Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

stargate.sg-1.1001.ws.dsr.repack-dimension.srt

stargate.sg-1.1001.ws.dsr-dimension.srt-за версията с реклами, а за горните идея си нямам.

И двете заглавия на субтитрите могат да се намерят в subs.unacs.bg

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами какво да ви кажа.....добре са мовите сериии...най-накрая да се сетят нашите да направят контра-удар или поне това се опитаха ама пак нищо.....някъде четох, че детето на Вала ще помага на нашите ама то засега просто тя е непоклатима в своята вяра към ОРАЙ...ама се нещо ще измислят нашите... Аз най-много ще ме накефи ако се сблъскат Орай с Призраците....просто ще стане голямо мазало....та това беше горе долу за Sg-1 Сега за Аталнтис....просто се очакваше Шепърд да направи нещо няма как...и той не ни разочарова ....само това дето с един F-302 горе долу разнебите един Хайв или Хив (няма много значение как са корабите-майки)....но и в Аталантис сега става много интересно защото д-р Уиър отиде на земята и не се знае кога или по-точно как ще се върне защото на земята няма все пак ЗПМ..... Но общо взето и двата епизода оправдаха очакванията ни .....и са на много високо ниво.... Ами това е моето мнение :down: А и да питам за Аталантс няма ли суб....не, че ми пречи ама не само аз го гледам тука и няма как да се размина без суб...

Ами какво да ви кажа.....добре са мовите сериии...най-накрая да се сетят нашите да направят контра-удар или поне това се опитаха ама пак нищо.....някъде четох, че детето на Вала ще помага на нашите ама то засега просто тя е непоклатима в своята вяра към ОРАЙ...ама се нещо ще измислят нашите...

Аз най-много ще ме накефи ако се сблъскат Орай с Призраците....просто ще стане голямо мазало....та това беше горе долу за Sg-1

Сега за Аталнтис....просто се очакваше Шепърд да направи нещо няма как...и той не ни разочарова ....само това дето с един F-302 горе долу разнебите един Хайв или Хив (няма много значение как са корабите-майки)....но и в Аталантис сега става много интересно защото д-р Уиър отиде на земята и не се знае кога или по-точно как ще се върне защото на земята няма все пак ЗПМ.....

Но общо взето и двата епизода оправдаха очакванията ни .....и са на много високо ниво....

Ами това е моето мнение :)

А и да питам за Аталантс няма ли суб....не, че ми пречи ама не само аз го гледам тука и няма как да се размина без суб...

Ето ги и тях - цък

Може да се наложи да се зарегистрирате във форумчето на unacs ;)

Сериали->Stargate Atlantis

Редактирано от gpp (преглед на промените)

Обаче много се изкефих каква стратегия измислиха на Дедлъс за да олучат единия кошер. Как изстреляха всички атомни във всички посоки и ония неможаха да прихванат всичките. Публикувано изображение

Редактирано от Forgotten_Evil (преглед на промените)

Е те не бяха май атомни ...а бяха обикновените им ракети ....ама мен много ме е яд, че унищожиха кораба на Древните...можеха поне него да запазят...той има според мен по-големи шансове да успеее срещу корабите на Призраците от колкото Дедалъс...но това си е мое мнение

Дам и мен много ме е яд за него. Обаче нямаше да е много честно ако го бяха оставили понеже той щеше да избие всичките Призраци. Публикувано изображение

Еми то сега кои ще бие Призраците....вярно, че Майкъл сега е от добрите..пак...ама ме съмнява той сам да разрушава кораби майки... :whist:

Здравейте.

Знаех за този сериал, но от както започнаха да го дават по НТВ ми хареса и реших да го изгледам целия. Вече съм на 3х02. Невероятен е.

Само епизода в който се връщат в миналото не ми хареса защото някак си беше не на място ми се струва че нещата зациклят.

Айде че трябва да наваксам с епизодите. Публикувано изображение

Ами така като гледам доста има да наваксваш....а ти не се притеснявай, че тоя епизод не ти е харесал....аз като го гледах не можех да се отлепя от рс-то ....от 7 сезон нататък просто за мен са най-добрите серии...не, че другите са лоши но аз най ме кефят от 7 сезон нататък....да не говорим за Атлантис...там пък ефектите са доста повече и се получават също много здрави еп... :)

Така .. така .. кой е тук? Аз :)

Завърнах се и то със пълна скорост на действие... Много сте се разприказвали, но не всички от клубчето май са на линия... Хей Altie, къде се губиш ... ами то и Bubu като гледам я няма... хм...Мартин няма да го коментирам.. сигурно се е раззубкал за изпити... :P ( само да не ме чуе, че ще ям бой). А кой ще се сети да понапише някое редче в официалният форум, а? ... Жалко, че не мога да си пусна рекламка тук ... много лошо, но като гледам и там е напреднал броят на почитателите... така и трябва... Ама вземете пишете малко повечко.. поне там са на раздели темите, а тук от SG-1 се прехвърляме със светлинна скорост на Atlantis. Объркахте ме. Няма значение...

Мммм да. Началото беше замайващо, втори епизод на Stargate SG-1 ни хвърли назад във стандартно заблудените епизоди, от който само заключенията са интригуващи и важни. ;) Но нищо ще разчитаме на 3ти, няма да казвам обаче защо ;)

Относно Stargate: Atlantis... ето тук си е винаги битка... било то в космоса, на нечия лична арена или на някоя отдалечена планета без старгейт ;) и човешка популация Публикувано изображение Сценариите им са заплетени и ... най-важното е, че Майкъл си е пак Майкъл... а не като в "Съюзници", където временно смениха актьора. Направо си умрях от кеф, когато във втори епизод на 3ти сезон видях Connor Trinneer в ролята на Michael Kenmore ... И най-много ми хареса, че не направиха Майкъл добричък и добродушен, а си му оставиха до последно с гадната, подмолна и подла пророда на призрак... В противен случай щеше да заприлича на някоя латиноамериканска боза... или поне аз така си мисля... Е хайде... стига толко от мен за сега, че почнах да пиша много многоточия. Аз отивам да си догледам Smallville :) Не ми обръщайте внимание. Още не съм се тотално вманиачила по тинейджърски истории, но толкова месеци без Stargate могат да доведат или до лудницата или до крайно и безнадежно отекчение... :) Така, че сега идва лек за старите ми душевни рани :)

Cya all :)

Ей ме и мен. Нямаше ме към 10 дена и отгоре на всичко заминах точно когато щяха да излизат първите епизоди. Публикувано изображение Обаче се върнах и ги гледах, а току-що си изтеглих и субтитрите и на вторите и утре най-вероятно ще си ги гледам и тях Публикувано изображение

Много ми е кеф, че тръгнаха вече, крайно време беше. Публикувано изображение:):)

ПП. Току-що се регистрирах във форума на subs.unacs.bg. Има отделна дискусия за Старгейт и е много интересно. :)

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Гледах последните епизоди и много се накефих. Тоя,Луциус,който дойде в Атлантида и почти го завладя.Най-смешното беше как всички му се кланят и се кефят като го слушат как разказва истории как победил някакви чушки и домати. Във SG1 поне успяха да разрушат кораб на Призраците и Ораите,и успяха да научат мястото на оръжието на Мерлин.И най-гадното е,че изглежда Древните няма да помогнат при борбата с Ораите.

Здравейте, аз отскоро открих сериалите Stargate и SG Atlantis, и много се запалих. SG Atlantis го изгледах пръв и може би заради това засега ми допада повече, на SG1 съм още на 3-ти сезон, но напредвам бързо ;) Прочетох цялата темичка, беше много интересна, пълна с най-различна информация, благодаря на тези, които са си дали труд да я напишат :speak:

Редактирано от krystal (преглед на промените)

Ето трейлър за епизод 200 - http://www.youtube.com/watch?v=J3YWW5HNrws

и интервю с Rchard Dean Аnderson

BTW Това ще ми е подаръка за рожденния ден(на 18 ми е)

edit : още 1

Редактирано от kacana (преглед на промените)

Супер. Много ти благодаря.

Иначе харесаха ли ви последните епизоди? На мен страшно ми хареса Проектът Пегас и особено това, че успяха наведнъж да унищожат един кораб на Ораите и един на Призраците Публикувано изображение Е, не само това де - изкефих се как плашиха Маккей с лимон Публикувано изображение И изобщо цялата серия.

Атлантис също не беше лош, но не е от любимите ми епизоди.

Сега чакам с нетърпение 200-я епизод на SG-1 :yanim:

Хахахаха ;) Като видях това с Маккей трябваше да спра филма за да мога да се насмея на спокойствие.

Във SG1 поне успяха да разрушат кораб на Призраците и Ораите

Малко закъснях с изтеглянето на епизоите, и като ги гледах знаейки, че са успели, номера с Хипергейта ми се стори единствения начин... Предложения дали ще упеят да смъкнат поне един кораб по "чесния" начин (с оръжия), или все ше се надяват на такива наистина случайни успехи?

Ами надявам се, че ще успеят, защото няма да е честно всеки път така да става. От друга страна няма как да е абсолютно по "честния" начин, защото техните кораби са много по слаби от тези на Ораите, така че трябва да има още нещо... например по някакъв начин да им намалят защитата или... знам ли...

Хех.... честен или нечестен начинът си беше изобретателно щастлива случайност... Добър изтрел, точно в стила на сценаристите... пълно отчание и в следващият момент "Хоп" два заека с един коршум.... Ако трябва да съм честна това, че успяха да постигнат такъв военен успех не ме впечатли, и не ми направи толкова голямо впечатление, колкото откритието на д-р. Д. Джаксън и Вала :wors: Ето това си беше истинският напредък .... Научиха имената на планетите, които търсеха, а това означава, че шансовете да намерят така дългоочакваното спасение от Ораите, в лицето на оръжието на Мерлин, може би най-накрая се приближават до 99 на 100 :)

Що се отнася до МакКей.... хммм - "Симпатично" . Радвам се, че не съм алергична към лимони, иначе това би било дало повод на доста хора да ме тормозят :)

Ако трябва да съм честна това, че успяха да постигнат такъв военен успех не ме впечатли, и не ми направи толкова голямо впечатление, колкото откритието на д-р. Д. Джаксън и Вала :grimace: Ето това си беше истинският напредък .... Научиха имената на планетите, които търсеха, а това означава, че шансовете да намерят така дългоочакваното спасение от Ораите, в лицето на оръжието на Мерлин, може би най-накрая се приближават до 99 на 100 :clap:

И на мен ми хареса как разобличиха Моргана Публикувано изображение .

Преди да я отвлекат обаче беше тръгнала да казва че "оръжието не е..." .Според Джаксън дори може да не го открият (или да не го различат).Това е поредната заплетена загадка.Може би не е изцяло или изобщо материално.Със сигурност ще има какво да се види.

Не знам доколко са се оттървали от Орай - все още има много тяхни кораби в наща галактика.Като си представя че построиха супергейт дори без корабите ,какво ли могат да направят с тях и феноменалните възможности на техния пророк-наместник. Със сигурност ще е добре да намерят оръжието бързо.

Старгейт SG този сезон е по-интерсен от Атлантис.Там някак си загубиха динамиката.И с тази дилема "ще ги убиваме ,няма да ги убиваме" направо взех да се отегчавам.Да не говорим че призраците не ми изглеждат по-опасни от кучето в задния двор ,на фона на Орай.Дано да разнообразят малко.

Абе, направо да пуснат Призраците да се сбият с приорите и да видим кой кого ;)

После нашите само минават и довършват оцелелите ;)

Hathor

изобретателно щастлива случайност

май беше най-точното определение на случката... Дано пак да измислят нещо такова, че останаха, колко, 3 кораба? Как ще се оправят с тях просто незнам...

Atlantis си ми харесва въпреки последния епизод... Как Шепърд не се сети да нокаутира онзи и да се оправят всички?!

Имам надежди, че скоро ще имислят по-интересни серии, и много се надявам да се сбият приорите и Призраците... Това ще бъде Битката Публикувано изображение

Ако се случи така, че да има масово кръвопролитие м/у Призраци и Орай.... Съмнявам се, че който и да победи ... главните герои, в това число "Земята" като константна величина при наименоване на силите в борбата .... ще минават само да довършват.

Но подебен род битка мисля представлява интересна дилема...

Орайте надали ще допуснат Призраците да проникнат в корабите им, което означава че вторите съответно ще разчитат изцяло на бойната си мощ..., която пък от своя страна на фона на тази на Орай е някак нищожна...

От друга гледна точка, веднъж събудили се Призраците биха представлявали доста дълбоко забоден трън в петата на Орай... Многочислеността им надминава очакванията на която и да било раса. Това ни е ставало ясно доста пъти мисля за последните два сезона... Това съответно им дава някакъв шанс.

Но въпреки всичко, който и да излезе победител от подобно сражение се съмнявам от него да са останали само мизерни отломки, които се носят в космоса....

А и както вече казахте на добрите са им останали прекалено малко бойни единици, които да поддържат една що годе продължителна и не чак до там жалка битка... Ами погледнете какво направиха призраците със корабите в началото на филма... Та те взривиха кораб на древните( за което до голяма степен си бяха виновни нашите)... Не знам от каква гледан точка сценаристите са решили да унищожат подобен род идея , надявам се да имат нещо по-обещаващо за в бъдеще, защото в преотивен случай ще стане разводнено до неузнаваемост.

От друга страна пък SG-1 определено си държи стабилни позициите на интересен и вълнуващ публиката сериал... Макар за малко вниманието на зрителят да бе отклонено от основното действие във втори епизод, в трети всичко си дойде на мястото и повече от очакваният ритъм на действие на филма се завърна с пълна пара. Да наистина смешните ситуации никога не са липсвали и дори бих казала, че винаги са били неизменна част от цюжета на SG-1, така че никак не бе изненадващо лекият хумор с лимонен привкус, внесен на сцената м/у Шепард и Джаксън... И тъй като МакКей определено говори много, ми хареса как поне за малко беше накаран да млъкне, макар и за части от секундата.... Понякога си мисля, че сериозността която се опитват така отчая да натикат в сценичните редове на Atlantis, могат да ме отекчат до смърт.... Не случайно дълго време бях твърдо против и се въздържах от всякакъв род коментари относно пост продукцията... И до ден днешен нямам епизодите на дискове... съмнявам се, че и някога ще си ги запиша... Не съм запомнила нито един миг, който да ми се иска да си припомням... дори финалите и началата на сезоните, буквално се губят на фона на действието в SG-1...

Аз предполагам трябва да приключвам до тук, преди някой да е дошъл и да ме е изритал от работния офис ... ;)

Cya all и чакам коментари.

Хехе... май май аз съм първата, която е гледала новите серии от малката ни банда тук.... :) Хубаво е да се събудиш рано сутринта, да си изтеглил сериите, да си направиш едно още по-горещо и от самите тях, черно кафе и да седнеш със самодоволна усмивка на лице пред компютъра... Филмовият маратон е в началото си... Ето защо обичам съботните утрини.. Приятни са, когато и сериите са интересни... А този път Stargate: Atlantis определено ни предостави по-вълнуващ екшън, отколкото Sg-1... Имам чувството, че са решили да редуват смотани със свестни серии... Не знам за вас, но тази с Ба'ал беше скучна, както повечето, в които той има участие... много мистерия, много заговори и нищо съществено... знае ли, не знае ли ... не се знае :) Дано следващите епизоди идната седмица ни дадат повече отговори... а и наближава епизод номер 200 :) Ще бъде интересно мисля... :)

Aaaaa току що прочетох спойлера... може и да не е чак толкова интересно .. не знам ... още две съботи и ще ни стане ясно ... Ааааа, аз няма да съм тогава на линия, но ще го гледам при първа възмножност... :) Е хайде чаоо за сега от мен и да пишете много мнения тази събота, че ми се четат интересни постове, а тук те никога не са скучни :)

Редактирано от Hathor (преглед на промените)

Мен ако питаш това не е честно от твоя страна. И аз си изтеглих сериите, но сега ще чакам субтитри. Иначе им хвърлих по едно око и ми изглеждат интересни и двете. Аз лично по принцип имам предпочитания към SG-1, така че даже и да е по скучен епизода обикновено ми харесва. Ще видим де... Погледна ли дискусията за Старгейт във форума на subs.unacs.bg? Хич не е лоша, мисля че ще ти хареса. Според мен ако има битка между Ораите и Призраците ще победят Ораите. Много са силни да им се не види. А това че няма да останат отломки, които наште да събират е повече от сигурно. Каквото и да остане хич няма да им е лесно. А някъде виждали ли сте такива спойлери или изобщо някакви намеци, че ще се срещнат Ораите с Призраците или са просто предположения? Защото и в другия форум се споменаваше тази идея. А представяте ли си да се съюзят? (Призраците и Ораите) Ще стане мазало. Не че има такава вероятност де...

Мазало ще стане, ама ние ще сме размазаните :yanim: А някой знае ли кога ще се появят Фърлингите? Макар че с това име си ги представям като малки космати и симпатични токи :yanim: И дано поне те да не се дръпнат и да оставят нисшите да се оправят... Чакам с нетърпение да ги видя и най-вече да ги видя как изглеждат... май няма да приличат на нищо познато... останалите три супер раси са доста различни, макар Нокс и Древните(преди да поумнеят :yanim:) да изглеждат що годе еднакво.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.