Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

здравейте. не съм чела предните страници и искам да попитам за началото на The Midgard Serpent когато с мотора се прескачат някакви трапове с бамбук :)http://media2.tools4noobs.com/tru/Level12_...enshot_0148.jpg обаче при мен тожа бамбуковото не е така нагоре, а надолу и не мога да го прескоча Публикувано изображение някой знае ли нещо по въпроса? ако свързано с ръчката която е ж началото на нивото, не мога да я смъкна. виьдам че липсва драконска глава, но от къде да я взема Публикувано изображение ?

Редактирано от angelique (преглед на промените)

• Отговори 710
  • Прегледи 110,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

хммм, ясно активирала съм сама бъга още в midgard seprent :angry: . благодаря

е кво стана сега? вчера писах тука .. а сега го няа поста? Публикувано изображение ..

та въпроса ми беше дали теста който има в нета за играта (can you run it?) е верен щото само видеото не ми покрива изискванията .. та кажете дали теста е верен за да знам дали да си купя нова видео карта :ph34r:

е кво стана сега? вчера писах тука .. а сега го няа поста? Публикувано изображение ..

та въпроса ми беше дали теста който има в нета за играта (can you run it?) е верен щото само видеото не ми покрива изискванията .. та кажете дали теста е верен за да знам дали да си купя нова видео карта :rolleyes:

Бе нали ти отговорих вчера . Тестовете са си верни. Компа ти е много слаб за 2009. Трябва да си купиш с двуядрен процесор и нова видео карта и се кефи.

Бе нали ти отговорих вчера . Тестовете са си верни. Компа ти е много слаб за 2009. Трябва да си купиш с двуядрен процесор и нова видео карта и се кефи.

така ли? ми незнам аз не видам никъде отговора .. :wors:

ок мерси ..

-----

аа чакай ти спомена за двуядрен процесор .. няа а ли да тръгне ако не е двуядрен Публикувано изображение .. пък и де да знам грешка даде само при видеото .. (въпреки че да гледала съм изискванията и иска 2.8 :wors: .. ) но тва е че интереса към играта ми се върна когато разбрах че изискванията са преувеличени .. за това съм навита да взема видео ако е само тва .. тва е че мн игри не играя и няа смисъл да взимам видео ако тая игра не ми тръгна (щото заради нея ше си взема ако ше се взима) .. а и процесор да взимам .. :wors:

Редактирано от wild_child (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Компютърът ми е с процесор Intel Celeron 3.2 GHz, RAM - 2GB, видеокарта NVIDIA GeForce 7300 GS. Ще ми тръгне ли играта без да ми запъва?

Компютърът ми е с процесор Intel Celeron 3.2 GHz, RAM - 2GB, видеокарта NVIDIA GeForce 7300 GS.

Ще ми тръгне ли играта без да ми запъва?

можеби ако я пуснеш на макс детайли на 1920х1080 може леко да цикли

прочети изискванията

Благодаря ти за информацята saentist ще прочета изискванята.

• 3 седмици по-късно...

здравейте .. ем начи взех си карта и захранване и стана работата .. вече я и превъртях .. и доста ми хареса играта (то остааше и да не ми хареса и :baby: ) та аз съм с 1.8 процесор и рама ми е 1 гб демек процесора не ми покрива изискванията ама ми върви на макс .. картата която си взех е радеонче 4350 та да изкажа и аз моите впечатления от играта (хах с малко закаснение) музиката ми хареса, нивата са добри така леко труднички са .. мн се обикаля и наистина можеш да се загубиш в нея .. мн ме кефи :baby: лара как се мръщи на повечето хора това не им допада явно ама мене мн ме кефи :) как се бие с шутове мн ме кефи а особено с оная пръсча .. или лостче или квото е там :) доста пистолети .. иии абее яка си е тва е по накратко а за края хареса ми и 1-я път кат видях аманда как се подхилва реших че ще зареже лара там ..

• 3 седмици по-късно...

Няма ли новини около допълненията за ПС, предполагам че ще ги пуснат и няма да останат само за конзоли.

Няма ли новини около допълненията за ПС, предполагам че ще ги пуснат и няма да останат само за конзоли.

абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят

но за сега няма никви новини ... ако някой разбере нещо .. :)

• 1 месец по-късно...

Здрасти! Може ли само да попитам за едно ниво. Не знам къде е (в коя държава), но има една голяма статуя (Шива я нарича Лара) и в ръцете и се слагат едни бели кръгчета.Сложих това отляво, но не знам как да сложа другото отдясно.По - точно не знам как да отида от дясно.Ако някой може да помогне.... :) Благодаря предврително!

Ако не знаеш как да се качиш до горе е лесно просто слизаш долу и то ще тш даде Q за натискане и се придърпваш с въжето.А иначе после се слага лесно.

Аз знам как се слага просто не знам ка да сложа кръгчето от другата страна. Слагам го само от едната страна. Благодаря все пак.

Не разбрах дали стигаш до другата страна, защото ако стигнеш дотам има един по особен начин.Значи би трябвало да има едно кубче и до него една платформа, която е на земята и трябва да се вдигне.Оставящ ги и се качваш там по стълбите.Вървиш, вървиш и отляво ако се завъртиш ще видиш един механизъм.Трябва да увиснеш на последната ръчка.През това време платформата се вдига и ръката на Шива слиза надолу.Тя платформата е точно под теб.Скачаш долу и преди да се е върнала на земята слагаш кубчето отдолу.Така механизмът си остава задействан и спокойно си слагаш нещото в ръката на Шива.Ако пък отново не съм оцелил момента, докъдето си, то това ще ти потрябва и за после.

Не разбрах дали стигаш до другата страна, защото ако стигнеш дотам има един по особен начин.Значи би трябвало да има едно кубче и до него една платформа, която е на земята и трябва да се вдигне.Оставящ ги и се качваш там по стълбите.Вървиш, вървиш и отляво ако се завъртиш ще видиш един механизъм.Трябва да увиснеш на последната ръчка.През това време платформата се вдига и ръката на Шива слиза надолу.Тя платформата е точно под теб.Скачаш долу и преди да се е върнала на земята слагаш кубчето отдолу.Така механизмът си остава задействан и спокойно си слагаш нещото в ръката на

Шива.Ако пък отново не съм оцелил момента, докъдето си, то това ще ти потрябва и за после.

Да в момента съм точно там. ;) Много ти благодаря! :ph34r:

Оффф! Сега пак заседнах! Направо ми омръзна! Стигнах до една пътека по която като мина светва в синьо. В края едно дърво с малък нисък стълб.От среща е мястото където трябва да отида , но не знам как. Публикувано изображение Моля помогнете! Приемам всичко. Благодаря предварително!

Оффф! Сега пак заседнах! Направо ми омръзна! Стигнах до една пътека по която като мина светва в синьо. В края едно дърво с малък нисък стълб.От среща е мястото където трябва да отида , но не знам как. Публикувано изображение Моля помогнете! Приемам всичко. Благодаря предварително!

Да ти кажа, то все едно ние ти играем играта, то не може 10 минути да играеш без да заседнеш бе!Quelques conseils: намираш си името на нивото, пишеш го в YouTube и гледаш видеото - нищо сложно!

ПС: Walkthrough

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

Лесно ти е да го кажеш нали? Ела тук да живееш в село , с БАВЕН ИНТЕРНЕТ да видим какво ще кажеш. Трия шибаната регистрация и сама ще си се мъча да си играя. ;):down::down:

• 5 седмици по-късно...

Имам проблем с играта Tomb Raider Underworld. След като минах нивото Arctic sea ми даде имената на хората, които са създали играта и когато приключихa ми даде главното меню(изображението). На мястото на Resume game се появи Trea Sure Game. Като го натисна ми дава първото ниво, но всичко е минато. Обиколих цялото ниво намерих скрити артефакти, върнах се на яхтата, но не ме пуска на други нива. Поне пет пъти опитах. Не знам какво да правя.

Имам проблем с играта Tomb Raider Underworld. След като минах нивото Arctic sea ми даде имената на хората, които са създали играта и когато приключихa ми даде главното меню(изображението). На мястото на Resume game се появи Trea Sure Game. Като го натисна ми дава първото ниво, но всичко е минато. Обиколих цялото ниво намерих скрити артефакти, върнах се на яхтата, но не ме пуска на други нива. Поне пет пъти опитах. Не знам какво да правя.

Вече си превъртяла играта - минала си всички мисий!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.