "Party of Five" на Fox;

1997 Завръща се в "Nevada";

1997 Играе една от главните роли във филма на Fox за състезанията NASCAR "Steel Chariots";

1998 Играе UPN пилот в "Martian Law";

1999- Играе като Crichton, американски астронавт захвърлен в другата част на галактиката в сериала на Sci-Fi Channel, "Farscape";

2000 Участва в трилъра на ABC, "The Sky's on Fire" (заснет 1998ма);

2001 Прави дебюта си като пише сценария за епизода "Green-Eyed Monster" на "Farscape

http://kepek.csillagkapu.hu/displayimage.p...m=263&pos=5

Мерси за инфото мила :wors:Kiki_Riki мерси за разяснението Публикувано изображение

Много се радвам, че има толкова много почитатели на сериала, които активно да разменят мнения по темата... Само имам една малка забележка, която принципно е работа на модовете и админите да правят, но просто не мога да се сържа... Защо трябва да правите дословен цитат на всяко едно предходно мнение... Цитатите се ползват само когато искаш да коментираш точно определена реплика... Както и да е.. това не е чак толкова важно.

Иначе и аз благодаря за веселите сайтчета. Не може да се отрича... има доста интересни нещица.

P.S. Kiki_Riki, съвсем скоро ще имам за теб специална изненада относно един друг сериал, които наскоро коментирахме тук в kaldata.com... Мисля, че ще се сетиш за кой точно говоря, тъй като пак си разменяхме реплики, досущ като в началото на тази тема тук :) Правя това отклонение, главно защото съм изключително поласкана от факта, че си започнал да посещаваш и тази темичка по-често от преди :P

До скоро писане на всички :)

Offtopic:

Да, сигурна съм, че на феновете и фенките на Бен, много би им харесало да се любуват на негови снимки.. Много хубаво също така и, че си поставила обща снимка на екипа на Stargate SG-1. Хубаво е и, че си ни пуснала пост със "коментар"... Сега може ли да помоля, да не се флуди, защото постове без коментари и последнователни постове в рамките на 24, който са свързани по между си се смятат за флуд и това гори за ниска форумна култура...

Btw, някой гледа ли новите серии, които излязоха днес. Аз нямам времето да изгледам и двете, но тази на SG-1 ми допада за момента. Пуснете по-късно някое spoiler-4е за мен... , че иначе чаааак в понеделник ще гледам и другата. *sob-sob* Не е честно. А какъв беше този съюз или там както го водят.( говоря за похитителите... ) и споменавали ли са ги и в други епизоди. Защото ми стори, че прекалено бързо намериха страшно подробна информация... или SGC са станали като \S/ или аз изпускам някъде нишката.

И да не забравите да ми резюмирате Atlantis, че иначе ме чака тежка неделя. ;)

;)

Чао от мен за сега и до нови постове.

Btw, вземете се събудете малко, че нещо редовните посетители сте позабравили темата. Аз ще събудя останалите ;) И айде да си уговорим в най-скоро време някоя среща, че ми домъчня за вас....и за DVD-тата ми с Andromeda ( Това специално за Alti. Тя иначе няма да се сети да ми се обади.)

Редактирано от Hathor (преглед на промените)

Оле ще се побъркам кажете от къде да сваля новата серия, от арената нямам акаунт, а от Линкоса нещо ми бъгва и неще Публикувано изображение Друго място има ли от където да се свалят?

П.С. 10х за снимчиците на Бенчо, супер са :clap:

...

:clap: Съжалявам и си посипвам главата с пепел ;) Основния проблем е, че сега се боря да запиша бебето на ясла и се тормозя с разни изследвания и т.н. глупсти. Освен това имам и някаква спешна работа (естествено съвсем навреме Публикувано изображение) Абе... ша са опраим... Не съм записала дисковете още, но като тръгне дзвера на ясла ще се видим и ще ти ги върна (пък може и да смогна да ги запиша, даже съм си купила дискове преди сто години, ама то мързела е голяма работа).

А по темата... аз не съм човека, който може да ти каже каквото и да било, още не съм гледала предишната серия на Атлантис (осмата). Между другото вече излязоха субтитрите (и за двата 9-ти епизода ;))

Та... това е от мен. Приятно гледане на сериалите ;)

Тъкмо се освободих от натоварването в работата... и сега най-самодоволно се пресягам по посока на мишката и клавиатурата, за да си пусна така дългоочакваната серия на Atlantis, която не успях да си изгледам в събота... :angry: Като си донаточа зъбките с новите серийки ще Ви пиша, да си побъбрим за тях ;) и да си кажа мнението ... ;)

Хей гледахте ли вече сериите на Stargate 10 сезон? Публикувано изображение

Публикувано изображение ...Ъъъъъ.... Ние обсъждаме 10 сезон и сме в крак със всяка нова серия... Чети по-внимателно. ;)

Публикувано изображение ...Ъъъъъ.... Ние обсъждаме 10 сезон и сме в крак със всяка нова серия... Чети по-внимателно. :lol6:

Не се карай :yanim: Не винаги човек успява да проследи мохабета, тъйкато аз не гледам Атлантис, като говорите за него си мисля, че става дума за SG1 и се чудя кога е станали тва и кой е тоя или ония, затова не бъди лоша :yanim:

Edit: Ей дица нали щяхме да си лафиме за серийте

Вече успях да гледам 9-ти епизод на 10-ти сезон, мале много яка серия Публикувано изображение Първо дето убиха капитана на Одисей Публикувано изображение кофти, много гадно го гръмнаха, после как оня гадин сваляше Сам, :yanim: Вала и бръкмата дето беше изкопала ме съдраха от смях. После на борда на Одисей беше много яко. А Мичъл, мойто момче кво шоу извъртя, така ги измами всичките, беше голям майтап, аз до последно си мислех, че е Нетан, а то бил нашия Публикувано изображение Ама сега си спечелиха още един враг :hush:

А навпрочем да попитам, на Атлантис сегашния сезон ли ще му е последен като на SG1 Публикувано изображение

...А навпрочем да попитам, на Атлантис сегашния сезон ли ще му е последен като на SG1 Публикувано изображение

Мисля че не, но не съм сигурна.

А по темата не мога да говоря, защото не само не съм ги гледала (последните епизоди), но не съм гледала и предния на Атлантис Публикувано изображение Надявам се че ще успея до някоя и друга седмица :wors:

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Мисля че не, но не съм сигурна.

А по темата не мога да говоря, защото не само не съм ги гледала (последните епизоди), но не съм гледала и предния на Атлантис Публикувано изображение Надявам се че ще успея до някоя и друга седмица :)

Аха, 10х за инфто, щто си мислих, че и ако Атлантис ще свършва ще е готино да направят един як двучасов общ финал Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.