Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Хора излязъл е трейлър за 10-ти сезон на SG1,но за жалост не знам къде да го кача.Казва се ,че щяло да има някаква серия със зомбита и ,че Джак О'Нийл щял да играе няколко епизода във Атлантис.

Редактирано от xanibal (преглед на промените)

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
xanibal, много мерси за жизнерадостната подкрепа ... :ph34r: Ако можеш свържи се по някакъв начин с мен... Посочила съм богат мисля набор от адреси, на които мога да бъда намерена... Ще се разберем от къде да го дръпна и ще го кача. :P Така че всички да могат да го изтеглят :P Ако искаш де ... :)

Абе аз съм фен и на Farscape обаче не мога да кажа нещо лошо за Stargate.. просто няма какво лошо да се каже...даже и Atlantis страшно много ме кефи въпреки, че много хора имат негативно мнение за него....но да се върнем на Stargate..сега след като свърши 9 сезон съм малко разочарован от края...те хубаво вече зеха да строят нови SPACESHIPS ама тая последната битка с Орай много я развалиха .... нашите трябваше поне да разрушат един кораб и да им останат на тях поне няколко....а то сега какво стана Орай разрушиха сичките кораби на Хората на Джафа и какво стана нищо...само дано поне от Атлантис да направят нещо интересно, че да върнат интригата малко....иначе имам големи надежди за 10 сезон на Stargate и за 3-ят сезон на Atlantis. ;)

Не съм чел нищо за новите сезони, но от това което видях в последния епизод от 9ти сезон със сигурност мога да кажа, че Орай не унищожиха всичките ни кораби. 1 от нашите си го отнесе, доста от Джафарските ха'таци и те си го отнесоха, но в крайна сметка ни остават 1 наш, 1 Асгардски, няколко ха'така. Със сигурност ще има какво да се види в новия сезон. П.С. Ще помоля ако някой е чел нещо за новите сезони и е решил да пише в този форум първо да слага един голям знак, че ще има спойлер. Предполагам, че има и други хора освен мен, които не искат да знаят какво ще стане. :)

От всичко което се написа до тук за 10-ти сезон на SG-1, се разбра( или поне аз разбрах) съвсем малко... Спойлери имаше няколко, но само загатнаха за какво става въпрос. Само насоки, а аз нямам нищо против тях. :) Последната битка си беше много добре измислена... Ако бяха унищожили дори един кораб, щеше да има някаква (малка) надежда, че Ораите могат да бъдат победени в директна битка, естествено с обединен фрот от всички: Джаффа, Ток'ра, нашите, Азгардите, че дори и онзи алианс (не се сещам сега за име), и т.н. Но сега не се ли чудите как ще се измъкнат? Как ще ги победят? Вярно, че се спомена за оръжието на Мерлин, но то така и не беше намерено... В момента всичко е мистерия(която спойлерите се опитват да развалят ;) ), и постоянно нетърпение в очкаване на 14 юли (само 12 дни :) ). Леко отклонение: ами Atlantis сезон-3 кога започва?? В момента можем само да гадаем какво ще се случи, а информацията до сега само раздразва любопитството... Някой да има идея къде ще качат първо торента за 1-ви епизод? В БГ ще дойде с ден закъснение.. а на мен не ми се чака толкова дълго... :)

Как ще ги победят? Вярно, че се спомена за оръжието на Мерлин, но то така и не беше намерено...

В момента всичко е мистерия(която спойлерите се опитват да развалят :) ), и постоянно нетърпение в очкаване на 14 юли (само 12 дни :help: ).

За мен точно оръжието на Мерлин ще е ключът за победата над Орай, но едва ли ще го открият толкова лесно.

Леко отклонение: ами Atlantis сезон-3 кога започва??

В момента можем само да гадаем какво ще се случи, а информацията до сега само раздразва любопитството...

Някой да има идея къде ще качат първо торента за 1-ви епизод? В БГ ще дойде с ден закъснение.. а на мен не ми се чака толкова дълго... :)

Atlantis започва веднага след края на SG-1(имам напредвив същия ден след края на епизода). Така че ще видим какво ще стане и там. ;)

До колкото знам първото място, на което качват Stargate в България е арената. И то доста бързо го качват... до 1-2 часа след премиерата. Поне така беше с миналите сезони. Да се надяваме, че все още има много запалени хора и ще го качът възможно най-бързо. Публикувано изображение

Мда и аз така знам (за това че Атлантис е същия ден). А дано и преводачите продължават да са така бързи :help:

Ето още една "велика" мисъл от мен Публикувано изображение.

Всеки знае какво е станало на християнския празник Благовещение - съобщава се новината за непорочнонто зачатие на дева Мария. Да го погледнем от друга старана - ангел, бял, сияещ, летящ, да ви напомня на накои типове от SG1...ммммм да Древни. Както знаем от Орайте те могат да създадат дете без намесата на таткото, както направиха с Вала. И идва ред на детето - Иисус Христос. Той можел да лекува нелечими за онова време болести, после мистериозното озчезване на тялото, появата му след това.... незнам за вас ама на мен това ми бие на същински древен умрял и възнесъл се.

Ако някои се сети още такива интересни идей, моля, нека заповяда да сподели.

На адреса на gateword има доста информация за предстоящите епизоди от 10 сезон, аз писах за тях, по-пециално за 13 серия, ама гледам е останала незабелязана.

Въобще не е останала незабелязана, звучи много добре ;) Доколкото разбрах де, но мисля че схванах основното.

Ето две рекламки на новите сезони и на двата сериала. Те са от известно време вече де, ама...

http://www.scifi.com/stargate/video/

http://www.scifi.com/atlantis/

Още малкоооооо и почват филмчетата Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ами да ви кажа аз какво чух за сериала....ма на които не му се чете да не чете защото може да мусе развали кефа след това... Значи за Даниел той ще го телепортират при Вала която пък е бременна с Орайско дете което ще се роди супер бързо и също така бързо ще порасне и ще поведе армиите на Орай....за Мичъл се знае още от последната серия на 9-ти сезон, че е излетял с Ф-302 и не е на разрушеният "земен" кораб.... Само за Тиил'к и за Картър не се знае нищо ама и двамата имат договори за 10-ти сезон така, че няма как да не се спасят и те. Ами това е което знам аз ....надявам се скоро да започне и 10-ти сезон на СГ и 3-ти на Атлантис...

Ами то си има само една част на филма и след това започва сериала които се явява продължение. Обаче ако някои ми даде линк да намеря филма и да не е от дата-та че там не мога да тегля ще съм му благодарен.....щтото много ми се гледа как О'ниил сритва за***ка на РА

Хора излязъл е трейлър за 10-ти сезон на SG1,но за жалост не знам къде да го кача.Казва се ,че щяло да има някаква серия със зомбита и ,че Джак О'Нийл щял да играе няколко епизода във Атлантис.

Моя грешка.То не е било трейлър, preview към 10-ти сезон.

И Хатор не разбрах на кои адреси мога да те намеря :computer2:

Още само 6 дни! :rolleyes:

Само за Тиил'к и за Картър не се знае нищо ама и двамата имат договори за 10-ти сезон така, че няма как

да не се спасят и те.

Ами Картър беше в космоса, а Тиил'к на онзи Ха'так на Алианса...

Все ще се оправят двамата някак... :)

xanibal координати за връска с Hathor тук.

Ами според мен Картър както е в космоса някой от нашите кораби ще я вземе, а на Тийл'к ха'така сигурно ще оцелее и ще се измъкне с него.

5 Days Left

Ами с азгардския кораб какво стана? Не помня смъкнаха ли го, или се измъкна... По-вероятно е азгардите да вземат Картър... Нашите като опитаха, зензорите им не можаха да я засекат заради Хипергейта ( :wors: ), предполагам ония малките няма да имат такива проблеми.

Хатор я намерих.

Ако ви интересува още ето линка към филмчето за 10ти сезон на Старгейт: http://varna.hopto.org/tr/details.php?id=6...6a19292043d2d2a

В арената го има също, но е 2 пъти по-голямо. Предполагам, че е от качеството.

http://www.######/details.php?id=49497

1 Day Remaining!!!

Редактирано от Forgotten_Evil (преглед на промените)

Всъщност целия филм трябва да е доста по-малък,защото като свърши филма,той почва отначало.

Ако ви интересува още ето линка към филмчето за 10ти сезон на Старгейт: http://varna.hopto.org/tr/details.php?id=6...6a19292043d2d2a

Ами аз там не видях кадри които да не са ми познати... Май нищо не показаха от 10-ти сезон Публикувано изображение

Обаче казаха, че ще видим Фърлингите... Мисля си дали няма да има съюз между трите велики раси(Азгард, Нокс и Фърлингите) със Земята, и по този начин да победят Ораите??

Макар че се съмнявам Нокс да започнат битка. Нали са си миролюбиви...

Е, най-вероятно утре ще можем да гледаме 1-ви епизод...

Поне в превюто видяхме дъщерята на Вала... Доста красива ми се стори(въпреки лошото качество :) )...

Мисля си да подредя всички актриси участвали в Stargate в една калсация :wors:

Приканвам момичетата да направят подобна, но съставена от мъже :wors: А и да си дадат мнението за дамската"компилация"! Публикувано изображение

В аренабг ги сложиха преди малко(SG-1 и Atlantis), който има акаунт да влиза и да дърпа. Публикувано изображение

Ае честит 10ти и 3ти сезон... дано да са още по-яки от предишните. :nono:

Най-накрая аз ся ше ги друпна...е малко със закъснение ама какво да се прави ...изпити и други такива гадости нали знаете няма отърване от тях.....но няма значение сега ще ги сваля и ще им се накефя максимално... Малее колко много хора са почнали да го свалят .....еми то се и очаква до някъде то просто според мене Stargate си е най-добрият Sci-Fi...просто няма друг такъв Еи ся ше видим какво става с Картър и със Тиил'к...

Айде обсъждайте епизодите. Наистина не мислех,че корабите на Орай са толкова силни.Наште хора ги гърмяха със сичко дет имат,но нищо не им сатава на тея кораби.А пък на Вала детето какво е мощно. :speak: Мисля,че Древните ще дойдат и помогнат с унищожаването на корабите,но ме съмнява,че Чулак ще е невредим до тогава. Някой да знае кога излизат другите епизоди ?

Редактирано от xanibal (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.