Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Имам един въпрос.Откъде мога да намеря плюшена играчка Тор(сещате се за кой говоря надявам се :) ) Много ще съм благодарен ако някой може да ми каже,защото една приятелка ( :) ) скоро има рожден ден и е голяма фенка на Тор (Тор знае!). Мерси предварително! :wors:

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение За пръв път чувам, че има такова нещо Публикувано изображение

Мен също много ме интересува та... ако някой знае да не си трае :)

ПП. Всъщност ти за България ли говориш? Защото ако е така... много силно се съмнявам, че ще се намери нещо Публикувано изображение

Аз съм я подписвала. Пак я подписах де с друг и-мейл, но силно се съмнявам, че ще има полза Публикувано изображение

също така може да погледнете този сайт

Хахаха Публикувано изображение:) гласувайте в анкетата в дясно и вижте резултатите..Обърнете внимание кой е третия най-популярен отговор!! Публикувано изображение;)

Редактирано от venisha (преглед на промените)

търся комедииния сериял които сега дават по бтв какво харесвам в теб ако някои знае от къде да си го дръпна моля да пише

търся комедииния сериял които сега дават по бтв какво харесвам в теб ако някои знае от къде да си го дръпна моля да пише

http://######/browse.php?search=what+...&incldead=1

Това е в линкос, ако имаш регистрация там. Ако не - прави се за 5 минути :)

А иначе би трябвало да го има и в арена, и в бол, и в дата... Просто

напиши в търсачката what i like about you и си решаваш всичките проблеми...

П.П.Замисля се трети Старгейт сериал, с Майкъл Шанкс в главната роля :clap::clap:

За жалост обаче, май само той и вероятно Клаудия Блек ще участват в този сериал, без останалата

част от SG-1 Публикувано изображение:(Публикувано изображение

http://www.gateworld.net/news/2006/12/excl...tei_serie.shtml

http://stargate-sg1-solutions.com/blog/?p=720

Редактирано от venisha (преглед на промените)

Това за третия сериал сигурно ли е? Видях линковете, но английския ми още чака да го науча. :help: Иначе аз разбрах, че щяло да има два филма, завършващи Старгейт SG-1, ама знае ли човек. Ще видим де. Аз лично искам да има още сезони на настоящия сериал, ама... много искам.

Ами не знам дали е сигурно,но е доста вероятно... А за Майкъл Шанкс още не се знае дали ще участва, но му е било предложена главната роля :help: За двата филма се знае от известно време насам, като те няма да излизат по кината, а ще са директно за DVD. :help: П.П.Altie, ти какъв език владееш? :help:

Хммм, дано Майкъл Шанкс се съгласи. :brick wall:

А колкото до мен силно е да се каже, че владея някакъв език. Учила съм френски, даже се оправях доста добре едно време, ама пусто като не се ползва се забравя. Публикувано изображение А иначе от английския чат-пат разбирам по-лесни неща, но всичко което знам е от интернет де. Мисля да тръгна на курсове догодина, ама от колко години се каня да го направя не е истина. :magnifier:

Ами,тъй като мен няма да ме има по Коледа (в смисъл няма да съм близо до нет :rolleyes: ,

искам да пожелая на всички топла и уютна Бъдни вечер, Весела Коледа и много,много

добро настроение :P:):baby:

И също така искам да ви кажа,че макар и продуцентите на Старгейт окончателно да са

решили да погребат сериала,в полза на филми,

http://stargate-sg1-solutions.com/blog/?p=727

http://www.gateworld.net/news/2006/12/stud...g_isg-1i_.shtml

по Коледа се случват чудеса...В нашия прагматичен свят, ние, "порасналите" си мислим че

вярата на децата в дядо Коледа е глупава (в добрия смисъл на думата), но помислете си как

сте гледали на възрастните когато сте били малки и колко по-хубав е света когато там някъде

го има дядото, който следи всяка наша постъпка, карайки ни да бъдем по-добри. И в крайна

сметка не е важно дали това, в което вярваш наистина съществува,важна е самата вяра!

И накрая искам да ви цитирам един мой любим герой: "Ако всички ценяха повече забавленията,

песните и хубавото хапване, отколкото съкровищата от злато, светът щеше да бъде по-весел."

Така че, насладете се максимално на най-вълшебния празник.И ако още не сте си пратили писмото

до дядо Коледа, не забравяйте да го направите и в него да си пожелаете още няколко сезона на SG-1..

Кой знае, по Коледа стават чудеса.... :P

Мерси за пожеланията Публикувано изображение

И от мен Весела Коледа и приятно изкарване :P

А аз вече пратих моето писмо на дядо Мраз... пардон дядо Коледа да направят следващ сезон :eek:

Мммм дааа. По Коледа се случват чудеса. Казват обаче, че човек небива да бъде алчен и да мисли само за себе си. Ето защо, аз пожелавам на всички Вас, а и на безбройните фенове по целият свят да се любуват на поне още един сезон от прекрасната поредица на Stargate SG-1. Весела Коледа приятели, дано щастието Ви застигне и за напред да не можете да се отървете от него още дълги години. Приятно изкарване на празниците... Това в случай, че не успеем да се видим преди Новата 2007 година.

Btw, от преди 5 минутки съм вече с интернет и в къщи, така че можем преспокойно да се уговорим за среща в skype.... :speak:

Оооо, честито :nono: Това да не е новогодишен подарък :P

Трябва да се видим с теб да ти върна дисковете на Андромеда, досега съм сколасала да запиша само първия, така че по-добре да ти ги върна, защото с това темпо ще ги записвам поне 5 години.

Весело прекарване на Нова Година в очакване на новите епизоди на любимия сериал :)

Публикувано изображение

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Hathor,welcome back! :whist: И честит интернет! :ph34r:

Аз пак съм тук за малко,че новата година чука на вратата!

Искам да ви пожелая весело изкарване на новогодишната нощ и

новата 2007 година да ни донесе само радост и щастие! :wors:

Плюс това имам и малко инфо :P

Втората половина на 10ия сезон на SG-1 вече е обявена(братята американци

ще чакат до април :P ) и изглежда така:

http://www.stargate-sg1-solutions.com/foru...ar=2007;month=1

Stargate SG-1 10x11 The Quest Pt 2 - 09.01.2007

Stargate SG-1 10x12 Line in the Sand - 16.01.2007

Stargate SG-1 10x13 The Road Not Taken - 23.01.2007

Stargate SG-1 10x14 The Shroud - 30.01.2007

Следващите епизоди не са обявени,но предполагам,че ще излизат всеки вторник от февруари :)

Много ти благодаря за информацията Публикувано изображение

Ето нещо, което може би вече знаете, аз преди доста време го прочетох, но за пръв път ми попада линк: http://www.gateworld.net/news/2006/12/shan...er_isg-1i.shtml - става въпрос, че Майкъл Шенкс е бил в България. Кога, защо и т.н. си нямам и идея, но важното е че е бил тук. Дано му е харесало.

Честита Нова Година на всички. Желая Ви много щастие и успехи през новата година, и здраве разбира се. За къде без него? До тук с тривиалното... Това което наистина искам да Ви пожелая, а и на самата себе си..., а и на всички фенове по цял свят.... Нека новата година ни донесе късмета и щастието да се насладим на поне още един 11 сезон на Stargate SG-1. Що се отнася до Michael Shanks, в момента проучвам нещата и се надявам до довечера да съм намерила някоя любопитна клюка от гостуването му у нас или поне някоя снимачна снимчица... :)

...Що се отнася до Michael Shanks, в момента проучвам нещата и се надявам до довечера да съм намерила някоя любопитна клюка от гостуването му у нас или поне някоя снимачна снимчица... :)

Благодаря и ЧНГ и от мен на всички :)

Дано успееш да намериш нещо, много ми е интересно и въпреки че RDA ми е любимеца :yanim: и MS е страхотен :angry:

Честита нова година и от мен!!

Съжалявам за отсъствието ми, но така се подредиха нещата... Публикувано изображение

Благодаря на всички за линковете, и информацията!

Hathor честит ти net :wors: :wors: И ми е много интересно как нищо не се е чуло за посещението на Майкъл Шенкс в България?!?!!?

Не е някой мижав актьор за който никой не е чувал... Освен ако той не е пожелал да не се разчува...

А и ми е още по-интересно да ли съпругата му е била с него... (Слабост.. какво да се прави :rolleyes: )

П.П.: Няма ли желаещи за срещите в Skype??

За съжаление информацията относно идването му у нас е бих казала повече от оскъдна. И да, Michael Shanks не е звезда от малка величина, но нека се замислим къде е така. В България Stargate се излъчва официално по Нова TV за не повече от 3 сезона или май нямаше и толкова. За съжаление колкото и да се европеизираме това пак няма да ни научи, че общественото мнение трябва да се зачита повече от това на екипа... говорим разбира се за лично мнение... Но тъй като никой никога не се допитва до интересите на обикновените хора, ето защо никой не е анонсирал и идването на звезда от такава величина в България. Нищо, а силно вярвам, че ще ни се отдаде и друга възможност. В момента съм задала на няколко места, където забелязах, че има по-сериозено коментиране личността на MS, въпрос свързани с гостуването му у нас. Надявам се, че по-информираните фенове на Запад ще могат да ме насочат към по-конкретни места, където да намеря инфо и да го пусна тук... Интересно ми е също, че и на личната му страница, която е доста подробна, няма конкретно нищо за участието му във въпрсното сериалче, което всъщност се е снимало у нас. Но аз не се отказвам и продължавам да търся.

Btw, Sun Ce, честито ти завръщане. Радвамс е наистина да те видя и се надявам скоро темата и обсъжданията по нея да живнат отново. Най-малкото, че идната седмица предстои излизането на Stargate SG-1 отново на екран :rolleyes: Нямам търпение да гледам продължението.

А относно срещите по Skype, аз съм навита и все още имам номерата на всички :wors:

Редактирано от Hathor (преглед на промените)

Ами моя Skype го има в профила ми така че,като се събирате свиркайте ;)

Hathor, в България по Нова вървеше само първи сезон,макар че когато го пускаха

в prime time-a аз още не се бях зарибил.След това го повтаряха в неделя след късния

филм :) Макар че според мен не беше яко, поради факта, че беше озвучен на български,

а съвсем друго си е да чуеш ироничния тон на Джак с неговия си глас... :wors:

А сега да питам по един наболял за мен проблем :)

Може ли някой да ми даде темите по история за кандидатстване в СУ

по история,че яко съм го закъсал-имам лекциите,ама си нямам ни най-малка

идея как да си ги сглобя в тема.. Публикувано изображение:(

Ако някой ги има и може да ми ги даде,моля побързайте,че освен всичко гоня и

краен срок... :wors:

Мерси предварително! :)

За съжаление не мога да ти помогна с темите Публикувано изображение Виж из нета. В google се намират разни работи, ама май предимно се продават.

Колкото до Старгейт - по Нова го даваха минимум три пъти (два пъти по нощите) и все първи сезон Публикувано изображение Ако някой се е загледал по телевизията в сериала и няма възможност да си го търси и сваля от интернет сигурно ще е бесен, особено като се има предвид как свършва 1-ви сезон.

За skype малко ми е трудно, но ще се намесвам чат-пат като се събирате, все пак съм си вкъщи и ако е малко по късно (примерно след десет) има шанс да съм сложила детенце да спи и тогава съм ваша :)

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.