Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

Здрасти. Тва е лов на реликвите и артефактите.Като ги събереш сичките, не е като при предишните части от играта - да отваря нови облекла.То и тука отваря но е само едно за жалост.Аз ги събрах сичките и нищо особено не става.Незнам за какво са го направили тука в тая игра.Никъв смисъл :) Иначе някой знае ли нещо за другите части на играта, ще излиза ли за PC или май ние ще останеме на сухо?

• Отговори 710
  • Прегледи 110,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

Здрасти.

Тва е лов на реликвите и артефактите.Като ги събереш сичките, не е като при предишните части от играта - да отваря нови облекла.То и тука отваря но е само едно за жалост.Аз ги събрах сичките и нищо особено не става.Незнам за какво са го направили тука в тая игра.Никъв смисъл :eek:

Иначе някой знае ли нещо за другите части на играта, ще излиза ли за PC или май ние ще останеме на сухо?

За Tomb Raider Underworld ли говориш? И също как мога примерно на тоя mode да мина на другия level?

И друго да попитам не трябваше ли да се превърна в по-силната и по-бързата си двойница?

(доказателството)

Не съм играла тая част, за която и говорех още в началото.

А с това завърши моята игра

.

Редактирано от geri7195 (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте! аз я превъртях играта и ми се стори много къса , но и интересна :nono: много жалко , че Алистър умира. по назад във форума видях някой каза , че Зип стреля Лара, но той не е от лошите.Изобщо цялата история е измайсторена от всякъде :) :) :eek: проверих за чукът на Тор в нета и всичко се оказа вярно за металните ръкавици и колана, за Дъ Мидгард Серпент и за деветте крачки които Тор прави след като е пронизан от отровата на Дъ Мидгард Серпент. Просто е чудесно , че са го направили с вярната история за Тор :eek::):yanim: :yanim: :yanim:

• 2 седмици по-късно...

Тук използваме кирилица...

Знаеш ли че си един от малкото потребители на които 100% от мненията са модерирани за нарушаване на правилата? И си в още по-тесният кръг на такива модерирани от един и същ модератор...

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

ния си останахме на сухо със сянката на лара :) .. а аз бях сигурна че ще я пуснат за PC .. много ми се искаше и с нея да поиграя .. като видях кви неща може да прави :) .. ноо явно няма ..

Някой знае ли дали играта ще излиза за ПСП?

Не ... играта е само за PC, Xbox 360, PlayStation3, PlayStation2, Nintendo Wii, DS и Mobile .

• 2 седмици по-късно...
  • 3 месеца по-късно...

И аз много искам сянката на Лара за ПС. Много е готино вчера гледах едни клипове, супер е направо ама. . . А 9 - ти Tomb Raider дано да има.

Редактирано от Bloody Hell (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.