Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

В арената ги качват най-бързо. И аз от там ги свалям... да ме пита човек защо бързам след като така или иначе чакам субтитри.

E то за суб, много се чака Публикувано изображение Аз си ги гледам така :offtopic_s:
  • Отговори 839
  • Прегледи 130,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте и от мен :)

Реших да се вклуча и в този форум понеже има тема за лубимия ми сериал.

По назад бях прочел за някаква втора част на игралния филм за която чувам за първи път.За какво става дума ако не е тайна? Публикувано изображение

• Автор

:)

Aз пък ги глдам онлайн от сървъра, попинци ги качват ден след като е илъчна серита Публикувано изображение А в линкос не ти ли е по-лесно?

Ами все ми е тая от къде ги свалям. Дали линкос или арена, няма значение, но в арена съм засичал да се качват до 7-8 часа след излъчването и от тогава си свалям от там.

Здравейте и от мен :whist:

По назад бях прочел за някаква втора част на игралния филм за която чувам за първи път.За какво става дума ако не е тайна? Публикувано изображение

Ами аз бях пуснал темата в процес на "запалване" към идеята Старгейт. Реално няма втора част на игралният филм, а не си спомням и от къде се бях заблудил така. Публикувано изображение

А видях, че вече Клаудия е в началните надписи Публикувано изображение Тва означава ли, че ще се включи към екипа на наще Публикувано изображение

На кой освен ан мен му липсат Тор и Асгардите? Публикувано изображение

На кой освен ан мен му липсат Тор и Асгардите? Публикувано изображение

На мен не, аз съм щастлива, че Бен и Клаудия са там Публикувано изображение:) , че 1000 актьора да сменят няма да ми пука Публикувано изображение;)

Ах ако става въпрос си мисля за дин филм,където има порта в базата ли???Акко е той е супер филм,ако не пак си е съпер.Филмите от рода Star винаги са били супер макари някой да не ги харесват заради тяхната фантазия.Филмът за,който си мисля може да е бил StarTreck.

Ах ако става въпрос си мисля за дин филм,където има порта в базата ли???Акко е той е супер филм,ако не пак си е съпер.Филмите от рода Star винаги са били супер макари някой да не ги харесват заради тяхната фантазия.Филмът за,който си мисля може да е бил StarTreck.

Правилно си мислиш, той е, започва като игрален филм, а вече го има и на сериали Старгейт SG1, за него говорим в момента, той още от 1997, и още един по-нов Старгейт Атлантис. И аз много се кефя на подобни филми, Старгейт и Фарскейп са един от най-любимите ми сериали Публикувано изображение

Правилно си мислиш, той е, започва като игрален филм, а вече го има и на сериали Старгейт SG1, за него говорим в момента, той още от 1997, и още един по-нов Старгейт Атлантис. И аз много се кефя на подобни филми, Старгейт и Фарскейп са един от най-любимите ми сериали Публикувано изображение

Старгейт.Найстина е супер филм.Само като се загледах тук.те май го спряха.Успях да гледам само няколко части от този сезон,но ми направиха найстина добро впчатление :eek:

Старгейт.Найстина е супер филм.Само като се загледах тук.те май го спряха.Успях да гледам само няколко части от този сезон,но ми направиха найстина добро впчатление :eek:

То от SG1 сега е 10-ти последен сезон, тва са много серий, над 200, та при свободно време и малко жеание можеш и да го изгледаш :clap:

Edit: Токущо гледах 5 и 6 серия, и направо умрях, 5-та беше много яка, хареса ми, а 6-та направо се сгърчих от смях, а като почнаха да имитират и фарскейп вече се търкалях по теракота, много яки серий, сега ще гледам 7-ма и видях, че е излязла и 8-ма та ако има мераклий може да ги обсъждаме Публикувано изображение

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ноия епизод на Атлантис ще е супер добър-все пак двама Родни ще гледкаме :wors:

Aз него спрях да го гледам, че ми се обърква системата :wors:

Aз него спрях да го гледам, че ми се обърква системата :P

хахахахха що бе какво стана?

п.с.

хахаххааххаахахахаххах :P

Ми де да знам, объркващо ми е, като при единия е едно, а при другия друго, пък аз все си мисля, че е еднакво, ох, незнам, обърква ме, всепак съм блондинка не ме мъчи с такива въпроси :)

Здравейте и от мен :)

Здрасти и добре дошъл :)

Това което се води втора част всъщност е първия епизод от сериала (Деца на боговете).

А Тор и асгардите и на мен ми липсват особено Тор, защото все пак чат-пат виждаме един асгард в Атлантис. И корабите им също ми липсват, много ми е интересно дали ще се преборят с Ораите... Нали са уж много напреднали, а с репликаторите не се справиха именно заради това и им трябваше някой "по-глупав" Публикувано изображение

Здрасти и добре дошъл :)

Това което се води втора част всъщност е първия епизод от сериала (Деца на боговете).

А Тор и асгардите и на мен ми липсват особено Тор, защото все пак чат-пат виждаме един асгард в Атлантис. И корабите им също ми липсват, много ми е интересно дали ще се преборят с Ораите... Нали са уж много напреднали, а с репликаторите не се справиха именно заради това и им трябваше някой "по-глупав" Публикувано изображение

Привет!

С теб се знаем от един друг форум на който сега няма да му правя реклама :)

Да ти кажа аз започнах доста да харесвам и призраците и те донякъде ме успокояват с призъствието си.Но все пак Асгардите са си Асгарди-ще си ги подкрепям до край. :)

п.с.

Той Васир нали се бумтеще с нас срещу Орай в последния епизод на 9 сезон и май му изплющяха кораба,щото в 1еп на 10сезон беше се качил на Одисей :)

А, Призраците са готини няма спор, определено ги предпочитам пред Ораите. :ph34r: Всъщност вече са на първо място в предпочитанията ми за лошите. Преди бях фен най-много на репликаторите, ама като бяха като паяци. Е, и след това де, но вече по-малко.

А, Призраците са готини няма спор, определено ги предпочитам пред Ораите. :ph34r:

Всъщност вече са на първо място в предпочитанията ми за лошите. Преди бях фен най-много на репликаторите, ама като бяха като паяци. Е, и след това де, но вече по-малко.

Да и мене ме кефеха репликаторчетата щото бяха почти неуязвими ама сега най ми харесват призраците от лошковците.Излъчването им е супер дорбо.Само като ги погледнеш и ти побелява косата.

p.s.

Може би на тях затова им е бяла косата-като се погледнат и се плашат един от друг хахаха :shy11:

Здравейте, аз съм нова тук и съм голяма почитателка на сериала. ;)

• Автор

Здравейте, аз съм нова тук и съм голяма почитателка на сериала. ;)

Добре дошла! Попаднала си на мястото.
  • Автор

В този сайт http://www.gypsy-gateway.com/stargatevid.html можете да видите някои клипчета. ;)

http://

Хехе има много забавни моменти!

Мерси много! Публикувано изображение

Ето и още един http://www.pink-martini.net/sg1awards/2005...nominations.htm ;)

Ето и още един http://www.pink-martini.net/sg1awards/2005...nominations.htm

Ехоо има ли някой

;)

Здравейте, аз съм нова тук и съм голяма почитателка на сериала. :yanim:

При нас всеки е добре дошъл и най-важното е да не изпускаш епизоди :PПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.