Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Относно, сезоните на SG-1 и на Atlantis... Преди време бях пуснала инфото относно кой сезон на кое ще е последен, но мисля бе само като линк. Както и да е. Определено трети сезон на Stargate: Atlantis няма да му бъде последен. Заплануван е още един сезон 4ри, в който да се развие до край историята на Stargate :P Да се надяваме, че реално финалът на всички Stargate сериали ще е наистина запомнящ се, защото го заслужават.
  • Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Уф, мен ако питаш не искам да свършват никога Публикувано изображение

Какво стана, гледа ли последните епизоди? Пусни някакво инфо ако си ги гледала, че аз май май няма да мога да я свърша скоро тази работа Публикувано изображение

Абе деца да ви питам нещо, с риск Hathor да ме набие задето не съм в час да питам Атлантис до коя серия е, и като излизат новите серий на SG1 тогава и на Атлантис ли излизат?

• Автор

Абе деца да ви питам нещо, с риск Hathor да ме набие задето не съм в час да питам Атлантис до коя серия е, и като излизат новите серий на SG1 тогава и на Атлантис ли излизат?

Атлантис е до 9-та серия за момент на трети сезон и вървят паралелно... т.е. Да, когато излиза серия на SG-1 от 10-ти сезон, тогава се появява и на Атлантис от 3-ти!

Аааа иначе относно новите серии SG-1 ми се струва, че си спечелихме враг нагледно, но в последстсвие май ще има съюз! Наистина беше готино как Мичел ги измами... :rolleyes:

Редактирано от Kiki_Riki (преглед на промените)

Наистина са готини сериите,само дето немога да гледам 9 серия,пък много ми се иска ;)

Редактирано от aktrisata_ein (преглед на промените)

Наистина са готини сериите,само дето немога да гледам 9 серия,пък много ми се иска :top secret:

Мила да ти кажа новите серий са на Торент всичките, и 10 и 11 и т.н. всички в началото са на торент и брат ти като неще да ти тегли торентите гориш много яко мила, хващай го за вратът да ти ги свали, иначе нищо няма да гледаш навреме, все със закъснение ще ги гледаш Публикувано изображение

Мила да ти кажа новите серий са на Торент всичките, и 10 и 11 и т.н. всички в началото са на торент и брат ти като неще да ти тегли торентите гориш много яко мила, хващай го за вратът да ти ги свали, иначе нищо няма да гледаш навреме, все със закъснение ще ги гледаш Публикувано изображение

О да със сигурност ще го принудя!

Редактирано от aktrisata_ein (преглед на промените)

Здравейте на всички ;) Току-що гледах 9-тата серия от SG-1 и имам тъп въпрос. Кой беше Тенат – извънземния, на чийто кораб трябваше да отидат Тийл’к и Мичъл. Явно са имали взимане даване преди, даже го показаха в началото на филма - в "Досега в Старгейт SG-1". Може ли някой да ми каже от кой епизод е това, че да си го гледам. Мерси много Публикувано изображение

Кой беше Тенат – извънземния, на чийто кораб трябваше да отидат Тийл’к и Мичъл. Явно са имали взимане даване преди, даже го показаха в началото на филма - в "Досега в Старгейт SG-1".

Тенат е един от членовете Лушианския съюз. За пръв път се появява в 12-ти епизод от 8-ми сезон (Prometheus Unbound), където има уговорка с да закупи от Вала колям кораб срещу обогатена накуада. Но д-р Джаксън проваля сделката, след което и двамата попадат в списъка „Търси се” на Лушианския съюз.

След това се появява в поучителния 4-ти епизод на 9-ти сезон (The Ties That Bind). Там Тенат има грижата да залови Вала и д-р Джаксън, но разбира се не успява. Познанството му с полк. Мичел и Тийл'к не е дружелюбно, защото последните го лъжат, че са заловили Вала и д-р Джаксън и искат да му ги предадат.

Редактирано от Janus (преглед на промените)

Ще трябва да си ги видя пак тези епизоди, но май май се сещам за какво става въпрос... Много ти благодаря :)

Вижте това е подписка за спасяването на Старгейт SG1 Публикувано изображение

http://www.ipetitions.com/petition/Stargate/index.html

Гледахте ли последните епизоди(10-ти)? Нямам търпение да видя 11-ти... и на двата сериала. В SG-1 предполагам, че нашите хора ще вземат оръжието, иначе ще стане много кофти :) И да вземат да гръмнат щерката на Вала... друг шанс няма да имат. Не знам дали Вала ще им го позволи... В Atlantis зе забърка нещо много готино :) и имам чувството, че тия древни са просто пак ония репликатори... Ако не са, то определено са много арогантни. Мисля, че нямат правото да изгонят хората от Атлантида само защото си е техен(бил е техен преди 10к години...), но наистина благодарение на хората оцеля... и по-специално благодарение на д-р Уивър. Нали тя стоя 10 000 години да зменя ZPM-те... Според мен ако тези са Древните, репликаторите(втора серия) ще ги изтребят преди нашите да успеят да ги спрат, и познайте кой взема града :)

Аз гледах само Атлантис (за другото чакам да излязат субтитрите). Според мен древните са си баш древни (отдавна са показали че могат да са доста арогантни) и ми се струва че вече са изтребени от репликаторите или поне се надявам (много са нахални да им...). Мисля че наште хора ще спасят генерала (просто иначе отивам и избивам сценаристите :)) и ще си върнат пак Атлантис. Разбира може и да остане някой древен, че да им покаже туй-онуй :) Абе с две думи искам си 11 епизод по-бързоооо :)

Wow, Altie, плашиш ме! Тази бойна подготовка, която си спретнала за пред сценаристите... Мисля си, че не знаят с какво са се захванали :ph34r: ако не удоволетворят твоето пък предполагам и на 70% от феновете по света. Лошо им се пише верно. Но старият Джак искаше малко actionр, ето че го получи. Мился си, че ако наистина убият Джак или направят участието му окончателно невъзможно, това ще е определено последният от всички сезони. Що се отнася до SG-1, еми какво да ви кажа ... завъртяно както винаги, само дето дракона беше много смотан. При положение, че са се справяли с какви ли не ефекти... този дракон беше направо слаба работа. Разочароваме точно този им специален ефект. Изглеждаше плосък и определено си личеше, че е наслаган върху картината. Както и да е. Още два дни и ще мога да гледам новите епизоди или всъщост са 3, защото не съм си в София и съм определено далеч Wow, Altie, плашиш ме! Тази бойна подготовка, която си спретнала за пред сценаристите... Мисля си, че не знаят с какво са се захванали :) ако не удоволетворят твоето пък предполагам и на 70% от феновете по света. Лошо им се пише верно. Но старият Джак искаше малко actionр, ето че го получи. Мился си, че ако наистина убият Джак или направят участието му окончателно невъзможно, това ще е определено последният от всички сезони. Що се отнася до SG-1, еми какво да ви кажа ... завъртяно както винаги, само дето дракона беше много смотан. При положение, че са се справяли с какви ли не ефекти... този дракон беше направо слаба работа. Разочароваме точно този им специален ефект. Изглеждаше плосък и определено си личеше, че е наслаган върху картината. Както и да е. Още два дни и ще мога да гледам новите епизоди или всъщост са 3, защото не съм си в София и съм определено далеч от наличието на какъвто и да било достъп до интернет. ;) Изключае смотаната зала, която намерих в момента :wors: О, и м/у другото, нали знаете, че след всеки 10ти епизод на сезоните има почивка, което означава, че ще трябва да почакаме още около 2 месеца за следващите епизоди ;), което от своя страна автоматично променя предишното ми изказване за времето, когато ще гледам въпросните 11ти впизоди. Информацията, която предоставих току що е проверена и сигурна на 99% :)

И... кога може да очакваме епизодите? Декември ли? Е, това просто ми разби сърцето... :ph34r:

Съжелявам много, че станах вестител на подобен род новина, но това е всяка година, така че трябваше да се очаква... И да около Декември би трябвало да излязат.. Btw все още няма официално обявени дати :eek: Аз до тогава ще се задоволя с новите серии на Smallville и на Bones....

Оле одеве се ровех да търся 11-тите епизоди, и я сюрпрайз, 11-ти епизод на Supernatural SG1 гледайте през Март 2007 Публикувано изображение тея луди ли са Публикувано изображение аз няма да устискам до тогава Публикувано изображение моля ви кажете ми, че няма да е тогава Публикувано изображение

Иначе 10-тите серий и на двата филма бяха много яки, и ме е яд, че са на части, та ще чакаме бая :wors:

Здравейте хора! Евала за хубавия форум! Аз също съм фен на Старгейт и много се радвам че има място където да мога да си поговоря с други фенове на БЪЛГАРСКИ!!! ;) Аз станах фен това лято и за две седмици и половина изгледах 9те сезона на SG-1....Направо не знам кога съм спал...Та,както и да е,отплеснах се. Мисълта ми беше: 6 Месеца!?!? Как очакват да издържим 6 месеца при положение че 10 тите епизоди завършиха по такъв начин.....Фенски неволи.... Искам да отбележа един странен факт: забелязали ли сте, че корабите на The Wraith(просто не мога да си извъртя езика и да ги нареча "Призраците" или "Рейфовете", както ги пишат в субтитрите на Stargate Atlantis) нямат щитове?

Здрасти и добре дошъл Публикувано изображение

Ами ако трябва да съм честна не съм забелязала, но го прочетох в един друг форум (на subs.unacs.bg форума) и там някой обясняваше, че понеже самите кораби са живи се оправят сами (регенерират един вид).

Здрасти и добре дошъл Публикувано изображение

Ами ако трябва да съм честна не съм забелязала, но го прочетох в един друг форум (на subs.unacs.bg форума) и там някой обясняваше, че понеже самите кораби са живи се оправят сами (регенерират един вид).

Да тва го обсъждах с едни пичове от друг форум, та и те казаха, че щото е жив затва няма щит :sobbing:

Да ама не мислите ли че е странно че такъв кораб може да устои на Атлантските оръжия?Макар че и да имаш щит не е от кой знае колко голяма полза - не помогна много на Анубис.... Снощи,докато преглеждах форума(доста сте писали) :sobbing: забелязах че сте си говорили за евентуалните местоположения на Атлантида. Скоро прочетох една много убедително написана книга на Ранд Флем-Ат и Колин Уилсън "Записки от Атлантида" и там е доразвита теорията на Чарлз Хапгуд за изместването на земната кора и че е много вероятно Атлантида да се намира под ледовете на Антарктика(НАИСТИНА). Тази книга се оказа много интересно четиво, така че я препоръчвам на всеки,който се интересува от Атлантида. П.П. Може ли следващия път като се срещате в Skype да се присъединя?

Здравей и от мен. Радвам се, че темата ти е харесала. В началото се стараехме много, дори създадохме изцяло нов форум само по тази тема, но незнайно защо след пускането на новите сезони... никой не прояви интерес по темите и май дори и аз го забравих тотално. Що се отнася до Skype срещите, те не са подновени, защото никой скоро не ми е писал и не е проявил интерес към конферентните разговори. Ако все още има желаещи, знаете ми Skype името... може да го видите и тук в инфото ми... Пишете ми там или дайте одобрителен или отрицателен вот отновно тези срещи тук.. :) Аз ще се погрижа за останалото в най-скоро време. конферентните връзки са само в чат форма. Използването на микрофон не е задължително :) Освен ако всички заедно или поне по-голямата част от хората не проявят подобен интерес.

Аз съм за срещите, независимо с или без микрофон...

Това за Март не го вярвам... прекалено много време е това.

Никъде на официалния сайт нито на сайта на Sci-Fi видях кога ще излъчат следващите епизоди. А и всички ще забравят до къде стигнаха сериалите.. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.