Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

Хмммм много ми е интересно ... zamunda изпревари mininova и thepiratebay ... Някой изтеглил ли е от там ? Че като чета коментарите ?!?

И в demonoid.com я няма ... абе сигурни ли сте че не е fake ?!?

Туко що дръпнах демото от замунда. Дава ми грешка при разархивирането на инсталацията. Някакъв файл бил corrupted... След това дава грешка и при инсталацията... Недейте теглете оттам !
  • Отговори 710
  • Прегледи 110,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

• Автор

Туко що дръпнах демото от замунда. Дава ми грешка при разархивирането на инсталацията. Някакъв файл бил corrupted... След това дава грешка и при инсталацията... Недейте теглете оттам !

Eми, да. Нали стана ясно че нещо е объркано това демо вече дето е качено в замундатата..

След няма и 20 дена ще излезе пълната игра. За какво си губите времето с някакво демо?

• Автор

След няма и 20 дена ще излезе пълната игра. За какво си губите времето с някакво демо?

Еми да, ама все пак поне да се разбере за какво става въпрос. Обаче, ако имаш проблеми в инсталирането, някакви грешки и т.н., няма смисъл наистина.

А както виждам, тука поне половината, че и повечето потребители имат проблеми Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

• Автор

И на мен ми дава грешка след инсталирането.

От тук ли я изтегли?

Ако и от официалният сайт на играта демото крашва, значи нещо е прецакано.. но това по принцип е невъзможно. :P

Аз свалих демото от сайта на играта и го инсталирах без проблеми ето тук http://zarta.org/download.php/21295/Tomb%2...%20Demo.torrent го качих направо в инсталиран вариант

който иска може да си го истегли. Публикувано изображение

Или нещо демото е много по-леко от самата игра или изискванията не са верни.На конфигурацията от подписа го играя задоволитено добре на 1280x1024 85hz със AA с АС на 16 всичко на макс без никакъв проблем.Кажете как е възможно иначе играта е е много красива,но като физика не чак толкова.Знам че демотата по принцип са по-леки от самите игри,но чак пък толкоз ли?

• Автор

Или нещо демото е много по-леко от самата игра или изискванията не са верни.На конфигурацията от подписа го играя задоволитено добре на 1280x1024 85hz със AA с АС на 16 всичко на макс без никакъв проблем.Кажете как е възможно иначе играта е е много красива,но като физика не чак толкова.Знам че демотата по принцип са по-леки от самите игри,но чак пък толкоз ли?

Ами може би е от демото. Или пък изискванията да са по-малки? Малко вероятно е, но е възможно Публикувано изображение

А и след като още не си играл цялата игра, нищо не може да се каже. Когато разиграеш и нея по-може да се сравнява. Т.е., че може и тя да ти върви добре?!...

Здравейте, при мен след като изтеглих демото и на прозореца, който се появява излиза съобщение- Failed to initialize Direct3D with current settings Във файла с изискванията пише, че трябва Direct9, аз съм с такава версия. Кажете, трябва ли да правя някъкви други настройки и въбще какво да правя?

Здравейте, при мен след като изтеглих демото и на прозореца, който се появява излиза съобщение- Failed to initialize Direct3D with current settings Във файла с изискванията пише, че трябва Direct9, аз съм с такава версия. Кажете, трябва ли да правя някъкви други настройки и въбще какво да правя?

Просто си свали демото от официалния сайт и то тръгва или си ъпдейтни Dx9.

Дайте едно шотче който има играта!

Свали си демото и го играй Публикувано изображение
  • Автор

Свали си демото и го играй Публикувано изображение

Ами не й тръгва, затова иска шот ;)

На мен също не ми тръгва де (по Коледа - Нова Година ще ми тръгва, но сега.. в момента не)

Иначе съм сигурен, че е яко демото...

Поздрав с един нов machinima клип :

Хора някои може ли да ми каже защо като си изтеглих демото инсталлнах го и играта ми тръгваше,но сега нещо и става,а препоръчителните изисквания ги покривам Публикувано изображение

Хора някои може ли да ми каже защо като си изтеглих демото инсталлнах го и играта ми тръгваше,но сега нещо и става,а препоръчителните изисквания ги покривам Публикувано изображение

Е ние да не сме Ясновидци...Кажи какъв е проблема???

Тук ще намериш отговора на въпроса си - http://flash4e.com/?load=Play&cat=Romance&gid=5

Намерих отговора,каза ми че някои хора нямат акъл :P :P

Намерих отговора,каза ми че някои хора нямат акъл :) :)

Слушай какво ще ти кажа , не стига , че ТИ искаш помощ , не стига , че не даваш какъв е проблема ти ами и ще ни се подиграваш...Еми щом е тъй прав ти път - нямаме намерение да ти помогнем!(поне аз де...)

значи изтеглих демото .. инстална се без проблем .. пуснах я и ... :huh: почна там 1 ниво в началото нещо ми пишеше за натла .. че отивам при нея или нещо такова .. не прочетох защото мн се зарадвах че ми тръгна обаче кво да видя после .. черен екран и компа е ретартна Публикувано изображение .. тва значи ли че трябва ново видео ..? :P

значи изтеглих демото .. инстална се без проблем .. пуснах я и ... :) почна там 1 ниво в началото нещо ми пишеше за натла .. че отивам при нея или нещо такова .. не прочетох защото мн се зарадвах че ми тръгна обаче кво да видя после .. черен екран и компа е ретартна Публикувано изображение .. тва значи ли че трябва ново видео ..? :)

Може би нови драйвъри...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.