Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси, мнения и съвети за Nokia 6120

Featured Replies

няма как да го направиш...

• Отговори 194
  • Прегледи 25,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• 3 седмици по-късно...

аз така на моя се опитвах да го хакна с една програма HelloOx нещо подобно се казваше и почна същия номер..гасне и се вкл. и докато се появи работния плод пак си гасне и после пак тръгне...Форматирах го и сега всичко си е окей..незная дали има голяма връзка с твоя проблем но все пак опитай да го форматираш може да свърши работа

• 4 седмици по-късно...

Имам тази Нокийка - 6120 от около годинка. Много и се кефа и мислех, че знам ако не всичко, то поне всичко...но явно съм се лъгала. Та значи от няколко сайта (мисля че не е удобно да ги казвам да не излезне рекламация) си теглих палитри - теми. Но с времето ми омрзнаха и искам да ги деинсталирам. Не ми казвайте за мениджъра, т.к. от там не се показват всичките. Но това не е най-големият проблем. По-важното е, че всеки път, когато пускам USB-то на тела, антивирусната (Аваст 4.0 Профешънъл ;) ) ми намира червейчета. Като за начало мислех, че е някакво съвпадение и намира вирус в Нета, но вече ме набляга друга мисъл. Мисълта е, че имам вирус в телефона.Странно, като се има впредвид, че доколкото си спомням за пви път тилифоненвиус беше засечен в Испания през 2006 мисля?! Но както и да е. Та си мисля дали ще може да ми дадете някакво съветче как да мога да си деинсталрам темите, които за мен са проблема, тъй като съм ги сваляла от различни сайтове и за няколко от тях не съм сигурна за сигурността им. Та мерси предварително.

Имам тази Нокийка - 6120 от около годинка. Много и се кефа и мислех, че знам ако не всичко, то поне всичко...но явно съм се лъгала. Та значи от няколко сайта (мисля че не е удобно да ги казвам да не излезне рекламация) си теглих палитри - теми. Но с времето ми омрзнаха и искам да ги деинсталирам. Не ми казвайте за мениджъра, т.к. от там не се показват всичките. Но това не е най-големият проблем. По-важното е, че всеки път, когато пускам USB-то на тела, антивирусната (Аваст 4.0 Профешънъл ;) ) ми намира червейчета. Като за начало мислех, че е някакво съвпадение и намира вирус в Нета, но вече ме набляга друга мисъл. Мисълта е, че имам вирус в телефона.Странно, като се има впредвид, че доколкото си спомням за пви път тилифоненвиус беше засечен в Испания през 2006 мисля?! Но както и да е. Та си мисля дали ще може да ми дадете някакво съветче как да мога да си деинсталрам темите, които за мен са проблема, тъй като съм ги сваляла от различни сайтове и за няколко от тях не съм сигурна за сигурността им. Та мерси предварително.

Инсталирай си Кaspersky Antivirus на телефона и сканирай.

Ако нищо друго не помогне запиши си контактите в сим картата или картата с памет, прехвърли важните си неща на картата с памет и въведи този код от клавиатурата *#7370# Телефона става като нов. След това ако има нужда си прехвърли данните от картата в компютъра или телефона и форматирай картата с памет. Вече имате НОВ 6120c. Иначе имаше един сложен начин за триене на тези видове палитри, ама щом имаш вирус това е спасението.

Редактирано от vkg77 (преглед на промените)

Прехвърлих всички данни от тела на компютъра + тел.указател. Написах кода, който ми дадохте, но после ми изписва "код за заключване". Какъв код да пиша там? Нямам спомен да съм писала какъвто и да е код да заключване. Не става с кода ми, който изписвам за вкл. на телефона, не е и защитен код за клавиатурата (не съм го включвала).

След като не получих помощ, реших да действам сама. Прехвърлих всичките си неща на компютъра и форматирах картата с памет. Нищо. Отново си има вирус. Фабричните настройки така и не искаха да се пуснат, защото искат този код, който не съм въвеждала. Сега, т.к. и usb-то се прецака, започнах да си пращам песни от един фр. Но и тези песни, прехвърлени от неговия телефон и тез песни, които можах да прехвърля от компа, звучат до 10-15сек. и край. Изключва се и ми се показва менюто. И това със всички песни, видеоклиповете и снимките, които имам. Ще получа ли помощ?

Кодът,който ти иска е код за заключване на телефона.Ако не си го променяла по подразбиране е 12345.Значи-първо *#7370# и после 12345.Успех. Публикувано изображение

"Грешен код" .. ше ходим при чичко доктор май .. :))

има иоще един начин да го форматираш, гасиш го -задържаш едновременно *+3+зелена слушалка и го включваш, продържаваш да натискаш бутоните докато не ти поиска регионални настройки :wors:
  • 4 месеца по-късно...

След като си обнових firmware-a до v.06.01 02-09-08 RM-243 Nokia 6120c (B06.01) телефона започна да засича на видеоклипчета по-големи от 7-8 мегабайта.Освен,че изгубих бг езика си(не е болка за умиране) и игрите ми също засичат.Та искам да попитам има ли начин за downgrade ,че по нови ъпдейти няма. :) Благодаря предварително на отзовалите се :wors:

Най-новата версия е 07.10 :cool:

Edit: http://allnokia.ru/firmware/6120+classic.htm с нея съм от поне 3 седмици.

Аха благодаря!И как е , как се държи , оплаквания някакви имаш ли ?
  • 1 месец по-късно...

Имам следния проблем с допълнителната памет на телефона(Kingston 2gb).Преди няколко дена изтрих една игра и от тогава понякога ми изхвърля картата с памет(изписва грешка) и след това нея засича.форматирах телефона+картата,но проблема си остана. Пробвах с друга карта памет(Lexar 1GB) и пак се появява същия проблем,а на друг телефон си работи без проблеми.Сега мисля да си ъпдейтна фирмуеъра (Firmware),с мисълта че проблема ще се оправи.Някой,ако може да ми помогне,ще съм му много благодарен.Благодаря предварително :)

Хора имам телефон Нокиа 6120,той е с операционна система,но аз не знам кака се борави с нея. Някой който е запознат с този тип телефони,може ли да ми даде някакъв съвет в каквато и да е област свързана с тях. Иначе аз имам един много важен въпрос. Защо когато сложа картинка тип .gif или тоест движеща се картинка,тя не се движи на екрана а само в галерията когато я отварям. Направих какво ли не но на екрана отпред не мърда,а в галерията се движи. Същото става ако я сложа и на скрийн... Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете. Иначе приятно изкарване на новата година на всички,които четат тази тема сега. Леле наистина се надявам някой да успее да ми помогне :angry: Някой ще каже ли нещо по въпроса? Можете ли да ми кажете как да оправя този проблем и да направя картинките да се движат и на екрана?

Не е тук мястото на темата. Даже мисля, че не и за този форум. Модератори/Администратори да ме извиняват. Същото е на принцип-а на компютър с ОС. Ако сложиш gif. картинка за фон няма да тръгне. Абе потърси в интернет за този модел и ще видиш колко информация ще ти излезе. Ае ти луд ли си тоя телефон да е ОС. Я виж да не си объркал цифрите на модела. Я погледни тази тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=69573 :cool:

Редактирано от iordanoff (преглед на промените)

Май ти не си в час.Защо се изказваш като не знаеш Симбиан какво е. Относно въпросът за картинките така е направен софтуера.Можеш да инсталираш програми който правят това което искаш.Виж тук: http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?t=26944 в раздел Моддинг.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Здравйте!искам да попитам ако си кача на nokia 6120clasik simbion s60 3rd DEMO и него разпознае мога ли да си върна старата версия :yanim: моляви хора кажете бързо :clap::help::help::help::help:

Хора имам телефон Нокиа 6120,той е с операционна система,но аз не знам кака се борави с нея. Някой който е запознат с този тип телефони,може ли да ми даде някакъв съвет в каквато и да е област свързана с тях. Иначе аз имам един много важен въпрос. Защо когато сложа картинка тип .gif или тоест движеща се картинка,тя не се движи на екрана а само в галерията когато я отварям. Направих какво ли не но на екрана отпред не мърда,а в галерията се движи. Същото става ако я сложа и на скрийн... Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете. Иначе приятно изкарване на новата година на всички,които четат тази тема сега. Леле наистина се надявам някой да успее да ми помогне :)

Някой ще каже ли нещо по въпроса? Можете ли да ми кажете как да оправя този проблем и да направя картинките да се движат и на екрана?

мисля ,че си е от самия модел на телефона и при мен е така

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.