Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси, мнения и съвети за Nokia 6120

Featured Replies

някои който я има или имал би ли казал дали и държи батерията . прави ли хубави снимки и мп3 ките чуват ли се добре :help wanted3:Публикувано изображение

• Отговори 194
  • Прегледи 25,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Привет. Наскоро се сдобих с телефончето. Батерията не е особено издръжлива, но след първите 4-5 зареждания се пооправя и става по стабилна. Ако много го ръчкаш и за един ден може да я изхабиш. Иначе се води до 250 часа работа в стендбай. Отностно снимките - не е телефон направен за снимки на затворено, появяват се едни зелени линии. Кофти. А mp3-ките си вървят перфе. Само че хендсфрий-то което върви в комплекта не струва, но това се оправя с преходник и слушалки Сони. :) Виж в темата ми по-надолу, пише още неща. Също така скоро ще направя едно видео ревю, до 2 дни на 6120.zxq.net ;)

Привет. Наскоро се сдобих с телефончето. Батерията не е особено издръжлива, но след първите 4-5 зареждания се пооправя и става по стабилна. Ако много го ръчкаш и за един ден може да я изхабиш. Иначе се води до 250 часа работа в стендбай. Отностно снимките - не е телефон направен за снимки на затворено, появяват се едни зелени линии. Кофти. А mp3-ките си вървят перфе. Само че хендсфрий-то което върви в комплекта не струва, но това се оправя с преходник и слушалки Сони. ;) Виж в темата ми по-надолу, пише още неща. Също така скоро ще направя едно видео ревю, до 2 дни на 6120.zxq.net ;)

Изглежда добре телефона, а сигурно е и добър?Все пак е Нокия...

някои който я има или имал би ли казал дали и държи батерията . прави ли хубави снимки и мп3 ките чуват ли се добре :)Публикувано изображение

За батерията

Батерия

Батерия Li-Ion (BL-5B)

Капацитет 820 mAh

Време на разговори 3 ч.

В режим на готовност 250 ч.

Поне това пише за нея в нета ;)

Добавям също, че не е нещо кекаво, така да се каже. Стабилно телефонче. Като го хванеш няма изпускане. И въпреки това много стилен ;р Препоръчвам горещо. Но на кутийката все пак пише с микроскопични букви "Не е за индианци". Симбиан е по-сложен от обикновенния софт по телефоните. Поне според мен де. =р Кажи ако още нещо те интересува.

6120 е посредствен телефон. 6120 Classic е смартфон и това е съвпадение в числото. От оптика с лещено зърно, да се очаква снимки е все едно баба ми да роди. Много шум, много зърно. За нощни снимки забравете, макроснимки тоже - толкова може. Зумът също е някаква перверзия. Снимките тук са да удариш една ракия, да запееш "Детелини" на Лили Иванова и някой авер до 2м да те цели в кадър. Слушалките са ужас. От "жълти" слушалки повече не може и да се очаква. Маниаците си ги заменят с нещо по-истинско. Съвсем сериозно заявявам, че има батерия на радиоактивен разпад за телефон. Слагате една такава и забравяте. Гаранция 100г енергия, а дотогава я вие, я телефона ще сте направили такла.

айде и аз да си кажа за телефончето впечатленията ми от едномесечното му използване,първо за батерията това е смартфон има 390мхц процесор и голям дисплей което оказва най-голямо влияние трудно издържа повече от 3 дни с едно зареждане,симбиана е последната версия 9.3,плеъра е отличен но трябват други слушалки за него,камерата е посредствена,но на открито при подходящи условия прави добри снимки,картата с памет е със "гореща смяна" сменя се без да се изключва телефона потдържа до 2гб но го товари доста най-голямата карта,дизайна е отличен тънък ляга идеално в ръката,но...неиздържа на удар при първото изтърване от 1м височина телефончето ми се повреди,прекъсна говорителчето за разговор...което е много жалко и сега е на ремонт,това е слабо място и на други модели. :P

• Автор

е да това е лесно но бих изкал някои които ги е имал и да каже - и + на ГСМ-ите ;) П.П Rx-Ende мерси за информацията и за помоща :)

Редактирано от stopz (преглед на промените)

Миии, ок: 6120 classic: +3G +лек, тънък, пич +2" 320х240 дисплей с 16 Млн. цвята +Symbian 9.2 s60v3 +Mini USB +Видео записване QVGA (320x240) +Бърз 369 Mhz процесор ;р -Слабичка батерия (Li-Ion 890 mAh (BL-5B)) -Не особено добра камера N72 му липсват горните плюсове просто. С по-силна батерия е (Li-Ion 970 mAh (BL-5C)), но е със Symbian 8.1 s60v2 което вече поостарява. Да не говорим за дисплея. Когато си 'набелязвах' какъв трябва да е следващия ми телефон 320x240 беше задължително изискване заради количеството информация, което може да побере. Ако имаш още въпроси - кажи ;]

Редактирано от Rx-Ende (преглед на промените)

Искам да да знам Nokia 6120 classic подържа ли .sis формат,защото мисля да си купувам и за това Помогнете ПЛС :wors:

Редактирано от lz4jw (преглед на промените)

Искам да да знам Nokia 6120 classic подържа ли .sis формат,защото мисля да си купувам и за това Помогнете ПЛС :wors:

Да.

Преди няколко дена си взех такава нокиа .. и ми е 1-ви такъв телефон ... със симбиан и т.н. и не съм много на ти с нещата.. но пробвах няколко начина със самия инсталатор за нокиа да инсталирам програмки .. неставаше .. пробвах да ги кача на телефона и от там да ги инсталирам някак си .. но пак нестава.. изписваше ми че неподдържа този формат или нещо от сорта.. изключих и там онлайн проверката ли как му се викаше когато я изключих тогава си инсталирах 2,3 теми на телефона.. но за прог... нищо Публикувано изображение .. някой по запознат да помага с други варианти .. и то подробни ако може :speak: като за първолак

Софтуера, който искаш да инсталираш трябва да е за SymbianOS 9.2 S60v3. Повечето програми представяни, че са за Symbian 9.1 също стават за твоя (моя) телефон. :) Също така програмите писани на JAVA също се поддържат. Както и JAVA игрите. Честито за телефончето! Аз съм много доволен, като изключим 2-3 бъгчета, които очаквам да са оправени в следващата версия на софтуера.

• Автор

Донесаха ми телефона но.. когато го включа ми изписва Phone start-up failed.Contact the retailer. Някои да ми каже как да го оправя плс Нокиа 6120 е Публикувано изображениеПубликувано изображение

Направо го носи към сервиза за преинсталация на софтуера... То щом не може да зареди, значи не може и да се ресетне. Публикувано изображение

донесаха ми телефона но.. когато го вклуча ми изписва Phone start-up failed.Contact the retailer. някои да ми каже как да го упая плс Нокиа 6120 е Публикувано изображениеПубликувано изображение

Имам същия...супер е тела.. Сега за тва отиди на нокиа.бг или се обади веднага на продавача от които е зет неква фабрична грешка ше да е .... кофти... Публикувано изображениеПубликувано изображение:)

Включи телефона и същевременно натисни комбинацията от зелена слушалка + цифрата 3 + *,докато зареди.

Редактирано от plokijuhyg (преглед на промените)

• Автор

plokijuhyg Мерси много. Стана както ми каза. Направо много ти благодаря ама многоо мерсииии..... Трябва да те черпя бира. И да научиш правописа.

Включи телефона и същевременно натисни комбинацията от зелена слушалка + цифрата 3 + *,докато зареди.

Това не го знаех! Пък и щом е проработило, значи е полезно! Благодаря и аз, plokijuhyg!

П.П.: Това нещо като РЕСЕТ по време на включване ли прави?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.