Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

Това е ... ама те кадрите не са от новата игра , май имаше два - три които бяха , но не всички. Сега може и някой просто да си е решил да го направи и да не е истина ... нз ;)

Ето и тук и още едно ...

Редактирано от Velsy (преглед на промените)

• Отговори 710
  • Прегледи 110,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

• Автор

Това е ... ама те кадрите не са от новата игра , май имаше два - три които бяха , но не всички. Сега може и някой просто да си е решил да го направи и да не е истина ... нз ;)

Aaa, това ли.?

Аз си помислих, че няк'ъв трейлър

Е, и това е хубаво...

Все пак е нещо

Именно..

Последна от поредицата Tomb Raider

Значи по-вече тая игра няма да я има

Други поредици има..., но тая няма да я има !!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Нееееее.Не ме разбра.Последната в смисъл най-новата.Последната може да се изтълкува не само като последна и повече няма да има ами и като най нова.

На мен Легенда не ми хареса-поне дотолкова колкото я играх.

Особенно косата й не ми хареса Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Много е кратка

Не може ТР:Подземенсвят да е последната игра кяото ще бъде направена

Та това е най-култовата героиня на всички времена,могат ли да спрат една от най-успешните игри на пазара която им носи сумати пари

Нещо доходно никога няма да спре,докато интереса не се изчерпи

• Автор

На мен Легенда не ми хареса-поне дотолкова колкото я играх.

Особенно косата й не ми хареса Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Много е кратка

Не може ТР:Подземенсвят да е последната игра кяото ще бъде направена

Та това е най-култовата героиня на всички времена,могат ли да спрат една от най-успешните игри на пазара която им носи сумати пари

Нещо доходно никога няма да спре,докато интереса не се изчерпи

Най-сетне един да се съгласи с мен, че Legend-a е много кратка, проста и безинтересна ! ;):)

Е, ако гледаме косичката и дрешките в Anniversary е по-хубава от Legend-а.. Но то не може пък по-косата да се определя играта. Но това, че е кратка и лесна е вярно. Това я прави и безинтересна. И 2-ро в Anniversary определено има по-вече пъзели и по-..хубави неща за трепане.. Босовете са по-трудни и по-интересни. Бре.... тъй...

-----------

Пък за тая новата, може и последната да е, може и да НЕ е..

На 10 места пише различно - последната, не е последната, последната, не е последната .....

Доколкото трейлърите - тия фейкове са излишни да ги давaте..

Ако намерите истински трейлър - да, дайте линк към него, но иначе..

Velsy 1-вия трейлър не е точно трейлър, а просто клипче - от Anniversary и Legend различни сценки.

Няма нищо ново

За 2-рото да не говорим - 9 секунди ПРОСТОТИЯ !!!

Няк'ва си обложка, уж че за Ps3 или какво?, в загалвието така пише, пък и пише, че е FAKE !!!

Това са излишни клипчета, които може да НЕ даваш.

Нещо ново да има, като информация за истински трейлър или поне още шотове ?

За кои платформи ще излиза в крайна сметка.. Аз се уплаших - щом и GTA IV и най-вероятно и PoP 4 няма да ги има за Pc, то най-много и тая да я има само за конзоли...

Ох, ужас

Някой да знае сигурна информация за това. ?!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Аз не определям играта по КОСАТА !!! просто от визията й това не ми хареса най-много. По-рано в темата казаха,че нови шотове и трейлъри(истински) ще излязът март-април. Безмисленно е всеки 2ри пост да се иска ново и ново

• Автор

Аз не определям играта по КОСАТА !!! просто от визията й това не ми хареса най-много.

По-рано в темата казаха,че нови шотове и трейлъри(истински) ще излязът март-април.

Безмисленно е всеки 2ри пост да се иска ново и ново

е, безмислено е, но аз си искам Публикувано изображение

Така съм си :)

Пък, именно АЗ бях казал, за март-април

Това е моя информация

Дал съм и източник !! ;):)

Утре на първи февуари се очакват нови шотове. П.П:Преди си спомням че и ТР4 я бяха определили за последната,но не е така.

• Автор

Би трябвало във всички.

Аз ще проверя в tombraiderchronicles.com

Най-вероятно там ще ги има.

Аз знам няколко сайта в които със сигурност ще ги има шотовете.

След 40 мин, ще дойде 1-ви Февруари, така че чакам...

Е, може и сутринта утре да ги пуснат, но

Но искам да питам:

Защо всички шотове в tombraiderchronicles.com са изтрити и в момента няма ?!

Има само рендъри, но те..

Искам си шотове

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Още няма офицялен релийз на медия за тр8 шотовете.Само тук http://media.pc.ign.com/media/142/14224308/imgs_1.html са качени няколко нови шотове.

• Автор

Още няма офицялен релийз на медия за тр8 шотовете.Само тук http://media.pc.ign.com/media/142/14224308/imgs_1.html са качени няколко нови шотове.

Там най-новите са качени на 30 Януари, а не на 1 Февруари

Щом днес е трябвало да излязат нови шотове, ... къде са ?

А всъщност ти откъде разбра, че ще има нови скрийнове ?

...

Това всички нови шотове ли са ???

Нали днес щеше да излизат нови !

Тези които дадох са от 30 Януари

Някой ще даде ли шотовете които трябваше да излязат днес ?

Аз не ги намирам.. Във www.tombraiderchronicles.com ги няма.

.....

Ааа, на сега докато писах, открих шотове от играта. Ето ги и тях, пише че са от днес:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Това са всичките 14 шота които излязоха днес.

Вижда се, че ще се трепят и хора и животни.

Вече намерих 14-те шота

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Яки са.Но не всички са нови примерно онзи,на който Лара е клекнала не е нов,но както и да е.

post-108957-1201884732_thumb.jpg

• Автор

Яки са.Но не всички са нови примерно онзи,на който Лара е клекнала не е нов,но както и да е.

Пише, че са нови. Аз дадох всичко което открих и пише, че е от днес. :)

За тези,който са играли Legend на Next Gen настройки им е ясно ,за какво става на въпрос....Ето, това ни готвят от Crystal Dynamics..реалистична графика......... :)

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

• Автор

Някой случайно да е намерил информация за платформите на които ще излиза играта ???

А, между другото, вижте това интервю ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mod Edit: С молба да понамалите спама!!

SentLorlpMan, НЕ че за теб се отнася и конкретно за поста, просто твоя пост се пада последен! :)

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Честно казано най-много ми харесват Лара от легендата и Лара от ангела на тъмнината!!!Тая новата някак не ме кефи грозничка си е.Можеха и по-хубаво да я нарисуват.

1 3 5 6 7 Много ме кефят как изглеждат Гърдите й растат обче в Ъндъруърлд нещо са й го смъкнали

• Автор

1 3 5 6 7

Много ме кефят как изглеждат

Гърдите й растат

обче в Ъндъруърлд нещо са й го смъкнали

Те от Annivesary почнаха да намалят...

• Автор

Това са стари шотове

Всичките сме ги виждали.

Относно платформите разбрах, че ще излиза за 6 платформи; ето ги: PC, PS3, PS2, X360, NDS, NWii

Това са стари шотове

Всичките сме ги виждали.

Относно платформите разбрах, че ще излиза за 6 платформи; ето ги: PC, PS3, PS2, X360, NDS, NWii

Tи може и да си ги виждал ,но не са били качвани тук......затова нека другите ги видят също......(вече са обърках) Публикувано изображение

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

PS2 ихаааааааааа аз май него да си купувам отколкото 3 И ся ако излязът и DMC4 RE5 AID(alone in the dark)5 FFXIII Tekken 6 God of War 3 за PS2 казвам аман на 3 :speak: Много е готино това,че се цапа-реалистично е,ама ако падне в локва кал ще бъде скръб и ако е толкоз реалистично тя ще засъхне о0

• Автор

PS2 ихаааааааааа аз май него да си купувам отколкото 3

И ся ако излязът и DMC4 RE5 AID(alone in the dark)5 FFXIII Tekken 6 God of War 3

за PS2 казвам аман на 3 :P

Много е готино това,че се цапа-реалистично е,ама ако падне в локва кал

ще бъде скръб и ако е толкоз реалистично тя ще засъхне о0

От игрите които си изредил/а май няма да излезе никоя. ;)

Тая как са се решили да я пуснат и за PS2 не знам !

А пък за дрехите - те ще са черни !

Но, нали след като си отключиш нови дрехи можеш да ги слагаш !

Ми то се вижда от шотовете каква ще е Лара в Ундъруърлд Облеклото също както се вижда е кафяво Чудя се дали Алистър и Зип от Легенда ще присъстват и в Удъруърлд-нали все пак е продължение Искам да направят нещо повече с този манор-не само да обикалям и да събира слончета и да търся гайчни ключове за някаква стая -_________- Искам да игаре по-важна роля,не да стои така сякаш е сложен за да запълва протранство е компа Бтв:Утре най-вероятно ще помогна за облеклата знам как става,само не помня бутони и утре ще си ги припомня и ще ви кажа^^ Бтв 2: Как така няма да излязът,аз им знам(на някои) релийсовете+пуснатите демо-та ЕДИТ: Бтв 3:ИзредилА :)

Редактирано от pl1hi_viki (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.