Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси, мнения и съвети за Nokia 6120

Featured Replies

Другите са вградени в софтуера, не можеш да ги махнеш. Те са си на Nokia, не ти пречат.

• Отговори 194
  • Прегледи 25,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ок примерих се с темите сега се чудя с кои кодек да конвертвам филми за да ми ги отваря със Real Player вградения от тела

Ок примерих се с темите сега се чудя с кои кодек да конвертвам филми за да ми ги отваря със Real Player вградения от тела

Не кодеци,а Nokia PC Suite с приложения Nokia Multimedia Player ти трябва,а може и програмата Any video converter.

Конвертираш в *.3gp най-добре и си готов.

Да Да знам аз от там до сега трих обаче имам още които там не ги пише а ги има в тела.Незнам от къде да ги изтрия!?

И при мен се е случвало, някои теми просто ги няма в мениджъра. Решението е, да си сложиш мемори картата в кард рийдър или да свържеш телефона с компютъра в режим data storage, ако си с българско меню ще ти го изпише като режим за прехвърляне на данни. Отиваш в системните папки (те обикновено са hidden, затова сложи опция да се покажат от меню Tools->Folder Options), и там ровиш в PRIVATE > 10207114 > IMPORT. Там са темите и са под формата на папки с имена с много числа.

И при мен се е случвало, някои теми просто ги няма в мениджъра. Решението е, да си сложиш мемори картата в кард рийдър или да свържеш телефона с компютъра в режим data storage, ако си с българско меню ще ти го изпише като режим за прехвърляне на данни. Отиваш в системните папки (те обикновено са hidden, затова сложи опция да се покажат от меню Tools->Folder Options), и там ровиш в PRIVATE > 10207114 > IMPORT. Там са темите и са под формата на папки с имена с много числа.

Благодаря ти но немога да разбера къде са тези системни папки.В телефона ли са в компа ли са?Чудя се кои да изтрия папки имам с числа но палитрите са ми 6 а папките 20 сигурно може и повече.Незнам какво да направя.

EDIT:Дали ще стане с форматиране?

Редактирано от KrIs96 (преглед на промените)

Благодаря ти но немога да разбера къде са тези системни папки.В телефона ли са в компа ли са?Чудя се кои да изтрия папки имам с числа но палитрите са ми 6 а папките 20 сигурно може и повече.Незнам какво да направя.

EDIT:Дали ще стане с форматиране?

Няма смисъл да форматираш, глупаво е за 6 теми, като можеш да си ги махнеш съвсем елементарно.

Става въпрос за системните папки на телефона, те не могат да бъдат в компютъра. ;)

Щом палитрите са ти 6 и папките в папка импорт трябва да са ти 6. Ако не са значи си в грешната папка. Следвай пътя точно: PRIVATE > 10207114 > IMPORT

Ако имаш кабел свързваш телефона с компютъра в режим за прехвърляне на данни, а ако имаш кард рийдър, вадиш мемори картата и я слагаш в рийдъра и през от него.

Ако може някой да ми каже сайт в който да има програми за този телефон много ще съм благодарен. :P

Кой ще ми каже как като приемам файл да ме пита и да ми показва колко е пратило?Иначе с предишния проблем се оправих с форматиране :)

Току що слочайно четох в един сайт че камерата с някаква програма можела да се усилва.Това възможно ли е?Спорен мен Не е възможно ;)

Току що слочайно четох в един сайт че камерата с някаква програма можела да се усилва.

:lol6:

Спорен мен Не е възможно

;)
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте.Имам следния проблем с Nokia 6120:когато стартирам телефона се показва логото на Nokia и дотам.Не показва нито менюто за въвеждане на пин-кода нито нищо,само логот.Моля ви,ако някой знае какъв е проблема,да пише.Благодаря ви предварително!

Задръж "Зелената слушалка + 3 + *" докато пускаш телефона. Така ще му възстановиш заводските настройки.

Това го пробвах вече и нищо не се промени.Предполагам,че телефонът е блокирал.Странното е,че когато стартирам телефона се изписва логото и всички бутони си светят,дори се заключва след като не натиснеш бутоните и както си редно си изписва часът.Но не можеш да изключиш телефона от копчето,а се налага да извадиш батерията,иначе няма друг вариант. А пък не искам да нося телефонът на сервиз,защото кой знае колко време ще го бавят и какво ще му направят.

• 3 седмици по-късно...

Аз искам да попитам нещо. Как се качват игрите, темите и програмите в телефона ? Искам да ги кача във телефона и питам как става. Става ли просто да ги копирам с Уиндоус Експлорер и къде да ги поставя ? Ако не става така, кажете просто как става. Ако може по подробно да обясните защото съм от знес с този телефон и не ми е ясно. Благодаря предварително.

Всякакви приложения за телефона се инсталират, независимо дали са игри, програми, теми и др. Приложенията, с които телефонът може да работи са .jar, .sis, .sisx. Такива файлове се качват в телефона и през него се стартират, като се следват инструкциите на екрана.

На мен въпроса ми е следния. как да ги кача в телефона ? задължително ли е с PC Cuite и ако да може ли да кажете как защото съм нов. И става ли с Уиндолс експлорер и ако става кажете къде да сложа приложението ? Примерно искам да сложа някоя програма или тема и къде да я сложа като се има в предвид че искам да бъде в телефона

Имаш ли карта памет? Настройваш режима за пренос на данни на Data transfer. Включваш телефона с компютъра чрез USB, прехвърляш файловете в картата с памет и после ги стартираш от телефона. При инсталирането на приложенията телефонът те пита къде да ги инсталира.

В омента карта памет нямам но тези дни ще си взема. Та като искам да ги кача в телефона, програмите в Installs ли да ги сложа ?

Където ти е удобно на теб. Но ти препоръчвам първо да си вземеш картата с памет и на нея да слагаш инсталационните файлове. Телефонът има само 30MB памет.

• 1 месец по-късно...

Ей хора помогнете да си сменя панела на телефончето че да не му е..а майката нещо .. искам да знам по - точно как се маха тази част от панела която е отзад над камерата

Редактирано от a_l_k_o_h_o_l_i_k_a (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Днес баща ми си купи нокаи 6120 и искам да знам дали ако се сложи 4гб допълнителна Micro Sd карта телефона ще може да е разчете и да работи нормално с нея защото знам че за 400 мхз процесора и 64мб рам-а и симбиана мисля че няма да е проблем но искам вашето мнение. Поздрави , trabant4e!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.