Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

Страхотен ексклузивен трейлър!!!!!!

http://www.gametrailers.com/player/42721.html

• Отговори 710
  • Прегледи 110,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

как да си ъпдейтна Dx9 ? имам тоя проблем : Failed to initialize Direct3D with current settings

инсталирах , ама пак нестава . излиза пак тоя проблем .... явно картата ми не е наред , но добре че опитах . ще събирам за нова

инсталирах , ама пак нестава . излиза пак тоя проблем .... явно картата ми не е наред , но добре че опитах . ще събирам за нова

Не мисля,че заради проблем с update на DirectX трябва да си купуваш нова карта,но изборът си е твой :P

то така или иначе ще трябва направо ново ПС . сегашната ми конфигурация няма да подкара новата кака Лара , то даже от демото си личи . ако може да се оправи този проблем ДХ9 , някой по запознат да обади тайната .

Хора не бързайте да си сменяте кофигурацийте и всичко защото внигаи при всички игри демото е бъгаво изчакайте да излезе играта и тогава ще разберете Публикувано изображение

Играта се разпространява по международните тракери вече,очакваме я скоро и при нас.

Играта се разпространява по международните тракери вече,очакваме я скоро и при нас.

Ако си я набарал някъде дай линк да видим и ние за какво става въпрос Публикувано изображение

А би ли дал линка откъдето си взел информацията или поне тези междунаридни тракери ?

Редактирано от akashi (преглед на промените)

www.nordic-t.org дано да не е забранено пускането на линк, www.###### също я има. akashi айде да оправиш пола :)

Редактирано от jensson (преглед на промените)

Само да кажа че играта е толкова лека колкото и демото и на конфигурацията в подписа ми върви на абсол8тният максимум на резол8ция 1280x1024 85Hz,не съм пробвал на повече,но не мисля че ще има големи проблеми.Играта е красива,но оправлението е яко калпаво,най-много мишката,ще пробвам да я забавя,че е много бърза.

Разочаровах се. Все едно играя старите TR. Управлението е ужасно, камерата също. Играта е прехвалена.

Мухаха, препоръчителни GeForce 9800GTX Публикувано изображение Изглеждаше жестока от скрийновете, ся ще я пробвам...

Само да кажа че играта е толкова лека колкото и демото и на конфигурацията в подписа ми върви на абсол8тният максимум на резол8ция 1280x1024 85Hz,не съм пробвал на повече,но не мисля че ще има големи проблеми.Играта е красива,но оправлението е яко калпаво,най-много мишката,ще пробвам да я забавя,че е много бърза.

16XQAA и 16XQAF ли да разбирам?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.