Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Ето тук пише:

http://www.gateworld.net/

И аз съжалявам, но е истина... Публикувано изображение

Новите епизоди почват март месец. Публикувано изображение

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе четох някъде, че ще ги излъчат по някаква телевизия тази година още май към края на ноември, ама кога точно... :down: По точно за Атлантис става въпрос, а за SG-1 е по неясно, но все ще се чака Публикувано изображение

В Канада епизоди 11-ти и 12-ти на Атлантида ще бъдат давани съответно на 21 и 28 ноември. :)

http://www.sg1archive.com/broadcast.shtml

Тук става въпрос за 11 и 12 епизод на 2-ри сезон. Публикувано изображение

Уви!

Тук става въпрос за 11 и 12 епизод на 2-ри сезон. Публикувано изображение

Уви!

Хм, наистина. Но пък за сметка на това ето тук (мнението на DougCuk в края):

http://www.sg1archive.com/forums/index.php?showtopic=13337

ни дават надежди, че следващият епизод на Атлантида ще бъде още на 23 октомври, понеделник, т.е. само след 14 дена.

Да... Обаче! Става въпрос само за Atlantis и за SG-1 няма нищо... Не, че ще се сърдя ако го гледам, но искам и SG-1 да пуснат. А и не се знае дали няма да направят някаква промяна в графика през тези 2 седмици (съмнявам се но е възможно) и да ни прецакат много грубо... Ще изчакаме до 23-ти(или по-скоро до 24-ти) и ще видим какво ще стане. Само да не се получи: ;):lol6:

Хей, хора имам нужда от малко помощ.

Преди доста време ниакои от вас беше пуснал линкове за разни SG

екстри и сред тях бяха "SG-1 interactive" и "Atlantis Interactive" CD

нещо си..Пуснах ги да се свалят, но очевидно съм роден под адски

нещастна звезда(може би онази,която Сам взриви....) защото се

свалиха до 99 % и замръзнаха Публикувано изображение

Въпроса ми е някой знае ли откаде другаде мога да ги сваля,

защото аз никаде не ги намерих... Публикувано изображение

Мерси предварително!

П.п. Jаnus, прегледах онзи линк и изглежда си прав...Ще гледаме

поне един-два епизода на Atlantis преди зимата.Не че е кой знае какво,

но поне ще видим дали Джак оцелява...Макар че като го знам какъв е

със сигурност ще оцелее.И ще се смее. :help:

А, и още нещо - ако някой може да ми даде линк за МакГайвър ще му бъда много благодарен! :wors: Линковете за арената не работят!

Току що погледнах на сайта на канадската телевизия www.moviecentral.ca — изглежда ще чакаме до догодина само за SG-1. Според разписанието, което са обявили до момента, ще излъчват новите епизоди всеки понеделник от октомври и ноември. Това значи, че ще има поне още 4 епизода след втората част на „Завръщането“ (23 октомври) , а ако продължат по същия начин и през декември (засега още не са обявили програмата) — значи ще изгледаме всичко от този сезон още преди края на 2006. :clap:

Най сетне успях да гледам последния (10-ти) епизод на SG-1 и вече ме е яд, ама много :speak: Как ще изчакам толкова време да им се не види... Знаех че ще стане нещо такова, ама пусто любопитство да гледам серията... Публикувано изображение Поне Атлантис ще гледам де, ама... някакси другото ми е по любопитно... :help:

Дано няма забавяне с излизането на епизодите. Тъкмо когато ми стана най-инетресно и епизода свърши. Някой да знае дали щи излязат трейлъри за епизодите ?

venisha, спешалите към сезоните ги ъплоадвам аз, но в момента нямам интернет в нас... А са теглени толкова отдавна, че не помня кой беше торент сайта.... Съжелявам!!! Скоро вече ще мога да ги ъплоадвам отново.

Сега относно кой сезон кога се завръща по екраните...Това е от официалният сайт на Sci-Fi

"September 29, 2006

Onward and upward

Hi everybody... Just a quck blog to say bye for now. I hope you enjoyed the first half of the season. We'll be back in the Spring to pick up where we left off, and to produce at least another 20 episodes of Atlantis. Cheers and have a great winter!

Posted by Alex Levine at 11:11 PM"

Накратко официално са обявили, че Stargate SG-1 ще се завърне официално през пролетта, а що се отнася до Stargate:Atlantis е предвиден продуцирането на поне още 20 епизода.

От друга страна току що прегледах и www.tv.com, те до сега не са давали погрешна информация, което ме поразтревожи...Там стартираща дата за новите епизоди на Stargate SG-1 няма, но за сметка на това е обявено, че следващият епизод от поредицата на Stargate: Atlantis ще бъде излъчен на 02.03.2007г. Крайно неприемливо за всички фенове си мисля... Надявам се режисьорите да не са се изчерпали нещо и да не претупат финала на един от най-великите Sci-Fi сериали....

Редактирано от Hathor (преглед на промените)

Значи най-лошите ни страхове се сбъднаха... :baby:

Прекалено голяма почивка ще направят. Надявам се за извинение да направят 11-ти сезон.. :yanim:

А до март ни остава да преизгледаме сериите до сега Публикувано изображение

p.s.: Какво стана със срещите в Skype??

Редактирано от Sun Ce (преглед на промените)

Ами срещите зависят изцяло от вас... Ако се разберете ок... Аз съм още без интернет в къщи, така че отпадам от листата ...

Ами и аз не мога много много. Имам интернет, но точно вечер съм заета Публикувано изображение

За сутрин по мога ако и някой друг може...

Попаднах на някакви книжки и се чудех дали нещо ви говорят и дали си струват:

http://www.books.bg/ISBN/99548517073

http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=16762

Случайно (или нарочно :)) да сте чели някоя от тях?

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Ами не съм ги чел но ще поправя тази грешка :eek:

Hathor Честит рожден ден!

Публикувано изображение

Дай после отзиви :)

Ауууу, голям съм идиот. :doh:

Честит рожден ден и от мен, Hathor Публикувано изображение и нали знаеш - аз те забравих, зло да те забрави.

Наздраве :beer: Ще пийна едно и за теб ;)

Публикувано изображение

И аз се присъединявам към молбата за спешълите :clap: и ще чакам смирено Хатор да си оправи интернета. п.п. Честит рожден ден на патерица! :wors:

Йеее, Мерси страшно много ... трогната съм. Що се отнася до книгите... като си платя наема и ако ми останат пари може и да си ги купя, пък ако ще да са и най-голямата измислица :) После задължително ще има отзиви :) Хех... Иначе относно интернета.. да надявам се да мога скоро да го пусна....

Хубаво е филмчето, веселяшки направено.При това доказва че Старгейта не

е просто една измислица, а теоретична физика! :) Тоест възможно е,но ние просто

още не сме достигнали до това технологично равнище.

Между другото 23 октомври мина и замина,така че наистина ще има да си

чакаме новите епизоди чак до март месец. Публикувано изображение

Хатор,ЧРД на няколко патерици.Нали знаеш кво казват хората - по-добре късно

отколкото никога :)

От последния ми пост насам се случиха доста неща.Например реших да видя

какво толкова представлява Battlestar Galctica и..... Просто се оказа че това

наистина е един от най-добрите сериали,заедно със Старгейт...Viper-ite са

наистина култови ;)

Ами толкова от мен за сега!

П.П. Janus наистина съжалявам че не се оказа прав... Публикувано изображение

За края на ноември нещо се говори (за Атлантис): http://www.moviecentral.ca/cgi-bin/schedul..._HD.cgi?F19030s

А дано :wors:

И още:

Новото е че Space почва да излъчва 10ти сезон на SG-1, така че втората част на сезона я чакаме късен януари, а не среден март по SciFi, но пък от друга страна английския Sky One би трябвало да я излъчи късен декември/ранен януари.

Стискам палци Публикувано изображение

Вижте това:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Източник (на всичко): форума на subs.unacs.bg и в частност Insaneboy.

emi as si namerih edna ot knigite v databg predlagam i vie da napravite sashtoto osobenno tezi deto imat laptop.... men mi e udobno da 4eta ot nego a tezi s personalnite ami... malko po mlako ;)

Аз лично не мога да чета от компютър бил той лаптоп или не Публикувано изображение Е, ще се прежаля де ако ми харесва, но предпочитам да ги намеря на хартия. Засега чакам отзиви :wub:

ПП. По добре пиши на кирилица.

ППП. Най-сетне гледах филма на Discovery и много ми хареса. Има обаче нещо, което не ми е съвсем ясно. Там казват, че Старгейт вдъхновава астронавтите да станат такива. Все ми се струва, че е по вероятно да се вдъхновят от Фарскейп. Струва ми се, че за тях е по-близо, все пак там главния герой беше астронавт... как мислите?

П4. Ето още един адрес за подкрепа на SG-1 (който иска де, има и други): http://www.agentdvdonline.com/agentdvd/v42...ex.cvn?ID=10059

П5. Ето три симпатични гифчета:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Източник

Тая тема нещо съвсем умря Публикувано изображение

ето и най-новият спешъл за Старгейт - Ten Years Of Stargate SG-1

Благодаря на ъплоадера!

http://www.sab.bz/details.php?id=22703&hit=1

Не е нищо ново, като идея, коментари от стари сезони и повечето клипове от YouTube, събрани в едно.

Излъчен е наскоро по телевизия SPACE, а скоро свършва почивката на канадската телевизия и на 20ти вероятно (ако не 20ти, то 27ми е сигурен wink.gif ) ще има нова Атлантида

:whist::P:clap:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.