Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Hathor бъркаш малко... Кадрите с Фърлингите ги пуснаха в часта: "до сега"! Това вече се е случило... О'Нийл беше там... Да не би някой епизод от предните сезони да са решили да го пуснат сега?! Някой да обясни какво става, че не схващам... обаче съм сигурен, че това не бяха кадри от мечтите им за филма...

Редактирано от Sun Ce (преглед на промените)

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе аз не знам английски по принцип, но хващам някоя и друга думичка и ми се стори че Картър казва нещо от сорта, че това никога не се случвало (веднага след като избухна някаква планета). Ама нищо чудно и да бъркам де (всъщност е много вероятно) ;) Но така или иначе със сигурност няма такива епизоди (с мечета). В това съм убедена :P

Не бъркаш, защото ако забелязахте... в тази серия нямаше нито, начални надписи, нито "До сега" ... Не са объркали... това беше част от вариантите за сценарии... Ако трябва малко по-късно ще Ви намеря и някое и друго доказателство за това. Btw имам една лоша новина.... Sci-Fi, официално са заявили, че това е последният сезон на SG-1, а Atlantis ще бъде лансиран още една година, т.е. 4ри сезона. До момента SG-1 е единственият sci-fi сериал достигнал заветните 200 броя и 10 години екранно присъствие, с което Sci-Fi се гордеят страшно много... Всичко обаче свършва тук и завесата малко по-малко се спуска, а светлините загасват. Отива си още един велик сериал, за да даде път на други. Единственото, което ни остава на нас феновете е да гледаме със затаен дъх малко оставащи епизоди на едно от най-великите приключения излъчвани някога по телевизията.

Мдааа, това определено е лоша новина. Публикувано изображение

А колкото до доказателствата според мен няма нужда, нали ще излязат субтитри. :help wanted3:

Е аз обичам да изпреварвам стандартните начини за известяване на фактите :help wanted3: Малко съм като черна станция, но това май всички вече го знаят. Въпреки това смятам да пусна информация, само и единствено, ако някой прояви по-голямо желание. Offtopic: Хей хора... хайде малко да се пораздвижите из "официалният" форум на Stargate.... Искам специално да известя тук и сега, че той е напълно възобновен, че вече НЯМА ДА и НЕ засяга теми, които не са свързани с темата Sci-Fi... ( Единствено съм си позволила да оставя малкото ми и крехко форумче за анимето и мангата, но като гледам интереса към него и то скоро ще залезе.) Така че, давайте... Не се офлянквайте и не заспивайте пред компютрите, ами пишете по-осърдно. Чакам с нетърпение да се разговорим отново и там...

Има петиция за връщането на Stargate:

http://www.ipetitions.com/petition/Stargate/index.html

Аз доколкото знам и друг път се е смятало, че е последния сезон на stargate, но пак са го продължавали.

BTW. Stargate е единствения scifi сериал от САЩ стиглал толкова епизоди. Dr. who има (включително и новите серии) 28 сезона.

Още 1: http://www.petitiononline.com/bbacksg1/

Редактирано от kacana (преглед на промените)

Току-що гледах SG-1 и определено ми хареса :) Щуротийка, ама готина. А и Джак участваше, което за мен беше страхотен кеф Публикувано изображение Сега остава и Атлантис да гледам, защото мернах че и там участва... Публикувано изображение

Току-що гледах SG-1 и определено ми хареса :) Щуротийка, ама готина. А и Джак участваше, което за мен беше страхотен кеф Публикувано изображение Сега остава и Атлантис да гледам, защото мернах че и там участва... Публикувано изображение

7-мите серии ли, откъде ги изтегли, че в линкоса още ги няма?

Аха... от арена-та ги изтеглих. Там винаги излизат първи... доколкото знам Публикувано изображение Само че не 7-те, а 6-те. Вече и 7-те ги има де. Не съм ги гледала, чакам субтитрите ;)

Попаднах на много симпатични комикси (или поне така ми се струва, гледам основно картинките): http://torrents.linkos.bg/details.php?id=53733 Може и да ги знаете де, ама... Ето и още едно: http://axelbg.net/details.php?id=2612 Не съм ги изтеглила още, част от тях май се припокриват с част от другите, но не всички, защото е 160 МВ, а първото 130. Дано ви харесат. А пък ако някой реши да ги преведе и качи някъде... няма да му се разсърдя :P Шегувам се де... И с картинки не е зле :speak:

• Автор

Има петиция за връщането на Stargate:

http://www.ipetitions.com/petition/Stargate/index.html

Аз доколкото знам и друг път се е смятало, че е последния сезон на stargate, но пак са го продължавали.

BTW. Stargate е единствения scifi сериал от САЩ стиглал толкова епизоди. Dr. who има (включително и новите серии) 28 сезона.

Още 1: http://www.petitiononline.com/bbacksg1/

Аз се записах и в двете! Дано има ефект. Иначе и серията на SG-1 и тази на Atlantis ми се видяха направени доста различно от това което съм свикнал да гледам. Не се оплаквам!

пп1 още някой друг час и ще гледаме новите... :)

пп2 хе хе не мога да повярвам. Тази тема стана на повече от година, като цяла година стои на заглавната страница след тихият старт. Явно има хора които да пишат тук и то сериозно!

Редактирано от Kiki_Riki (преглед на промените)

здрасти, и аз съм голям фен на Стагейтовете, особено на СГ1, супер любим ми беше Джак, ама го няма вече Публикувано изображение

Иксма да ви питам дали някой знае как може да си купи човек яке като на пичовете от СГ1 екипа, отва зеленичкото:)

ей тук ги има на снимка http://republika.pl/mgsm33/jackets.html

ако някой даде идея как да се сдобия с такова ще е супер, ако не, ще тряя да пазарувам с кредитна карта най-вероятно:)

Не съм регистрирана в Арена, иска някаква покана Публикувано изображение

Излязоха ли новите серии?

Мдааа, наистина иска покана, но аз нямам право да давам за съжаление Публикувано изображение

Нови епизоди доколкото знам тази седмица няма, защото са давали стари по желание на феновете. Имаше анкета в официалния сайт за това кой стар епизод да излъчат.

...Иксма да ви питам дали някой знае как може да си купи човек яке като на пичовете от СГ1 екипа, отва зеленичкото:yanim:

ей тук ги има на снимка http://republika.pl/mgsm33/jackets.html

ако някой даде идея как да се сдобия с такова ще е супер, ако не, ще тряя да пазарувам с кредитна карта най-вероятно:yanim:

Нямам идея, но ако разбереш отнякъде свиркай :yanim:

Мдааа, наистина иска покана, но аз нямам право да давам за съжаление Публикувано изображение

Нови епизоди доколкото знам тази седмица няма, защото са давали стари по желание на феновете. Имаше анкета в официалния сайт за това кой стар епизод да излъчат.

Не знаех, 10х :yanim:

A кога излизат новите епизоди май 11 сезон трябва да е, няма търпение, откакто сложиха Бен Браудър още повече се кефя на тоя филм Публикувано изображение

Ами следващите епизоди излизат в петък, а 11 сезон май май няма да има за съжаление пък и има още доста от 10-я. А колкото до Бен Браудър и аз го харесвам, но определено предпочитам Ричард Дийн Андерсън ;)

Ами следващите епизоди излизат в петък, а 11 сезон май май няма да има за съжаление пък и има още доста от 10-я.

А колкото до Бен Браудър и аз го харесвам, но определено предпочитам Ричард Дийн Андерсън :)

Оу грешката е в моя телевизор, небил 11-ти, а 10-ти, аз последното дето гледах беше "Камелот", и съм се объркала, че е последната серия на 10-ти, а то било на 9-ти Публикувано изображение А бях чела някъде, че следващите серий са през септември и въобще не съм видяла, че вече са започнали Публикувано изображение А защо да няма 11-ти сезон :angry:

Колкото до Бенчо, аз си го обичам още от Фарскейп :clap::clap: Аз и Клаудия много си я обичам, ама тука нещо ме нерви :down:

Аха... и аз много го харесвам във Фарскейп и Клаудия също, но и в Старгейт ги харесвам и двамата.

А иначе:

Sci-Fi, официално са заявили, че това е последният сезон на SG-1, а Atlantis ще бъде лансиран още една година, т.е. 4ри сезона. До момента SG-1 е единственият sci-fi сериал достигнал заветните 200 броя и 10 години екранно присъствие, с което Sci-Fi се гордеят страшно много...

Всичко обаче свършва тук и завесата малко по-малко се спуска, а светлините загасват. Отива си още един велик сериал, за да даде път на други. Единственото, което ни остава на нас феновете е да гледаме със затаен дъх малко оставащи епизоди на едно от най-великите приключения излъчвани някога по телевизията.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Аха... и аз много го харесвам във Фарскейп и Клаудия също, но и в Старгейт ги харесвам и двамата.

А иначе:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ей не е честно Публикувано изображение Защо го спират Публикувано изображение Поне дано да има подобаващ край, щото Фарскейп за една бройка да го зарежат, до края на 4-ти сезон, мини серийте бяха подобаващ завърък на един невероятен филм, дано със Старгейт да е същото :)

• Автор

Даммм, ще чакаме до петък, че даже и до събота(9.9.2006) сутринта. Поне аз де. Свалям ги от арената а там обикновенно ги има рано в събота. Така ми се гледаше тази седмица, а то няма и няма :brick wall: , а пък и тази новина с приключването на SG1 направо ме ядоса много. Не мога да си представя как ще развият и финализират толкова много започнати и недоразвити идей през сезоните!

Редактирано от Kiki_Riki (преглед на промените)

Даммм, ще чакаме до петък, че даже и до събота(9.9.2006) сутринта. Поне аз де. Свалям ги от арената а там обикновенно ги има рано в събота. Така ми се гледаше тази седмица, а то няма и няма :) , а пък и тази новина с приключването на SG1 направо ме ядоса много. Не мога да си представя как ще развият и финализират толкова много започнати и недоразвити идей през сезоните!

Aз пък ги глдам онлайн от сървъра, попинци ги качват ден след като е илъчна серита Публикувано изображение А в линкос не ти ли е по-лесно?

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

В арената ги качват най-бързо. И аз от там ги свалям... да ме пита човек защо бързам след като така или иначе чакам субтитри.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.