Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси, мнения и съвети за Nokia 6120

Featured Replies

Защо пишеш с многоточия?:)Да не би ,когато си поставял темите и играта да си бил празнувал Трифон З(Н)арезан?

ГяХяХаха... не фе пич .. просто ..дДЗз )де да знам( ама работата нестаа.. Публикувано изображение~~ помогни на мене .. аа и .. ако прецакан софтуера нещо на тела как мога да го пренсталирам :P без да му стане нещо .. в смисъл Публикувано изображение лесно ли ставА ?

• Отговори 194
  • Прегледи 25,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

При твоя случай моя съвет е сервиз!;)Макар че какво ти пречи,че не можеш да махнеш няколко теми и една игра-те не заемат много памет!

Искам да попитам може ли да се сменя цветя на буквичките .. мога ли да си махна логото на оператора .. и ако се сетя още нещо ще попитам после :)

Искам да попитам може ли да се сменя цветя на буквичките .. мога ли да си махна логото на оператора .. и ако се сетя още нещо ще попитам после :huh:

Ето виж тук съм постнал нещо!!! Публикувано изображение

А искам също така да попитам.. защо с "Nokia PC Suite" като си конвертирам песничките и всяка песен става в отделна папка .. неможе ли всички в една.. или с някаква подобона програмка .. ? Публикувано изображение и .. кажете ми за какво служи тоя "QuickOffice" защото незнам ... искам да чета книги на телефона а трябва през файловия мениджър .. и .. някой ми излизат на маймунки и нищо не се чете... :offtopic_s: хелпппп Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

мм, то зависи от темата мисля че, поне като бях с Nokia 6280 S40 базирана зависеше от самата тема дали ще се движи и какво ще се движи: иконки? уолпейпър? Сега съм с Nokia N95 8GB която е със същия софтуер (9.2 3rd) но естествено си има и малки разлики де.. та аз имам доста теми ама не съм си слагал засега такава "дето се мърда". трябва да си намериш :wors:

мм, то зависи от темата мисля че, поне като бях с Nokia 6280 S40 базирана зависеше от самата тема дали ще се движи и какво ще се движи: иконки? уолпейпър? Сега съм с Nokia N95 8GB която е със същия софтуер (9.2 3rd) но естествено си има и малки разлики де.. та аз имам доста теми ама не съм си слагал засега такава "дето се мърда". трябва да си намериш :wors:

еми аз .. уж от 1 сайтче си тегля там.. и специално избирам за моя телефон мисля.. и ... не се движат. .по принцип уолпейпъра трябва да се движи .. ама не се движи .. ти ако знаеш защо така.. или някой сайт с други теми .. дай насам да видя дали става нещо

еми мога да намеря много сайтове за теми ама като не знам коя от тях се движи и има ли такава... пробвай да си сложиш за фон някаква такава мърдаща картинка, ако става(а то би трябвало), значи можеш да си слагаш такива теми, но откъде да намериш незнам Публикувано изображение;)

аз мисля че немога да сложа мърдаща картинка за уолпейпър... пфф.. сложих картинка движеща се ама... не се мърда Публикувано изображение

Редактирано от a_l_k_o_h_o_l_i_k_a (преглед на промените)

Дори да си намериш скоро ще я махнеш за да пести ток.Ще ти се налага да си зареждаш телефона през ден.Иначе са приятни,ама само да не трябваше и телефона да е постоянно на зарядното.

• 4 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте!Искам да си купувам нов телефон и реших той да е Nokia 6120 Classic.Искам да попитам кой го има от форума и да си каже мнение.Търся телефон до към 410 лв. и искам да е Нокиа не предпочитам Сони Ериксон макар, че съм има и имам добри впечатления.Така искам да чуя и ваште мнения към телефона.Благодаря предварително!

Искам да попитам тези, който имат телефона дали наистина Този клип е направен с Nokia 6120 Classic и дали наистина приближава камерата толкова, защото в уписанието пише 4 пъти, а тука ми се виждат 8-10 пъти.Благодаря предварително.

Аз имам 6120 classic. Клиповете не са лоши, като за правени с телефон. Този в yuotube не мога да кажа със сигурност дали е от 6120 classic, но качеството е много сходно с това на клипчетата дето аз съм правил. Сега ще ти кажа какви бъгове има телефона и ти си прецени дали ще си го купуваш. - При зададена аларма или напомняне за делничен ден, при изключване на телефона в петък вечер и включването му в събота сутринта, той показва, че е петък. Много дразнещ бъг, който обезсмисля функцията на телефона да служи, като надеждно устройство за събуждане за работа и др. - При ползване на мобилен Интернет, който се предава чрез Bluetooth към компютър, връзката между PC и телефона е много нестабилна и прекъсва на всеки 4-5 минути. - Не добро уплътнение на дисплея. Влизат прах, боклуци, косми от домашни любимци и т.н. под предпазното стъкло (отварянето и почистването не е препоръчително, поради много фините щипки на панела, които се чупят много лесно). Общо взето това са най-належащите бъгове. Иначе телефонът е много добре замислен, като функционалност. Притежава един от най-бързите процесори в класа си. Разбира се, тъй като телефонът не е скъп, от Nokia не пускат обновления на софтуера, които да поправят грешките. Хората са писнали от този телефон във форума на Nokia. Аз се чувствам прецакан честно казано. Да видим сега дали новата Nokia 6220 classic ще е надежден телефон...

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

Аз имам 6120 classic. Клиповете не са лоши, като за правени с телефон. Този в yuotube не мога да кажа със сигурност дали е от 6120 classic, но качеството е много сходно с това на клипчетата дето аз съм правил. Сега ще ти кажа какви бъгове има телефона и ти си прецени дали ще си го купуваш.

- При зададена аларма или напомняне за делничен ден, при изключване на телефона в петък вечер и включването му в събота сутринта, той показва, че е петък. Много дразнещ бъг, който обезсмисля функцията на телефона да служи, като надеждно устройство за събуждане за работа и др.

- При ползване на мобилен Интернет, който се предава чрез Bluetooth към компютър, връзката между PC и телефона е много нестабилна и прекъсва на всеки 4-5 минути.

- Не добро уплътнение на дисплея. Влизат прах, боклуци, косми от домашни любимци и т.н. под предпазното стъкло (отварянето и почистването не е препоръчително, поради много фините щипки на панела, които се чупят много лесно).

Общо взето това са най-належащите бъгове. Иначе телефонът е много добре замислен, като функционалност. Притежава един от най-бързите процесори в класа си. Разбира се, тъй като телефонът не е скъп, от Nokia не пускат обновления на софтуера, които да поправят грешките. Хората са писнали от този телефон във форума на Nokia.

Аз се чувствам прецакан честно казано. Да видим сега дали новата Nokia 6220 classic ще е надежден телефон...

Значи благодаря ти, че ми казваш кои са бъговете.Ами лично аз да ти кажа много ми харесва искам да попитам за бъга за датата нали след това може да се оправи от настройките.Ами за дисплейя аз нямам домашен любимец вкъщи, а той е на двора.За прах предполагам ще се справя с почистването.И за 3-ия бъг за Bluetooth-а аз си имам директно устройство с друга програма не е страшно ще си прехвърлям неща.Искам да попитам теб дали ще е по-добре да си взема Sony Ericsson K770 или K800i вместо тази Nokia иначе аз си държа на Нокиата,но като чух бъговете и започвам да се отгазвам от нея.Ти лично можеш ли да ми препоръчах някоя друга Нокиа до към 400 лв. или друг телефон.Благодаря ти все пак, че ми отделяш толкова голямо внимание.Благодаря ти.

Значи благодаря ти, че ми казваш кои са бъговете.Ами лично аз да ти кажа много ми харесва искам да попитам за бъга за датата нали след това може да се оправи от настройките.Ами за дисплейя аз нямам домашен любимец вкъщи, а той е на двора.За прах предполагам ще се справя с почистването.И за 3-ия бъг за Bluetooth-а аз си имам директно устройство с друга програма не е страшно ще си прехвърлям неща.Искам да попитам теб дали ще е по-добре да си взема Sony Ericsson K770 или K800i вместо тази Nokia иначе аз си държа на Нокиата,но като чух бъговете и започвам да се отгазвам от нея.Ти лично можеш ли да ми препоръчах някоя друга Нокиа до към 400 лв. или друг телефон.Благодаря ти все пак, че ми отделяш толкова голямо внимание.Благодаря ти.

Бъгът с датата се проявява само когато имаш включени аларми или напомняния и си изключваш телефона през нощта. Ако нямаш включени такива, датата върви нормално. До сега от Nokia пуснаха 1-2 ъпдейта на софтуера, но без да са оправили проблема.

Не знам какво да те посъветвам относно Sony-Ericsson-ите, нямам преки наблюдения върху тях. Чувал съм, че са добри телефони, но все нещо са спестили в тях.

Относно паричките, които смяташ да дадеш - аз лично бих изчакал малко. Хем ще събереш повечко пари, хем сега на пазара излиза Nokia 6220 classic. Тя по характеристики е много добра. Онзи ден я видях в M-Свят и беше изключително лека и удобна, малко по-голяма от 6120 classic. Разбира се все още е много скъпа - почти 800лв без договори и SIM карти, пък и ще е добре да се изчакат отзивите за нея.

Бъгът с датата се проявява само когато имаш включени аларми или напомняния и си изключваш телефона през нощта. Ако нямаш включени такива, датата върви нормално. До сега от Nokia пуснаха 1-2 ъпдейта на софтуера, но без да са оправили проблема.

Не знам какво да те посъветвам относно Sony-Ericsson-ите, нямам преки наблюдения върху тях. Чувал съм, че са добри телефони, но все нещо са спестили в тях.

Относно паричките, които смяташ да дадеш - аз лично бих изчакал малко. Хем ще събереш повечко пари, хем сега на пазара излиза Nokia 6220 classic. Тя по характеристики е много добра. Онзи ден я видях в M-Свят и беше изключително лека и удобна, малко по-голяма от 6120 classic. Разбира се все още е много скъпа - почти 800лв без договори и SIM карти, пък и ще е добре да се изчакат отзивите за нея.

да да разбирам те но аз съм малък на 12 съм и искам да попитам дали този телефон ще е добър защото като го купя ще изкарам към 2 години с него за това искам да е възможно най-доброто за това те питам а до алармите ми се налага 2-3 пъти да ме буди аларма в годината.Някъкви други бъгове да се намират на телефона.И искам да попитам нали може чрез програмите да се прехвърлят неща директно в картата с памет?

Edit:"troi4o" искам да те попитам колко пъти доближава камерата 4х 8х 10х?Също и това ме интересува!

Редактирано от KrIs96 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.