Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси, мнения и съвети за Nokia 6120

Featured Replies

Надежден телефон до 400 лв - Nokia N73 (тук съм дал МЕ)...Относно 6120-то мислих и аз да го зимам докато не видях N73-то засефа обмислям него да взема освен ако не реша да събера пари и да взема нещо по-скъпо.Вземи нещо хубаво за повече пари да ти е мирна главата ;) Аз поне така мисля ;) Поздрави , trabant4e!

• Отговори 194
  • Прегледи 25,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Смятам, че си заслужава, имал съм доста ядове с една 6288 докато я накарам да свикне с miniSD, която не е на Nokia. В крайна сметка не свикна.

Ами със сигурност ще си взема тела до 3-4 седмици и започвам да се чудя искам да си взема 2 GB карта защото мисля че е 1 GB ще ми е малко мисля да си взема San Disk или ако толкова не намеря San Disk евентуално мислех за Kingston.Дали ще вървят добре на тази Нокиа.Аз преди една седмица бях в магазина и го разгледах.Там пишеше че тела може да се слага карта до 4 GB.

Смятам, че си заслужава, имал съм доста ядове с една 6288 докато я накарам да свикне с miniSD, която не е на Nokia. В крайна сметка не свикна.

Човека е казал - ако картата е Нокиа няма да имаш проблеми , а SanDisk (или някой друг производител) ще сече в известна степен. Но картите на Нокиа са бая по-скъпи от тези на SanDisk. От линка виждам че цената на 1GB microSD Nokia = 4GB microSD SanDisk. Ти си решаваш дали ще е качество или количество.

Редактирано от Rаzor (преглед на промените)

Може ли някой да ми даде някой клип който е правил той с телефона си.Ако може и някоя снимка.Ако имате дайте и нощни снимки!!!

Силно се съмнявам да сече, това е мит, който беше реален при 6230/6230i. Новите телефони са много по-бързи и този проблем е избегнат.

Реален трънки.2 години имах 6230i оригиналната излезе дефектна и само с карти на други производители работеше - нито веднъж не засече.Сегашните ми Нокии - N73 и N82 също работят без грешка: Едната с Transcend а другата с San Disk.Между другото 6120 не може да работи с MicroSDHC така че само до 2 гб максимум.

Реален трънки.2 години имах 6230i оригиналната излезе дефектна и само с карти на други производители работеше - нито веднъж не засече.Сегашните ми Нокии - N73 и N82 също работят без грешка: Едната с Transcend а другата с San Disk.Между другото 6120 не може да работи с MicroSDHC така че само до 2 гб максимум.

6230 ставаше бавен с 512, а с 1 GB направо издишаше - не прочиташе някои файлове, показваше че липсва мемори карта и като цяло браузването по файловете беше забавено. 6230i е тромав телефон и без мемори карта, софтуера му е с мудни реакции. Това, че ти не си имал проблеми не значи, че цялата серия телефони е перфектна и работи с картите на всички производители.

Има едно нещо което се казва фабрични характеристики.6230 беше даден да работи с максимум 128 Мб а 6230i едно от модернизираните му неща беше че можеше да работи с цели 512 Мб. ;) Това не значи че не можеха да работят с по-голям размер ама не толкова добре.Освен това който и да е телефон като му напълниш картата до дупка ще бави.

Искам да попитам видях в един сайт, че ако си взема друга карта с памет която не е оригинална за Нокиа много засичало и искам да попитам кои са оригиналните карти с памет на Нокиа?

Не би трябвало това сигурно е писано с рекламна цел да им се купуват картите.Както казах по-горе би трябвало да няма проблем само да не си вземеш някоя от хептен куча марка.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Ами пак казвам мисля да си взема San Disk или Kingston мисля че те не са от кучите марки :(

Има едно нещо което се казва фабрични характеристики.6230 беше даден да работи с максимум 128 Мб а 6230i едно от модернизираните му неща беше че можеше да работи с цели 512 Мб. ;) Това не значи че не можеха да работят с по-голям размер ама не толкова добре.Освен това който и да е телефон като му напълниш картата до дупка ще бави.

Само за протокола ;)

Link

Искам да попитам докато се играят игри без значение какви може ли да се намаля и да се увеличава звука от копчето отстрани? Също нали дисплея е 240х320 а не помалък? Вътрешна Памет 35 мб ли има или е различно на всеки апарат? На колко Мхз работи процесора? За други неща в момента немога да се сетя.Интересуват ме щот след седмица го взимам !!!

Тук пише всичко:

http://allnokia.ru/catalog/nokia-6120+Classic/

Звука може да се регулира по време на игра само в настройките на играта.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Много благодаря на всички които се отзовахте в темата.В Петък ще си купя телефона.Още веднъж ви казвам БЛАГОДАРЯ.Ако има нещо което ме заинтересува по за напред отново ще пиша тук.Благодаря Ви !!!

Здравейте.Преди 5 дена си взех Nokia 6120 Classic.Нямам никакви проблеми до сега.Сега искам да си изкарам картата с памет.Натискам да изкарам картата ама като хвана да я издърпвам не иска да излиза.Дали трябва да дръпна по-силно?Кажете как да я изкарам точно?

Здравейте.Преди 5 дена си взех Nokia 6120 Classic.Нямам никакви проблеми до сега.Сега искам да си изкарам картата с памет.Натискам да изкарам картата ама като хвана да я издърпвам не иска да излиза.Дали трябва да дръпна по-силно?Кажете как да я изкарам точно?

При повечето телефони, които съм пипал до сега картата трябва първо леко да се натисне навътре и после "скача" сама навън.

Значи имам проблем.Немога да си изтрия темите които съм качвал на тел-а.Някой може ли да ми каже как да ги изтрия?

Menu -> Settings -> Data mrg. -> App. mrg. - Тук се намират всички инсталирани приложения, включително и темите. Заставаш на желаното приложение и натискаш "С".

Menu -> Settings -> Data mrg. -> App. mrg. - Тук се намират всички инсталирани приложения, включително и темите. Заставаш на желаното приложение и натискаш "С".

Да Да знам аз от там до сега трих обаче имам още които там не ги пише а ги има в тела.Незнам от къде да ги изтрия!?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.