Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси, мнения и съвети за Nokia 6120

Featured Replies

Когато има такива проблеми можете да правите мастер ресет, както е описал колегата по-горе. Това наистина действа, но ви препоръчвам, да извадите картата с памет, за да не загубите данни безвъзвратно. Данните в телефонната памет се изтриват. Не трябва да пускате 3-те копчета докато не видите екрана да светне да ви попита за град или по-точно local area май беше. Преди време бях се накачил с един вирус и нищо не ме спаси освен мастер ресет-а. ;)

• Отговори 194
  • Прегледи 26k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

plokijuhyg Мерси много. Стана както ми каза. Направо много ти благодаря ама многоо мерсииии..... Трябва да те черпя бира.

Радвам се,че помогнах. ;)

troi4o, за кои бъгове говориш? a_l_k_o_h_o_l_i_k_a, .sis или .sisx формат е за симбиан. Ако ти изпише, че срока на сертификата е изтекъл просто върни годината на 2006, инсталирай и след това без проблем пак можеш да я върнеш на 2007 (2008 :Р). През Nokia PC Suite също може да се инсталират приложения на телефона, до колкото знам =)

При мен има бъг в датата на телефона. Всяка събота и неделя през нощта се връща с един ден назад. Това се проявява при формат на часовника 24h, при 12h-am-pm работи уж нормално. Но току що видях на едно място, че и при настройка на аларма за работните дни също прави номера с датата. Другия бъг е в интерфейса. Има разминаване в тапета (измества се в ляво) зад шорткътите на Active Standby-а. За друго не се сещам в момента. Някои хора имали проблеми с bluetooth-а при ползване на Интернет през телефона. Това не мога да го потвърдя. Общо взето е това.

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

• Автор

Мерси на всички за помоща.Таман се бях отчаял,пък и таман ми го донесаха.Pазопаковам и не трагваше.И са обадих на сайта от които го поръчах и ми казаха да го вращам пак в София...но благодарение на plokijuhyg не се стигна до там ;) П.П Пак благодаря.. :speak:

Редактирано от stopz (преглед на промените)

• Автор

Еми да смарт е но неска изках да си кача някои тема .sis но пише инсталациаята на... не се поддържа.Ако някои знае как да го управа да ми каже плс :P .

Ами .. пробвах какви ли не формати .. но главно сис ... или ми изписва че е изтекъл срока .. но това рядко .. но повечето случай .. пише че не подържа този формат ли нещо такова.. или неможе да го инсталира ... :S ? пробвах и с инсталатора и .. пробвах да ги кача и от там да ги инсталирам някак си .. обаче ми излизат като червени квадратчета и ... така Публикувано изображение

Редактирано от a_l_k_o_h_o_l_i_k_a (преглед на промените)

За Symbian 9.1/9.2 приложенията са .sisx За S60 v2 са .sis Простичко казано, за твоята 6120 търсиш .sisx файлове.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

аа мерси мъжки :) .. ся ще пробваме с 2,3 програмки sisx . обаче сега си инсталирах .. програмки .сис и се инсталираха даже ?! .. а да ми предложиш някоя програмка за аудио и някоя за видео .. на фулл скрийн да не сече като риъл плейъра.. и .. например "lcg jukebox" която е за аудио .. мисля :P

Редактирано от a_l_k_o_h_o_l_i_k_a (преглед на промените)

За видео няма спор лидера е Smart Movie. Нямам версия за S60 v3 иначе щях да ти дам линк. Потърси по нета има доста места от където можеш да я свалиш.

SmartMovie 3.41 [Nokia (S_60 3rd edition)]

Разгледай тази тема за програми.

Това и аз ще го пробвам! Аз по принцип ползвам CorePlayer, той пуска всичко.

Това и аз ще го пробвам! Аз по принцип ползвам CorePlayer, той пуска всичко.

И аз ползувам CorePlayer, но има два недостатъка:

1)Ако се излъжеш да смениш езика на програмата на български, тя става на маймуница и трябва да се преинсталира (освен ако не се сетиш какъв е пътя до language настройката).

2)Не чете субтитри на кирилица, за разлика от SmartMovie.

• 2 седмици по-късно...

Всичко каквото е за Symbian 9.1/9.2 би трябвало да ти тръгне. Потърси с Гугал, ако и тука почнем да пускаме ще стане супер боза раздела.

• 2 седмици по-късно...

Това, че с програми ще превърнеш телефона в швейцарско ножче е важно да се знае, коя е царицата.

Phone Guardian

Рhone Guardian е софтуер осигуряващ защита против кражба на мобилен телефон с Операционна система Symbian от Series 60 v3.

В случай на забравяне или открадване, Phone Guardian ще Ви позволи от разстояние да заключите мобилният си телефон с изпращане на блокиращ SMS.

Веднъж заключен мобилният телефон не е възможно да се използва от крадец или да се дейнсталира софтуера Phone Guardian, като по този начин Вашата информация остава запазена, както и мобилният Ви телефон. С изпращането на SMS с парола можете да отключите Вашият мобилен телефон.

Phone Guardian изпраща автоматично SMS на предварително въведен номер(различен от Вашият), информация която спомага за откриването и залавянето на крадеца!

Възможности на Phonee Guardian:

Заключване и отключване от разстояние с изпращане на заключващ- отключващ SMS

При поставяне на различна от Вашата SIM карта или изпращане на заключващ SMS Phone Guardian се активира (заключва мобилният телефон и издава звук на полицейска сирена)

Изпраща се специфична за всеки оператор информация за локализирането на мобилния апарат включително SIM(на поставената чужда карта), IMSI (международен идентификатор сбор от SIM и IMEI) и CellID( координатите на клетките в които обхват е мобилният Ви телефон) на посочен от вас мобилен номер(различен от Вашият)

Опцията за полицейската сирена може да бъде активирана или деактивирана от потребителя

Дейнсталацията е възможна само с парола

Заключването на телефона не се влияе от рестартиране на мобилният телефон

Един ден може да береш ягоди. Телефонът да се изплъзне и бъде намерен след време от текезесар. Той слага нова сим-карта и се дъни, а ти разбираш, че телефона ти е жив.

• 3 седмици по-късно...

Искам да попитам как да си премахна темите които не ми харесват от тела .. щото нестава да натиснеш C-то и да се деинсталира темичката Публикувано изображение и .. 1 игра не иска да се махне ... ?! пише грешка при премахването или нещо от сорта..

Искам да попитам как да си премахна темите които не ми харесват от тела .. щото нестава да натиснеш C-то и да се деинсталира темичката Публикувано изображение и .. 1 игра не иска да се махне ... ?! пише грешка при премахването или нещо от сорта..

Еми пробвай през USB-то. Като влезеш през софтуера влез в телефона и от там на темата, играта и delete :P

Влез в Menu -> Settings -> Data mgr. -> App. mgr. и от там деинсталирай това, което искаш. Темите, които са вградени в софтуера не могат да се махат. Поне не и без да си разбъзикаш телефона.

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

не вградените.. аз където съм си слагал ... и играта неможе да се махне.. пък някой теми там мисля ги няма..

По принцип в списъка влизат всички инсталирани от потребителя програми, теми и др. Не знам ти как си слагал допълнителните теми, за да не се появят там.

не вградените.. аз където съм си слагал ... и играта неможе да се махне.. пък някой теми там мисля ги няма..

Защо пишеш с многоточия?:)Да не би ,когато си поставял темите и играта да си бил празнувал Трифон З(Н)арезан?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.