Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Не знам, но фърлинги ми звичи наистина като *космата топка* :) И което по-странното, че като се замисля за тях и незнайно защо се сещам за малките космати човечета с огромни влажни очи на Джорч Лукас... не им помня името как им беше... Само се надявам, че сценаристите в случая ще са по-изобретателни с цел да се избегне благиатство. :)

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не знам... мен ми е любопитно как изглеждат и дали ще оправдаят очакванията ни за външен вид... и BTW какво стана с тия дребосъци Асгардите.....?

Чакай бе, дай им малко почивка на наште хора, сега ако трябва и асгарди пак да спасяват... :)

Иначе и на мен ми е интересно какво става с тях въпреки че има един двама, които ги показват от време на време (единия ще да беше на Прометей, а другия... хммм... не се сещам).

Колкото до фърлингите и аз искам вече да ги видя, ама нямааааа.... Публикувано изображение Дано по скоро се появят ;)

Охо ,нови играчи ли ще има ? Не ми казвайте ,предпочитам да съм изненадан ;) . Така става в ЕСДЖИ сериите направиха грешката да разкарат почти всички интересни раси.Много голяма грешка според мен.И като за капак създадоха някаква конспирация ,която ми е интересна точно колкто поредния съдийски сериал. Надявам се да поправят тези грешки.Засега има сравнително добри индикации :) . Чудя само наще ли не знаят къде е тайното оръжие ? И как орайте не са се усетили ,с техните способности ,какво им готвят. Впрочем известно време нищо ново не се чу от инвазията им.Не вярвам да скучаят.

Иначе и на мен ми е интересно какво става с тях въпреки че има един двама, които ги показват от време на време (единия ще да беше на Прометей, а другия... хммм... не се сещам).

Всъщност Азгарда май е само един и е на Дедал...

И на мен много ми липсват... смятат всички за по нисши и неразвити раси, обаче точно нашите им сапсиха расата(с планетата не успяха да се справят), и около тях винаги е интересно, дали SGC ги спасяват или те спасявяват Земята, шоуто винаги е страхотно с тях... а и О'Нийл все се появява в техните епизоди.

Чудя само наще ли не знаят къде е тайното оръжие ? И как орайте не са се усетили ,с техните способности ,какво им готвят. Впрочем известно време нищо ново не се чу от инвазията им.Не вярвам да скучаят.

На мен ми е чудно как Древните знаят за това оръжие, а Ораите - не... И ако занят дали вече на са го поунищожили малко :)

И кога подяволите ще бъде открито това оръжие... ?? Вече взе да ми писва от това търсене... Ако някой знае кога ще го намерят, да каже. Или да ми прати ЛС за да не се сърдят останалите :)

Уф, вярно че беше на Дедал. Ама защо ми се върти в главата още един ;) Сигурно се бъркам нещо. А колкото до тайното оръжие... и мен ме интересува и няма да се сърдя, така че ако някой знаещ ще праща ЛС да мисли за двама ако може :clap:

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Така така... а защо позабравихте корабът, който е на земята... Е убийте ме все не му запомням името ;) И там си имат асгард ;) Ако не ме лъже паметта или ме лъже.. :)

Иначе кога ще открият ръжието... или знаят ли Ораите за него ... ще видите в някой от идните епизоди.. няма да ви казвам кога :P

А какво ще кажете за тeзи снимка....

Публикувано изображение Публикувано изображение

Супер, за този кораб ще да съм си мислела... и аз не му помня името :yanim: А снимките изглеждат добре, това да не е щерката на Вала допораснала? Изглаждат ми в добри отношения тримцата :handshake:

Не знам дали са в добри отношения или Вала и Даниел нямат избор... До колкото знам, те се опитват в един от идните епизоди да я приобщят към *добрата* страна на силата :P Може би е поддала.. В едно съм сигурна ... Тази актриса е много по-красива от жалкото детско подобие.... което бяха сложили преди нея... Да ме прощават всички невръстни деца, но момиченцето, което бяха избрали.. мисля, че има и по-красиви варианти на актриси ...

Да, абсолютно съм съгласна с това. Но може и да е нарочно, за да е по голям контраста сега :P Наистина е красива, да видим и на "живо" как ще е (във филма де) :) И дано да я приобщят, защото тя е много силна и може да им направи страхотни бели... въпреки че явно не би посегнала на майка си, която пък защитава другите, но това хич не е достатъчно.

Wow... That was nice... :)

Този път Stargate: Atlantis определено се завърна с ново и още по-объркващо действие, което обаче беше взривяващо... Страхотно. Винаги съм обичала тези нано-буболечки, които еволюират до сложни структури и умеят да се репликират... И...АХА!!!! Ето защо древните са имали малко сладко тайно оръжийце срещу тях.... Публикувано изображение

Кой би си помислил... Но същевремнно ... леле в каква светлина ги показаха... Е винаги съм си знаела, че са арогантни същества, но кой подяволите им е позволил да се възнесат.. при положение, че те са били виновни и за създаването ( макар не и изцяло) на WRAITH-овете, а сега се оказва, че те са причина и за поизхода на репликаторите...

Не им е стигнала явно агресията на първите....

Хмммм, не съм очаквала подобно нещо... А на земята се оплакват от Ораите .... Да да... горките нано-машинки ... А те какво се очаква да кажат. Много е лесно да си прикриеш следите като унищожиш доказателствата за тяхното съществуване, но по законите на Мърфи, който надали им е бил много известен по онова време ( а явно е трябвало Публикувано изображение ), в 99 на 100 от случаите поне едно оцелява.

Тц-тц-тц... нямам думи .. или по-скоро имам, но са прекалено много, за да ги напиша.

Що се отнася до SG-1.... скука.. дори шегите в този епизод не можаха да ме разведрят.... Някакви повърхностни лафове, но така е когато Michael Shanks не е на екрана да им прави весело... До колкото знам на скоро и дори ако не ме лъже паметта ( а принципно относно Stargate, това се случва твърде рядко), Michael Shanks съвсем наскоро празнува годишнина от сватбата си с актрисата Lexa Doig, което напълно обяснява и отсъствието на двамата от екрана. Ако трябва дори да бъда съвсем точна тази годишнина беше на 2ри Август. А съвсем скоро предстои и рожденният ден на дъщеря им Mia Tabitha, който пък е на 13 Септември... Тогава тя ще навърши 2 годинки... Само се надявам това пак да не ни лиши от участието на Dr. Jackson, защото без него SG-1 става прекалено лишен от смисъл и изпълнен със скука...

И като заговорих за Lexa Doig .... мисля че това ще ви хареса...

Съвсем случайно докато си издирвах аватарче за един друг форум, на една друга филмова тематика... попаднах на не много големи по размер снимки от календара на Sci-Fi за 2006 - "Women of Sci-Fi"

Ето някой от тях... предоставям само тези на актрисите участвали в SG-1 и Atlantis.

Упс... то било 2007 :) както и да е... знае ли човек някой луд фен може да реши и да си го поръча като види снимките ...

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Sorry за SAMPLE, но са промоционални и ... нямам по-добри варианти :)

Добре.. това за сега от мен.. и чакам коментари.... :)

Hathor oт къде теглиш епизодите толкова бързо, аз ги пуснах следобед и sg-1 e на 33%, a Атлантис на 3%. Michael Shanks ще отсъства за няколко епизода, във сериала ще (спойлери, който иска да чете) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . стане prior.

Различно... Понякога ги тегля още веднага щом ги пуснат в чужбина... понякога ги дърпам от там от където и всички останали... Само че аз имам страшно бърза връзка.. това е :nono:

Мдаа, аз не само не съм ги гледала, ами даже не съм гледала и предишния на SG-1 Публикувано изображение Нещо все не намирам време да му се не види.

Между другото по случай 200-я епизод може да се гласува за 10-те ви любими епизода, за да ги излъчат: http://www.scifi.com/stargate/poll/ Пак на същото място могат да се видят кадри от същия този епизод и изглеждат доста обещаващо Публикувано изображение

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Такааа... Да взема да се намеся във вашия диалог... няма само вие двечките да си пишете я! :wors: На мен и двата 5-ти епизода ми харесаха... Atlantis особенно... Но неможаха ли да измислят нещо друго? Пак репликатори... Вече имаше едни. Небяха създадени от Древните, но пак имаха подобни функции и желания. Не че не харесвам добавянето на нова заплаха за Атлантида, а и като врагове си ги бива :) ама нещо друго да бяха пробвали. Та, до тук с негодуването ми. Нямам търпение да ги видя пак малките машинки. А с тоя чичко в космоса, май няма да мине много време преди да се появят отново. Трябваше да го унищожат. Сега или ще намери начин да се домъкне на планетата, или някъде другаде, че да може да нападне Атлантида. Дали няма някоя подобна машинка като онази на Дакара? Доста лесно биха могли да затрият Репликатори2... Една бърза калибровка и после планини старо зелязо :) Обаче... би било много лесно... За SG-1 май сме на противоположнни мнения със Hathor, защото на мен много ми хареса. Особенно разговорите между генерала и Мичъл. Даниел май нямаше да има място в този епизод(колкото и да не ми харесва, защото и аз му станах голям фен :clap: ), за неговите способности нямаше поле за изява... Но не унивайте, във всички други епизоди той е основно действащо лице ;) P.S. Кораба на Земята не се ли казваше Орион? Или греша?

Тъй, най-сетне гледах предишния SG-1 и последния Атлантис. Тая работа с репликаторите хич не ми хареса... в смисъл епизода ми хареса, но не е съвсем редно, те нали бяха само на Земята, създадени от момичето и... не знам според мен не е редно да се появяват същите и в Атлантис, създадени вече от Древните. Освен разбира се ако не ги свържат някакси, но не виждам точно как, а са съвсем същите ;)

SG-1 ми хареса на мен лично (говоря за предишната серия с Баал-овете), за последната чакам субтитри :)

А с тоя чичко в космоса, май няма да мине много време преди да се появят отново. Трябваше да го унищожат. Сега или ще намери начин да се домъкне на планетата, или някъде другаде, че да може да нападне Атлантида. Дали няма някоя подобна машинка като онази на Дакара? Доста лесно биха могли да затрият Репликатори2... Една бърза калибровка и после планини старо зелязо ;)

Аз доколкото схванах не е само той проблема, останали са репликатори на някаква планета. А иначе не виждам защо да не може да калиброват машинката и за тези. В крайна сметка тя унищожи не само металните, но и човекоподобните на Земята. Вярно, че ще е лесно, ама малко ли са им другите проблеми. ;)

Ами те ако набързо сега унищожат репликаторите няма да е интересно...по-добре да ги поснат на ония гадове....реитовете или призраците...така може да се изпотрепят взаимно...хехе и ще е по-интересно за нас....

О, аз определено искам наште хора да имат пръст в унищощожението на репликаторите. :P Между другото свалихте ли си последната серия на SG-1? И ако сте откъде? :nono:

В момента се опитвам да я сваля... ама няма много надежда да стане тия дни... Публикувано изображение

Линк

Доста бавно става, но от този site до сега не съм дърпал бързо... Публикувано изображение

Мерси много :) Ще пробвам, а междувременно ще проверявам и Арената пък дано се появи там.

Супер, вече го има в Арената Публикувано изображение

Еее, най-после изгледах всички епизоди. Само последният 6ти не ми хареса. Как ще се справяме с орай не ми е ясно. 1 кораб по случайност а другите дори не са одраскани. Нещо ноксите се загубиха, но и те като древните не се месят. А има ли връзка между атлантис и сг. Защото за духовете нищо не се беше чувало преди този епизод. Сега ще изгледам и атлантис.

Леко съм ОБЪРКАН!!!

В началото на 6-ти епизод(SG-1) показва Фърлингите... Аджеба в кой епизод са ги давали?!?!?!?! Смятам, че съм гледал всички серии и сега се появяват кадри от някакви епизоди за които не съм и чувал...

Или пак се получава разместване на серии, или съм спал цяла седмица и съм изпуснал нещо!

Та както и да е...

Аз пак почвам с оплакванията Публикувано изображение

SG-1 беше пълна скука... само края ставаше(даже доста), заспах 1-2 пъти докато го гледах, и го пуснах пак, да не би да съм изпуснал нещо интересно... да, ама не!

Имам надежди за Atlantis, ама първите 10 мин. не са много обещаващи...

Хаха, не си спал... това, което дадоха като фърлинги не бяха истинските, а останалите кадри не са давани... Т ебяха само част от въображението на героите във връзка със сценария :baby: Не се притеснявай... само е трябвало малко повече да внимаваш със слушането ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.