Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider: Underworld - Нова игра

Featured Replies

значи аз ... не знам ако сменя видеото не съм сиг. дали проблема ще се опави за това малко се чудя кво да правя ... аз съм с 960mb рам и .. да близо 1мб е ама .. и съм с вградено видео geforce 6100 .. и съм с 1.8 процесора .. и сега не знам ако сменя видеото .. и рама и процесора не стигът ... :) и незнам има ли смисъл да сменям защото ако сменя то ще е само за играта .. и кво да не стане така да сменя и :) ... за това незнам кво да правя аз съм си харесала още от лятото ati radeon HD3580 .. или нещо от сорта беше 3850 .. не се сещам точно .. Ох кажете моля ви какво да правя Публикувано изображениеПубликувано изображение

• Отговори 710
  • Прегледи 110,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега.. значи. qsen7 - виж! Има 3 варианта. Играта ще се казва Tomb Raider Legend 2, Tomb Raider Avalon или и може би истинското име, защото само за него са казали Pc Mania е Tomb Raider: Underworld

• абе и аз тва се чуда .. де да знам .. с тъмната лара също ще е яка играта и не ми се вярва да не направят и за комп .. може да забавят ама ше направят шото иначе ..де да знам така те губят но за сега

Публикувани изображения

значи аз ... не знам ако сменя видеото не съм сиг. дали проблема ще се опави за това малко се чудя кво да правя ... аз съм с 960mb рам и .. да близо 1мб е ама .. и съм с вградено видео geforce 6100 .. и съм с 1.8 процесора .. и сега не знам ако сменя видеото .. и рама и процесора не стигът ... :angry: и незнам има ли смисъл да сменям защото ако сменя то ще е само за играта .. и кво да не стане така да сменя и :huh: ... за това незнам кво да правя аз съм си харесала още от лятото ati radeon HD3580 .. или нещо от сорта беше 3850 .. не се сещам точно .. Ох кажете моля ви какво да правя Публикувано изображениеПубликувано изображение

Какъв Pixel Shader и Vertex Shader подържа картата ти ?

Публикувано изображение ами ... незнамм Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение ... как мога да разберааа Публикувано изображение с еверест може ли?

значи сега видях в гаранцията че shader model 3.0 :angry: а др не знам кво е изобщо Публикувано изображение

Публикувано изображение ами ... незнамм Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение ... как мога да разберааа Публикувано изображение с еверест може ли?

значи сега видях в гаранцията че shader model 3.0 :angry: а др не знам кво е изобщо Публикувано изображение

Ами да...Пробвай с нови драйвъри...

Изключено е да я играеш на GeForce 6100! Независимо какви драйвъри слагаш, просто забрави. 3850 също е слаба карта за новия рейдър. Теб те урежда единствено карта на ати от следващото 4хххх поколение или GeForce 9600GT, 9800GT и по-добри. Един вариант е да се изръсиш с поне 250 лв за нова видеокарта, която обаче ще постави под въпрос захранването ти. Може да се наложи да го смениш и него, а за качествено такова ще хвръкнат още 80-100 лв. Добре дошла в клубъ :angry:. Другият вариант е да поспестяваш за изцяло нова конфигурация и да се опиташ да си продадеш старата на части... Ако кажеш какво ти е дъното, може евентуално да спестиш поне него, за да ти препоръчаме само процесор. Рам - едва ли е нужно да ти казам, че между 1 и 2 гигабайта при такива игри има видима разлика :). Трети вариант може да бъде да търсиш видео 2-ра ръка.

Редактирано от Whiskey (преглед на промените)

Изключено е да я играеш на GeForce 6100! Независимо какви драйвъри слагаш, просто забрави. 3850 също е слаба карта за новия рейдър. Теб те урежда единствено карта на ати от следващото 4хххх поколение или GeForce 9600GT, 9800GT и по-добри. Един вариант е да се изръсиш с поне 250 лв за нова видеокарта, която обаче ще постави под въпрос захранването ти. Може да се наложи да го смениш и него, а за качествено такова ще хвръкнат още 80-100 лв. Добре дошла в клубъ :). Другият вариант е да поспестяваш за изцяло нова конфигурация и да се опиташ да си продадеш старата на части... Ако кажеш какво ти е дъното, може евентуално да спестиш поне него, за да ти препоръчаме само процесор. Рам - едва ли е нужно да ти казам, че между 1 и 2 гигабайта при такива игри има видима разлика :). Трети вариант може да бъде да търсиш видео 2-ра ръка.

така значи на мен ми казаха че 4ххх няма да тръгне защото нямало да я захрани .. и щяла да цикли мн .. захранването ми е 300w Публикувано изображение ... за рама и видеото съм съгласна ... от там и захранването .. но процесора ми е малко проблем ... някак си за една игра не ми се дават толкова пари ;) ... мен ме притеснява това че ако сменя видеото и рама ... и да не тръгне след това и ... :)

Вземи си една 9500gt (малко над 100лв е), и с рама , която ти е в момента ще я играеш нормално играта. В момента съм си сложил такава докато си чакам новата карта , и с тези :

Публикувано изображение

настройки при 1680x1050 резолюция става за игра . Демото ползва ок.400мб рам . При по- ниски резолюций може да пробваш и с филтраций.

Захранването би трябвало да работи с новата карта , тя е с ниска консумация .

Успех Публикувано изображение

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Изключено е да я играеш на GeForce 6100! Независимо какви драйвъри слагаш, просто забрави. 3850 също е слаба карта за новия рейдър. Теб те урежда единствено карта на ати от следващото 4хххх поколение или GeForce 9600GT, 9800GT и по-добри. Един вариант е да се изръсиш с поне 250 лв за нова видеокарта, която обаче ще постави под въпрос захранването ти. Може да се наложи да го смениш и него, а за качествено такова ще хвръкнат още 80-100 лв. Добре дошла в клубъ :ph34r:. Другият вариант е да поспестяваш за изцяло нова конфигурация и да се опиташ да си продадеш старата на части... Ако кажеш какво ти е дъното, може евентуално да спестиш поне него, за да ти препоръчаме само процесор. Рам - едва ли е нужно да ти казам, че между 1 и 2 гигабайта при такива игри има видима разлика :P. Трети вариант може да бъде да търсиш видео 2-ра ръка.

Аз имам HD3850 512мб демото го играя на всичко ,ама всичко на максимум на резолуция 1680x1050.HD3850=9600GТ/ тази 9600GT е прехвалена карта да добавя ATI HD3850 е 55nm и маже 9600GT в bioshock и др.игри.И игрите не се играят само с карти искат и добър процесор и рам а за тях иска добро захранване и то отиде ново PC.Lady Croft като искаш да играеш само Tomb rider underlord си вземи една евтина карта която подържа SM 3.0 и играи

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

ок мерси за съветите .. Публикувано изображение ами ще видиме кво ще стане .. как ще се развият нещата .. надявам се да я видя някога Публикувано изображение

мерси отново на всички!! :rolleyes:

хорааз значи като пусна играта и не ми тръгва компа се рества,процесора ми е амд 3.1 рам - 1гб видео карта 7300GS,ако сменя само видео картата играта ще ми тръгне ли Публикувано изображение

Редактирано от niksata_tm (преглед на промените)

• Автор

хорааз значи като пусна играта и не ми тръгва компа се рества,процесора ми е амд 3.1 рам - 1гб видео карта 7300GS,ако сменя само видео картата играта ще ми тръгне ли Публикувано изображение

Не мисля че някой ще ти отговори, след като 10-тина коментара по-назад обиди хората, които се опитаха да ти помогнат!

Намерих отговора,каза ми че някои хора нямат акъл ;):clap:

Аз си бях изтеглила демото и го изиграх..... обаче играта много ми хареса и..... незнам от каде мога да си я драпна цялата Публикувано изображение

Ето три скрийна на некст-ген режим и пърна антростропинг филтрация и антиалиастинг с резобюция 1280x1024:

post-141592-1226609345_thumb.jpg

post-141592-1226609355_thumb.jpg

post-141592-1226609358_thumb.jpg

Аре без да се заяждаме? Има си модератори, които си преценяват кое е спам и кое не е. Лично мен и почти всички останали повече ни интересува PC версията. Играта в пулсар ще бъде налична на 21-ви за тези, които мислят да си я купуват.

И отновооооо дни по рано за Xbox 360 по торент саитовете както с всяка нова игра :) .Това според мен се прави умишлено,чиста агитация за копуване на боксовете

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

аве пичове кога ше излиза играта? не че ше я играа де, то поголема простотия от тва нема imo. ма тука ед фр пита и аз треа да му каем.

аве пичове кога ше излиза играта?

не че ше я играа де, то поголема простотия от тва нема imo. ма тука ед фр пита и аз треа да му каем.

Абе седи си на село и недей да се буташ тука където не ти е работа.Пък явно си и сляп или те мързи да дишаш,защото ако беше погледнал няколко поста по-нагоре щеше да видиш отговора на тъпия си въпрос.

Хора искам да ви попитам дали някой знае дали играта ще излиза за PS2 защото четох в някои саитове че ще излиза? :rolleyes:

Моля??????????

Не е възможно, нали щеше да излиза на

*18 November - North America;

*21 November - Europа !

Какво стана? Това може би е някакъв фейк. Потвърдено ли е официално някъде излизането и продава ли се по магазините вече? Ако не, е ясно - ФЕЙК.. :rolleyes:

Лично аз, не вярвам това да е свестен релийз на играта?!?!?! Публикувано изображение

тфа като убида ли да го приемам? аз само впрозче си попитах, па тоя гусин зима та ме убижда. баси хората Публикувано изображение(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ама като гледам и ти не знаеш датата.

мае само за ПЦ и Хбох и нинтендо.

жалко щото в замунда четох че декември щяла да излиза и за PS2 Публикувано изображение

Имаш ли право да ме обиждащ във форума, като спамиш? Само имаш мъничка грешка - в момента спамиш ти.

И играта си излиза на 21-ви Ноември!

Мога да ти дам много сайтове в които го пише:

На

И тука може да се зяпа

ТукЪЪЪ

Ся, на едно място 18-ти, на друго 21-ви, но това е друго...

И ако искате още - има много, ама може да си ги намерите сами :)

PS: Skoinks, не можеш да ме ядосаш каквото и да кажеш. Не си мисли че си успял - просто ти отговарям на "спамърският" коментар със моята "спамърска" уста! :P

Брей, след една седмица ще я играем! Супер...

Малее... Играта НЕ Е фейк! Просто е CLONE от оригиналка до, която се е докопал някой. Затова ти казах да мълчиш, защото не си запознат.

• Автор

Малее... Играта НЕ Е фейк! Просто е CLONE от оригиналка до, която се е докопал някой. Затова ти казах да мълчиш, защото не си запознат.

ОК де, добре..Извинявай....... Чудех се откъде ги крадат игрите цяла седмица по-рано; и винаги за бокса.. Публикувано изображение

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.