Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

...Не може ли някоя от нашите телевизии да озлъчват НОВИТЕ епизоди, а не старите които сме ги гледали по няколко пъти? Не, че не ми харесват вече, ама като знаеш какво става по-нататък малко се губи удоволствието. Ако можем да убедим шефовете им (по някакъв начин) да закупят новите епизоди, а старите да ги излъчват по 2( Публикувано изображение ) на ден... Така е възможно дори да наваксат и да ги излъчват паралелно със Sci-fi. Само дето ми се струва, че това ще остане само в мечтите ми Публикувано изображение

Че аз изобщо не съм видяла наша телевизия да излъчва каквито и да било епизоди освен когато даваха по Нова Телевизия първия сезон и това беше Публикувано изображение Дават ли нещо по някоя друга? Публикувано изображение

А по AXN защо не го дават за мен е пълна тайна, като се има впредвид, че излъчват непрекъснато подобни сериали Публикувано изображение

Но иначе е така... мечтииииии.... Публикувано изображениеПубликувано изображение

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами мило, защото е много по-лесно и по-хитово да дават 2 сезонния Загубени, отколкото да пуснат хитовия, но вече 10 сезонен Stargate. Нали се сещаш, че няма фен в цял свят, който да не е наваксал с материала... най-малкото защото вече предстои излизането на DVD-то на 9ти сезон. Или просто казано.... БИХА БИЛИ НА ЗАГУБА.

Btw Ancients, добре дошъл.

P.S. Леле а бях някога редовен потребител и пишех мнения от по минимум 25 реда и на горе... Ех, младост младост.

Колкото и да не ми се иска да го призная LOST стана по-успешен сериал от Stargate, за което и AXN го излъчва(цял свят го излъчва... няма как те да пропуснат :P). Със сигурност ще продължат да излъчват LOST, но все пак има толкова други сериали, които са безсмислени и са само за запълване на времето. Няма да е зле да пуснат Stargate SG-1 и Atlantis... но за съжаление имам чувстовто, че това ще си остане само мечта.

Ех забравихме се ... Тук се занимари май май, след като вече няма епизоди, които като луди да гледаме всяка събота сутрин. Още малко има и ще сме пак щастливи :speak: Но до тогава нищо вече не ни пречи да изгледаме специалните филмчета към DVD релийзите на Stargate SG-1. Нали така? И ако сега се питате къде можете да ги откриете.... Не се притеснявайте. Аз ще ви кажа. Кога ли не съм го правила. Не се сещам за такъв случай.

Ето тук :

Stargate SG-1 Season 3 Extras

Stargate SG-1 Season 4 Extras

Stargate SG-1 Season 5 Extras

Stargate SG-1 Season 6 Extras

Stargate SG-1 Season 7 Extras

Stargate SG-1 TV Extras

Здравейте,

Жалко,че няма какво ново да ви предложа по темата. Публикувано изображение

Искам да ви попитам знаете ли по-горните екстри дали са качени и на друг тракер,защото на

bittorrent-bg пиърите му са малко и няма да мога да ги гледам допълненията.

:)

За съжаление не. Не знам защо, но никой не ги тегли от там, а ако някой се излъже и ги изтегли не пускат ъплоад, което е много некоректно, но не съм аз личността, която може да ги съди. Съмнявам се скоро да има свестен ъплоад, защото вече съм на ограничен интернет - финансово престуктурирене ;) Иначе някъде по-напред във темата имаше пуснат коментар, ако не се лъжа с чуждестранните торент адреси, на които могат да бъдат открити :)

• 2 седмици по-късно...

всъщност NOVA TV излъчва разбъркани серии от 1 и 2-ри сезон (мисля че бяха през уийкенда по късните часове).

• Автор
:) Хей, здравейте StargateFans... виждам, че доста се е раздвижила темата. Следя всяко мнение от нея, но все не ми остава време да напиша и аз нещо ново по въпроса. Като и да е. Заветният момемнт наближава и след около месец ще се радваме на още нои епизоди!!! Та докато си чаках да започне сезон десет, се запалих по още един сериял (SmallVille), но и него го взех на един дъх... даже мисля да пусна тема и за него тук. Но всъщност се замислих и реших да предложа всеки от нас да предложи по някой друг сериал който ни е направил поне донякъде впечатление както и ЛЮБИМИЯТ ни Stargate SG-1 & Atlantis. Така докато чакаме да пуснем нова серия или сезон ще има какво да гледаме. Струва ми се че вкусувете ни ще са донякъде сходни :)

Редактирано от Kiki_Riki (преглед на промените)

Ами то заместилен на Stargate няма да намерим ама все пак ако някой не е гледал Babylon 5 става за убиване на времето до премиерата на новите сезони на Stargate пък и в фантастика, а аз по този жанр доста си падам. ;)

Аз за съжаление нямам време напоследък да гледам нови сериали, но иначе много ми харесват Андромеда и Фарскейп (по който тук някой ме запали) :rolleyes:

Е, за Старгейт ще намеря време де... само да тръгне Публикувано изображение

Хехе, Andromeda, ако не се лъжа аз ти споменах за него и ти каза, че си го гледала по AXN. Надявам се, да съм успяла да те запаля тотално по него, защото определено мисля, че си заслужава много по-вече от Babylon 5.

Що се отнася до мои любим фантастичен сериал, отговорът е повече от предвидим - Farscape. От това по-добър фантастичен сериал няма. И не търпя критики относно него( това разбира се в рамките на шегата).

P.S. Виждам, че малко сте се пораздвижили от тежкия проолетен съм, така че хайде някой петък вечер, по живо по здраво, да се съберем в Skype.

А иначе защо не и на живо. :)

Андромеда е моя любим сериал ;)

Гедал съм кажи-речи всички изброени до тук, но мисълта за 1300 метров касмически кораб просто ми премрежва погледа Публикувано изображение ( да не споменавам Лекса Доиг ;) )

Ами, надявам се да се видим в Скайп :)

Идеята за на живо ми допада! :P

Хм... Ще отговоря на този въпрос, макар да се отклоняваме доста извън темата.

Честно казано филам съм го гледала от горе, от горе. А сега няма и от къде да го дръпна, макар да си признавам, не съм го и търсила много много. Бих казала, че и това, което ми е останало в ума е добър спомен и приятни впечатления. Определено обаче сериалът доминира от гледна точка на ефектите, като всяка по-съвременна филмова продукция.

Sun Ce, какво си говориш... мисълта ли, та аз още съм в транс.

Е, тя и Транс е там ;)

Мога да говоря за Андромеда цял ден,но ще се отклоня от темата ДОСТА! ;)

Оригиналния филм(мисля, че това го четох някъде по назад из темата) за времето си беше нещо страхотно... и ефектите, и сюжета, и идеята - която после доразвиха много добре(иначе нямаше да я има тази тема ;) ) - всичко беше ново, гледал съм го не знам колко пъти. После се появи сериала и филма стана малко старичък ( Публикувано изображение ), вече бледнееше пред новото... но за тези които са го харесали той си остана основата на сериала. А кой би могъл да живее без миналото си?

"Не можеш да разбереш бъдещето, без да си оценил миналото!" това не помня от къде е :)

Hathor препоръчвам ти да гледаш филма отново... Аз го преглеждам от време на време... просто за да си спомня как започна всичко :)

Здравейте,здравейте,

Вече и ден не минава без да се сетя за любимите сериали и реших да се повманияча,та поразтърсих из Wincustomize и намерих някой и друг boot и logon скрийнчета.Качил съм ги в Rapidshare.de.

Ако някой проявява желание-заповядайте линкчето:

SG-bootscreens&logons

ПП Предварително се извинявам ако съм дублирал някой файл!

Редактирано от gpp (преглед на промените)

аз преди около 3 години бях хванала оригинала по тв и от тогава се запалих,и сега като го пуснаха в труд на двд си го купих и му се кефя :speak::speak::wors::wors::clap::clap::clap::clap::clap:

Хмм по голяма класика от стар трек си няма! лично мнение, не смятам да споря с никой. Сегаш ните sci-fi сериали ми изглеждат някак размити, изключения си има разбира се повечето епизоди на стар геит-а да кажем или доста по-малкото яки епизоди в фарскейп и т.н най-пресни примери давм :П хмхм btw по доста sci-fi романи от недалечното минало, може да се направят много яки сериали, но мейнстрийма определя т'ва какво ще се гледа and so on. п.п. някой да каже датите на които трябва да излезят първите епизоди на новите сезони. thanks

на 14 юли 21:00 канадско/американско време

незнам дали някои е попадал на това, но е интерено мнооого, ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ :down: после може да не ви е интересно, четете на ваша отговорност -> http://www.gateworld.net/sg1/s10/10x8.shtml :down:

Хехе, Andromeda, ако не се лъжа аз ти споменах за него и ти каза, че си го гледала по AXN. Надявам се, да съм успяла да те запаля тотално по него, защото определено мисля, че си заслужава много по-вече от Babylon 5.

Ами какво да ти кажа, страшно ми харесва сериала, но все още няма нови субтитри Публикувано изображение А иначе още не съм си записала ДВД-тата :) То мързела е сериозна работа. Но съм си купила дискове де, просто трабва да ги запиша и да се надявам че ще се появят субтитри. Иначе аз сега пак го гледам по AXN Публикувано изображение Но вече е към края Публикувано изображение

Колкото до Стартрек гледах наскоро по БТВ "Бунтът" и ми хареса. Имам още няколко серии на дискове, но все не мога да стигна до тях.

Ха, ето една щуротийка - това е сайт за филмови гафове, ето от Старгейтите -

http://www.moviemistakes.com/tv3639 - за SG-1

http://www.moviemistakes.com/tv4411 - за Аtlantis

http://www.moviemistakes.com/film1227 - за оригиналния

Доста са малко в сравнение с други филми :P

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Сигурен съм, че всички си спомняте епизода "Аврора" на Атлантис, но въпроса е друг - някои изамислял ли се е каква е тази уязвимост в технологиите на рейфовете? Според мен тя ни е показана доста преди самия въпрос. Някои спомня ли си епизода с децата, които се самоубиват на 24 години. Там сценаристите показват много ясно слабостта на рейф-технологиите. Спомняте ли си "летящата топка", а спомняте ли си как тя беше обезвредена - магнитното поле стартирано от уреда, които успя да изкара извън строя дори скачача. Според мен това най-голямата слабост за толкова напреднала раса - да е уязвима от ел.магнитни полета.

Хаха ... нали... в рамките на шегата... а замислял ли си се колко малко хора в действителност се замислят над нещата и същността на филма, когато го гледат... Масовият потребител забелязва главната поука, която му се поднася на златен поднос.... рядко се вижда това, което е на заден план...

Както и да е ... Мисля, че въпросът, който си повдигнал е доста интересен и може да възбуди любопитството на заспалото ни скромно Stargate общество... :ph34r:

Btw може ли да те питам нещо? Т.е. аз ще те питам де, а ти ако искаш ми отговори... Дори може и чрез лично съобщение. Случайно да пишеш или посещаваш активно bittorrent-bg :)Публикувано изображение Много би ми било интересно да прочета отговора ти. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.