Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

• Автор

Аз например ще дам един нов SoundTrack. Ето го: DEEP SEA ENCOUNTER

Готин е !

що бе мен мн ме кефи е така искам да е мрачно Публикувано изображение да те побиват тръпки ... Публикувано изображение

Аа, ти .. нали ти търсеше за сайта музиката от единия трейлър. Ей тая е от ... забравих кой точно трейлър.

• Отговори 710
  • Прегледи 110,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

Аз също мисля,че е добре да е мрачно както в ангела а за новата музичка мисля,че е доста зловеща!

ок сега ще видя линкчето а който намери някоя музичка да дава ще см му мн балгодарна,аз намерих нови картинки ама забравих каде бяха и сега ги търся ама не мога да намеря къде бяха Публикувано изображение исках е сега да дам линкчета ама ... а за сайта май няма да стане скоро щит взех да уча и за фотошопа да видя и с него да направя някоя шарка че иначе сайта е мн пуст само така :) за това

лелее музиката е яка!!!!!!!!!! Публикувано изображение мерси за линка аз вече тука не проверявам и ....щях да изпусна пак :blink:

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
видеото е невалидно :ph34r:

Дам.. няма го в никой от официалните сайтове, тъй че.. :lol6:

Преди да го делнат от сайта, беше валидно и го изгледах - биваше, но ... не ми се стори да е нещо ново. Събрали са сцени от трейлърите и ги пъхнали в минута и половина клип Публикувано изображение

• Автор

Oo, това е официалния сайт на играта. В цялата тема, най-вече гледаме за инфо в него и GT Публикувано изображение Всъщност в TRC има абселютно всичко за всичките игри от поредицата. Всички го знаем.

Все пак благодаря.. Казал си, че не копираш! :P

А иначе, нещо спряха да пущат шотове и трейлъри. Аз скоро време очаквам нови трейлъри, или поне шотове.. Че доста време мина от какво нямам нищо ново.. :lol6:

• Автор

две нови клипчета: първото и второто

Даа, много са яки!

Браво! Вече ги и дръпнах де.. :)

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

• Автор

Ами тази музичка няма ли да я има в играта? Публикувано изображение

Много е яка, но мисля че няма да я има, или поне все още не е обявена като официална. А някой знае ли от къде мога да я дръпна?

Аа, да.. за малко да забравя.

Ето от тук можете да си ги изтеглите 2-те нови клипчета, а ето тук може да ги гледате он-лайн. Official Vignette 03 и Official Vignette 04 са това, от раздел Tomb Raider Underworld.

Vignatte 03 е много готино. И '04 си го бива, но 3-тото е по интересно. Обаче, аз чакам трейлъри в които да се бие с хора - уж ръкопашен бой, не знам какъв бой, пък има само един трейлър с тия тигри - Vignatte 02, дето дават 3-4 крака как им забива и как ги стреля малко и това. Дано по-скоро да излезе трейлър покзващ бойните и способности и умения!

оо нови клипчета сега разбирам ...от това училище не ми остава време да си видя играта :huh: сега ги тегля и мн се кефя ...ся ще ги видя дано ми харесът ... :)

По всичко личи,че Крофт ще е по-невероятна от всякога! ;) Дано включат и оная яка музика ,защото официалната музика нещо не ми харесва мисля,че другата е по-подходяща!Винаги до сега tomb raider е имал хубави теми нека не се разваля традицията!!! ;)

Играта не е ли излязла вече? Нали уж септември щеше да излиза... Мен най ми харесва музиката от Legend.

• Автор

Играта не е ли излязла вече? Нали уж септември щеше да излиза... Мен най ми харесва музиката от Legend.

Ноември бе, човек! Публикувано изображение

Редактирано от SentLorlpMan
Големина на буквите (преглед на промените)

ОООО НЕ МАЙ ТЕМАТА Е ЗАСТРАШЕНА ЕЙ!!! внимавайте кво правите че нещо май не им се нрави на модеаторите Публикувано изображение а колкото до играта ... тея неща кога излязоха ? щото ако е скоро ...значи да не чакаме нео ново в близките дни :P

• Автор

ОООО НЕ МАЙ ТЕМАТА Е ЗАСТРАШЕНА ЕЙ!!! внимавайте кво правите че нещо май не им се нрави на модеаторите Публикувано изображение а колкото до играта ... тея неща кога излязоха ? щото ако е скоро ...значи да не чакаме нео ново в близките дни ;)

Кои неща? Последните две Vignatte-та ли? Преди повече от седмица, ако става въпрос за тях.

То след тях нищо ново не е излизало де. Това лого дето го е дал/а hatha_yoga, е старо, но не е публикувано...

аа ми не знам с кое ама виж кво пише ...? :wors: абе старо ли е незнам ... аз отдавна не съм влизала тука Публикувано изображение ама айде да не пиша повече ... нямам нищо по т5емата :grimace:

От всичко, което четох за играта излиза, че тя ще бъде най-добрата от серията. Лара ще има много по-реалистични движения и реакции към обстановката и противниците си. Заплетените пузели добавят интересно чувство. Музиката ще бъде доста по-мрачна от музиката в предишните игри. Лара е леко променена и изглежда доста по-реалистична. Новите и движения ще бъдат много интересни.

ами нямерих нещо ново но ..нищо осбено :baby:

..............

айде още нови има ето:

http://www.youtube.com/watch?v=Hcykv9gB5fw...feature=related (мисля че това някой го беше дал ама ..)

..................

тук ...има някои ниви неща може би сте виждали повечето но ..има нови например клипчето в началото .. бинокъла се вижда перфектно ... звука е ...не супер но се чува и разбира .. вижда се как използва камерата .. и също така се вижда че можеш да забавяш времето .. абе хубаво е клипчето :P

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Хора някой да знае какви ще са изискванията за тая игра Публикувано изображение

Може да вземеш, да прочетеш темата малко по-назаде. Има предполагаеми изисквания, по-назад! :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.