Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

Някой би ли ми казал на колко нива е разпределена играта?

• Отговори 710
  • Прегледи 110,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

Някой би ли ми казал на колко нива е разпределена играта?

На 6 ако не се лъжа щото не съм ги броил

Хора, моля помощ... Значи стигам доедно място, където трбва да се отвори някаква порта. Слагам две кубчета на едното място и се отключва едната резба... След това ми дава да се кача на някаква статуя, покатервам се с Q, Space и E, но точно преди главата на статуята ми дава да натисна E, но като натисна нищо не става. Всичко пробвах от всички страни, единстевно мога да падна...

Публикувано изображение

Някой може ли да помогне, че играта изглежда много добра а запецнах тук. Определено ми е трудна, тъй като съм свикнал на Assassin's Creed-a...

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Хора, моля помощ... Значи стигам доедно място, където трбва да се отвори някаква порта. Слагам две кубчета на едното място и се отключва едната резба... След това ми дава да се кача на някаква статуя, покатервам се с Q, Space и E, но точно преди главата на статуята ми дава да натисна E, но като натисна нищо не става. Всичко пробвах от всички страни, единстевно мога да падна...

Публикувано изображение

Някой може ли да помогне, че играта изглежда много добра а запецнах тук. Определено ми е трудна, тъй като съм свикнал на Assassin's Creed-a...

не се катери по статуята ами просто я издърпай с Е без да се качваш

Много благодаря, играта ме подведе... Мерси, че ме светна. Ако си от Варна, заслужаваш да те черпя една боза Публикувано изображение

Я кажете сега ... играта става ли или не? Аз я свалих само защото видях трейлър, на който кака Лара се катереше по стени и скачаше по висящи във въздуха греди, та ми напомни на PoP. Не съм я пускал защото в началото мненията бяха противоречиви, но вече който е поиграл повече може да каже за какво става на въпрос ...

@xactoR

Ако си падаш по адвенчърите - става. Графиката е много добра, озучението също бива. Ако играеш повечко адвенчър би трябвало да ти хареса... Аз не съм много в жанра и просто се видях в чудо с играта. Ужасно трудно ми се струваше и губех към 10 минути за да преодолея някое по-трудно препядствие. Камерата разправят, че била много зле, но аз така и не разбрах какви й е. Free camera е, трето лице като GTA се вижда камерата... (Е може малко по-различно). Не знам, за първи път играя игра от поредицата и кака Лара ми се стори голяма нинджа. Доста способности има и се свиква трудно, ако си играл доста Асасинс Крийд. Стрелбата малко й куца, защото Manual Aim-a се осъществява посредством отделен бутон, а иначе ако не се прицелиш ще стреля по вектор право напред (като GTASA).

В общи линий трябва да ти се хареса, ако си ппадаш по адвенчър. Екшън в началото няма да намериш много, защото убиваш враговете с хитрост а не с патлаци. И въпреки, че не съм фен нито на прикляченията, нито на поредицата Tomb Raider, нито на Анджелина Жоли, грата ми се понрави и е завладяваща по свой собствен начин :blink:

Упс. Шит! Май току-що написах едно отегчително ревю... Публикувано изображение

Таа, можеш да хвърлиш едно око на играта :)

@xactoR

Ако си падаш по адвенчърите - става. Графиката е много добра, озучението също бива. Ако играеш повечко адвенчър би трябвало да ти хареса... Аз не съм много в жанра и просто се видях в чудо с играта. Ужасно трудно ми се струваше и губех към 10 минути за да преодолея някое по-трудно препядствие. Камерата разправят, че била много зле, но аз така и не разбрах какви й е. Free camera е, трето лице като GTA се вижда камерата... (Е може малко по-различно). Не знам, за първи път играя игра от поредицата и кака Лара ми се стори голяма нинджа. Доста способности има и се свиква трудно, ако си играл доста Асасинс Крийд. Стрелбата малко й куца, защото Manual Aim-a се осъществява посредством отделен бутон, а иначе ако не се прицелиш ще стреля по вектор право напред (като GTASA).

В общи линий трябва да ти се хареса, ако си ппадаш по адвенчър. Екшън в началото няма да намериш много, защото убиваш враговете с хитрост а не с патлаци. И въпреки, че не съм фен нито на прикляченията, нито на поредицата Tomb Raider, нито на Анджелина Жоли, грата ми се понрави и е завладяваща по свой собствен начин :blink:

Упс. Шит! Май току-що написах едно отегчително ревю... Публикувано изображение

Таа, можеш да хвърлиш едно око на играта :)

Приятелю,аз мога да те посавтвам ако играта ти е харесала да играеш Tomb Raider - Legend щото двете игри са свързани с историята помежду си.Но това е само да те светна ако си се зарибил! :P

Mили хора може ли малко помощ в момента съм тук http://img217.imageshack.us/img217/2456/76616877it0.jpg

Това е последната такава стая имаше доста, вътре някакъв великан него го убих качвам се на тези движещите като при другите стай обаче тук важето горе се движи на обратно и не мога да го мина, дали е тука пътя. Някой ако знае как се минава ще му бъда много признателен.

Ето и от вън пред стаята http://img232.imageshack.us/img232/4803/14122085zt4.jpg

какво е ако някой се сети да каже.

Това ниво е в Исландия има сняг.

Предполагам за да се движиш по бързо от веригата трябва да го направиш с някой бутон.

По принцип обичам да си минавам нивата сам то това е интересното на самата игра. Обаче тук ударих на камък,

умирах около 200-300 пъти просто се отчаях.

Редактирано от shikata6 (преглед на промените)

Mили хора може ли малко помощ в момента съм тук http://img217.imageshack.us/img217/2456/76616877it0.jpg

Това е последната такава стая имаше доста, вътре някакъв великан него го убих качвам се на тези движещите като при другите стай обаче тук важето горе се движи на обратно и не мога да го мина, дали е тука пътя. Някой ако знае как се минава ще му бъда много признателен.

Ето и от вън пред стаята http://img232.imageshack.us/img232/4803/14122085zt4.jpg

какво е ако някой се сети да каже.

Това ниво е в Исландия има сняг.

Предполагам за да се движиш по бързо от веригата трябва да го направиш с някой бутон.

По принцип обичам да си минавам нивата сам то това е интересното на самата игра. Обаче тук ударих на камък,

умирах около 200-300 пъти просто се отчаях.

за да се движиш по-бързо по веригата дръж W и заедно с него помпай Е

Ех приятел просто не знам как да ти се отблагодаря. Благодаря ти много! :) Сега ще мога да си я довърша играта, играта мен страшно много ми допада.

Тази игра е за малки деца.

Щом казваш,ако изобщо си я играл.

Да играта я довърших прекрасна поредица. А що се отнася до играта със сигурност не е за малките геймари просто няма да им хареса. Аз понеже съм по възрастен и играя доста малко игри но тази ми е любимата. Такива игри според мен са много рядкост ще ви кажа защо, защото не са ориентирани за масовия потребител.

Редактирано от shikata6 (преглед на промените)

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ.Сега съм там където съм на един кораб в океана и отидох с лодка до него в началото на играта и като избих всички на палъбата,влизам вътре в кораба,малко след това ми крашва и ми изписва грешка,като ме изкарва от играта.Грешката беше свързана с текстурите или нещо такова.Пише FATAL ERROR.С какъв крак или фикс може да се оправи това.Със сигурност не е от компа ми,защото до сега си работеше без проблем и винаги на това място крашва.Какво да правя.Релииза,който съм свалил май е на RELOADED.

Аз забих на второто ниво с майския календар.Е такова лутане никога не съм имала в която и да е игра

Търся някаква ягуарска глава за да оправя механизма на календара-ЯСНО

Има едно място където върху една колона е сложен един замък и земята надолу е пропукана т.е трябва да бутна камъка ,за да строша плочата долу и да сляза някъде си,но проблема е ,4е не мога да достигна камъка,има само една кука която за ни6то не става Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Някакви предложения... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

адвокатска защита

Аз забих на второто ниво с майския календар.Е такова лутане никога не съм имала в която и да е игра

Търся някаква ягуарска глава за да оправя механизма на календара-ЯСНО

Има едно място където върху една колона е сложен един замък и земята надолу е пропукана т.е трябва да бутна камъка ,за да строша плочата долу и да сляза някъде си,но проблема е ,4е не мога да достигна камъка,има само една кука която за ни6то не става Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Някакви предложения... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

адвокатска защита

Качи се на срещуположната стена (тази срещу халката за която се хваща куката). От там се хвани с куката за халката, скочи и камъка ще падне.

Купих си играта (даже и бонус диск ми дадоха) и я намирам за страхотна! Две неща обаче не ми се нравят. Кака Лара нещо много бръчки има по челото. То хубаво реализъм, ама.... След още 2-3 издания не знам дали бих се радвал на сбръчкана баба Лара с провиснали цици. Другото е системните изисквания. С всеки нов рейъдър установявам, че се нуждая от ново видео и с този не е изкючение. За сметка на това графиката не е кой знае колко по-добра от предишните 2 издания.

• Автор

Купих си играта (даже и бонус диск ми дадоха) и я намирам за страхотна! Две неща обаче не ми се нравят. Кака Лара нещо много бръчки има по челото. То хубаво реализъм, ама.... След още 2-3 издания не знам дали бих се радвал на сбръчкана баба Лара с провиснали цици. Другото е системните изисквания. С всеки нов рейъдър установявам, че се нуждая от ново видео и с този не е изкючение. За сметка на това графиката не е кой знае колко по-добра от предишните 2 издания.

Има ли моменти, когато Лара като се хване за ръб, и ръката и да изглежда двойна или пък да е някак във въздуха, не на ръба? Ако има такова нещо - графиката е като на Anniversary. ;)

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Игра са я направили супер смешна. Не съм голям фен на TR, но все пак, от Angels of Darkness до сега, не съм изпускал заглавие. Относно графика, нищо ново под слънцето. Пак цепнатини в ъглите (вижда се извън текстурите), пак краката и ръцете във въздуха, пак "стъкване" между няколко обекта. Даже и предистория нямаше хубава. Tomb Raider Legend и Anniversary са в пъти по-добри (за предистория). Да не говорим че и "новата" Лара са я изкопали от някой старчески дом. Ето как изглежда на максимум детайли :

Публикувано изображение

Сега пробвам "Need for Speed Undercover", ама като гледам и нея са насрали. Направo новите игри изобщо ги няма. Нито геймплей, нито замисъл, нито пък и графика, чак толкова различна от старите версии. Само хардуерните изисквания дето са високи ... Ех, не е като едно време, тогава имаше добри предложения. Сега гледат само да е по-лъскаво и по-ламерско (лесно).

Още не съм играл "Assassin's Creed", дано поне тя не ме разочарова .. Хайде, толкова от мен, че много се разприказвах и сега върлите фенове на TR ще има да ме заплюват :rolleyes:

Ти па си големо мрънкало! Само недоволстваш. Новият рейдър си е много добре направен. Сигурен съм, че и асасина няма да ти хареса. Относно дали стои във въздуха. Да има такива моменти, но не ми правят някакво впечатление. В смисъл не се набива нищо на очи. На два пъти имах неадекватна камера, но това е щото я играя с геймпад.

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ.Сега съм там където съм на един кораб в океана и отидох с лодка до него в началото на играта и като избих всички на палъбата,влизам вътре в кораба,малко след това ми крашва и ми изписва грешка,като ме изкарва от играта.Грешката беше свързана с текстурите или нещо такова.Пише FATAL ERROR.С какъв крак или фикс може да се оправи това.Със сигурност не е от компа ми,защото до сега си работеше без проблем и винаги на това място крашва.Какво да правя.Релииза,който съм свалил май е на RELOADED.АЙДЕ ПОМОГНЕТЕ ХОРА ИСКАМ ДА Я ИГРАЯ.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.